We were always meant to say goodbye

Hejhej bloggen !

Sitter och gör ingeting nu, eller kollar trav och chillar järnet ;D Jag tvingade mig själv att gå till stallet tidigare ;D snackade med sanna hela vägen i telefonen så det var inte så ensamt haha ; D Var i stallet efter två ngn gång, mamma hämtade mig klockan fyra, då var jag klar iaf;D red också :) för idag är det äntligen varmare !!! jävligt skönt med inte typ 30 minus ute och man vill typ gråta för det är så kallt. SÅ skönt , hoppas det är varmt imorgon också. Evert var fin iallafall : ) vi travade på rätt mycket och körde lite galopp =) han blev lite små svettig ;D Victoria ville ridaut och skritta imorgon men jag vet inte om jag vill bara skritta för måste rida ordentligt till fredag för då åker vi till göteborg ;b HIHI längtar !! men iaf, fick hämtning av mamma, vi drog hem , har käkat osv, blir mys resten av kvällen :D ska försöka tvinga hit ngn att se film med mig ;-) ngn frivillig ?!


Lördag

Tjatja bloggen !

Sitter hära nu och gör inte ett skit, igår var vi tjejer då på kina ;D det var ytterst mysigt! HAHA , vi träffades där klockan feem;b ganska tidigt men frida och sofie skulle iväg före sju så vi var tvungen ;b men iallafall. Det var jag amanda, tessa, sara frida och sofie :-) Jag käkade friterad kyckling med ris och sötsur sås ;) asgott ! sen käkade vi efterätt åxå , jävligt tjockt men mycket gott ;D haha, efteråt så drog jag amandaJ,tessa och sara hem till amanda och chillade järnet ;D Sen kom frida och sofie tillbaka, vi fortsatte chilla järnet snacka massa shiet och hörde på musik såg tv osv : ) Sen fick jag skjuts hem vid kanske halv ett(?) av amandas söta mamma :) HIHI, så snällt ! Kom hem så satt mamma pappa och typ bert och gustaf och dennis hära, dom chilla också järnet ;D snacka med dom lite, sen drog dom, mamma och pappa gick och la sig och jag med ;D haha, var skittrött! Hade morgon i stallet igår så klev upp halv sju, så var lite trött igår ;D

Idag vaknade strax före tolv iallafall ;D tino är hära idag så jag tog båda hundarna ut på en promenad iaf =) idag är det VARMT ute för en gångs skull ;D minus 9 bara ! SKÖÖNT , vill till stallet och rida nu, men mamma är på jobbet med bilen och det går som vanligt inga bussar.. så jag måste gå om jag vill dit. Så måste fundera om jag ids. haha. För då kan jag inte ta med tindra om jag ska rida ;b HATAR att det inte kan gå bussar. Och mamma slutar fyra ... Stora problem ohja. Sen har jag iaf bara städat undan i köket och nu sitter jag hära och segar som fan. Känner att jag typ BORDE gå till stallet. Men vet inte, haha. får se hur jag gör ;b


Fredag

Tja bloggen !

Nu sitter jag i soffan och chillar, har hunnit mkt hitills idag ;D haha elr ja , "mycket" , men inte så mkt som jag borde ha hunnit;D men eftersom jag vill följa med på middag med brudarna ikv så gör jag bort det jag måste göra så jag har tid att åka, så jag hade morgon i stallet imorse och gjorde stallet då, mamma hjälpte mig :) sen får evert vila idag. Vi har varit i luleå också på storheden och handlat :) Sen varit i unbyn hos min moster och mina kusiner och firat min kusin som fyller år imorgon :) men mamma jobbar imorgon så vi hinner it dit imorgon ;b men iaf, så lite har man hunnit göra :)

Nu ska jag chilla ett tag till , måste dock tbx till stallet för att ta in hästen och för att fylla vatten i hagarna : ) sen måste jag fixa mig också osvosv. Det är skitkallt ute och vill egentligen hålla mig inne för alltid och aldrig gå utanför dörren igen, hatar kylan så jävla mkt! kan typ gråta för det är så kallt när jag är ute xD så sitter med en fet filt nu, det är asvarmt <3 men iaf, det blir kul ikväll även fast vissa inte ska med längre, tråkigt tkr jag när vi bokat bord åde och har sett fram emot det åså , menmen, det blir nog en kul kväll iaf =)


Jag har träningsvärk !!

Chacha alla bloggläsare !!

Ni ser ju klart och tydligt vad rubriken säger! har fett med träningsvärk i armarna och i låren sen bodypumpen igår ;D kommer lätt att gå på det fler gånger, mkt bra pass och det tog som fan , sånt gillar vi! ;) (y)
MEN, Nu har jag ju som sagt lov och hoppas på att jag kmr kunna uppdatera mycket hära på bloggen ;-) sen så hoppas jag också att jag inom kort kommer att kirra en ny data skärm så jag kan återgå till min egna dator ;) men vi får se vad som händer lixom =) Därför jag it laddar upp nå bilder heller, bloggen blir ganska torr då måste jag säga!! menmen, life goes on right? Nu ska jag fortsätta slöa men puss på er sötnosar ;*


Torsdag

Hej bloggen !!

Nu har vi LOOV, underbart skönt alltså! :D hehehe, ska typ sova under lovet och umgås med folk och träna och rida osv ;-) ska försöka inte vända dygnet för mkt och typ hinna göra mkt på dagarna, det är ju trotsallt sportlov då ska man ju vara sportig och hurtig och på G ;) imorgon inviger man lovet iaf med middag på MING med girlsen! HIH ;* vi ringde och bokade bord dära idag så vi har ;D ett bord för åtta (y) haha! Det blir jävligt najsss.


Men iaf, kommer nyss hem från skolan, elr rättaresagt från tandläkaren.. det var hemskt ! som vanligt, hatar tandläkaren, så är bedövad i hela käften !! Det är skitäckligt. Men borde typ passa på att pierca läppen nu ;-) då hade nog mamma och pappa blivit glada :-D menmen, nu ska jag chilla sen ska jag till stallet sen fortsätta chilla tror jag :) HAHA , sitter och småskrattar åt min katt nu ;b han är förkyld och nyser hela tiden! det är så gulligt, Sen kan han typ hålla på att nysa men sen kan inte , det ser lite småsött ut ;D men nu ska jag chilla vidare, vi hörs sen !;D


Onsdag

Hej bloggen !

Orkar verkligen inte blogga idag, men lovar att göra det imorgon , puss på er sötnosar ;*


Tisdag

Hej bloggen !

Praktiken på morgnen var chill , vi red inte elr så för det var så jävla kallt, men vi fick göra annat smått och gått och tiden gick fort, sen skola;D på psykologin kom två brudar från ungdomsmottagningen och hade sexualkunskap :D det var askul haha, sen efter det hade vi tyska sen sluta vi;b var gode trött då , tog fetväskan och tog bussen till stallet, när jag kom dit tog jag på mig fett med kläder och tog in evert och for ut och red i det "varma" vädret, det var 25 minus, men känner mig ganska awesome nu som red;D men blev en kort sväng, lite skritt och trav. menmen. nu sitter jag och chillar järnet, ska se tv ett litet tag till nu sen sova, ta en tidig kväll sen upp tidigt imorgon och dra på step in med amanda ;-) vill ha lov nu! är sjukt less på skolan!


fuck u

Du bryr dig inte ett skit ....

*här skulle det vara ett hjärta*


Godmorgon...

Godmorgon bloggen ...

Är astrött och skulle typ göra allt för att få gå och sova, men istället har jag tagit på mig hundra kilo kläder och ska typ gå till bussen nu ... kommer garanterat frysa ihjäl x( tyck synd om mig!!! Termometern visar fan 27 minus! Okej det är inte 35 minus men nära.. buhu! :( Men får ta på mig massa kläder, för tänker inte stanna hemma, nu ska jag klä på mig ännu mer! good luck to mee.


Godnatt

Hej bloggen!

Nu sitter jag hära och har duschat och tagit på mig min stora myströjja! ytterst mysigt ja ;-) ser lite os , ytterst spännande ja ;-) haha, men iallafall . Ska upp klockan halv sex imorgon ungefär, så nu ska jag gå ut med tindra så hon får kvälls kissa typ, sen ska jag se lite tv klockan tio sen blire att sova! :-) tror inte jag orkar läsa nå (twilight) HEHE ;-) Praktiken imorgon då, bara förmiddag i stallet, men det ryktas att det ska bli 35minus, och då kommer jag aldrig palla gå ut om det är så kallt imorgonbitti, då strejkar jag, hoppas det INTE blir så kallt!

Godnatt!


Awesome !

Tja bloggen ! ;D

SÅ AWESOME ;-)




Måndag

Chacha bloggen ;-)

Sitter nu i soffan och fet chillar i soffan framför tv.n ;D haha garvar lite lätt åt alla 08or och gbgare som inte klarar av lite snöoväder !;D haha !! Dom fryser ju ihjäl och dem råds att stanna hemma från jobbet och bussarna och tågen osv tar sig inte fram;D haha, lite skrattretande är det ju för oss norrlänningar eller hur? ;-)

Idag var det en otroligt chill dag på skolan ;b började 12:20 och jag hade två lektioner vilket vi inte gjorde speciellt mycket på :) på hästlektionen snackade vi om avel och sånt och på svenskan lyssnade vi på redovisningar :) jag hann inte redovisa men det gör inget för nu kan jag göra om min lite;b hehe. elr ja, ska byta ämne helt att redovisa om så :) menmen. Har inget roligt att skriva, det är svinkallt ute och är så less ;b jag har rätt att klaga när vi har 30 minus hära varje dag! Och det ska tydligen bli 42 minus på onsdag, inse hur kallt det är alltså !! inte okej , verkligen inte okej !

Idag när man kom till skolan var flaggan på halvstång, en estet lärare har gått bort :-/ mycket tråkigt! Estetarna var mycket ledsna och skulle ha en tyst minut i c-sam blandannat.. mkt tråkigt när sådant händer! :-/ Vila i frid!


Söndag

Hej bloggen!

Förlåt för en helg med dålig uppdatering! Jag kan inte påstå att det är för att jag har varit upptagen, för det har jag verkligen inte, utan jag har haft hur mycket tid som helst!! Jag har typ suttit hemma och inte gjort ett skit ;b förutom igår kväll då jag drog till amanda johansson på kvällen och umgicks med hon och amanda m , jag fick hämtning av amanda m , hon smsade bah vi är hos dig på fem minuter, jag bah shit fick panik och satt i stallkläder ;b sen fick jag skjuts hem av amanda j.s mamma :D FETT SNÄLLT! vi kom iaf fram till att vi ska delta i melodifestivalen 2011 ;-) och det är fan inget skämt asso !

Nu iaf så har jag just pressat mat, fett gott. Och nu sitter jag i mammas varma filt och bara chillar ;D Har inte haft på min dator på hela helgen men funderar på att slå på den snart och träna på min muntliga redovisning till imorgn ;D men kändes grymt jobbigt ! haha , det är så kallt i mitt rum och typ tråkigt att sitta där uppe helt själv! hate to be lonley ! Menmen, gick till stallet idag och igår med tindra, det är ändå 3km , haha ;D men mamma har jobbaat så har gått dit och fått hämtning vid fyra av mamma. Nu ska jag chilla vidare sen kanske ta itu med redovisningen, imorgon ny vecka och vi har bara fyra skoldagar sen lov! Satan vad skönt! Blir mkt träning till veckan och mkt träning till lovet också! Har bundit mig ett år nu på step in:-) säg till om du vill ha en gratisvecka;) haha!


Torsdag

Godmorgon bloggen! : )

Klockan är halv åtta nu måste strax gå till bussen ;b är svintrött !! hatar att börja vanligt tid, sovmorgon ju<3 orkar aldrig kliva upp när jag börjar 08:20 men idag klev jag upp ;b duktigt =D haha , har tyska på morgonen!!!!!! underbart... ;-) haha. Hatar också bussen den här tiden på morgonen, den är full som fan, och orkar aldrig byta buss heller! HEHE, men kanske om ellen är på andra;-) ja iaf, måste gå och fixa håret litegrann nu sen borsta tänderna och springa iväg till bussen ! *Suck* , blir step in efter skolan ;-)


Onsdagkväll

Hej bloggen ! : )

Jag är lite seg på att blogga men min dator är sepe.. eller ja min dataskärm är, den är typ 134 år gammal så den är typ död nu !! Ibland kan den bah stänga av sig och slå på sig igen , elr så blir den helvit och står och bah lyser !! Eller så blir den helt glittrig typ, trodde jag hade virus men datorn går på hur fint som helst lixom, men skärmen slår av 24/7 , blir helt galen !! skulle lägga in bilder men inte fan gick det..... ajja, nu sitter jag i tv-rummet på bärbara ;D tur att vi har fyra datorer så jag kan ta ngn annan när min strejkar ;-)

Idag hare varit skola dåråååå, prov första lektionen, våran kristna engelska lärare hade ett typ askkors i pannan, det var läskigt? Det är väl typ askonsdag idag elr nå? whatever, hade engelska prov men eftersom jag somnade i böckerna igår, enligt vad min bror berätta (han kikade in och såg mig ligga i böckerna så han släckte lampan och stängde igen dörren) så blev det inte så mkt plugg då alltså ; ) men får se hur det gick på provet.. har ju hängt med på lektionerna så.... Lite iaf ;-)

Efter skolan så drog jag med amme j hem ;-) vi chilla järnet tills jag var tvungen dra vidare till step in för jag och mamma skulle på möte för jag skulle förnya mitt kort, nu har jag bundit mig ett år;) ska fetträna nu , känner mig asfet!! och vill ju kunna visa mig på the beach imorgon ;-) Ajja nu ska jag sova mina söta små läsare: ) Puss på er ;-)


Skolan

Hej bloggen !! ; )

Sitter i skolan nu :-) skulle redovisa på svenskan idag men har inte med mitt usb eftersom att jag har tvättat min VITA jacka, så tömde ju jag fickorna, så jag kunde inte redovisa idag :( men det var massa andra som skulle redovisa idag också men dem sket typ i det åxå ;b hehe. Så då hade inte vi ngt att göra så vivvis lät oss sluta =) så nu har vi skjutit upp matten och börjar snart ;b  så vi kmr sluta mkt tidigare idag :-) Jag ska ju på step in vid tre ngn gång, men jag har glömt om tiden var kvart i tre eller kvart över tre, men jag tror det var kvart i ;D ska binda mig ett år så mamma måste följa med mig :-) hoppas hon inte har glömt det ! ;-b Nu börjar vi typ så ska ta min COLA<3 och gå och hämta min "älskade" mattebok ... juste ! vi hade engelska prov idag, det var SVÅRT !!!


Seg dag

Hej bloggen !!

Idag har det varit en otroligt seg dag, är jättetrött osv. Imorse försov jag ju mig , men när jag kom till skolan hade min klass slutat typ, hmm. Jaja skitsamma ;b skrev klart en uppsats på skolan osv, gick ner i matsalen till folket å fundera om jag skulle äta men när jag kom ner så ångrade jag mig ganska snabbt;b Var typ korv och potatisklyfter, ja det skulle iaf likna korv men ja, det är en annan historia, Sen iaf hade vi hästkunskap, höll på somna !! lämnade in min uppsats så draken blev ganska glad;) sen hade vi svenska , skulle redovisa men var inte redo , så skulle amanda j redovisa men power pointen fucka;D sen gick brandalarmet då blev vivvis less så vi fick sluta ;b haha , inte helt fel, men då vare ett tag till bussen gick, så jag och tessa chilla järnet ;b sen gick jag och frida till bussen ; Dhaha =) Gjorde klart stallet, skulle rida men orkade inte för hade it käkat nå på hela dagen och var trött, så for hem , har typ bara sett tv, är så fucking seg, hatar skolan ;b haha. Men det får man vara på måndagar säger vi ! elr nå ;)

Egobilder från today;b





Less

Tja bloggen !

Asså fan vad less jag blir på dig, när har jag någonsin gjort dig något? nej aldrig så lägg ner förfan , kallar du det hära moget? Hmmm, isf har du lite fel där lilla vän. ååh irriterad.


Måndag

Godmorgon bloggen !
 
Jag vaknade för en kvart sen !! är jävligt irriterad för jag har försovit mig !! har engelska nu sen fem minuter tillbaka men jag är ju då inte klar , och sista bussen har gått, hatar att komma sent, Fan vad less jag blir på mig själv !! Det är här är första och sista dagen i veckan jag missar en lektion seriöst. Har jag bestämmt : ) Men iaf, har inte bloggat speciellt mycket i helgen, vet inte varför faktist det inte blivit av. Förlåt för det! Men i lördags sov jag hos amnada/www.amandamattssooon.blogg.se och på söndag så klev vi upp, elr hon klev upp gjorde frukost åt mig (a) sen gick vi på coop och hon skulle handla lite shit och sen gick vi å sola;) det var skitfint väder ! Solade en 20minutare var asskönt men jag brännde mig lite , HEHE opps. men blev brun iaf :) sen skulle jag åka till stallet men upptäckte att jag var tvungen åka hem och göra bort plugg, så det gjorde jag, senare åkte jag och mamma till stallet sen hem osv . var uppe aslänge igår natt, kunde inte sova! Jag somnade kring 02:00 , det kanske förklarar min försovning idag då? men hostade massor det typ kliade sönder i halsen så kunde inte:/ Ajja nu måste jag stressa och fixa mig, mamma ska skjutsa mig till skolan , vad skulle jag göra utan henne och pappa?






Lördagkväll

Tja bloggen!

Nu sitter jag hära och har väldigt tråkigt;b planerar på att gå ner och hämta ett glas cola , HEHE, känns lockande men känner mig en aning typ fastklistrad i stolen ;D käkade middag för typ en timme sen, vi åt god typ fläskfilégryta osv : ) och satt och pratade väldigt mkt och så ;) när vi käkar sånna speciella familjemiddagar så saknar jag min älskade syster jättemkt , fast det gör jag alltid ... Men snart åker vi ner <3




Spårat

Hejhej bloggen !

Jag skrev inte igår för hade det en aning stressigt , skulle fixa mig och allt annat före vi skulle dra ut till rasmyran och dra ett party ; D Var astaggad, och det var jävligt kul till en början, men sen kmr det oinbjudna nolifers och förstör, då slutar det såhära:


Dock inte ovanligt att våra fester slutar såhära längre .. fan vad arg jag är.


Skolan

Tja bloggen !

Sitter i skolan nu , slutar snart , får se vad jag gör då, skriver senare ! ; )


Kväll

Tja bloggen;)

Såg första avsnittet av vampire diarys ! det var så wannabe Twilight;D men ändå rätt bra faktist : ) men vampyren som blir kär i den dära Leana var ju inte snygg ;D det förstörde allt ju :( nu sitter jag och ser Law and order med min mamma , måste sova nu för kom på jag ska upp sju imorgon ;D fyffan vad jobbigt! kommer typ inte alls vakna upp, menmen. HEHE . Har haft balsam i håret nu i över en timme, typ jättemkt, så ska gå och duscha nu tror jag och hoppas på att lite limm vill försvinna ;D det är då fan inte fräscht med en limboll i skallen !! men jag trivs fan med kort hår nu:O det är fan, bekvämt ;D men vill INTE tappa det håret jag har, alltså, det lilla hår jag har !! då vet jag fan inte vad jag gör !!! ; SS


Galen häst

Hej bloggen =)

Nu sitter jag hemma vid våran EGNA dator, vilket betyder att det inte kommer försvinna och hålla på . förhoppningvis ;D men iaf. Efter skolan tog jag kvart i två bussen till stallet :) mådde illa du fortfarande, för som jag inte nämnt till er bloggläsare så spydde jag imorse innan jag drog till skolan :S började må tvärilla! men var tvungen att åka för jag skulle göra prov, men det var iaf därav mitt lilla utbrott på bloggen eftersom det jag skrev försvann hela jävla tiden ! och jag kopierade texten hela tiden för att ha kvar den ! men sen när dt hade försvunnit och jag skulle klistra in den, så gick det inte och det var också försvunnet ?!? helt sepe.

Nu iallafall så sitter jag och mamma och ser på tv och chillar , asnice ; ) fast min lillebror hör på musik där uppe och det hörs typ i hela huset, han har iaf bra ljud på sin dator ! det har inte jag !;( Men iaf, när jag åkte till stallet så hade jag väldigt mycket tid på mig tills mamma skulle komma och hämta mig, hon skulle hämta mig fyra och halv tre var jaag typ färdig med mockningen och det, så bestämmde mig för att ändå rida en snutt. Men hela ridturen var typ, inte kul iaf ! Först när vi skulle rida förbi stall wf så var Evert rädd för traktorn OCH fåren , plus att monica var i hagen och skulle fånga ett speciellt får, och sen skulle dom typ köra fåret i skopan ! Det var ju jättefarligt, men slog bara evert på rumpan och smackade och drev, han gick framåt men protesterade typ 4 ggr med resning och kasta sig bakåt, men fortsatte att kämpa emot och sen gav han efter ! jättebra, sen gick han lungt i skritt och trav i skogen , sen i galoppen så kom vi i hyfsad snabb fart i en kurva, då vart han ju såklart rädd för något och tvärstanna i galopp och jag flög över huvudet på honom och ramlade i rejäl fart i marken och det gjorde skitont! Evert var nära springa över mig, men han stannade. Jag fick ont i revbenen typ och tappade andan snabbt och tårar kom typ fast jag inte ens ville gråta men blir så när man flyger av asså "hårt" xD men sen skulle jag upp igen och han vägrade stå still, vart skitarg! men kom tillslut upp, och då galopperade jag vidare haha, sen var han skitpigg hela vägen tillbaka, och då red vi förbi en traktor som också var skit farlig !!

Sen när vi var tillbaka i stalllet så tog jag av mig hjälmen, då såg jag vart huvudet hade slagit i i marken, asså det är tur att man har hjälm alltså ;D annars hade jag typ varit död nu !! Man ska fan alltid ha hjälm, olyckor kan hända alla ! verkligen. Men iallafall , det skulle komma en ny häst till stallet idag, men den kom inte när jag var i stallet , hade varit kul att se den iallafall , en ridhäst. Men får se den imorgon;)





FITTBLOGG


HEJ BLOGGEN FAN VAD JAG HATAR DIG JUST NU OCH SKOLANS DATORER


Mobiltelefon

Hej bloggen !

JAG HÄNGER MIG, skrev just ett inlägg men råka trycka bort, fan vad less jag blir hur dum får man vara !?!?!? ååh -.- hursomHELST så har ju min älskade mobil dött, vilket är MYCKET tragiskt eftersom jag älskade den otroligt, så nu har jag ju min mycket gamla Samsung, den är asgamal asså den har inte ens t9? elr asså jo den har ju t9 , men sånt där gamalt där man måste trycka på typ # för att ändra ord? På moderna telefoner kommer det ju upp så man kan välja ord bara ;) mkt bättre ju! Hursomhelst, mamma ska få två telefoner från telia, varför är oviktigt men det viktiga är att jag kommer få en av dom =) Den ena telefonen var någon modell jag aldrig hört talas om och den jag ska få är en sony ericsson, men googlade den för att se hur den såg ut ;) Den var inte så fel ändå, lixom, bättre än den jag har nu iaf !! ;)

ganska snygg va? ;) finns i vit men hon(jag) kmr få en svart=)
Sony Ericsson U100i Yari

"Mobiltelefon med spel utöver det vanliga, musikspelare och 5 megapixelkamera."



Torsdag

Godmorgon bloggen !

Jag sitter hära i soffan med mammas gosigaste filt runt mig och dricker juice HIHIH, det är fortfarande mörkt ute vilket gör mig en aning deprimerad. Men det blir väl ljust snart :) Jag vill gärna slå på tv.n nu och se Vakna med the voice eller något annat kul , men jag är lite för lat för att orka sträcka mig efter fjärrkontrollen, så de blir nog inget med det  :/ jag sitter med religonshäftet i högsta hugg ! (nästan..) så ska tända den lilla läslampan bakom mig och läsa igen det. Tur att man kan lite grundfakta om religon iallafall ..


Godnaatttt

Godnatt bloggen!

Men tänkte skriva en liten snutt också , okej prov imorgon då, religon, HEHE får väl se hur det går ;D om vi säger såhära så har jag väl inte plugga sådöra jätte mkt, faktist så har jag it pluggat nå alls! typ läst en mening :O asså har försökt hela kvällen men datorn har lockat för mkt ! DET ÄR HEMSKT! men det spelar ingen roll om jag typ slår av datorn för jag sitter hellre och kollar in i väggen elr typ vad som helst än pluggar, jag kan verkligen inte koncentrera mig, det går verkligen inte och vet it hur jag ska göra för att typ försöka iaf plugga :O är för less så då funkar det inte, har även försökt få bort limm ur håret, gick väl inte heller så bra, hällde typ en flaska balsam i håret och lät det vara ett bra tag, men nästan inget försvann, prövar imorgon igen ännu längre och ännu mer balsam, juste vi har skridskor på gympan imorgon också och jag har inga :'( kanske lånar av skolan elr går en promenad........ whatever, nu ska jag slå av datorn äre tänkt, men det slutar ju aldrig så . Godnatt ;*

varför förstörde jag mitt hår? ;(



Plugg

Hejsan bloggen !

Jag måste egentligen plugga nu men sitter hära istället, för det är mkt roligare, HEHEHE. Hatar fan skolan är så sjukt jävla less alltså. Men åkte iaf till stallet efter skolan, var nå jävla 95or på bussen som typ skämmde ut sig som fan ut att dom visste om det och fick världens jävla blickar trodde jag skulle döö. Men iaf, sen hämta mamma mig och har bah typ suttit å chillat järnet ;DHEHE . asså seriöst !! iförrgår tror jag det var så stod min lillebrorsa och väntade på bussen här utanför i bodforsen då alltså , och då såg han en älg !H AHA , asså i bodforsen lixom? han bah " man vet att man bor i norrland när man ser en älg påvägen till skolan" , så sant ju ;D haha !!!

Sexig !!!



Väntar på Amanda

Hejhej bloggen !

Nu har jag slutat matten , och slutat för dagen ;b men det går ingen buss nu så jag sitter kvar hära och väntar på amanda ;b hon ska kma till skolan trots sin praktik och fixa med ival , ska väl typ hjälpa henne;b sen ska jag till stallet men ska nog inte rida idag eftersom det är så kallt OCH för att jag inte har saker med mig OCH för att jag måste hem och studera ... tyvärr ! har religonprov imorgon , nog för att religon , asså kristendomen inte är så jättesvårt men ändå, måste plugga är väl ingen kung på det direkt ;D hehe.

Höll på dö förövrigt på matten , är så skolless, hatar matte och fattar inget typ och ändå har jag fortfarande matte a ! jag är så jävla obrydd typ, är så sjukt less på skolan vill fan inte vara hära ;b är typ hära för att få mitt studiebidrag känner att jag skulle göra allt för att vara ledig ett år typ ;D jag skulle typ tagit ett sabbatsår eller nå detta år ! orkar fan inteee, har haft två lektioner idag och har typ avlidit ;D haha, illa ju !

Nu kommer väl amanda snart så ska kila, jag och sanna var ju och käka på daggan, det var feett gott ; ) HEHE , vart skitmätt och hade typ hälften kvar ! man fick asmkt mat ! HEHEHE :D nu kmr amanda så ska dra, PUSSS !


Stan och skolan

Hejhej bloggen.

Jag skulle till skolan och käka med sanna idag, elr ja nu typ vid lunchtid, men så går det såklart inga jävla bussar från kukbodforsen , ovanlgit?!? neeeejjj inte riktigt. men sanna vill verkligen att jag ska kma så hon och sin farfar är så jäkla söta och kmr och hämtar mig nu ; ) så vi ska käka på dagbobert, jättenyttigt jag vet =D haha, blir nog en kycklingsallad elr nå;) men nu fick jag ett sms att dom är påväg så ska nog gå ut nu :) PUSSS ;*

den här ser typ äcklig ut, men kycklingsallad! MUMS;)



Onsdag

Godmorgon bloggen !

Okej jag hade ställt klockan på nio, har tydligen slagit av larmet på morgonen men det vet jag ingeting om;b ehhehe. jag har sovmorgon till 12:20 idag ju, förstår om ni som börjar 08:20 är avis;) men iaf, klockan är tio nu och jag har inte gjort ett piss ;b jag vaknade inte utav larmet utan jag vaknade av att pappas kompisar stormade in och skrek och typ väckte honom (och alltså mig på köpet) , funderar på att gå ner och typ ta ngt att stoppa i käften hehehe, men orkar typ inte, Ska klä på mig också äre tänkt och göra ngt åt det hår jag har kvar, och såklart sminka mig. fan vad jobbigt, ska åka tidigare till skolan och keka lunch med min citron. HEHE, så måste kanske lägga på en rem, ett kol? ah whatever, det kliar i min hårbotten också av limmet *suck*


Godnatt

Godnatt bloggen!

Nu är klockan 20 i ett , en ny dag egentligen ;D men fortf tisdag kväll för mig EHHEHE , har sovmorgon till 12:20 imorgon :) fett nice, men jag kmr nog vakna hyfsat tidigt imorgon och dra till skolan och coola mig, nog för jag egentligen inte vill till skolan pga mitt hår men ja, får väl överleva, kan ju inte göra så mkt !!

Sen tänkte jag också uttrycka mitt extrema hat för äckliga jävla flickor 14. döör typ!! Så skämmigt hur dom beter sig, t.ex när vi var i luleå (som vi ville hålla typ hemligt för det var skämmigt att bara vara dära) , har aldrig sett nå värre nästan? Då var boden fjortisarna typ helt okej, men satt nyss på bdb och glodde igenom nån 95as jävla bdb, skrattade typ hur patetisk bruden är;D jävla nolifers Hänger på frasses 24/7 och bah sitter dära lixom?!!? whats the fucking ppoooiint. Sen typ kedjeröker som en fucking skorsten men kan inte ens få tag i cigg så går typ runt och frågar knarkarna på stan, sen horar dom runt sig som fan för att dom tror deras status stiger som bah den?? aaah så jävla fränt asso. Sen är dom aldrig i skolan heller för att kunna sitta på frasses 24/7 , asså vafan??! så sjukt patetiskt, när jag var 14 var jag fan hemma, tog det lungt, var med familjen och kompisar. Sen dyker dem upp på alla jävla fester man är på också, en aning pinsamt? sitter bah dära och tror dom är välkommna och folk vill ha dem dära? Inte riktigt va, kanske boysen för dom vet hur desperata dom är och gör allt! Men synd för er äckliga 14åringar som inte kmr kma ngn stanns i livet och tillbringa erat liv på iv sen också om ni ens tar er till gymnasiet, troligen inte !!

ajja, skulle kunna uttrycka mig en aning mer , men orkar inte slösa min värdefulla tid på det, som jag kan sova på lixom;) kmr iaf skämmas över mitt hår , men thats life elr nå, godnatt ! ;*




Hade rätt !!

HEJ BLOGGEN !

okej jag hade så jävla rätt, mitt hår är JÄTTEKORT , och typ i en stor jävla limmboll :'( ASSÅ ÅÅH, aldrig mer löshår med lim iaf , seriöst, mitt hååååår. kan fan inte se ut såhära, skär mig hårt , imorgon ska jag fan stoppa olja balsam osv i håret sen låta det sitta hela jävla dagen tills det löses upp elr nå, DET MÅSTE GÅ BORT, ngn som haft limmad hårförlängning och kan tipsa om hur ni fick ur limmet ?!?! snälla typ tell meee !


No hair

Tjatja bloggen !

Precis som rubriken lyder, JAG HAR INGE HÅR KVAR , asså dööör. Jag sitter nu med balsam i håret för att få bort lim, men jag har tagit bort löshåret :'( jag hade ju limmat fast det , och valde att ta bort det eftersom jag hade tappat hälften och det såg jättefake ut, och vill bara ha mitt egna och att det ska bli långt, men seriöst, DET ÄR SKITKORT, dör på riktigt, asså har inte ens våga kolla ordentligt i spegeln än för än jag fått bort en del lim , men seriöst, INGE jävla hår ;( kommer gråta sönder när jag ser hur det ser ut ordentligt, medelar er sen !!


Ute på äventyr

Tjoho bloggen !

Nu har jag varit ute på äventyr med min mor! Jag följde med henne på mamorgrafi;) Det var typ creepy !! Och så satt jag och vänta på mamam så vare typ bara gamlingar kvar och så var det en av gamlingarnas tur, och då frågade hon MIG om jag skulle in, asså mig ?!?! man måste vara 40år för att få gå på sånt dära... Nu mår jag typ dåligt över det, ser jag ut och vara 40 kanske ?!?! kan knappast vara möjligt ......... med tanke på att jag får ofta höra att jag inte ens ser ut att fylla 18 i år ;D hmm , sen var vi på några affärer iaf , sen drog vi hem;D sitter hära nu, ids inte göra något alls ! är för trött och seg! ska nog se film nu med mamma;D

Typ ajj att slita in bröstet i en maskin så det ligger typ helt platt? ;(



Tisdag

Tja bloggen!

Idag är jag hemma från skolan och är sjuk, mådde bara väldigt dåligt imorse så klev upp då jag skulle, men hade sovit väldigt dåligt och mådde illa och så, så tog en ipren, sen prata jag med mamma och somnade igen, och då kunde jag sova! så har sovit ganska länge, vaknade för kanske en timme sen , men har bara legat och degat =) Sen har jag fått min tidning i posten som jag får från bodens ridklubb, häst och ryttare elr vafan den heter;b man fick en tidning om back on track, funderade ju förut på att köpa till evert, men det blev aldrig av, alltså back on track för frambenen snackar jag om;b hursomhelst. Mår mycket bättre nu, vet inte riktigt vad jag ska göra nu, ska nog äta något, springa och duscha känner mig typ äcklig, sen kanske följa mamma ut en snabbis.

Fast nu sitter pappa brevid mig och säger jag ska se filmen "sommaren med Göran" elr vad den nu heter ;b han påstår jag kmr bli glad av att se den ;D haha, men blir så trött om jag ser film :O funderar på att göra lite nytta idag, som att plugga och städa rummet nu när jag lika är hemma : ) får se vad jag hittar på , hehe. Amanda tänkte gå till skolan idag och hämta böcker och vara med mig i skolan då, MEN då är jag ju inte på skolan ;( typiskt !!

Saknar damplillan !!! och nadja såklart :) <3



Måndag

Hejhej bloggen !

Jag har ju nämnt förut att jag inte har velat blogga förut eftersom att jag varit less på min bloggs utseende, men nu har min käraste Citron hjälpt mig och fixa en ny design så nu kan jag börja blogga igen =) hihi, Det är iallafall måndag kväll nu och jag ska snart sova, ska upp halv sex imorgon typ, jävligt jobbigt ! är jättesjuk och trött, höll på dö idag typ ! Så får väl se om jag tar mig upp, har tagit en värktablett så det kanske blir lite bättre , men ser ju. Hursomhelst så har jag just packat väskan åde, lagt fram kläder åde;) duktigt jag vet. Och imorgon ska jag ha typ lite annorlunda kläder, så kommer typ förvåna mig själv och andra ! kmr sluta med att jag ångrar mig och går naken elr nå;D blir säkert jättebra jaooo.

Dom som inte vet, min mobil dog så har min gamla, och mina kontakter var inte sparade på simkortet så har typ inga kontakter alls nu , så smsa mig ni som har mitt nr ; )

Så bra låt!! är typ besatt, DROG <3




bloggfix hähäh.

Gjorde ännu ett inbrott på Carolines blogg, har ingenting att göra och hon bad mig fixa den så ska göra det när jag har tid. Har gjort det jag kan i skolan nu, dvs ändra till en lättare mall och tagit bort hennes bild.

Bråkade med den HUR LÄNGE SOM HÄLST.

 

Förändring sker när jag orkar.

 

Haha kolla noga där man kommenterar ! HIH buwsigt av mig. Och missa inte limeklockan! Hon borde ju ha en Citron som jag, men Carolime liksom, så det fick bli en lime..

/SANNA

 


Måndag (L)

HELLOO, eftersom Caroline är så förbannat dåligt på att blogga får jag göra ett litet inlägg åt henne.

(Jag = sanna citron)

Vi sitter i datasalen, Caroline klagar på nya facebook fast hon borde göra ett arbete som hon inte gjort, ovanligt ?

Caroline börjr inte försen 12.20 men jag tvingade hit henne innan 9 för att hålla mig sällskap när jag inte är på lektionerna fast jag borde. Vi måste skärpa oss Caroline!

 

Hm, jag vad mer.. ? fest i helgen tycker vi, vilka är på ?
Det måste bli någonting bra eftersom helgen efter blir en tråkig helg när jag inte är hemma ;)

Jaja, avslutar med en bild om Caroline kommer hata mig för, LOVE U TO BIATCH ♥

 

(Tack till amanda, vore det inte för dig hade jag inte kunnat plåga Caroline med den här..)


Torsdag

Tjatja bloggen;D

Okej nu har jag inte bloggat på väldigt länge, men får ibland sånna hära långa pauser där jag känner hur tråkigt och meningslöst det känns ;D vill också ha en ny design men sanna jobbar på den!! men ibland får jag tillbaka suget att blogga, och ibland känner jag mig bara tvungen eftersom alla tjatar och säger jag ska börja igen, men iaf :D haha, jag skriver inte direkt nå intressant men jag vet själv hur det är, älskar att läsa bloggar;D haha. Har varit sjuk nu ett bra tag , elr vart sjuk förra veckan, men var i skolan åså sen festa vi i fredags då blev jag sjukare; D så har varit hemma, lördag, söndag och måndag. Skulle vara hemma tisdag men kände att jag ville gå på praktiken ;D så tvingade iväg mig till stallet då på morgonen, sen skolan efter då;D det gick bra ! men var skittrött och mådde dåligt sen, så var hemma onsdag, för hade nog feber på morgonen för när mamma väckte mig höll ja på dö , så tog en ipren och somna;D

Men idag är det torsdag och jag ska till skooolan;b ska redovisa andra lektionen, ensam !! Ser det nog som större sak än vad det är ;b är inte så rädd för att redovisa egentligen, men hatar när alla lyssnar på vad jag säger och när jag har typ all uppmärksamhet ;D känns jättehemskt då typ !! menmen. skönt att göra bort iaf;b slutar tidigt idag ! blir nog att dra till stallet och rida evert efter skolan, ingen aning om vad det är för grader ute nu men vågar inte kolla, för om jag får gissa är det väl 22 minus typ som alla andra dagar! usch! men nu ska jag borsta tänderna och spraya till håret lite men vi hörs sen ;) puss !




RSS 2.0