pearl worm

hahahaha är det man sitter och nöter nu för tiden då. jaa asså amanda J började ju nöta det och sa att man blir beroende osv hahah , sen börja alla på skolan och säga , ååh du måste ju pröva spela osvosv ;D hahah , och jag har undvikit att pröva, men sen idag på skolan när alla andra satt och spela var jag tvungen, och så klart blir man beroende och helt jävla craazy ochsåvidare, ahaha farliga grejjer detdära. men riktigt roligt ;) haha , jag vågar fan inte logga in på facebook nu och se alla som slagit mitt rekord :( ahahaha !



Skolan idag var iallafall riktigt chill , matte på morgonen , fick nåra tal gjort iaf :) sen skulle vi då ha företagsekonomi men ingen lärare så då blev det att åka hemåt då, satt bara i datasalen ett tag sen cyklade jag hem : ) heheeh. när jag kom hem degade jag vidare framför datan, sen for jag iväg och var med maggie : ) vi satt vid datan dära åxå, haha och lekte m chabo och typ såntdära =)

seeen hade victoria smsat mig tidigare och frågat om jag ville rida xhantis , asså ett av doms två varmblod, som står på pikeur, i samma stall som evert , fast han är på sommarbete. haha , jag sa då så klart jaaaa, så cyklade till stallet sen vid halv sex från maggie, var jätttekul att rida, gör ju inte det så mkt nu för tiden : ) haha , men såklart så flög jag ju av åxå , haha . vi travade uppe på stora slingan och så galoppera anki m kintan och vi stortrava med travarna, så gick det lite fort och jag hade liiite för långa stigläder , så tappade ena stigbygeln och mitt ben börjar ju dingla, så han springer fortare ;D då tappar jag ju då ANDRA stigbygeln och han springer iväg i rejjjstraav och jag får inte stopp såå flyger av (y) lyckat haha , fick bara lite skrapsår åså, haha trodde han skulle springa över mig för såg bara han komma springades när jag låg på marken , men han stanna bara och kika på mig sen var det bara att hoppa upp igen, jag skrattade bara : D haha , det var kul iaf att få rida åså : ) såå ska hjälpa till och rida han när dom behöver hjälp åså, sen fråga helena om jag ville följa med ut och rida picasso med hon och sisco ute i skogen någon dag typ nästa vecka : ) såklart jag vill det när jag inte rider nu ! hehehehehe : D hästar är livet ♥

ajja, nuuuu iaf så ska jag bara byta om och fräsha till mig lite lätt, sen ska jag cykla iväg och möta upp lollo och maggie så ska vi cykla och köpa massa GÖTT sen hem till maggie och se skräckfilm , GODE NICE (y) såå har lite bråttom båda skriver nu att dom är klara, eheheh oppps. ajja ha en trevlig kväll folket det ska jag ha : ) pussssssssssss !

Godnatt

Nu ska jag och min älskling sova :) Godnatt och sov gott alla där ute ;)


Bilbrand

Bilbrand utanför mataffär

En personbil fattade eld utanför Ica Kvantum i Boden efter klockan 16 på tisdagen. Det är okänt varför bilen började brinna, men ingen person kom till skada.


* taget från - http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=4822313

Jag och mamma var nämligen och köpa mat från max idag, HEHE gott som bara den! iallafall , så står vi i drive in.en så ser vi en brandbil och massa folk osv, så kör vi ut från drive in.en då vi fått våran mat och ser bilen, fast då var den släckt. Motorhuven stod typ öppen och var helt svart och typ rök . och det var vatten överallt, haha asså shit, den kunde typ ha sprängts va? eller? :P haha, läskigt iaf ! kul att sitta i en bil så börjar den brinna bah ah tjenna. haha nejj inte så trevligt va.

ikväll är mamma och pappa i stugan över natten och gör även vinter därborta. Jag och gustaf stanna hemma, skola imorgon ju (y) tyst hemma nu när det bara är vi hemma. lite tråkigt faktist, ajja. ska sova på ett tag. sovmorgon imorgon igen , det tackar man inte nej till eller hur ? =)


broken key

okejj,  nu är det såhära . att imorse då cyklade ju då jag till skolan . som vanligt HEHE , såå var jag framme och då låser man ju som alltid cykeln aah , jag har ett asså köpt lås inte ett "inbyggt" hahaha , såå skulle jag låsa upp den för den sitter runt sadeln lixom , så skulle jag sen låsa den , då när jag ska låsa upp låset så går nyckeln AV HAAHAHA , och hälften av nyckeln ligger som kvar i nyckelhålet , jag bah ööh hahaha , fan vilken kvalité (Y) haha , såå kunde inte låsa cykeln men ingen snodde min dyrbara sötnos ;) hihi


godkväll

tjenaretjenare alla läsare :) alltså jag börjar misstänka att min blogg kanske är ganska tråkig , men jag vet inte , jag har ju några läsare ändå men jag bloggar ju lixom om något vettigt om man säger så, haha så ni får gärna säga vad ni tkr jag borde blogga om eller bara fortsätta som jag gör elr så , ah vad vet jag ;D vet som inte alltid vad jag ska skriva, haha.

Idag iallafall var det ju då skola, vaknade vid sju fast klev upp lite senare då såklart, var på skolan typ tio över åtta, trodde vi skulle ha företagsekonomi a men så vare tydligen inte utan då skulle vi se på redovisningarna från prag och krakow, haha ganska chill men ganska pinsamt också med alla bilder ;D haha, sen har man bara chillat runt på skolan , käkat lunch (y) chillat lite till , haft matte, snackat med matte läraren om matte a osv. sen slutade vi : )) ganska chill dag då med andra ord ! skulle inte sitta helt fel om alla skoldagar var såhär chill men det fungerar ju inte riktigt så haha ;D tyvärr.

efter skolan cyklade jag hem till en ensam tindran som blev jätteglad när man kom hem =) gick ut med henne så kasta jag leksak och rastade henne : ) gick in, satte mig vid datan och blev fast  däär ett bra tag ;D haha. är typ inte ens kul att bah sitta vid msn osv; D haha men göre iaf , nöter mest facebook och läser bloggar, helt seriöst det bästa jag vet ! så länka era bloggar för älskar att läsa :) du kan skriva om vad som helst bara älskar åh läsa :D haha , mycket till liv jag har (y) men nu när skolan börjar på allvar och sen då evert kommer hem kmr det bli ont om tid till datan osv ;D haha . fick höra idag också av lollo att dom sett BJÖRN på slingorna på bränslan, känns ju trevligt att höra, EH NAAAT . fyfan dör ju bara jag möter en älg , asså omg hoppas dom hittar björnjäveln ! och den sägs tydligen ha varit kring flarken åxå där min älskade evert står !! :( åh, hahaha ! hoppas den går i ide snart eller nåå ! även fast det är ett taag ändå kvar till vintern! asså omg . läskigtläskigt.

nu ikväll skulle iallafall jag och tindra ut på en långsväng, det stod mellan det eller en joggingtur men tog henne eftersom hon sprang runt hära och ville ut. så vi gick och mötte upp erica och leslie , leslie är tindras mamma för dom som inte vet :) dom fick busa dära vid godis arenan och ja och erica surrade på : ) var ute över en timme : ) härligthärligt ! Tindra har slocknat nu och sover som en stock, snarkar så det dånaaar gör hon åxå : ) haha . Och jag , ja jag ska gå och lägga mig klockan elva är det tänkt, 8minuter kvar :) har borstat tänderna och tvättat bort sminket och ansiktet osv , så efter det här inlägget så blire sova för mig : ) sovmorgon imorgon , för språket börjar inte förän nästa vecka, skönt som sjutton! bloggar mera imorgon och nu tänkte jag lägga upp bilder på vad jag använder för produkter på kvällen : ) pussssssssss

Tvättar bort sminket med Garniers sminkborttagning, från dollarstore (y) haha, men funkar jättebra : )


Till höger är det Nivea visage Wash off cleaning gel som avlägsnar smuts och orenheter : )
Till Vänster är det en återfuktningskräm man ska använda efteråt, Nivea visage gel cream (y)



fått detta av min syster så vet inte alls var det kmr ifrån :)


Godmorgon

Godmorgon folket;) idag är jag faktist ganska pigg, men hade ju såklart legat kvar i sängen typ , 4 timmar till (y) EHHEHE . älskar att sova. speciellt när man sover så bra också. hursmohelst , ingen aning hur länge vi går idag, idag börjar vi gå efter schemat iallafall. så får väl se hur det går . Sminkat mig osv nu, ska cykla i väg om en kvar :) för er som undrar så vaknade jag tio över sju, fixar mig fram till halv åtta =) ahaha, så är ganska snabb. nu ska jag käka upp min frukost, hm konstigt. brukar aldrig käka frukost :O ajja, vi hörs sen iaf: ) pusssss

så hära ser jag ut idag ;D



jag lever i en värld svart och vit

asså varför måste man alltid ha ont någonstanns ?! jag har jätteont i ryggen verkligen , det är jätteirriterande och det skönaste just nu är att ligga ner i min säng på en kudde HEHE , det är typ livet just nu.

skola idag då, somande faktist väldigt tidigt , eller okej typ elva haha. sov till tio över åtta typ! haha, hade bäddad rent i sängen och allt och det var otroooligt skönt, HEHE. cyklade till skolan trodde jag hade kommit försent men hade inte det , men fick två sms bah : vi har börjat! haha , men det var fler än jag som int kommit EHHE tur det ehjaa : ) ganska pinsamt att komma försent såhära första dagarna tkr jag. men hursomhelst, vii blev fotade (!!) haha, och före det fick vi prata med naturkunskap läraren, hon verkade chill för hon tkr bara man ska ha ett prov per termin (Y) haha , och sen skulle vi till kvärnängen och busa :) vi cyklade förbi coop för nåra skulle shoppa lite ;) träffade sofia och mathilda:)<3 hihi , seeeen var vi på kvarnängen och visade hur grymma vi var på kubb, förlorade dock först men det var fan nära ! haha, sen vann vi (h) drog sen, palla final:o satt på skolan m sandra lollo och maggie, sen började dom och det var en mil lång kö till syon så drog hem, köpte chips EHEH och chillade. annars har jag bara borstat tindran och varit ute och tränat  m hon och gått, blir en långprommis senare ikv:) nice, vart typ skönt väder idag? joooo! (y) tummen upp för det.

Ska vara hundvakt åt tindra och tino på lördag:O så tkr sanna kan bli frisk och komma och hålla mig sällskap, sandra kan åxå komma och alla andra as well ; ) haha.  ajja nu ropa mamma att det är KRUBB. hm , palt ! :D:D hoppas du är avis nadja! ;) bara för jag kan äta palt åh int du :D HEHEHEHE . PÖSSSSSSSSS

(och nu fuckar sig texten igen, SOM VANLIGT , får DAMP, helvetes jävla blogg)


Skola

första skoldagen idag då , hur känns det ?;) haha, som vanligt så kunde jag ju inte sova igår för jag visste att man skulle upp osv. så somnade , sen vakande, sen somnade, sen vaknade efter ett tag igen, alltså ingen skönhetssömn om man säger så va. hursomhelst, cyklade till skolan (y) duktig av mig :D haha , mötte upp sanna lollo och maggie en snabbis , sen hann klockan bli ganska mycket såå gick in till kära samhälls korridoren , träffade folk och sen in i klassrummet, såklart stod man inte med på listan heller eftersom jag hoppade in ganska nyss ju , haha . lär väl vara så att jag får säga mitt namn nu varenda jävla lektion ;D haha typiskt. hursomhelst , vi fick bara massa information och så , och jag har även fått klart nu vilket stall jag ska vara i , det blir stall wf. fan vad chill ändå =) där jobbar ju monica =) jaaa , sen såå gick man runt lite i skolan efter snacket , såg sanna gå och få en rundtur genom skolan, haha, nu är hon åxå samhällsvetare;) haha , och sanna var inte nöjd med sin klass ;D haha

vi satt typ i skolan och bah sega några timmar antar jag det hann bli , typ jag amme sanna lollo maggie, vi gick och käkaa osv sen drog hem ;D asså schemat ser nog ganska okej ut, men ändå för långa dagar (aa) haha , på tisdagar på förmiddagen ska vi vara i stallet iaf, och vi börjar SJU och slutar fem den dagen. snacka jobbigt lixom. Något positivt är ju att wf är brevid evert så lär väl ofta hinna förbi dära och mocka säkert osv ibland:D haha , ajja. blir tufft med samhälls men valde det själv, nu äre bara att kämpa på med skolan alltså , jag och amanda ska bli feta plugghästarna nu alltså ;)

haha , igår såå var jag med maggie, där fick man blåbärspajj och det var gött;) sen färgade hon mitt hår och nu är jag ganska nöjd med färgen faktist! :D höhö, det var sjätte blekningen så det har tagit sin tid om man säger så :) cyklade hem någon gång vid halv elva, det var mörkt som satan och såg inte vägen !! blev rädd när jag cyklade förbi svea och kyrkogården så ringde sofiaa ! <3 haha, men hon hade telia så det blev ett kort samtal sen ringde jag och störde sannnaaaa som hade problem med sitt hår =) somnade fan typ klockan ett ! men idag är jag trött så blir väl en tidig kväll ? hm ajja, efter skolan har jag chillat framför datorn , handlat med mamma och köpte min efterlängtade yoghurt <3 varit ute och busat m tindra, åså cyklade jag och tindra postade ett brev (y) och nu ska jag se sex and the city, ovanligt? neppp.

OCH , grattis till lollo som fyller 16 idag, till helgen borde du firas ;) GRATTIS GUMMAN ♥

Igår när jag köpte hårfärgen köpte jag en foundation åxå, kändes faktist lite fjåårtis :o haha ,
men behöver man så behöver man ;)

yesterday

inte så lyckat men rolig kväll igår ändå ^^

Gårkvällens såkallade outfit, tröjjan har jag fått av mina kära syster ;)
fashion against aids/tokio hotel !

fattig

fan vad jag hatar att inte ha pengar, kan inte min lööön komma nunununununu !

igår

Sista jobbdagen var igår, så jävla skönt! men dom har tre veckorna har gått riktigt fort faktist. jag och malin S har haft ganska roligt faktist ändå ;D haha. Och tindra fick följa med till brk när jag var hemma på lunchen :) hons fjärde gång vi cyklar, och det gick jättebra, men på hemvägen var hon jätte trött efter sprungit omkring och lekt i stallet så då fick vi cykla sakta och stanna och gå lite. hon har blivit så duktig och lyssnar mkt bättre nu och kan gå lös nu nästan hela tiden, känns så skönt! hon är så duktig :) men hon skulle aldrig kunna gå lös i staan! men annars ! :)ajja , nu äre bah ååh vänta på lööönen :D fan vaa nice! Ska beställa lite grejer från hööks då dom kommer sen fara och shoppa! fyfan, dom kommer vara slut på nolltid kan jag då säga.
 
Ska beställa ett regntäcke till evert, även fast alla täcken går sönder men nu ska han mest troligt stå med kintan , det vill säga om det funkar, då kanske inte hon biter sönder det vi får se. sen ska jag beställa back on track bandageunderlägg för frambenen till han, dom är tydligen bra för senskador. Så ska köpa det. dom kostar fan 300kronor styck! men om dom funkar och är så bra som det sägs är det verkligen värt det. iaf, igår orkade jag inte göra ett skit, somnade också framför datorn dära vid elva tiden. var så otroligt trött. gick och la mig före tolv. Var asskönt att sova ut idag:D så igår satt jag bara hemma framför datorn och sega och gjorde absolut ingeting, jag och pappa beställde hem mat;) det var asgott !



Gnet Evert ♥

Finner inte ord hur mycket du betyder för mig, du är helt underbar , jag älskar dig så otroligt mycket så det verkligen gör ont , påriktigt. Därför tänker jag kämpa och göra allt för att du ska bli okej, för du är mitt liv och du gör mig lycklig, och det är dig jag vill spendera min fritid med och det är dig jag vill vara med, för att vara lycklig är det bästa jag vet, skulle nog inte klara mig utan dig, längtar så otroligt mycket till du kommer hem <3 , då ska vi börja om helt från början, och du ska bli bra mitt hjärta, för det vet jag att du kommer, vi kan klara det tillsammans, nej. vi kan klara ALLT tillsammans  ♥


paus typ

Nu var det ett bra tag sen. hehe, tog mig en liten paus från bloggandet. har helt enkelt inte haft lusten eller orken att skriva hära, sen utan att man visste ordet av det så var det 12 dagar sen man skrev ;D haha, men nu är jag tillbaka. Är som lite less på min blogg, känner att jag kanske måste fixa mig en ny header elr så . men det tar väldigt länge att fixa en ny bra typ. och jag har inte mycket tid nu om man säger så , men iallafall, det har väl hänt en hel del men orkar som inte dra upp så mkt , imorgon är min sista sommarjobbs tid. det känns härligt som satan :D och sen sa pappa också att jag kommer nog få min lön 28.de augusti eller 6-7 september och det lät ju inte helt fel alltså. eftersom jag är i starkt behov av pengar om man säger så. haha, och något som jag verkligen behöver nu innan skolan börjar är hårfärg, ja jag måste bleka håret IGEN . sen behöver jag en ny brunkräm. den jag har nu passar inte typ.

Och ja, på tal om skolan. Efter många funderingar och så har jag bestämmt mig för att gå kvar på samhälls och gå samhälls häst och trav, Spet08 (y) haha , men kände att op inte alls var vad jag ville gå . och att jag hellre går något jag är intresserad av åså. hoppas jag gör rätt beslut nu, för det hära känns faktist rätt nu. har funderat länge och känns som sagt bäst. så blir att ringa till syon imorgon igen då.

Känner mig riktigt taggad nu faktist , vet inte riktigt varför haha, idag när jag var ute med tindra och tränade på ängen lite lydnad och inkallning och så såå gick det grymt bra ! =) det var jättekul , hon har blivit så lydig nu och duktig. och när vi skulle gå hem igen så stod det en gubbe på en altan och öppnade altan fönstret typ och sa : vad duktig du är med hunden :) det var ju som lite roligt att höra :D så tackade gubben;) haha . min vovve är duktig ! och sen så kommer ju evert hem snart, och ska börja om ordentligt med han nu och verkligen hoppas på det bästa att han blir bättre, blir att gå med han en längre tid framöver, promenad varenda dag. evert är verkligen värd att kämpa för . jag älskar han mer än någon någonsin kommer kunna förstå <3

haha, juste ! imorgon försov jag mig! ställde klockan på kvart över sex, och tröck av den och skulle gå upp. men det var så kallt i mitt rum så tänkte stanna under täcket ett tag för det var så skönt , såå råka jag visst somna och drömde litegrann, sen vaknade jag upp och kollade på klockan, 07:15 ! hahaha (yy) smart dära asså. var redan en kvart sen. så kasta mig upp och tog på mig kläderna , sprang till cykeln och rejjsa iväg, ringa mallan brallan för att säga jag var påväg men då hade hon åxå just vaknat typ HAHA , tur det typ ;D nu ska jag snart sova, men nu är jag pågång med bloggandet igen ;) hoppas ni har saknat mig :D haha , har inte glömt läsa era bloggar iaf ;) ahaha , pussssssssssss ! 

jag saknar svarthåret !


dålig uppdatering

förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag antar att det blir så när man är sjuk och jobbar samtidigt , det är väldigt jobbigt! har lyckats somna efter jobbet både igår och idag, känns ju extremt lyckat (Y) både idag och igår har det varit hemskt jävla åskväder, igår slog ju blixten ner i coop ! haha , härligt. men iaf, tkr det är ganska mysigt med regn och åskan, men inte hela tiden ! hehehehe. Idag på jobbet fråga dan om jag vill rida bellman, haha ! jag frågade om jag inte var för stor men det sa han att jag inte var , eller ja , att bellman orkar, så jag och malin har ridit i paddocken, bellman skulle kondis träna , och jag har inte ridit på fleeeera månader ;D haha , elr jag har ju skrittat men inte galopperat och travat, man har nästan glömt hur jobbigt det är att rida ! saknar det väldigt mkt! det var jättekul , fast bellman är så liten , han är ju b ponny ! hahah , han tar snabba korta steg, blev lite jobbigt att rida lätt ;D haha men det funkade väl. tror jag kmr ha träningsvärk imorgon ;D btw så var jag till pikeur på lunchen och hämta ridklläder till då jag skulle rida , surrade på med helena, längtar grymt mkt till hääästen kommer hem :) hihi , och sandra kom förbi en sväng till brk åxå, det var då gode trevligt :D dock bara en stund , men inte göre nåå , bättre än att int komma alls :D

Sen fick jag och malin jobba över en och en halv timme, för massa hästar skulle in, och även harry som står nere vid luleåvägen ! fyfan, först körde vi med malin moppe dit ner , och där står ju harry och king go, och så skulle jag hämta harry och malin körde tbx till stallet, så skulle jag gena genom andra sommarhagen brevid som resten av brk hästarna står, då när jag väl kmr in i den hagen så får harry sepe damp och börjar bocka och sparka mot mig , sepehäst! jag fick damp men han fortsatte och dels började galoppera runt när jag höll i han , sen kom jag precis fram till grinden och skulle gå ut, då kastar sig psyket åt helvete bakåt och jag ramlar rätt i marken och släpper han för han är stark som ett as, såå sparkar han rätt ut mot mig , tur han inte pricka , sepehäst. så vare bara gå tillbaka och hämta idioten, gick inte så jävla bra, fick ringa efter hjälp och mobiljäveln blev blöt och pajjade, fyfan vad arg jag var, det SPÖREGNADE och åskade när detta hände ! det gjorde ju VERKLIGEN saken bättre, eh NAT . suck ... ! sen kom malin iaf och hjälpte mig och tog över hästen, så ringeer dom och så ska såklart king go över till brk hagen åxå, fyfan så fick jag gå tillbaka , och han var ju helt uppe i varv pga åskan, asså fyfan ! haha , var så jävla arg. sen när jag kommer upp, sjöööblöt och kall måste vi städa undan i caféteriann åxå , greeat. for hem kring halv sex , sjöööblöt. perfekt när jag är sjuk och allt, somnade nästan dirrekt jag kom hem, eheheheh och vaknade vid halv nio då mamma väckte mig , så lär inte sova ikv men inte fan göre mig nå ,

var nyss på godis arenan , kööpte cola åt min broder och halstabletter<3 till mig , fyfan , känns som ngn sitter och sågar in i halsen på mig, går inte att beskriva smärtan, är så jävla less. kan det bara inte bli bra, kan inte ens svälja !! inte så jävla skönt, ajja nu ska jag chilla på och se lite sex and the city elr nå! kikar ut genom fönstret och det är kolsvart på himlen, vet inte om det åskar nu , om inte annat kmr det väl, var ute med tindra för en halv timme sen då blixtra det på uta helvetee , läskigt men ändå ganska myyys ;D ajja , goooodnattttt : )

bellman : )

fint väder

NAAAAAAAAAAAAT.

heeeelvete vad det åskar och regnar ,först tidigare idag och sen nu ikv. haha , det är fan mysigt men blev fan rädd på brk när det blixtra till och alla lamporna blinkade sen DIREKT efter smällde det på uta baara helvete , hahaha , det var fan inte trevligt ;D och sen nu ikv, guuud vad det regnar , så vakande jag precis då ovädret börja och slog lungt på min data, såå smäller det till och den döör, jag bah nooo xD haha, trodde datan var förstörd men nu funkar den perfekt iaf ;) haha , vi fick strömavbrott ett ex antal gånger så. haha. annars idag har det fan inte hänt mkt kan jag då säga, jobbet, mådde inte bra imorse , och inte på jobbet heller för den delen, ögon har varit sprängröda, har nog skrämmt bort folk ;D haha men iaf så är ju  jag och malin kung på rensa rabatt  , ehhehehe (y) bra att vi fick upp busken åxå xD haha, nat. men iaf , sen kom sofia och maggie och var m oss dära :D <3 det var asnice och mkt trevligt ;) Somnade ikv efter middagen och sov nåra timmar , ehehe det var jätteskönt men lär ju inte somna ikväll . nu ska jag se på sex and the city men kände att jag behövde blogga iaf ,och en fråga till folket, är ni rädd för åskan ? ;D

ögoninflamation ? ;s jag vet mina ögonbryn är vackra,


åh lite bilder från dagen ;D
   


sjuk

fyfan, jag är inte frisk kan man ju då lungt säga alltså. men ska på jobbet iaf, jag behöver verkligen pengar ! men jag har sjukt ont i halsen och det är jätteobehagligt och jag måste hosta hela tiden, är täppt i näsan och nu när jag vaknade var mina ögon svullna och i ena ögat  var det varigt och båda var röda. ögoninflamation ? helvete asså. jag måste fortsätta jobba och jag vill verkligen inte vara sjuk första skoldagen ! åååh, vad ska jag göra ? ;b Någon mer än bara jag som är grymt förkyld?

Gårdagen

Igår hade vi jätte kul :D framåt kvällen åkte jag in till stan för att käka på max med sanna sandra och lollo :D smalt jag vet , men har som inte gått så bra för mig att hålla min lilla diet denna vecka, och när man är sjuk går det typ inte att träna heller , men jag hoppas det blir en bättre vecka ;D men iaf , så käka vi dära och snacka om allt och inget ;) hahaha ! och sen for vi vidare till kioskpiraten (lååångt) och skulle hyra film , men dära fanns det ju inga filmer, alla var fan uthyrda ! så sanna och sandra for till shell, jag och lollo satt åh vänta ;D träffade malin och ellen ;D haha , sen parkerade en skäggig gubbe mitt på vägen utanför kp , haha ! jag och lollo garva typ för bilen baki kom inte fram, sen var dom otrevligaa mot oss :( ahaha , om det var till oss dom mena ;O men skitsamma ! iaaaaaf, sen for vi till sanna efter vi köpt godis :D och fail sanna skulle köra moppe, men fick några motorstopp, PAAHAHAHA .

haha , såg båda filmerna, dom var fan ganska bra asså, första var kristen med i från twilight och nästa film handlade om pratande och köttätande växter ;D haha, mådde inte bra efter andra filmen asså ! sen iaf efter filmerna skulle vi åka på kyrkogården och skrämma upp oss, vi lyckades ganska bra må jag säga, sen cyklade vi runt lite och jaa, smällare <3 EHEHEHEH . sen typ cyklade jag hem , typ nån gång (y) ahaha. och släppte aldrig mina kära lördagsgodispåse :D haha.

     

Grattis ♥

Grattis Amanda Johansson , 17år idag och endast ett år kvar till 18 !!! ; ) <3


helg

äntligen är det min efterlängtade helg, igår då (fredag) såå gick jobbet hyfsaat snabbt ;D det var ganska chill , jag hjälpte typ till att grilla och även baka lite till tårtan som lägerbarnen skulle få när det var sista dagen : ) sen skulle malin ta in punch också för att longera han men han ville som inte komma in, så han fick man typ jaga runt i hagen , och punch hade jätteroligt ;D haha  , Sen vare asjävla varmt som det varit nästan hela veckan, så på lunchen låg jag och snacka med maggie i telefon om allt möjligt och låg i bh nere vid hagarna och sola :D haha , fotade även hästarna!! men jag har alltid fryst som ett as varje morgon och tagit på mig feta jävla kläderna, vilket inte varit så smart ;D så jag malin och ellen var nere i sommarhagen och hade lite vattenkrig, det var skönt ;D haha ,

efter jobbet satt jag hemma och chilla på som baara den , grymt skönt om jag får säga det själv, sen grilla dom här hemma och vi käkade kött och potatis osv ;D käkade sen kasta jag in mig i duschen för att göra mig iordning sen dra vidare till lollo och vara med lollo sanna och sandra :) fixade mig , prövade även mammas volyum master men faila typ totalt för det var svårt att göra själv och i mitt jätteuppklippta hår, men ska be ngn göra det ordentligt på mig snart och kasta ut en bild så får ni se =) ja men iaf, då cyklade jag iväg till lollo, mötte sanna först sen drog vi dit, vi hade askul ofc =D orkar inte gå in på allt vi gjorde , men det var gode kul ! ;) Sen då jag och sanna skulle hem följde hon mig en bit med cykeln tills hennes mamma kom, vi gick förbi olivers och vakterna fråga om vi skulle in ;D haha sanna bah , nej vi är inte 18 än ! men vi ses nästa år ! ;) haha , lol :D och sanna är inte ens 18 nästa år xD HAAHAHA ! det var ganska funnyyy , cyklade hem i dimman iaf och det var kallt som satan , mitt hår var blött av dimman då jag kom hem ;D

gick och la mig nästan dirrekt jag kom hem , och skönt var det, och för alla som vill veta så sov jag 11 timmar i natt: D fyfan vad skönt !! har typ sovit max åtta i veckan så otroligt nice att sova ut !! =) Och idag får jag se vad som händer , blir nog att vara med lollo sandra och sanna igen och hyra film och tjocka med massa mat och godis, vi pratade om det igår ;) haha, men får se vad som händer =) och idag har jag inte gjort mkt,  bara gått en långpromis med tindra i finvädret =) känns hemskt att sitta inne , men har faktist varit ute nästan hela veckan (aa) EHEHEH , ajja skriver mer sen ! =) pusssssssssssss

  
     

kallt

guuud vad kaltl det är ute ! nu när man vaknar är det så varmt och skönt i sängen , men då jag lämnar mitt rum och går ner till köket fryser jag ihjäääl. det är hemskt ! hade gjort typ allt för att få ligga kvar och sova ! :( men skönt med fredag , jag hoppas verkligen att dagen går fort! jag ska hjälpa till och grilla idag från klockan nio ;o är inte något grillväder ute nu om man säger så, men det går väl säkert bra. Och jag har otroligt ont i halsen, det är inte kul ! ajja hur som helst, har pengar och gratis sms på telefonen nu, så smsaaaaa, have a nice and cold day ;)


polisen

snutpikén kör runt i bodforsen och snookar, hmm undra vad dom är ute efter, var ute med tindra och han körde sakta fram och tillbaka och körde in på kanten och stanna brevid cykelbanan där jag gick, nu blir man ju nästan lite nyfiken ;D haha

Och idiottext som inte vill vara som den ska !!


onödigt

detta inlägg känns lite onödigt eftersom jag inte alls har mycket att säga,men jobbet var ganska chill idag, jag gjorde fan en pannkaka och den blev faktist god :D är stolt över mig själv , haha ! (h) och iaf när jag kom hem från jobbet skulle jag träna var det tänkt . men jag satt vid datorn och chillade och var astrött sen helt plötsligt var klockan mycket xD så får träna imorgon ! ;D  haha, och det åskade en stund åxå så då blev det att stänga av datorn och ligga nere i soffan och dampa med gustaf ;D haha , det är så mysigt med åska, tkr inte ni det ? :D så spöregnade det som själve fan =) har typ väntat på regnet verkligen i den hära värmen ! det har jag ;D och sen nu ikväll så somnade jag en sväng i sängen , en timme =) det var gode skönt ! sen ringde sanna och väckte mig ;D haha . tur det kan man väl säga , men missa första samtalet iaf ;) haha. ajja, imorgon äre fredag och ääääääntligen helg, gud så skönt , ska ta feta sovmorgonen på lördag, men risken är väl att kroppen är van att vakna tidigt och jag kommer kliva upp ganska tidigt iaf, men förhoppningsvis INTE klockan sex ;D haha. och imorgon kanske det blir att grilla med sanna lollo och några :D får se om jag orkar och så vidare ;) nuu ska jag se lite sex and the city , sen säängen! :D pusssssgodnatt! =)

Jag och jonathan! hoppas du har det bra i usa mannen! ;D

Godmorgon

uppe idag igen , börjar nog snart vänja mig att kliva upp. men nu börjar jag bli sjuk åxå ! vilket inte känns så jävla kul! har jääätte ont i halsmandlarna och när jag sväljer göre ont i halsen ända upp till skallen , och är snuvig osv !! men det brukar alltid vara värst på morgonen , eller? frågan är nu bara om jag borde träna? jag vill ju ! :o idag är jag inte lika trött, och nu ska ni få höra, jag gick och la mig 20 i tio igår ! HAHAHA , det har jag inte gjort på heela sommarlovet typ ;D det är typ inte nice, haha. men snart är det fredag och ska sova som aldrig förr i helgen ;) och jag är typ lycklig för tillfället för att sex and the city är finaly klart och nu har jag alla sex säsonger på datan :D HIHIHIHI, nu kan jag nöta som fan :D men är typ för trött efter jobbet för att ens se på tv! xD ajja, have a nice daay skriver sen ;) pusssssssss !

bäst ! gillar ni denna serie lika mkt som jag? ;)

helt död

jag är helt jävla sluuut ! så jävla trött, vill typ lägga mig ner och bara dö för tillfället, sen kan jag inte sova heller för då somnar jag inte ikv. ååh less. och så har jag en hemsk huvudvärk, menmen ,jobbet idag var ändå ganska chill , men tiden går fortfarande segt ! sen har det varit hur varmt som helst och jag följde med på lägerbarnens uteritt och ledde chira, dom skulle klättra i skogen och det var såå extremt jobbigt, vi var ute i en och en halv timme och gick i värmen, sen trava dom åxå så då fick man springa åxå (y) haha , fick lunch på brk ;D tacopajj :O de var då gott iaf ;D haha . men iaf , när jag kom hem idag så tränade jag dirrekt, sprang på som fan men bara typ 25 min , kastade mig i duschen och följde mamma ut. sen har jag bara sutit hära och chillat, vill bara det ska bli helg så jag kan sova xD och är typ helt deprimerad för att jag inte kan se sex and the city, sitter helt deprimerad och kollar på klipp på youtube ! men alla dom typ suger, önskar ngn hade avsnitten uppe dära, inte ngn som vet om dom finns ?=D jag har inte hittat iaf :o fail som jag är. nu ska jag iaf äta ngt för är hungrig, och deppa åter lite till över att jag inte har ngt att se. för min dvd är utvecklingsstörd och kan inte ta bränad filmer , elr jo den kan men allt blir svartvitt ! hur kul är det, det hära är fan 2000-talet !! xD

texten

och vad fan är felet på blogg.se ? storleken på texten ska vara mkt större än vad den har varit på dom två senaste inläggen, annars brukar det vara så ? men ibland , neejj då ska det skita sig? vafan är felet ?! åh leess jag blir
se på fan nu ville det funka ?!

jobb

herreeeguuud vad jag är trött, det är sjukt. kan knappt hålla ögonen öppna. och i natt har jag sovit till och med längre än annars, det är ett helt under om jag ens kommer hålla mig vaken idag känns det som! buhuu... vill stanna hemma och sova ! när man bara sover några timmar så blir man typ inte alls trött, men när man sover mer än fyra timmar då jävlar är man trööött. äh bajs . ha en bra dag elr nå, jobb 07:00 - 16:00 , ring mer än gärna och stör mig !!!! hoppas dagen går fort för en gångs skull !


im sorry

får väl be om ursäkt för att jag inte har bloggat något på ganska så länge om jag får säga det själv ;b haha ,men har typ inte orkat eller haft tid elr så. orkar som inte dra så mkt som har hänt riktigt. men lk var iaf awesome kan jag nämna :D Det som händer däremot är väl att jag sommarjobbar nu och det är astråkigt ;D haha , bara jag och malin som har sista perioden :)) det finns ingeting att göra inprincip och vi sitter på våra arslen och gör inte mkt . haha , för tiden brukar gå fortare då man har ngt att göra ju ! tkr inte ni det ? =) menmen , får tänka pengarpengar. och , jag sommarjobbar nu ändå fram till skolan ! det suger, inget ledigt emellan, bara helgen ;( men det positiva är väl att då har jag som ställt om dygnet redan, annars skulle jag aldrig klara av att göra det !

hursomhelst, har inte tränat på några dagar och det känns fruktansvärt ;D haha, så ska träna imorgon , har sovit väldigt dom senaste dagarna, i måndags sov jag två timmar och igår fyra, men ska gå och lägga mig tidigare nu, ska försöka iaf : )) och igår sa man hejdå till jonathan och idag åkte han till usa, guuuud vad jag kmr sakna han ;( han ska vara borta i tioo månader! det är lixom inte tio dagar eller tio veckor, utan måånader . det är verkligen lång tid. och fatta allt som kommer hända, guuud. Hoppas tiden kmr gåå fort verkligen! var hemskt att säga hejdå ;( även fast man vet han kmr hem är det inte kul ...

asså shit , fattar inte att skolan börjar snart, hur fort gick sommarlovet ? känns som jag inte hunnit göra något alls ! är verkligen inte alls beredd på att börja skolan igen , verkligen inte. För dom som inte veta ska jag gå om och byta linje till omvårdnads i boden ;D skulle börja samhälls samhälls , tvåan. åångrar mig typ nu att jag gick om, men gillade verkligen inte samhälls, det var inte kul alls och väldigt jobbigt tkte jag. Kanske gör rätt? får väl se ;) men finns typ inget jag kan göra nu hursomhelst , right? ajja, nu ska jag sitta hära och chilla, och vänta på att mitt sex and the city ska ladda, för lollo tog ju hem boxen då jag var m hon ;( sorligt ! så måste ha det på datan iaf !! överlever inte annars , ska börja blogga ordentligt nu, hoppas ni förlåter mig ;) pussssssssssssssssssssssssss

Och jonathan , lycka till och ha så jävla kul därborta !


RSS 2.0