orka

asså ååh . Det är förlite timmar på ett dygn och det suger. Snart är det dax att sova igen , och jag har verkligen inte gjort allt som skulle göras idag, sen är mitt rum stökigt , och jag har ryck i fitttummen. sen dog george i gre´s anatomy (sorry dom som inte sett) , sen är mina sängkläder äckliga för alla hundar har legat i den och måste plugga massamassa men det blir ju aldrig aaav.

sen är nadja hemma från göteborg och vill göra ngt med hon men det går ju inte så jävla bra. och är fett trött och kmr försova mig imorgon och missa bussen som vanligt, vilket bara gör mig irriterad att tänka på. och det suger att blogga men gör det iaf, bara för jag är jävligt beroende av att göra det? och det suger att typ 54209 turkar addar mig på msn och kan inte ens svenska, sen kan dom inte ens engelska, bah hm vafan vill du mig? blääääää, och om du inte har förstått det så, jag är less !!

vill åxå gåå i ide (stavning?) som bjöööööörnarna, sova i typ 5043580 34 månader. fett chill . godnatt fuckers


Grey´s anatomy

Ikväll är det säsongspremiär på Grey´s anatomy säsong 6. klockan 21:00 på femman.
Gud vad jag har längtat det är ju så grymt bra.

såhära står det på www.tv.nu 
Kommer George överleva de skador han ådragit sig? Överlever Izzie eller lämnar hon serien för gott? I kväll får vi svaren.

hihihi längtar.


bussar

jag hatar bussar jag har alltid gjort det och kommer fan alltid göra det!!!! dom går fan alltid astidigt , och när man inte har ett bussjävlakort kostar det massa pengar och det tar lång tid och bussarna kmr ändå alltid förtidigt eller för sent och är fett leeeeesssss. Som ni kanske förstår nu så har jag missat bussen , okej visst jag sov lite länge men daaaah kul att bussen går typ svintidigt så jag måste gå före 20 i åtta ?!? ! palla lixom. 40 min innan jag börjar lol .

JAG VILL BO I BODEN CITY. om jag ska bo i boden kan jag väl iaf få bo i stan och nära allt !??!!? lol

snygg , nat

förväntningar

förväntningar har vi väl allihopa. man förväntar sig ibland mer av en person , man förväntar sig att den man älskar ska bli frisk igen, för det är de man vill . man förväntar sig att allt löser sig. men sen kan det komma upp saker som man verkligen inte förväntade sig, den man älskar blir inte frisk, personen man förväntade sig mer av ger inte mer , och det man förvänta sig lösa sig, löser sig inte, eller att en person gör eller säger något men aldrig skulle förvänta sig att den skulle göra eller säga. Jag har varit med om det mesta när det gäller förväntningar skulle jag tro , eller det känns verkligen så ibland.

Och idag slog det mig , man ska inte ha så höga förväntningar helt enkelt. Jag förväntade mig aldrig detta av en person. Att den skulle göra såhära mot mig och den personen själv också för den delen. Förstår ju som inte riktigt situationen själv, vems fel är det? mitt eller? ditt? nej, det krävs två personer för att detta ska ske och det är inte någons fel men du har gjort ett val. och det var inte mitt val det var ditt och tkr det är tråkigt du tkr så men kan inte ändra vad du tycker även fast jag gärna skulle vela.

och man ska inte förvänta sig så mycket, för man hoppas så mycket alltid att när någon är skadad eller när någon inte mår bra att allt ska bli bra, det är det man förväntar sig alltså. Sen när det visar sig vara raka motsatsen, mår man inte bra. Då ångrar man sig att man förväntade så mycket, för i slutändan blir man ändå bara besviken.

rörigt inlägg, är bara så less. det är sånna här saker som får att vilja flytta från boden ännnuuuu mer.


make up

tjaotjao bloggläsare (:
Skolan idag var chill , fast kan ju säga att mina "vänner" är bra på skämma ut mig ;D haha . Sen var vi på någon tråkig föreläsniung åxå xD den sög. var så nära på att somna flera gånger. hehehehehe. efter skolan drog jag och tessa på stan , hon köpte mjukisbrallor och jag köpte smiiiink , en mascara och foundation på nå extrapris typ, så passade på :)



pusssssss ♥

Robin Bengtsson <3

Minns ni att jag la upp en liten teaser från hans video som skulle släppas nu i september?=) jaa här har ni nu hela videon iaf ;) bäääst ;*


skolfoto

OMG SHITSHIT , skolfoto imorgon och har läst det typ ska bli färg asså i katalogen åde ?!?! typ fint att jag har oranget hår ?!?! ska jag skippa skolfotot ?!?!  hmmmmmmmm


shopping

       


kändes bra att bränna lite pengar :D heheehehhe. men återstår mkt som jag behöver. blir väl en ny shoppingrunda nu snart.

idol 2009

tjaotjao.
sitter och ser idol nu, repriserna;D höhö. just nu är det Durna som sjunger , den lilla bruden som dom tycker är söt som en docka (:  jag börjar dock bli lite lesss på hon. hon har inte gett nå bra ifrån sig alls och springer och lipar hela tiden :o ajja whatever. igår var det luleå med sanna ;D fick med mig en del hem iaf, så ska fota och visa sen : ) hehehehee. sen på kvällen kom sandra och Tessa hit och vi var tyyp hundvakt åt lillen ;b hihi . och tindran :) men hon är ju inte så liten ;)

Tessa hyrde två filmer, vi börja se ena men vart lite uttråkade så såg twilight ist för att tessa inte hade sett den , lixom hur kan man inte ha sett den ?!?! den är ju så otrooooligt underbart bra asså ! ;) Sen drog tessa heeeem, då såg jag och sandra nån skräckfilm på 5.an, vi sket typ på osss :)  (y)

sen drog saaaaandra hem dåå gick jag och la mig med bäbis nikki och hon var helt fjantig och låg i sin lilla bäbissäng, fick ha handen nere och klappa hon så hon skulle kunna sova=) hihi så gulligt. sen kom nadja hem vid fyra och väckte mig och tog min plats, jag var dock död och vandraade som en zombie in i mitt rum och somna dirrrrrr !

HEHE nu ska jag hämta en glas juice ;) ta fram anteckningsblocket ? aah . idag ska jag iaf till gnetis :) mamma och dom tog han igår , sneeellt . och han var bättre runt ögonen igår (y) great. skuulle ha morgon idag men skulle måste gå så böt till på tisdag, så släpper jag ut hästarna före wf. aweeeesoooooomeeeee.

hårtork

min syster är arg på mig för att jag har glömt min hårtork i skolan !! Och jag måste fixa fram en ny inom endast några timmar !! shit asså !! någon som kan låna mig en hårtork ? :):):) HEEHEHEHEHEHEHE

LULEÅ MED SANNA NU !!



rusta

shit asså , idag har jag handlat på rusta! en parfym och ett halsband!! fan vad tattigt att handla på rusta !! , elr? ;) parfymen kostade fan 60kr , luktar fett gott och dyrare på åhlens , luktar likadant och det är samma parfym ;) halsbandet dock vet jag inte varför jag köpte, men gillar halsband men använder dom typ aldrig ;)

men seriöst, på såhära lågpris affärer som rusta och dollar store osv kan det ju faktist finnas asfina billiga grejjer åde, men kanske inte har den bästa kvalitén , men saker som är billigt som t.ex parfymer, om den luktar gott spela roll då lixom ;) och ibland så håller ju faktist grejjerna åxå, och då vare värt den dära femtilappen typ ;) hööhö vad tkr ni ? ; D


tönt

mogen du är ? njaa inte riktigt va. tkte fan inte du var en geeek tidigare men nu bevisade du tydligen du var det, lixom väx upp bruden , haha , vet inte riktigt om jag ska skratta eller om jag ska gråta, men aah jag garvar nog ;D gulligt att du tog åt dig iaf, speciellt av mig :D hihihi : DDD PUSSSSS ÅH GODNATT ; )

han är bäst <3

hans nya singel släpps nu i september "Another lovers gone" , han är bara såå grym & otroligt snygg , kom trea i idol 2008 ♥


sanningen

sanningen är att boden suger!  

Godmorgon

Nu sitter jag hära i datastolen inlindad i mitt täcke, det är iiiiiiskallt i huset, för det är iskallt ute så är altandörren öppen såå det är askallt. inte så skönt ;D håller mig här uppe i rummet, går man ner fryser man ihjäl! haha . iallafall är det hela boden i rörelse, lat som jag är , och faktist sjuk ;) så stannar jag hemma idag , hehehe. skulle sova massa vare tänkt men vaknade före nio :o det sög ju. hur som helst hade jag tänkt göra någon nytta nu när jag är hemma, men ja, vi får se hur det blir med det ;D höhöhöhö. ska springa idag iaf, och jag tänker dra med mig någon ! inte så kul själv ju :O hade tänkt dra med lollo men hon sa vi får se igår, idag kanske hon orkar ;) hope so :D:D , ingen träningsvärk idag heller (y) sånt gillarvi .

Idag vill jag fara och shoppa :) men ingen följer verkar det som ?! så skiter i det, men vet inte om jag ska på stan m sanna en sväng i boden? jaa jag vet inte . hehehehe. Det jag vet jag ska göra idag är iaf rida xhantis, gå med evert, träna och CHILLA, vad händer ikv ? =) känns deprimerande att bara ligga hemma ! ;D

stallet

stallet ikv då , cyklade dit :) det var fan kallt ute alltså! ;s men trampade på ordentligt då så fick upp värmen lite :) haha , i stallet iaf snabbmockade jag , på typ fem minuter  , sanna stressa för att hon var klar med glory, men sen speeeda jag och var klar för henne ändå  ;) hahaha , lyckat ! sen började jag ju då gå, evert var lugn även fast det blåste :) han brukar busa då ;D hihi . Hann komma en lång bit innan sanna och speeeedglory kom ! haha, evert ville nosa på henne men det fick han icket ;) haha!!

Vi gick iaf en sväng, snackade på osv , haha .  sen tillbaka , sen fick jag öppna en ny höbal såhära i stallet, och det är fan tredje gången i rad nu, alltid när balen tar slut så lyckas jag alltid vara dära tajmat så jag får öppna den ! man bah noooo !! det tar så lång tid för mig xD så stressade sönder för skulle stressa hem till idol ;D haha! kom in precis på sekunden när idol började. som igår då. haha .

Nu ska jag se klart igår, måste påpeka att jag tyckte polacken var väldigtväldigt duktig på att sjunga. hon var bara sexton ! guuud lixom. aah , imorgon har vi hela boden i rörelse och ska gå en mil. får se om jag går, är typ sjuk , elr hahah ja jag har blåskatarr (Y) inte så jävla skönt. Typ pissnödig 24/7 och illa mående osv, inte nice alltså ;s det är fan hemskt. Så vi får se hur det blir imorgon, men läste på internet (I) man ska dricka massamassa och pissa mkt , så det är vad jag ska göra resten av kvällen ! och jag vet, intresseklubben antecknar bara sååå mkt .

PUSSSSSSSSSSSSSSSS GODNATT ; )

Back on track?

Okejj, tänkte ju köpa back on track åt min hääääst, men ser dom ut såhära ? ;D är det inte bara vanliga underlägg typ? :o eller finns det både och ? Finns det vanliga bandageunderlägg ?!?! någon som vet ? =)=)=) (aa)



coopers

OKEEEEEEEEEJJJ , aah jag är inte nöjd med min tid som jag sprang på cooperstestet . Vi sprang 7,5 varv på löparbanan på skolan dåå , det är fan astråkigt att springa runt den dära banan och räkna varven, värre än i lillskogen ju ;D hah men iaf , sprang dom varven på 18min 6sek vilket inte var så bra ;s såå nu blire att fetträna till nästa gång ! men läraren tkte det var jättebra gjort av dom som skulle försöka och så :) såå försökte ju iaf (aa) haha , så funderar på att dra och springa nuu men vill att ngn ska följa ;D ahaha , typ booring sj ? får se hur det blir, ska ju till stallet och gå med evert åxå åså ;D ajja, nu gör jag ingeting funderar på att göra någon nytta? som städa mitt rum eller plugga, det lät dock inte såå lockande måste jag då säga. ajja , skriver sen ; )  pusssssssssssssssss

skola

Goddag !
Sitter i data saaalen med H therese och sandra! vi har religon och ska arbeta och redovisa om svartsjuka? Inte så jävla lätt som man skulle kunna tro faktist !! detta suger. vi vet inte vad vi ska skriva, men förhoppnignsvis är vi på g snart .. hehehehe . okej . imorse var det typ ashemskt, klev upp halv åtta och duschade håret !! och då var såklart min hårtork i skolan ! hmm kul . har ingen annan , men hittade typ en hårtorkliknande sak så klarade mig men det tog ju ett bra tag , började sminka mig åde typ åtta väldigt nice :D heheeheh NAT . hmm , sen cykla jag till skolan på typ sju minuter. duktigt tkr jag ; ) HEEHEHE . ajja. coopers idag på gympan , ska jag springa? hm fårse. men jag tror det. ska ju springa m amme efter skolan , elr skulle ? hon är inte hära !! SADFACE :(:(:(:( sviker du mig !`??! :(  EHEHEH ;) ajja, får göra bort att springa på gympan tror jag ;D jag måste ju som studera idag och åka till min häst. men nu ska jag studera vidare om religon och svartsjuka , pusssssssssss; )

redovisa

okejj imorgon ska jag redovisa i åtta minuter. och alla som känner mig vet hur mkt jag ÄLSKAR att redovisa , HAAHAAHAHAHAHA ... elr inte . fyfan det värsta jag vet. har alltid problem med vad jag ska säga, vill alltid säga som det perfekta och sååå, och förbereder något åså , men före redovisningen stryker jag massa osv, och ångrar mig och får panik och så går allt, inte så speciellt bra . fan i hate it . ajja ngt jag måste träna på ? ;D bara för mitt självförtroende suger höhöhöhöhöhöhöööööööööö . ajja, ska försöka fixa fram något vettigt att säga nu iaf, det är ju ändå inom HORSEkunskapen ,det borde jag ju ändå kunna tkr man , hehe lol . ajja , så ska väl ta fram ngt sen sova, nu får det bli som det blir !! Godnaaaaaaaatttt :) ;**

Idol

ååh fan vad jag älskar idol , och jag har faktist några favoriter :D men tänkte jag kan nämna dom sen ;) haha , sitter och ser idol nu med mamma , det är så bra : ) sitter dock fortfarande i stallkläder, inte så bra? äh vafan xD haha , hursomhelst, varit i stallet ikväll juu, mockade på typ fem minuter , SKILLAT ! haha , sen skrittade jag ut med evert , eller ja jag ledde ju honom , det gick bra. han är väldigt pigg dock men det är ju bara positivt, på sitt lilla sätt :) hehe. Vi gick med lollo och mecken för lollo smsa och fråga om jag skulle gå med honom och det skulle jag ju så dom hakade på , hihi , evert skriker alltid på mecken då dom hälsar XD haha men dom är ju kompisar ! tkr jag och lollo hhahaha, men dom stod ju tsm i hagen på pikeur :) hihi , ajja! j

ag längtar till jag börjar rida igen, därför jag typ springer åxå ;) för att bygga upp benmusklerna litegranna ! haha , för när vi red på wf märkte jag hur jobbigt det var att rida lätt , haha har typ tappat ridningen lite. men det kommer igen ,hoppas jag !! det måste det ;) för evert och jag ska fan vara fit for fight i framtiden ;) det ska vi ! haha. sprang ju igår åxå . och hade ingen tränigngvärk idag vilket jag trodde jag skulle ha, men inte det ! utan hade bara träningsvärk av ridningen ! hmm , säger det mig något? ajja nu börjar idol igen, var ju bara paaaus ;) PUSSSSS PÅ EER BLOGGLÄSARE ! ;*
 

springa

okejj nu har jag duschat och klätt på mig och sånt efter ha varit och sprungit : ) blev "bara" fyra km idag åxå ;D men det får duga, det tar det med hoppas jag. haha , jag har ju som ingen kondis såå det får duga för mig, så småningom orkar jag väl mera :) Blir och springa imorgon men får se vars jag och amanda springer;) kanske där vid henne typ milen, fast kmr ju aldrig orka hela milen , haha ohnej. jaja, nu ska jag snart till stallet :) skulle typ gå med sanna åså , asså med hästarna. men jag kan inte vänta för har massa plugg som väntar hemma tyvärr :s så ska typ byta om nu och cykla iväg, fixa sen gå med evert bara en sväng, sen snabba mig hem och plugga sen sova. hehe. hinner då aldrig städa mitt väldigt "vackra" rum.  som ni sett på tidigare bilder så behövs det. minst sagtt. nu har jag bråttom men skriver ikv, pusssss påer :)


TRÖTT

som man alltid är på tisdag kvällar, när man vaknar så tidigt, går länge och är i stallet på morgonen åså . Wf på morgonen då, gick upp till vägen och åkte med tessa och hennes mamma till stallet så fick mig lite """sovmorgon""" , hahah, var goode trött då jag vaknade , stallet gick bra, vi red glowlite och bolton igen, körde lite trav idag också : ) gick jättebra, gillar glowlite mer och mer !  , sen vart de tillbaka till skolan och duscha osv.


efter skolan såå skjutsade jag amme på hennes cykel till stan så han vi precis till min buss gick , så åkte jag hem och böt om , sen cyklade till lillskogen och jag och amanda sprang ;D haha,  trodde jag knappt skulle orka men pallade åtta varv. det var skönt och springa, blir att göre imorgon åxå :) fast nu är mitt ben typ fuckat men jag hoppas att det är bättre imorgon! :O det är INTE träningsvärk, vet hur träningsvärk känns. seen vare bara cykla hem, snabbduscha åde, sen rasta tindra, äta nåå bara och handla med mamma, sen cykla iväg till stallet ;D haha , tog in evert , sen gick en halvtimmespromenad med han typ =) med sandra och cajsa :D ihihih, jaa, dom är ju som dom är dom där hästarna, evert tkte iaf det var skönt att få kma ut och han var framåt och pigg, bara positivt tkr jag.

Sen vare bara att mocka osv, evert fick bära sin väldigt vackra lädergrimma ;D haha , bara för han är så snygg i den . hehehehe. sen fick jag snabbcykla hem på tio min för att se idol ;D haha , hann PRECIS . väldigt lyckat . Sett idol , nu ser jag girl next door på feeemmman , och är hungrig och trött så ska gå och lägga mig nu ;D haha , min dag som jag drog kort nu då helt enkelt. har inte hunnit plugga något idag, och inte städat rummet för den delen heller. så det får bli imorgon , det måste bli imorgon ;D haha , för har massa grejjs till torsdag. ajja , sängen nu . hehe trött som jag är . pussssssssssssssssssss på er !

har en bomb släppts?

ohnej , det har det inte . det är bara jag som inte har orkat städa på , jaa nåra veckor. Så då blir resultat såhära:






jag skaaa städa imorgon, det ska jag ;D

efter en lång paus

eller nånting?
Har inte bloggat på ett väldigt bra tag märker jag nu. Visst har folk påpekat det åså och jag har ju tänkt på det osv, men har helt enkelt inte orkat . känns som det absolut inte finns något att skriva om, fast kanske det gör det? kan ju tomskriva om mitt extremt intressanta liv eller något ^^ fast ja, piteå var ju värt att nämna, det var urkul faktist. var där i helgen med sanna och sandra, det var en resa för sig;D haha , vi bodde i husbil på piteå ridklubbs parkering, aahaha , och jaa. husbilen ville som inte sammarbeta med oss , men ja vi överlevde iallafall, och värt att nämna är ju att vi såg på dressyr tävlingar.

Evert blir bättre och bättre och det känns väldigt bra. Helena skrev idag att han inte haltar längre i traven. PERFEKT . så, bättre och bättre. fan vad nice ! blir jätteglad :) så nu blir det väl att börja promenera med honom varje dag en liten bit så han får kma igång åså. men nog är han igång alltid, var i stallet idag då, var ute och skulle öppna en bal osv och hästarna sprang som aldrig förr, typ? haha , tog in evert sen och han var sjöblöt i svett ;D så motion får han? haha , blir så orolig varje gång han springer och reejjs galopperar , men han blir ändå bara bättre och bättre. Men kylde hans ben ändå, vilket han inte gillade ! det var kallt tkte evert ;( men ja, sen duschade jag av sötnosen också eftersom han var svettig ;) han går ju på bal nu och en stund framöver iaf, det är nyttigt för honom. nu kanske han tappar en del av sin sötmage.

Gick hem från stallet, med tindra som har varit med mig idag. det gick helt okej. hon är bara väldigt seg ibland och man får bli lite arg, men försökte hålla mig samman iaf ;) haha :) hon måste ju få nosa och lukta litegrann iaf :) skulle springa hem från stallet egetnligen, men fick bli en promenad idag som typ start, och sen får det bli springa imorgon då? ;) ja perfekt ,

imorgon blir det att kliva upp väldigt tidigt. tisdag, alltså lika med stall på morgonen för mig. börjar sju. med andra ord , ingen sovmorgon som idag. började 12:20 ! det var ur skönt ! , så nu ska jag tvätta bort sminket sen fixa min naglar (lösnaglar!!!!) , jag biter av mina egna .... shh! sen sova :) underbart ! pussssssssssssss påer ;)

Sova

jag måste verkligen sova nu .. men vill inte sova. och saken att jag börjar klockan sju imorgon gör ju inte saken bättre. hm, så stallet imorgon då, måste ta bussen men antingen tar jag den tidiga bussen och byter buss på garnis som jag bruukar, elr så tar jag senare bussen som jag aldrig tagit och hoppar av en bit utanför Wf, men har aldrig åkt dära så risken blir ju att jag hamnar helt fel ... hm ? fast den bussen går ju senare och behöver då inte stressa så mkt.men lutar åt den sena bussen , får väl säga till bussschaffiseeen att jag ska stanna dära men vet inte riktigt vars det är.. elr nå? hatar att åka buss, sist jag skulle av på brk fick ja typ skrika för han stanna inte fast jag tröck på stopp ? typ sepe ?

ända positiva med denna dagen iaf är väl att jag har fått min lööön då .. men dom känns samtidigt ganska meningslösa när dom inte kan hjälpa min älskade evert på något sätt.. ;( <3

så, klockan ringer 05:30 , kmr vara mer död än levande vilket lät ganska skönt för tillfället, har inte orkat packa nånting, hmm smart. har inte pluggat tyskan till imorgon för den kom jag på nu. tummen upp för det. sen har jag religonen som jag skulle börja med idag men det blev heller inte riktigt av . för ta itu med det imorgon . ajja... godnatt folket.


fuckfuckfuck

FAN ALLTSÅ . jag är så less, varför kan aldrig något vara bra? varför kan man aldrig få ha någon jävla tur? jag har längtat hela sommaren sen jag märkte att du var jättefin och bra åså i benet! och jag har planerat hur vi skulle börja om på nytt och har kännt sånt sug och varit så glad över att du äntligen är frisk efter säkert mer än sex jävla månader ! Har fan aldrig varit så glad i hela mitt liv, sen igår när du åker transport så krossas allting som jag längtat efter såå mycket för du ska dumma dig i transportjäveln. åååååååh, så kommer man ju såklart till stallet idag och evert är halt och varm och svullen .. det kan ju bara vara tillfälligt då han fastnade med VÄNSTER FRAM i bommen .. men klart det inte är så. JAG LOVAR att han kmr vara lika jävla halt när svullnaden går ner, ASSÅ HEEELVETE , jävla häst ... åååååååååh whywhywhy?

allt bara krossades i tusen bitar, som man längtat efter så länge. har fan aldrig varit såhär ledsen.. det kanske inte har tagit i senan , men varför skulle det inte gjort det med min tur? ååh ... fan evert.. fuck livet.. fuck allt.. jag hoppas av hela mitt hjärta att detta snart är över och jag får vara lika glad som jag var innan igår. För jag orkar inte dethära nå mera jag gör verkligen inte det.. och evert mår inte bra av att ha ont.. och precis innan vi lastade evert igår så sa pappa hur fint eeverts ben såg ut och allt, sen bah max 20 minuter senare är det han sa precis tvärtom .. fan alltså... jag hatar livet.

egogirl







Söndag

Den hära dagen har helt klart varit lite ... speciell? fast helt klart inte på ett positivt satt, evert killen skulle ju komma hem, eller ja han har kommit hem nu. men det var inte kul kan jag då säga och det gick inte bra till en början heller. Orkar inte skriva om det nu iaf .. men jag hoppas av hela mitt jävla hjärta och liv att han mår bra imorgon, annars vet jag seriöst inte vad jag gör om han är halt igen... orkar fan inte med det!! ååh idiooothäst !!

Annars har jag pluggat klart om unghäst och sto premeringen nu ikv, men ja, det har inte gått så bra och har som inte vetat vad jag ska skriva. Så känns som jag kommer få göra om allt. Det var faktist väldigt svårt måste jag säga! Hoppas marie är snäll och ger mig G hehehehehe. om hon nu ska betygasätta detta? antar det? ajja..

Asså måste igentligen duscha nu  , men jag orkar som inte det. HEHEHE. har ju sovmorgon imorgon så jag tror nog att jag duschar imorgon. intressant i know, så nu vet alla det. Ska till evert dirrekt efter skolan , hoppas seriöst killen mår bra ......åh. kmr tänka på det hela jävla dageeeeen. kommer ju verkligen kunna koncentrera mig(y) eh nja. Hade ju som kunnat smsa helena och höra om hon kan kolla han men då har jag ju såklart inte pengar på min jävla telefon. Så jävla perfekt. sen är jag förbannad åxå för min lön aldrig kommer jag klarar inte av fattiglivet, har inte haft pengar igentligen sen i juli när man fick studiebidraget. om man ens fick det då ?! jaa när vi sist fick studiebidrag innan sommarlovet iaf .. hm KUL ! så är skyldig mamma och pappa typ 5543353 kr så när lönen kmr så försvinner den lika snabbt. och har INGA kläder. ska nu faktist leta upp något jag kan ha imorgon, men problemet är ju att jag inte har nå kläder som jag vill använda. asså ååh. måste leta kläder nu och har inge mera att skriva för tillfället, hur fan kan min garderob vara smockad med kläder men ändå har jag typ två par brallor och typ tre trööjjoooor att använda lol . känner ngn igen sig?

Söndag

klockan är nu 02:39 och det är nu söndag, och idag ska vi hämta hem min älskade gnetis, vi två tiden ungefär tror jag, jag är inte liiiite glad! : )))


HAAHAHAHAHA





Fredag

NU BLIR DET ATT DRA UT , sååå skriver sen ;)

Torsdag

hejjsaaan .
har typ ingen lusta att blogga igentligen ,har typ inget roligt att skriva känner jag. skolan flöt på som vanligt idag då . var grymt trött på morgonen men jag tog mig upp iallafall, vi fick nycklar till våra skåp I FORDONS och till dörren till vårat omklädninsrum i FORDONS <3 kan ju kanske vara värt att veta? vad vet jag .. ajja. Sen efter skolan gick man väl lite med tindra,  satt lite vid datorn, fick ett telefonsamtal av hovrätten... hm kul! eh NAT . så grymt less vill bara skjuta mig i skallen nu känns det som (IRONI FÖR DEN SOM INTE FATTARE) , tessa kanske erbjuder sig med la cross klubban? på tal om tessa HAHAAH , vi spelade freesbe på skolan och jag och tessa typ "FIGHTA" och flög ner i marken , jag ""RÅKA"" dra med henne ner HEHEHEHEH , fick svarta ploppar i brallorna :( aah iaf, sen så hade vi ju som tyska idag också kan jag nämna åxå och min tyskalärare gillar mig, känns ortligt bra om man tänker tillbaka till förra året hehehHEHEHE .

iaf, mamma var jättesöt och cyklade till godisarenan och köpte cola och chocklad ikv, var väldigt gott <3 har inte orkat tränat idag, har varit en otroligt seg dag måste jag ju säga. har hjälpt amme med bloggdesignen , EHHEEH men det gick åt helvete när jag kom till headern, fick in den åså men den blev helt snee och jävlig så då fick sanna rycka in ! då blev det bra ; ) TVÅ GULDSTARS till hon <3 ehEHEH . aah. hm okej , nu pluggar jag men blir inte så mkt pluggning, mest msn. vilket inte är så bra ............ ska försöka fortsätta nu , PUSSSSPÅER ;*


* en gammal bild från då jag vart och shoppa i luleåååå , fyfan , nu är jag i riktigt stort behov av nya kläder, åh herreguuuud. kmr inte klara mig till nästa vecka..... hmm .


Onsdag

hejhej : )
Är fortfarande seg med bloggandet men har som inte alltid tid. men, kastar in ett inlägg nu , klockan är typ fem i tolv haha, börjar vanligt tid imorgon åxå . det känns ju bra, men ska alldeles strax sova. haha , idag iaf såå vare ju då skola på morgonen. tog sovmorgon eftersom typ mer än hälften av klassen var 99 procent säkra på att vi inte hade någon företagsekonomi eftersom vi inte har haft det sen skolan börja , men då såklart bara för alla tar sovmorgon så har vi ju såklart lektion. haha, var tydligen typ åtta pers på lektionen. men om jag förstod det rätt så fick ingen frånvaro , toppen (y)

iaf, det regnade då imorse, ställde klockan men tröck av och somna nästan om men då ringde amme J och väckte mig , så pratade med henne ett bra tag och kom mig upp och fick på mig kläder iaf ;d haha , sen somsagt så regnade det ju då. så kändes inte allt för lockande att cykla så bestämmde mig för att ta bussen , 29.an som går ute vi vägen. så då går jag ju såklart till bussen i god tid tillochmed ! men såklart så kommer den inte med min vanliga tuur ! och kunde fan inte ha missat den seriöst! jag HATAR bussar. såå fick springa hem FEM i tio, började tio över, tog cykeln , och cyklade iväg till skolan. kom faktist bara typ 10 minuter sent. lyckad start på dagen kan man lungt säga. sen är jag så less för har verkligen INGA kläder. så om alla undrar varför jag har typ samma kläder varje dag äre för jag har inga pengar och kan inte köpa kläder, men förhoppningsvis kommer lönen nästa vecka. HOPPASHOPPAS.

Skolan var iallafall chill. slutade vid halv tre. då följde jag amme J hem, och vi har studerat som bara den hemma hos henne  , och käkat middag bulla och druckit cola ;) hahaha , det gillar vi !  sen tog vi en paus för att få syre till våra kloka hjärnor och gick ut och joina almizz på studsmattan (y) haha , och gisell eller liseell eller vad ungen nu hette, haha. vi är duktiga som kan snacka engelska (y) ja iaf, haha sen började det ju då åska lite lätt och spöööregna, men inte fan gick vi in, utan jag och amanda och almizz hoppade studsmatta , jag och min kycklingteknik då, haha.  enligt dom. tycker jag hoppar fint :) haha, sen slutade det typ nästan så då gick vi in och skulle fortsätta studera, har fan fått mkt gjort ;) känner mig duktig, nog för min matte inte är så avanserad jämnfört med ammes, haha ! jaja, var sjöblöt så fick låna söta sockar av amanda och hennes west coast shoppers tröja (y)

det var ju inte lite pinsamt då jag skulle cykla hem med den sen, haha. kände mig som värsta coola fjåårtien. så körde typ en merca förbi med nå grabbs och gjorde peacetecknet åt mig genom fönstret, jag bah öh HAAHAA, var som lite lustigt. jaja, kom hem iaf , han sitta framför datorn kanske 10 minuter sen kom sandra hit typ strax före 20:00 : ))) vi satt framför datan, och typ käka chockladpudding och hann se lite mysteriet på greveholm (y) , haha vi ville se skelettet men hann inte så långt för då skulle kvinnan hem. suck.. och såklart när hon ska åka sååå tjurar moppen ihop (y) HAHA , så hennes morsa och kille fick komma och hämta henne och nu står henens moppe så fint parkerat på min gård :) hihih. väldigt lyckat sandra. Sen då hon hade åkt så försökte jag hjälpa amanda med sin bloggdesign som inte gick så jävla bra, HAAHAHA , fortsätter det projektet imorgon ;) hahha !

Nu är klockan över tolv, 00:03 . haha , måste verkligen sova. kommer vara trött imorgon ! blev ett slarvigt inlägg och jag har säkert glömmt skriva massa som jag igentligen skulle/ville skriva ! haha men det får ni leva med så att säga, jag återkommer imorgon , jag lovar, min säng skriker efter mig . såå måste sticka nu ;)

godnatt folket ! ;*

tisdag

Tjenispenis.

Just nu sitter jag då i skolan , slutade för ett tag sen . sista lektionen var tyska!! <33 vi har ingen företagsekonomi så vi slutar nu :) men jag och frida sitter kvar och lirar pearl worm ! för det är såå awesome !! hahaha , mitt rekord är 15900 och så dog jaag såklart på 15900 fick damp och satt och skrek här inne i datasalen (y) hursomhelst, har inte hunnit blogga på ett tag. har haft så mkt att göra :) jag har faktist ett liv :D haha , men iaf , idag var första dagen på stall wf. väckerklockan ringde 05:30 , var så jävla trött. tog bussen till stallet och det var typ chill dära, vi började släppa ut hästar , det var tre stycken inne ;b haha , sen typ fyllt vatten och rivit hagar :) inte så mkt arbete idag då alltså , dom sa att detta var en "tråkig" dag för att inge hästar skulle tränas :P haha , så fick vi veta att vi ska få köra hästar åxå , så frågade peter som är dära mig bah , har du kört storhäst någon gång? =) jag bah EHEHEEHE nee. såå har smsat pappa och sagt att jag vill lära mig lite i helgen, och det sa han vi skulle fixa :) såå ska köra i helgen :D HIHIHIIH . hoppas det är kul ;b fast jag har ju velat lära mig köra länge faktist och funderat på att börja köra men ja, jag vet inte : ) haha.

Nu har vi somsagt slutat iaf , och jag sitter hära med frida , och väntar på amanda också . men hon har tyska !! jag tar mig inte hem haha , har inget busskort så kan inte åka buss och har ingen cykel så kan inte cykla haha , så får vänta till pappa slutar så han kan hämta mig sen ;D JUSTE !! haha , efter stallet så skjutsade tessas morsa oss till skolan , haha mysig som man var med hästkläder och t yp lerig osv efter vi suttit i en lerig traktor skopa xD haha , så har vi fått som ett omklädningsrum i FORDONSkorridoren där vi ska duscha osv, det finns EN dusch och den är sepe (y) höhöhö , känns som att gå in i en gaskammare helt ärligt !! AHAAHA ! fatta när alla vi ska vara dära, vi lär ju få typ duscha tre st åt gången xD HAAHAHAa, mysigt !!

ajjaaa detta blev ju lixom ett ganska slarvigt inlägg och måste skärpa mig med min uppdatering känner jag ! skriver senare,  nu ska jag lira pearl worm, ickeberoende som jag är ; ) hahaaaha PUSSSSSSSSSSSSSSSS (och jag slår vad typ 10000000kr på att texten kmr fucka sig nu) HA DE ! - okej den fucka sig inte, 10000000kr till folket

RSS 2.0