<3


Boden Alive - fredagen

nå hejsan.
Har inte skrivit på ett bra tag , har bara inte orkat. det har hänt mkt och har gjort mkt , men orkar inte dra det nu , höhö =) nu skriver jag om min fredag, för det är ju lördag , men ah ;D så idag (fredag) så har jag varit hundvakt till Tino , tindras bror. haha, han är så söt : ) har typ legat ute och stekt hela morgonen , och sen kom amanda mattsson hit med sune så gick vi med tindra och sune, så fick tino vara hemma för han tkte det var så jobbigt i värmen , vi gick ner till älven och skulle låta vovvarna baada , haha . dom var jobbiga så vi släppte lös dom för att själva inte bli nerdragna i vattnet , kan ju inte riktigt påstå att det är VARMT i älven .. så sprang dom omkring och sune bada som en jävla galning, haha . han älskar typ och simma, och det är ändå ganska jävla strömt i älven men han simma hur långt ut som helst ;D jävla vatten djur. haha. Sen kom vi på att det var jävligt varmt och att vi också ville bada , så vi kasta av oss kläderna (det mesta av kläderna iaf) och baada ;D haha , skitskönt ändå , men det lukta jävla äckel fisk och det var inte så nice. Sen gick vi vidare och skulle torka i solen, men vi blev uppkäkade av myggen så fick ta på oss kläderna och ha blöta fläckar överallt :) det var jättefint .

Seeen vare bah att gå hem då och fixa sig inför boden alive, duschade och seeegade med sminkningen och håret osv, mamma och pappa grillade så skulle käka också . det var grymt gott kan jag då säga. Sen åkte jag med nadja och elin in till stan , dom skulle förbi statoil sen mötte jag sanna på åhléns. haha , och det gick inte så bra för oss om man säger så. Först gick vi då till maggie och hämtade hon , sen träffade vi ngn , sen skulle vi gå till lollo men lixom fastnade nere vid ån ;D haha , varför ska vi inte gå in på. Vi planerade på att sno skjuts till lollo av en sån där jävla svanbåt :D haha, Sen kom sannas moppe vänner och rädda oss =D När vi kom till lollo var inte hon hemma , haha. så vi satt och vänta sen kom hon ;D sen var vi hos lollo nåra timmar och om man säger såhära , det var skitkul :D haha! sannas lillasyster och kompis kom förbi , och haha säger jag bara , sanna är en jättesnäll storasyster ! :D Senare gick vi då uuut, gick runt på området , haha vi hälsa på brolle och fick svar t.om  , då vart vi stolta (H) träffade maaaassamassa folk och det var ASkul :D Sen när det stängde gick vi till korvmojjen och sen gick vi runt på stan, träffa lite mer folk, sen hem kanske typ klockan halv tre, tre ;D

och idag (lördag) var det en ganska så jävla bra morgon , först fick jag veta att jag kommit in på omvårdnads , nicenice ! :D sen gick jag ner och skulle kolla hur varmt det var ute och på termometern stod det 48 grader i SOLEN ! herregud tänkte jag , sen gick jag och kollade nåra min senare, och då stod det 55 på termometern !!! det är ju fan sjukt , höhö. så sitter jag hära inne, men har suttit ute men man steks ju ihjäl ute ;D men jag klagar inte! Men något som var mindre bra var väl att jag missade markus fagervall igår :(( trodde ju att han var på lördagen men tydligen var han på fredagen ! jävla skit asså. har ju fan inte ens stått ngt i tidningarna ! :(

och NU ska jag gå ut och sola elr något , taggar en till kväll med boden alive ;) OCH LOLLO MÅSTE VAKNA NU SÄGER JAG BARA . pussssssssssssssssss ; )

     
<--- först, sen --->   

en dikt bah

You're a true friend,
that I want you to know,
Our love for each other
has helped us to grow.
We've been through some tough times,
but we've made it through,
The only one I ever trusted was you.


You helped me through anger,
you've chased away fears.
You held me through sadness,
and kissed away tears.


You stayed by my side
when the world turned away.
You helped me see joy
when the skies were all gray.


You were the rainbow
at the end of the storm.
You help me be different
when I shouldn't conform.

You held my hand
when you knew we would fall.
Every heartache,
you saw me through it all.


I'm not sure
I'm always the best friend to you,
I know I'm not perfect,
but this much is true.


When life gets you down,
And there's nowhere to turn,
I'll help you through and
I'll share your concern.


I'll try my best to return every favor,
When you're sure that you'll drown,
then I'll be your lifesaver;
Even if we both go down.

Whether we sink or swim
doesn't matter at all,
Just know that I'll be there
whenever you call.


I'll pull you out
when life pulls you under.
I'll be the sun
when there's lightning and thunder.


And when it's all over,
And we've fought every war,
There's one thing I promise,
Of this I am sure,
When the time comes
that we're put to our rest.
Be sure that you know that,
My friend, you're the best.


I´m trying to get used to it..

tjoho : )
okej har inte skrivit på ett bra tag, och om jag ska vara ärlig orkar jag knappt skriva nu ;D men jag får stå ut :) okej , i fredags drog vi till stugan. trodde det skulle bli extremt trist! men det visade sig bli jävligt kul ;D vi grillade asgod mat och badade fast vädret inte alls var speciellt fint ;) haha , nattbad är mys : ) sen satt vi framför elden grilla korv osv ;) asmysigt faktist ! :D EHEHE. Blev då första doppet för mig ;D jävligt sent i år men vädret har ju som inte varit det finaste om man säger så ;D

Sen då jag kom hem såå chillade jag mest , var ganska trött, duschade för det var inte så jävla nice att lukta typ skogsbrand, sen var jag med lollo : )) vi hade askul xD hahaha, och läste b.la våra gamla bloggar på lunarstorm! HAHA , fyfan , fanns typ inte ett ända inlägg då vi inte var med varandra :) det var så jävla nice då vi bodde sådär nära varandra :P en minut tog det för mig att gåååååååå till lollo ! helt sjukt, om jag skulle gå nu så skulle det väl ta över en halvtimme .. :( det suger !! men vi försöker överleva iaf ;)

Idag har jag vart med lollo igen : )) då jag vaknade vare stekväder så ringde lollo och frågade om vi skulle dra och bada, det ville hon så vi tänkte mötas på utebadet ;) men då hade inte utebadet öppnat än så mamma fick skjutsa oss till Alder ;D det var asnice ! var dära flera timmar :)) det var skitskönt och har blivit ganska mkt brunare iaf : )) ÄNTLIGEN lite sol. blev nästan lite chockad av vädret. och det var inte speciellt mkt folk på alder XD haha , jävligt skönt med andra ord! och juste! ska ju nu åka till göteborg på måndag om allt går och det finns biljetter kvar på planet på torsdag ! :D:D och saaannna ska följa :D det kommer bli så jävla kul ! :D <3 Hade egentligen tänkt åka senare i sommar till gbg men dom planerna sprack.... men det kommer bli nice ! :D men iaf !  Kom hem för ett litet tag sen har typ duschat osv , nu ska jag chilla lite och kanske hitta på ngt. om jag ids ;D höhö . puuuuuuuuuusssss !


lugn

snart kommer ett inlägg, bara inte haft tid. skriver imorgon ;D haha


Feel your pain, you feel mine, go inside each others minds

okej jag gjorde delvis det jag skrev ;D såg liiite av YESMAN sen kom sanna förbi :D vi såg på I taket lyser stjärnorna och den var braa men vi hade ganska kul åt den åxå : D tur det, om jag hade vart själv hade jag bara suttit och lipat ;D senare kom jojjan och typ dampade loss sen däckade han i MIN säng och det fann jag och sanna väldigt roande. så vi måla lite i hans face åså : )) we was there lixom ;D höhö . sen typ såg vi sex and the city, jag tvinga sanna som aldrig sett det förr! ;D sen typ skulle dom dra hem ;( såå då skulle jag sova men fastnade i soffan och disskuterade med mina föräldrar om allt möjligt och med jimmy nadja och gustaf =)) ganska trevligt ! ;D hahah <3 nu ska jag iaf sova, och fönstret har stått öppet så får hoppas att det inte kommit in allt för mycket mygg , godnatt och puuuuuuuuuuussss ! : )

Takes time to believe it

okej , vaknade iaf lite tidigare idag, men kan inte riktigt kalla det tidigt . HEHE . fick en chock då jag vaknade för det var faktist lite soligt .. WOOOOOW . men då skulle det ju vara 700 000 moln åxå (yy) . inte så nice. men iaf, chillade ute ett tag, sen följde jag nadja och jimmy på dollar, där käka vi tårta i personalrummet ;) haha, och typ handla lite saker. köpte bah en borste och en leksak till tindra xD och en glass :DD haha, inget viktigt med andra ord. men tindran uppskattade leksaken iaf. man tycker som lite synd om lillen när hon är sjuk . men idag har hon varit extremt pigg =))

Sen har jag sett sex and the city såklart, sen har vi storhandlat till imorgon , midsommar.. ser ut som jag måste följa med till stugan. men vet inte . kanske slipper, fast kanske vill. börja få lite panik. det kanske blir trevligt dära.. men får tvinga med typ lollo elr maggie isf (aa) hur ska jag annars överleva ;D skönt ändå att komma iväg lite från boden ,en liiiten bit iaf och bara vara fast på en ö och chilla och ta det jävligt lungt och slippa tänka så jävla mkt. whatever :D och jag har hyrt en film nu , i taket lyser stjärnorna ; D har länge velat se den ! sen ska dom nu se en film där nere , yesman ! haha , funderar på att gå ner och se vill typ se den :P kanske är med sanna sen :DDD skriver kanske litegrann seeen ; ) pusssssssss !


maginfluensa

Tjabbaaaaa : ))
okej jag måste verkligen sluta sova så länge på dagarna, får ju feta ångesten då jag sover till typ tolv ;D och blir skittrött på dagarna, låter inte logiskt men ah , så har haft ont i huvudet idag och vart skit seg, hade planer för dagen men dom sprack kan man säga ;D men skulle först på dagen följa mamma till stugan och städa dära osv men så blev det inte för jag var tvungen stanna henna med lilla tindran som har maginfluensa!  stackars guuumman :( så hon har inte mått så bra, men nu har hon fått medicin och nu ikv har hon piggnat till :) men tidigare idag har hon baara sovit och legat och hängt osv och mått väldigt dåligt :( och sen då hon har spytt och har såndära diaré osv såå ser hon så smal och det ut , tkr så synd om henne xD men hon är på bättringsvägen och det känns bra :) <3 

iaf , då mamma kom hem käkade vi våfflor, och sen ringde lollo iaf och då drog jag till henne ; D först så for vi till bella och kollade på lilla melvin och hämtade ngn film åså , sen for vi till konsum , lollo skulle köpa nå mat xD sen cykla vi typ hem till lollo , såg wild child , som faktist var väldigt bra :D och lollo somnade XD hörde nå snarkningar så hade den jäveln somnat :D HAHA , sen hörde vi på "musik" och pratade osv, sen var jag tvungen och dra för hon måste ju upp imon :( xD var nice iaf : DD och nu när jag kom hem har jag sökt igenom alla mina jävla papper för har letat inloggningsuppgifterna till mittgymansieval . för vill se om jag kommit in på Op eftersom marcus har fått veta om han kom in och han ska ju gå om borde jag ju åxå det , men neee då hittar jag inte papprena ! typiskt ! det kommer iaf bli skit kul till hösten , får äntligen gå med maggie och lollo :D kommer bli så jävla bäst ! :) <3

nu ska jag iaf se sex and the city såklart och chilla och deppa över min blåsa jag har fått i käften , det gör nå jävulskt ont xD ska försöka somna i tid så jag inte sover bort hela dagen, så drar jag nog till brk och hälsar på mina snyggingar :D pusssssssbye !!


I believe that the heart does go on

Har varit en fett jävla chill dag idag asså : D var tänkt jag skulle göra massa men var så jävla trött och slut idag så orkade helt enkelt inte så låg i sängen till fyra och såg sex and the city som jag fått låna av lollo :D <333333333 hahaha, fyfan , sen typ vid fyra började jag fixa mig för jag skulle till lollo men då började mamma göra maten så då fick jag vänta , såg lite från greys avsnittet på youtube, fan att jag missade de ! helt jävla sorligt juu : ( fan vad alla dör nu i alla serier tkr jag !? ngn som håller med mig ? ;b sen då jag ringde och snackade med lollo så kom vi fram till att båda var rätt så sega och planera att vi gör ngt imon ist ;D höhö , hon är ju ganska trött nu när hon sommarjobbar och det kan jag förstå ;D haha ! :)) så då drog jag med mamma ut för att visa mig liite ute idag och vi handla osv  , jag och jimmy och nadja har hyrt en skräckfilm och vi ska snart se den men dom är bah och köper godis ;D så gick jag en promenad med älsklingsvovven åxå , kände att jag var skyldig henne det när jag inte gått med hon på ett tag;D och juste ! ett plus till maggie som skaffat halebop, nu kan vi snacka utan att det kostaar skjortan :D <3 är iaf utvilad och taggar nu morgondagen ; ) och vi , vi hörs imorn , pusssssssssssss ! :)

   


BEAT THE MEAT

Tjaoaoaoaoa. nu är jag lite lätt jävla förbannad eftersom jag nyss skrev ett jävla horinlägg men så försvann skiten jävla skitblogg. men ska dra min jävligt intressanta dag för er hära  . Jag vaknade vid elva och det var fett nice ! ;D skönt att sova EH jooaaaooa . så när jag vaknade skulle nadja och jimmy till alder för det var tydligen stekväder då men orkade inte följa med ;D så var ute med mamma osv ett tag innan dom kom tillbaka , asså nadja och jimmy, då skulle dom på badhuset ist ;D och frågade om jag ville följa och visst ville jag det:D vi var dära i typ mer än fyra timmar, det var nice :D dom är jävligt roliga och underbara personer ! :D jimmy frågade mig när jag skulle kma ner till gbg dåå och jag vet helt ärligt inte , men dåå kom vi fram till att jag kanske borde följa med nadja hem då hon drar hem : ) så kanske gör det om det går för mamma , eftersom jag är ganska så pank nu om vi säger så EHEHEHE . och sen kom jag fram till att jag kanske ändå drar till stugan på midsommar, blir kanske kul, iaf om lollo följer :D <3

sen iaf så skulle vi dra heeeem så drog vi till ngn piercingaffär och jimmy kikade efter ngt , sen drog vi och hämta mor min och for sen och handlade :D vi skulle käka osv , så när vi kom hem gjorde mami tacoooos :D det var göööööwtt :D chiladle bara hära medans jag väntade på maaaten :D sen såå när vi käkat ringde jag och snacka med lollo ! : )) <3 sen skulle jag och mamma till evert :DD

han har det jättebra på betet, men fyfan vaad mygg det är i flarken asså. det är fan i mig sjukt asså. Hästarna kunde fan inte stå stilla och dom var helt jävla sönderbitna asså . stackarna !! vi tog med oss det vi hade för att kunna spraya dom ! för asså dom har myggbett över HEELA kroppen :S evert har klarat sig ganska bra men diddi är fan värst : (( stackarn. sååå vi sprayade dom med jodopax. gjorde det liiite bättre iaf !! vi kunde inte stanna dära länge iaf eftersom man kunde inte ens stå still , jag fick ha tröjjan för käften för om jag öppnade den så flög det in ett helt jävla moln med mygg i käften , inte så jävla nice !!

och när jag och mami drog hem från det där myggbooet så körde vi förbi en trött lollo, snacka med henne en snabbis och lånade hennes sex and the city box :D nicenice så nu kmr jag nöta hela jävla kvällen/kvällarna :D skitnice !! sen då vi kom hem åt jag marrränger och glass och chockladpudding , jävligt nyttigt och jävligt goott :D och nu sitter jag hära har väntat på min dvd som nadja och jimmy haaar snott , men nu har jimmy kommit tillbaka med den :D såååååå nu får ni lista ut vad jag ska göra ;D HÖHÖÖH , pussssssssssss!

       
       

I will not make the same mistakes that you did,

dagen har varit nice : DD maggie drog hem och då duschade jag osv : )) seeenaree for jag till stan, rönkan där amandah jobbar ;D jag och maggie satt dära och samtalade och var social med amandah och käkade glass ;D asnice :)) satt där en timme kanske  ? =)  sen hämta mamma mig såå fick jag en korvjävel på statoil till middag(aa) sen fick jag skjuts till soooooofia : )) var aslänge sen jag var m dig !! : ) <33 det var nicenice :DD vii typ snacka pååå sen såååg vi sex and the city och dampa åde, kändes inte så lockande att gå ut i det "fina vädret" så ;D seen var jag tvungen dra typ 20 över elva elr nåå : (( men ska va meed hon på onsdag again : )) (Y) det blir skitnice ! sen har jag bah suttit hära vid daaaaatorn ! imorgon ska jag följa maggie och ta ut stygnen ? =) <3 sen får jag see vad som händer ;D kanske umgås med nadja nu när hon är hemma? =)  ajjaa nuuu - musik och bdb , sen sova : DD pussssssssss !

           
   

You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool

Sitter just nu och gör ingeting, maggie drog just hem :( stackarn får typ cykla i regnet , fyfan vilket skitväder ! vars fan är solen? :( känns verkligen inte som sommarlov ! kollade vädret nyss och det ska regna imorgon sen vara grått onsdag och typ torsdag på dagen iaf, fyfan vad tråkigt. nog för jag inte litar på vädret med tanke på att det stod i veckan att det skulle vara strålande sol i tidningen , men förmodligen ska det regna, som det alltid gör på skitsommaren i boden. suck ..

menmen, igår iaf så gjorde jag inte så jävla mkt på dagen , stor städade mitt rum för det kändes som att det behövdes :P sov ganska länge också för blev att gå och lägga sig seent fredagkväll . men skönt att sova ;D men var ändå trött hela jävla dagen typ (Y) sen mot kvällen kom det hit massa folk, som mamma och pappa känner och nåra av nadjas polare. nadja har ju kommit hem från gbg nu, skitbra ! : ) <3 har saknat henne ! och okej jimmy åxå :) Så satt hon och sminka sig i mitt rum och jag pratade ut med henne och vi lyssna på musik ;D  kändes bra! : ) iaf så vare typ folk hära, försökte vara lite social med dom men var jävligt trött osv : ) sen då dom drog kom maggie hit och vi såg fjorton suger ;D haha , så kom jojjan efter ett tag och joina och vi såg typ filmen och sen typ ingeting och sen gick vi typ ut och så följde jag och maggie han en ganska bra bit ;D höhö . sen hem igen , då börja det typ regna(?) , mysigt ;D nat . Var iaf kuul fast varnade att jag var trött och sliten ! :p

Idag sov jag och maggie ganska länge och vakna och typ käka frukost , pratade osv :) <3 sen har hon nu dragit hem och jag ska duscha och fixa till mig lite lätt sen hitta på ngt, tror jag och maggie nog drar till rönnbäcks och hälsar på amandah ;D och käkar lite glass :DD och som en liten påminelse till mig själv så ska jag se reprisen av greys anatomy klockan 17:10 ! ;D haha , nu ska jag ringa lollo !:D pusssssssss

Vill inte förlora dig, du är för viktig

Du skulle aldrig göra sådära mot oss i vanliga fall, det vet jag. fattar inte vad som flugit i dig.
Och ni, att först sitta och ljuga, sen ljuga lite till, sen ljuga mitt rätt upp i ansiktet. så jävla lågt. för jag VET sanningen, kan man inte ens stå för det då? nej tydligen inte .. och sen skyller DU på mig. haha visst gör det. men tror båda två vet att det inte riktigt är så va. och av vilken annledning ljuga? för ett tjafs? det är ju det löjligaste jag har hört ? För jag hade inte gjort er något ? haha visst säg att jag försört hela dagen DU men du vet att du själv står för det lika mkt sj isf. eller det kanske du inte förstår, sorligt isåfall. och sen DU , jag vet att du inte skulle göra såhära mot oss i vanliga fall, jag fattar inte, du är iaf min bästa vän, och vill aldrig förlora dig, ska du veta. men om du vill ha det såhära, så får jag väl leva med det, men jag kmr aldrig släppa dig helt, för jag älskar dig föör mkt. det vill jag att du ska veta, och duu vet vem du är.

jag lovar

.. jag är inte död ! jag har bara inte haft tid att blogga ;b

ni får ursäkta att jag inte haft tiden att blogga, har inte det nu heller igentligen men då amanda snackade om att hon satt och blogga och då folk har klagat blev det lite som en tvångstanke att skriva ett litet inläg ;b ajja . Har ju varit i polen och då hade jag ju först inte tid. Det var AS kul dära och kan berätta om allt som hände dära en annan gång :) men bilder finns det på www.caaaarro.pixbox.se : ) dock har jag inte lagt upp alla bilder. meen ahh, många iaf ;D det kmr fler ! :) Och sen efter polen ville jag ju träffa alla man saknat och sen har det varit väldigt mkt plugg ! = s så jävla jobbigt nu på slutet alltså , sommarlovet kmr bli så jävla härligt ! tio jävla dagar kvar nu , fyfan va awesome ! :D så kmr nadja hem samma dag också ! : )) och sommaren 2009 kommer bli bäst , jag bara vet det ! :)) <33 ja iaf, imorgon då, geografiprov , geologi. HAAHA säger jag bara , kommer gå åt fan , tyvärr men det är sanningen ;b det är grymt svårt! skulle börjat plugga tidigare men smart som man är så ah. och imorse försov jag mig också (y) vaknade typ elva då mamma kom hem från frissan , duktigt gjort elr hur ? =)) så stannade hemma hela dagen , frånvaro ! wooooho! och imorgon har vi bah två lektioner fan vad chill : )) prov sen svenska, ska vi lämna in böckerna bara, vad jag hörde ;) och sen har jag bara engelska nationella åh göra sen ska jag iväg och klippa mig :)) vet inte hur jag ska klippa mig så det blir en överaskning för mig också kan jag då säga : ))

ikväll måste jag fan gå och lägga mig tidigare än vanligt ;b eftersom jag måste upp tidigare än vanligt imorgon , börjar 08:20 och har haft sovmorgon nästan varje dag ett bra tag nu ;b så ska jag cykla åxå ! fyfan vad jobbigt EHEHEH : )) På torsdag kmr amanda hem! : )) och på fredag ska jag vara med hon och göra hemliga saker :D vad får ni veta sen , maha :)) nu måste jag läsa igenom dom hära äckliga anteckningarna äännu en gång sen slänga mig i säng :D nu fick ni ett litet livstecken från mig , pusssssssssss på er ;) <3

- du är så grymt jävla pinsam tjejen ! inse det !

älskade ! : ))


/ Carro

RSS 2.0