Godmorgon

Tjotjo bloggen!

Nu är jag en aning irriterad. Inte nog med att min morgon inte började sååå speciellt bra va så kom just läraren in och som en reflex kryssade jag rutan och det jag skrev innan försvann >< så typiskt ju!!! Ajja, min morgon började inte heller så bra för jag upptäcker att jag tappar skit mkt hår av löshåret, det är ju inte så att det växer ut igen!! och nu har jag skitlite och tunnt hår kvar, har knappt haft det i två veckor! det känns ju verkligen bra alltså? Nej verkligen inte. ÅÅH. Vill ju ha långt och tjockt hår..

Iallafall , åkte buss imorse och det var KALLT och rocky var ute , så han stalka mig en bit (alltså katten) så fick vända och kasta in honom. Det var irriterande. Sen att det var kallt. OCH att bussen var proppfull gjorde inte saken bättre. Men det är den ju alltid så. jaja. När jag gick mot skolan då jag hoppat av bussen hörde jag ngn ropa mitt namn, haha , det var amanda som var på g till skolan;b så gick med henne! Det var det ända bra med min morgon <3 hihi.

Nu sitter jag på tyskan. Vi var tre pers, men nu är vi faktist fyra stycken. Men när jag kom till skolan var det bara jag hära. och då vare typ fem minuter innan vi började. Trodde jag skulle bli helt själv. Hade typ varit bra för då hade vi inte haft någon lektion! Tyska är verkligen dötråkigt och onödigt. Kmr aldrig prata tyska i mitt liv typ. Men på samhälls måste vi ju läsa ett språk.. Men det hära är sista året! Får kämpa. I trean får man välja bort det om man vill. JATACK! hehe. Iallafall , efter älskade tyskalektionen har vi religon, sen lunch och idrott, med andra ord en mkt chill dag! Kanske inte hinner blogga något mer idag, för att efter skolan drar jag till step in, sen kommer sanna efter mitt möte och vi tränar. Sen efter det kanske jag åker hem en stund. Sen ska vi på föreläsning i luleå som jag skrev tidigare. Men annars skriver jag imorgon, FREDAG(L) pusssspåer. 

Jag älskar dig så mkt och det vet du<3



♥ 


GODKVÄLL

Guten nacht bloggen;)

Nu skriver jag ett inlägg only for malin som erbjöd först en kaka, sen en gurka om jag blogga;D haha ! just nu iaf sitter jag och ser på sex and the city, ska snart sova om jag vill ta mig upp imorgon;b haha . ska upp före sju !! inte okejj ju. föredrar sovmorgonar! men jag sköter ju skolan utmärkt nu ju! haha, skönt med torsdag, slutar tjugo över tre;D mkt chill altsååå. Då ska jag gå till step in på möte, sen kmr sanna så ska vi träna ;) jävligt nice, nu får jag äntligen börja träna:D haha. Ska träna på fredag med amanda också och typ i helgen:) kmr dö av träningsvärk kan jag då säga, red i tisdags ju, och fick feta träningsvärken överallt ! märks hur mkt jag tränat på senaste tiden;D gå geer ju inte riktigt någon träningsvärk, menmen. nu ska jag se klart mitt sex and the city avsnitt sen sova, SKÖÖÖÖÖNT. bloggar imorgon om jag hinner, skolan , träna och sen föreläsning med skolan på kvällen! vi ska åka till Luleå och höra på veterinären, forskaren och hästuppfödaren Per Michanek när han pratar om djurvänlig hästhållning för hållbara och högpresterande hästar. blir väl intressant hoppas jag;b

Mitt vråååålåååk !
 


Min häst i tidningen

Hej bloggen;)

Har inte bloggat på ett tag men har inte varit hemma och har inte haft tid ;) men nu är jag tillbaka;b och är lite deprimerad med tanke på att det är skola imorgon, inte så roligt ! får panik när jag tänker på det och mår typ dåligt! haha , hatar skolan så mkt! :( fyfan ....... får världens ångest också! åååh.

Hursomhelst så var min lilla häst i tidningen i förrgår;) haha, elr ja asså det handlade ju inte om han men det var han på bilden ;b pappa ringde mig och bad mig kolla i nsd på internet , jag tänkte han skulle visa typ nå hemskt elr så men det var bara bilden, blev lite chockad för visste ju inte ens att dom varit och fota han ;b men det var lite småkul : ) haha !

För att kika :) -> http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5105492 


Godmorgon

Hello bloggen ;b

Jag är vaken tidigt idag !!! elr ja , klockan är typ tjugi i elva nu men jag ställde klockan på nio och klev upp tio;) haha, har typ käkat frukost nuu ådeee och funderar vad jag ska göra , måste sysselsätta mig med något så jag inte går och lägger mig !! gick och la mig typ fyra om inte senare igår, har lixom problem att sova;b det är skitjobbigt! jag kommer aldrig somna på söndag kan jag då säga, menja. vi får väl se!! får jättemkt ångest för att skolan börjar snart. Får typ panik! Hatar verkligen skolan. mår typ dåligt när jag går dit;b men jaja! nu ska jag höra på skön jävla musik och sen försöka gå och göra något BAH ! goodbye(;

Old picture, bara för att;b



Stallet

Hej bloggen!

Nu kom jag nyligt in , var i stallet och det var ISKALLT ! jag hade långkalsonger på mig och byxor och täckbrallor, sen hade jag tre tröjjor och jacka och tjocksockar och halsduk osv;b fan vad vintern är jobbig och äcklig, palla ta på sig hundra kilo kläder varje gång man ska utanför dörren, jaja. Evert fick iaf kma in nu ! för han var helt frostig och det är iskallt och han gillar inte kylan ;b plus att mamma och pappa tänker inte fara ut med bilen nåmer idag så ! hehe. Så nu har jag hela dagen FREEE , så funderar vad jag ska göra ;b juste! jag har köpt hårfärg nu åxå! elr ja, mamma köpte det till mig men iaf =D det är inköpt nu iaf, vad tror ni det är för färg?;)

vinter ponniiiheezt :)



TRÖÖÖÖTTT

Tja bloggen!

Trodde jag skulle gå och lägga mig vid tio igår för jag var så jävla trött! men nae... då kunde jag inte somna så jag såg nått sex and the city avsnitt men var jävligt trött men kunde lika förbannat inte sova, och sen efter jag set det så kunde jag inte heller sova så klev upp istället och satte mig och såg tv med mamma och pappa , och sen efter det blev jag fast vid datan, gick och la mig typ två ! om inte senare , och då kunde jag inte sova heller .. blev typ tokig ! såå böt navelsmycke och såg på mtv , sen efter dfet kunde jag inte HELLER sova, såå såg sex and the city igen, sen var väl klockan för mkt så gav upp och bestämmde att nu jävlar ska jag sova, men nae. inte fan kunde jag det! Så har väl sovit någon timme i natt MAX ! är skitsur och har ont i huvudet och är trött!! VARFÖR KAN JAG INTE SOVA =( Blir ju tokig ! sen tänkte jag tvinga mig ut och rida idag , men det är 31 jävla minus ute! aldrig att jag går ut typ ?! kmr ju frysa ihjäl ... åh hatar att bo i boden !! vill flytta nu! Och nu drömmer jag mig bort till värmen ännu mer kan jag lova.. golvet här nere är fan kallt ! HATA VINTERN!


Värme ♥

Hej bloggen !

Det finns nog ingen som vill fara utomlands mer än mig just nu ! mamma kollade just på termometern ... det är 28 fucking minus ute !! inte okej seriöst !! Det har varit kallt så länge jag kan minnas ! och jag drömmer hela tiden om att få åka till sol och värme :( jag och amanda vill ju fara utomlands i slutet av sommarlovet i år ;b men det är sjukt länge kvar! har inte varit utomlands sen poolen! det var ett bra tag sen ;( och det var ju inte riktigt semester utan vi var ju på massa studiebesök åså , och det var typ bara varmt nån dag:O Vill till ett äkta steklanda, och bli brun och bada och allt sånt man gör när man åker utomlands ! Och sist jag var på SEMESTER var i usa , florida för 5 år sen ;( det var så underbart! vill tillbaka !! åh ... ta mig till solen tack!!!

Drömmer mig bort.....











Onsdag

Tjoho bloggen!

Har just käkat middag, vi åt hamburgare asså köttet bara å typ ägg och grönsaker;D det var väl gött. Har duschat före det också , och varit i stallet! ;D så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra ;D det är så jävla kallt ute ! jag vill rida på min lilla heezt ! men vägrar typ fara ut i skogen när det är 20 minus och jag är förkyld där går typ gränsen, hade nog tvingat mig själv om jag var frisk. men jaja. Idag har jag iaf inte ont i skallen och inte sugen på socker så det går väl framåt;) haha! öömn , iaf. sitter i långkallingar nu (y) har tråkigt, vet inte vad jag ska göra, mitt hår är blött men ska låta det självtorka HEHE!

har städat mitt rum idag faktist!! Dammsugit och skurat och grejjer! deni ;D mohaha. Kände att nåå vettigt var jag väl tvungen göra. ställde klockan på nio imorse för att vända på dygnet. För gick ju ändå och la mig typ halv ett, kanske tolv t.om ! Så borde ju vaknat, kmr inte ens ihåg att jag slagit av alarmet! så måste somnat om iaf , hehe. Gör väl ett nytt försök imorgon då! och påtal om imorgon, imorgon kanske jag blir brunhårig, lutar åt det när jag typ spyr åt min utväxt;D utväxten som jag har blekt tidigare är typ gul för den blev aldrig exakt samma färg som håret, sen nu har jag svart utväxt sen dess ! ja lite svårt att förklara men ni kan ju försöka få er en bild i huvudet, och den är inte vacker! så ja.. får se om jag kanske blir brunhårig ,var ett tag sen ! för jag var ju faktist svarthårig;) hihi ! duschade nyss med silverschampoo får se om det ger nå resultat, menmen. nu ska jag typ plugga (har inget val...) eller se på film elr tv och bara mysa HIHIHIHI PUSS PÅ ER !

Här var jag en brunhårig fjortis för hundra år sen !


En gamal bild med svart håår;b HAAHA


Sen blev jag bloond;b



Tisdag

Hej bloggen !

Jag har inte orkat blogga på nån dag;b kändes alldelse för jobbigt , och vet inte riktigt vad jag ska skriva nu heller, har börjat mitt nyttiga liv och det går bra ;) haha! Har ringt till step in också och bokat tid nu =) men fick inte tid förän om 9 dagar! så alltså den 14.de! ett tag kvar jo! ville börja typ nu, men ärligt talat så är jag inte riktigt frisk än om jag ska vara ärlig. Hursomhelst var jag nyss med amanda M , vi chillade bara! och jag är så jävla trött nu och har ont i skallen, så blir jag utan socker;) Så funderar på att gå och sova (aa) , har annars under lovet gått och lagt mig vid tre , fyra på natten, elr ja kanske ska säga morgonen, så lite skillnad, sockret håller mig uppe och vid liv ! haha , men det går över på ett tag när jag är van va utan det;b så ska lägga mig i sängen nu och se på tv sen sova , så kanske jag vaknar tidigt imorgon och kan göra ngt nyttigt iaf;b

i somras;b då jag tränade på som fan:O



Imorgon

Hejhej bloggen !

Hej bloggen, jag har inte bloggat på ett tag. men nu är det ett nytt och år och nya tag. Året har väl inte börjat sådära kanon. Men imorgon är det måndag och en ny start för mig iallafall ;D För såklart man har nyårslöften ;D det har man alltid men man kanske inte alltid håller dom, nästan oftast aldrig ;b Men imorgon , alltså på måndag så börjar jag med mina, det kändes bäst att börja på en måndag och inte på en fredag;b ska sluta äta godis och dricka läsk och så mkt socker ;D och det kmr inte vara lätt för jag är så jävla beroende aså jag lovar ;b dör typ när jag inte druckit cola haha;D Så imorgon ska jag börja, och ska även börja träna, har ju fått step in kort så ska aktivera det så fort jag blir frisk vilket jag hoppas jag blir snart och så ska jag käka nyttigare och det kmr gå ganska bra för mamma och pappa ska åxå det så då har jag ju ändå inget val ;D hehehe, så kommer skriva här i bloggen hur det går att kma ifrån mitt socker beroende;) haha !

Sen har jag också massa andra smågrejjer som vi skrev på våra "to do lists" men det behöver jag inte skriva hära;D ahaha . Men en av sakerna är iaf att sola mer och blir bruuuun och att åka utomlands som jag och amanda ska göra till sommaren, ngn mer som är på ? ;) och typ försöka bättra mig i skolan också och lite beslut kring hästen åså......... men ja. Vi får se hur allting går, men 2010 ska bli ett bra år, det ska det verkligen!=) Ska lägga all skit bakom mig, försöka iaf ;b som sagt, kör igång imorgon ! Önska mig lycka till =)





RSS 2.0