I want you to move on, So I'm already gone.

Hej bloggen!

Fan vad allt ska vara så jobbigt hela tiden, kan inte något bara vara enkelt? för en gångs skull. Gah. jag har typ en kris eller något. haha seriöst. fyller 18 jävla år. jag vill inte :( Har alltid längtat men nu vill jag inte, 18 jävla år! bläh. Det är fan mycket alltså. Får jättemycket ångest över livet, haha så sjukt. Sitter och läser i gamla böcker som jag skrivit i ;) Läser gammla blogginlägg tänker tillbaka hur mitt liv har varit hitills, känns som jag inte är nöjd, vill ändra på allt. Får ångest, känns ju som att man ska leva för något speciellt hära i livet, vad lever jag för??! ajja whatever! Fan vad jag blir deprimerad! Och jag vill flytta... Drar en sandra! HAHA, "kan ni bara dö så jag får flytta!?!?!" älskar dig också <3




Just run and never look back ,

Tjobre bloggen!

Malin kom hit så drog vi ut och sprang, gode hurtigt vill jag lova! Sist jag träna, ah det kommre jag typ inte ens ihåg. Men det var skönt iaf HEHE, ska typ upp och springa imorn också, FAST jag har sovmorgon, men springer sen sover jag vidare ;-) börjar halv ett där ikring imorgon, lekar med ettorna var det ja (yy)

Godnatt nu. Om jag lyckas somna efter mina fyra timmars pnap tidigare.


Don't make a girl fall in love with you if your not ready to catch her.

Tjobre bloggen

Jag har kommit fram till att jag är en funderaree, en riktig jävla funderar! Jag funderar hela tiden, på saker jag borde och på saker jag inte borde! Alltid är det lixom något känns som jag ALDRIG kan slappna av, kan man någonsin riktigt slappna av? Och sen om man ska lixom välja en dag där man bara ska ta det lungt, sluta tänka på allting och bara låta allt vara, då blir det ju bara värre. Man får ju lixom panik! Det går lixom aldrig över. Sjukt! Jag är mega stressad, är så mycket som jag behöver göra. För lite timmar på ett dygn och för dålig planering kanske? ja asså jag vet inte. Vet fan knappt vad jag surrar om nu. Men är less på att alltid måste gå och grubbla över något, önskar ju att allt bara kunde vara perfekt, som typ en dans på rosor? Men så har det ju aldrig varit, och kommer nog aldrig bli. Men inse var skönt det skulle vara, att få vara, problemlös!

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra med min lön som kommer på fredag! Är i starkt jävla behov av den, behöver så sjukt mycket. Så kan ju säga att den kommer ryka ganska jävla fort.






A broken heart can hurt, but its the memories that kill you.

Hej bloggen

Jag är jätte trött. verkligen jättejätte trött :( Vakande nyss från min fyra timmars powernap HAHA ! somnade typ tre igår, vakande sju så var ganska trött efter skolan idag. Det gick braa vi hade bara ngn kort samliiing, sen stirrade man på alla 94or , typ hälsade på lite foolk. sen drog jag hem , mamma hämtade mig hehehehe. Och imorgon har vi feta sovmorgonen börjar 12:00 typ. Klockan 12:30 ska vi typ vara med ettorna. samhällsettorna då. hehehe. Blir en chill vecka typ. Eller ja, lektionerna börjar enligt schema på onsdag. men börjar typ tolv på torsdagar och fredagar är också chill! Vårat schema vi har kan ju därför medela var jävligt bra! längsta dagen är fan till klockan fyra och det är när vi ska vara på praktiken ;-) HEHE, går 9-12 på fredagar! osv, så är nöjd faktiskt :-)

Nu väntar jag på käk sen vet jag fan it vad jag ska göra, vi ser väl :-)




But in the end, it doesn´t even matter.

Hejsan bloggen

Idag har jag inte gjort ett skit typ, skulle upp imorse men det sket sig ju eftersom att jag inte vakande. det är skola imorgon och har jag ställt om dygnet? eh nae. haha , men skitsamma får dygna eller nå. För en sak är säker jag kommer fan inte somna assoo. Var skit trött igår och somnade astidigt. Typ direkt jag kom hem från sandra, jag och malin drog och våldgästade och sjöng en liten sång och gav bäst-sandra en "tårta" haha! den var skit vacker! sen skulle vi se film men snackade typ hela filmen.

Jag fattar inte riktigt att skolan börjar imorn. men ganska skönt ändå, fast har typ värsta ångestattacken för det är sista året! Vafan gör man sen lixom? Det känns som att då tar livet slut, men alla säger att det är då det börjar. hm. jag vill inte bli gammal, seriöst!


Happy b-day

Älskade Alexandra som fyller 19år idag, Grattis sötnooos! iloveyooou! ♥






En lista om min SOMMAR

Har du druckit tills du spytt? Haha japp ;D
Sårat någon? Vet inte, men tror dee
Förlorat en vän? Nejj
Träffat nya människor? Japp :D
Haft en sommarflört? aaa
Gråtit? Ja, och mer än en gång haha
Skrattat tills du kissat på dig? Nejj men nära! haha
Tältat? Nej, men sommaren är inte RIKTIGT slut än;)
Varit vaken en hel natt? För många gånger kanske haha
Solat? Faktiskt!
Badat? Yesyes;b
Gjort dig riktigt illa? Nja, men nästan haha
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Neeej:(
Läst en bok? Nää haha
Skickat fel sms med flit? Haha noo
Suttit vid datan en hel natt? Jaa!!  
Solat naken? Nejj
Fått utegångsförbud? Haha naee
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Ja!!
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej!!
Varit i slagsmål? Haha bara nästan
Pussat någon utav samma kön? Eh jaa
Sjungit högt på ett berg? Noo
Kysst någon i regnet? Tror inte det
Kysst någon i skogen? HAHA noo
Tappat rösten? Nej, men var nära efter lk !
Varit på festival? Typ lk?
Gått upp i vikt? Säkert! hahaha
Gått ner i vikt? Garanterat inte haha
Brännt dig? Jaa haaha
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? neerrå
Varit utomlands? Nej :/
Gjort ett bra köp? Jaförfan
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Hmm typ.  
Haft skadeglädje? Skadeglädje är den sanna glädjen!
Sovit under bar himmel? Nej
Vad kommer du sakna mest? Sena dampiga kvällar med mina b-rudar<3
Har du svarat ärligt på alla frågor? yeee




Luleåkalaset 2010




























HAHAHAHAHA, måste ju bjuda liiite, kommer meer bilder sen ;-) men ja, spårat är bara förnamnet! ;)


Kanske dags att börja städa då va ?





Eller vad tkr ni? hahahaha


The old me is dead and gone.

Hej bloggen!

Asså FUCKFUCKFUCK.. vafan håller jag på med egentligen? Seriöst så vet jag inte, jag vet inte ingeting och det är fan det värsta som kan hända. att inte veta. Jag gör ALLTID såhära, och sen ångrar jag mig oftast efteråt, men ändå, får panik, det är skitjobbigt! Faaan, varför kan jag aldrig bara chilla och njuta av det istället? fuck!

Ajja, sitter och ser greeeys, vakande för ett tag sen, gick och la mig sex igår så vad förväntar ni er lix0m? ;-) HEHE. idag ska jag följa och se när sandra hopptränar, malin ska fota och det ryktades om att jag skulle filma eller nå? HAHAAHHAH , ja skitsamma. Och fick mkt dåliga nyheter imorse, DETTA KAN INTE BLI SLUTET !! Sandras moppe måste bli bra :(( </3333

Nu ska jag se färdigt mitt avsnitt :-D sen MÅSTE jag städa mitt rum... men pallar inte. Kommer säkert göra annat. Städa är så jävla tråkigt, är så less mitt rum.. och får panik för jag har ju bytt skärm på min dator, men den funkar fortfarande inte.. och jag MÅSTE ha mitt jävla innehåll på den dära datorn, NU TACK!! Någon teknisk som kan hjälpa mig ?!?!?! fuck. Lovar den är typ virusskadad eller nåå. FUCKFUCK.




Sometimes, you forgive people simply because you still want them in your life.

Tjobre bloggen ja0.

Har fan vart en sag dag assååå, vaknade fett tidigt imorse typ vid åttaaa, men somnade ganska snabbt igeeen, jag och Tindra däckade i sängen till Greys anatomy ! HEHE. sov till typ halv tre haha, var ganska skönt ohja. men drömde en mardröm och det var mindre nice! fan vad jag drömmer hela tiden, inte okej alltså, för att det är inte ofta det är bra drömmar kan jag då säga. men IAF. Sen så chillade jag baraa och upptäckte att mitt rum var dubbelt så stökigt också för den delen, mamma har städat lillrummet, och där hade jag typ 50% av alla mina grejjer eftersom jag har haft två rum EFTERSOM jag inte har kunnat välja vilket rum jag velat ha. haha ;D Såå hon hade dumpat allt här inne, så den som tyckte mitt rum var stökigt innan ska se det nu. BORDE städa, men tyvärr orkar jag inte, inte nu iaf (aa) Seen for jag gustaf & mamam åh handlaaa, chillade lite till , sen ikv kom malin och hämta mig , vi drog till vittjärv och såg film med sandra, sen ville vi baka negerbollar så drog till malin och hämta ingredienser och stoppa i en påse, haha. Jag körde sandras moppe och malin och Sandra åkte på maliiins, har ju inte moppekort så blev lite lätt rädd när jag såg blålysen bakom mig, men det var ambulans som körde förbi, men senare i stan så kom polisen och körde om mig, fick lite panik för körde lite för fort också, haha. shit asså, sen shoppade vi på statoil, pratade med nå rand0ms & sen drog till vittjärv igen, såg slutet av filmen, dampade, bakade negerbollar JAOO , käkade dom, dampade lite till, sen drog jag och malin, och JA den som undrar, det var fett kallt när vi åkte hem, fuck jävla höstkyla assoo.

Nu ska jag se lite greys sen sovaa, och måste medela att jag saknar min häääääst. Han kommer hem snart, men nu ska vi kanske mest troligt flytta han, tror det skulle vara bra faktiskt.. fast det kanske inte är direkt vad jag vill. men som sagt, skulle nog vara bäst. Saknar att rida som fan, var evigheter sen!

Nej, sömn, nu !

HAHAHA, vacker bild från Lk !! (yy) Stabilt som faaan!


//

I miss us..




Man ska vara med dom som gör en lycklig ♥


I still feel your touch in my dreams ..

Hej bloggen!

jag är fan nyvaken ass00. galet iknow. men har fan inget för mig nu asså för än det är dags för fix och fest hehe  ;-) Har dock fan INGET att ha på mig alltså , har paniiik. så less på alla mina kläder ju, och har inte shoppat något alls, eller jo tidigare i sommar men asså de var ett tag sen då hinner man bli less ;-) hursomhelst, mamma kom in och väckte mig och sa "ditt hår ligger på bordet" HAHAHAHAHA fan vad roligt. Håret får en hedersplats på bordet! HIHI !! Lollo måste hjälpa mig sätta i det idag.. vi ska ändå vara dära före så:-D

LULEEEEEÅÅÅÅÅÅÅÅKALASEEET ikv. Är tagg :-D

Jag & mina babes ;*



You've got to let go of who you were, to become who you will be.

Heyyy bloggen.

Ska försöka bli lite aktivare hära då va. Men det är mest på kvällen jag blir uttråkad och vill skriva av mig, även fast jag inte ens vet vad jag vill skriva direkt. Eftersom många läser min blogg och även folk som jag inte vill ska läsa den så kan jag inte skriva direkt allt. Och ja, jag har funderat på att sätta lösenord på den men känns ändå ganska så meningslöst. Men får se om jag gör det eller inte.

Igår fick jag seperyck och cyklade till vittjärv halv två på natten i spöregn. det var kolsvart och jag trodde jag skulle dö, men brydde mig inte alls. Regnet for fan i ögonen så jag såg ännu sämre, hur nu det gick till? haha, sen när jag var framme kom sandra och öppnade, jag var fan sjööblöt. Såg ut som jag badat helt enkelt. Haha. Färgade håret tidigare under den dagen, umgicks med lollo också.

Sandra och jag såg iaf film ,snackade , somande. haha, Vakna vid tolv idag, eller något, då käkade vi frukost, eller ja vi käkade luuunch sen fixa till oss lite och tog in posten HIHIHIH. Håret hade kommit:-D Fick även en liten gåååva som jag skulle ge till Sandra, haha!! Hon blev mycket glad över sin blåa slinga :-D HAHA! sen iaf drog vi mot stan ;D jag cyklade och sandra körde moppen, snålåkte bakom henne iaf en biiit HEHEHE (aa. Trodde typ framhjulet på cykeln skulle flyga av och att jag skulle dö HAHA, för det skakade fett mycket. men överlevde.

Cyklade till lollo då med hååret så fick hon fixa det, det var lite komplicerat om man säger så men till slut fick hon till det, är clips så kommer ju inte använda det alltid, och inte sova med det åså. men kan ju säga att jag kommer fan aldrig lära mig sätta dit håret själv. Det är inte vanliga clips utan nå sepe typ. haha. så imorgon kommer jag behöva HJÄLP kan jag då säga. Efter det så umgicks viiiii, var och handlade osv. sen cyklade jag heeem, chillade som fan tills jag blev våldgästad av malin och sandrishhh ;* Dom kom hit med en trevlig överaskning, sen satt vi och snacka skit och såntdära trevligt, malin for och hämta hjälmen sen drog vi till bodsvedjan! Jag körde såklart ;-) HAHA. fick två knott i ögonen! :( det gjorde ont... sen såg vi ngn film som var, speciell. Sen åkte vi hem, Malin skjutsa mig JAOooOOoO. hon höll på köra över en RÅTTA, fick panik och skrek HAHA. var hemskt, och det var fan inte en råtta, det var typ ett marsvin jag lovar !!

På tala om köra! övningskörde typ i Onsdags tror jag det var ;-) Första gången! Var jävligt roligt, nu är jag astagg på fixa körkortet! Fan vad underbart! Ska nog köra nästa gång till veckan, lite fullt upp i helgen nu då med lk, imorgon kör vi ;-)

Naturbegåvning ;-)


Nu lite Greys tittande sen sova med min soeta kissa som kom och la sig heraa nu, PUSS!


Hårförlängning



Kass bild men den får duga, förlängde håret idag, färgade det svart igår ;-) awesome! Och ja, det är lockigt, har inte lockat det själv ! :-D


when it was good,

Du var bland det bästa i mitt liv, verkligen, och allt jag kan känna nu är, hat.. Life goes on, men när det var som bäst, dom minnena kommer jag aldrig att glömma, och när jag tänker tillbaka, får det mig alltid att le..


HEHEÄHEÄHEÄHE

tog bort mitt förra inlägg bara för ATT jag måste ju låtsas vara något jag inte är , eller vänta det var ju inte jag, det var ju duuu HIIHIHIHIHIHIH : $$$


it has always been about just you,

Tjobre bloggen.

Jag avlider. Jag behöver verkligen en förändring nu alltså. Det är sant, jag känner att allt har stått stilla för länge nu, jag blir stressad så fort det inte händer något i mitt liv. klarar inte av att ta det lungt längre, blir tokig och bryter typ ihop! Har legat hemma i sängen hela dagen och det tar typ död på mig, men samtidigt har jag inte orken att göra något. Känner mig typ , jävligt tom. jävligt emotionell idag, vafan är det med mig? Jag funderade starkt på att göra om i mitt rum, bara göra om NÅÅGOT iallafall. men jag vet ju förfan inte ens vilket rum jag ska ha. Och sen vill jag köpa min hårförlängning, den är skitbillig. Men kan inte utan att veta att jag kan betala den. Och jag vill färga håret men mamma hade redan handlat då jag bad om en. Håret är något jag MÅSTE förändra nu alltså. klarar inte av att ha det såhära. och tänker fan aldrig mer klippa mig alltså, seriöst.

Fan vad jag ser på Greys anatomy. Är på tredje säsongen nu. Ligger typ alltid och lipar, det är ju för sorligt alltså! Nu kanske ni undrar vem jag syftar på, mig själv eller avsnitten? Ja, lista ut det själva.

HEHE opps. Sommarskola började idag, skulle visst gå det. men oj, jag råkade visst glömma skicka in papprena. Det var ju .. sorligt. Synd att jag inte bryr mig nåmer längre. Jag vill ha min lööön. tralala.

Jag saknar min hest, jag älskar honom! PUSS ;*



Hälsade på honom för ngn dag sen, och han har tappat kagge på betet, blev lite chockad! (yy) .


KUUUL

KUL att det inte blir Luleåkalaset heller för jag får inga pengar förän i SLUTET av Augusti!!!!!!!!!!!!!! Och inge jävla hårfix heller för den delen!!! Fan vad arg jag bliiiiiiiiiiir !!213#"

JÄVLA ¤#/%="(42305 2(¤%="(3

Hela världen kan fan dööööööööö idaaag.


RSS 2.0