Onsdag

Hej bloggen !

Såg just reklamen av Eclipse på tv, åååååh. Imorgon ska vi se den ;) Helt underbart! Fast jag inte ens har läst trean! Men jag vet ju vad som händer iaf, så får köra tvärtom, först filmen sen boken ;) Har bara läst ettan och tvåan. Efter bion blir det att kolla aliveee, en timme blir det bara dock. Eftersom filmen skulle vara så jävla sent, sen kör vi fredag och lördag också! ;-) Är sjukt tagg ! Fast jag hatar att Alive är på kvarnängen.. Fuck that.


Happy

Hej bloggen!

Jag har varit seg på skriva, men har haft fullt upp hela dagarna, umgåtts med massa jävla folk, tränat och så vidare! Känns som jag aldrig har tråkigt, mår jävligt bra och är så sjukt GLAD!  


Bilresa

Hej bloggen!

Sitter och ser tv nu, är typ trött! Och det är konstigt för har sovit jävligt många timmar inatt och så. Och har inte varit trött och seg osv annars men just nu ikväll när jag borde vara pigg och hyper , nej då är jag trött och har huvudvärk! Ikväll åker vi ju till boden, många undrar kanske varför vi inte åkt än men Jimmy vilar för han ska ju köra hela vägen själv, och vi ska ju inte göra några stopp heller asså och sova. Bara för att äta och så ;) Och det är väl tur på sitt lilla sätt att vi inte har åkt än för jag har inte packat, haha opps! Men ska göra det strax, vi ska ju åka i bil så det är väl bara att pressa ner allt lixom. Har shoppat en hel del, och vet jag har lovat att ta kort och visa men blir nog lättare om jag gör det när vi kommer hem ;) Shoppade även mer idag! HEHE. Underkläder och en skjorta, asså jag har verkligen fått en "thing" för skjortor, love it! Har tre stycken nu, hade en, men har köpt två st till här nere :) Snyggt ohja! Ni ska få se sen, och gjorde ett riktigt fynd idag! Underbart.

Nu iallafall ska Dajjan duscha, sen ska jag nog också göra det, ta på mig sköna mjukis kläder och sen packa osv, ska ta en ipren nu också och så! Sen har jag och nadja laddat, vi har varit och köpt feta godispåsarna! haha. Finns ju inte så mkt annat att göra fast i en bil i cirka 15 timmar typ ;-) Bloggar nog inge mer för än vi kommer hem! Men vi hörs då ;) KANSKE hinner kasta in ett litet inlägg innan, håll koll ;)

Saknar mina sötisar ;*



DÖÖÖR

Hej bloggen!

Åh , Bella och Jacob från twilight har ju varit i stockholm i helgen, hadee lätt velat åka dit, fan vad jag älskar Twilight! Var bara 50mil därifrån lixom! Sjuuukt, men hade aldrig orkat med alla vilda fjortisar! haha,  Och snart äre eclips på bio (aa , vi har redan biljetter å allt tack vare sandra också :D <3 hihi, can´t waiiit! Fast har inte läst trean asså boken, bara ettan och tvåan! Kanske för jag aldrig riktigt har tid att läsa ... haha.

Men Edward är ju så jävla het, men sen jag såg new moon är jag fucking in love i Jacob, fan vad snygg han är! Fast sen såg jag remember me, fick mig att älska Edward (Robert Pattisson) ännu mer! Shit asså :D

Schnygg!!



Suck

Hej bloggen!

Vi ska ju åka bil hem mot boden imorgon :D jag har shoppat massor och min väska är ett stort kaos ;D jobbigt att packa ju! Blev ju en sväng i gallerian idag igen och hittade massa såklart! Köpte en klänning, ett spetslinne och en tunika ;D HEHE. Kanske går en sväng imorgon också, sista dagen lixom! Mkt rea och har fyndat lite :) Ska visa er sen!

Imorgonkväll iallafall så åker vi hem, med biiil ! Tur för Jimmy iaf att jag inte kan sova för då kan jag hålla honom vaken så han inte somnar framför ratten! får som en känsla av att nadja kmr däcka... vi ser ju :-D




Rea

Hej bloggen!

Jag tycker det är helt underbart att dem bor breve en galleria hära, men ännu mer underbart att det är hur mkt rea som helst ;) jag har lite cash kvar så tänkte gå och bränna lite meer ! HEHE. måste ju passa på eller hur ? haha. Väntar dock på att Nadja ska komma hem, inte lika kul att gå ensam, så har nördat med Sex and the city boxen hela dagen, fan vad jag aldrig blir less på Sex and the city !


Tisdag

Tjena bloggen!

Just nu sitter jag och ser sex and the city ;-) Gjort det hela morgonen och segat, Nadja och Jimmy är och jobbar så ska nog bara slappa, det är skönt, typ en av annledningarna jag åkte hit så :) Och jag är helt glad också för jag har lyckats spara ut mina naglar! Det är helt underbart! Jag brukar bita på dem, äckligt jag vet :O men nu har jag fan inte gjort det, och nu har dom blivit ganska långa =) Och nu kan dom inte gå av i stallet eller så med tanke på att gnetisen är på bete, Gud vad jag saknar honom ;* och saknar dom där hemma också! Men älskar att vara hära också, behöver alla jag älskar nära mig <3 det är väl ända annledningen till varför jag INTE vill flytta hit, men jag vet att jag kommer göra det..

Nu ska jag fortsätta se på Sex and the city, bloggar sen för ska visa vad jag har handlat här nere ;) Kanske går en sväng på stan senare också, det är mkt rea och alltid lika kul att shoppa ;)

& juste! Jag är så jävla förbannad på en viss person nu, det där var fan droppen. Så jävla taskigt, kan du inte bara sköta ditt eget? Nej tydligen inte, du är en egoistisk idiot och om jag ska vara ärlig så undrar jag vafan du får ut av att göra såhär som du gör?! Oförlåtligt.

Lillan <3



Nu

Hej bloggen!

Nu ska jag Nadja & Jimmy se på The grudge 3! Fan vad läskigt. I love it . hehe. Tur de blir mörkt hära på kvällen då ;) Fast kan inte riktigt påstå att det är mörkt ute nu .. men ändå!




ASGARV

HEJ BLOGGEN

Garvade nyss så jag dooog, byggde nog på mitt sexpack till åttapack alltså, döör, grät också! är man tjej kan man göra många saker samtidigt HEHEHEHEHEHEHEHEHE HAHHAHhahhh.... Nadja är sär .


Jag...

...älskar göteborg ♥


Seriöst

Hej bloggen!

Varje gång man har sett en film typ mer än en gång och sen ser den igen. hittar man ALLTID fel som dom gör i filmen, kan t.ex int släppa att i Means girl när läraren spiller kaffe över tröjjan och ska ta av sig den så drar hon med båda tröjjorna och man ser det så tydligt! haha.... och i "How to lose a guy in ten days" när hon träffar Ben första gången så går doim och äter räkor, sen när han ska börja bli sådära jobbig och få han att lämna henne så gör han middag åt henne och hon säger hon är vegetarian? Lixom hallå ?!?!

Kan inte låta bli att tänka på det, så fult :-D haha


Måndag

Hej bloggen!

Jag har tråååkigt. funderar på att gå ut och vandra i partille. haha, och se mig omkring ;) men har ju inte så mycket för mig då nadja och Jimmy är borta och jobbar och sliter.. Försökte sola lite på balkongen men solen gick bara i moln, så har duschat och städat lite grann, det vill säga diska! Så nu kanske dom blir lite glada på mig ;) inte för det var mycket disk men ÄNDÅ..

Vaknade idag av att sandra ringde och väckte mig :D fast hade telefonen på ljudlöst men reagerade typ iallafall, sen vaknade jag till med telefonen på magen och hade två missade samtal, haha. Det var väl lika bra! klockan var typ halv tolv! Kanske inte borde sova bort hela dagen..

Så nu funderar jag staarkt på att fixa mig litegrann sen gå ut och glo lite i Allum sen kanske gå runt ute elr nå. Lite tragiskt att gå själv men vafan, kan vara jävligt chill det också!

Utsikten! Allum! alltså gallerian .





Jääääävla idiot

Tjo bloggen!

Sitter i göteborg nu, har varit hära sen i fredags. Nadja och jimmy sover dom ska upp snart typ, haha och jobba. blir ensam, ska hitta på lite saker för mig själv tills dem kmr hem, awesome! Lill-nikki fyller ett imorgon också ;) NAW <3

Det är kolsvart ute.. det är mysigt. jag gillar inte midnattssolen i boden.. mycket bättre när det är mörkt.

Jag älskar att vara hära, det är så skönt att bara komma booooort. Fast saknar vissa personer och dom VET vilka dom är, för jag säger typ varje dag (aa , haha. <3

Juste btw, DU är en idiot. Du tror du kan göra hur fan du vill hela tiden och att det är okej, men det är det fan inte, är så jävla less, och är less på slösa tid på sånna som du som inte ens är värd den alls. 
"Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for"
Så sant, men du är SÅ inte värd det.


Onsdag

Hej bloggen!

Har fått klagomål om att jag är väldigt seg på att blogga, och ja, det är jag faktiskt ;D men har som inget att skriva om blir ju så less, eftersom palla läsa  en blogg där de står massa ointressant, för nu bloggar jag faktiskt för eran skull ;) Kom nyligt hem , åkta moppe med sandra och malin har varit i vittjärv hos sandra ; bhaha . hade inte nå brallor på mig för den som ville veta ! haha , för "råkade " slita sönder mina leggins, men hade inget att göra när malin och sandra lämnade mig i över en timme !! , har just käkat iaf och snart ska jag väl typ, fräscha till mig elr ngt, ska kanske till vouddas! HAHA , fråga it vars det ligger för vet inte riktigt ;D men långt bort åt helvete iaf ;D är jävligt sliten sovit borta en vecka men it göre ngt :D

Och på fredag åker jag till göteborg:D längtar som fan det kmr bli fett roligt ju : D haha, får äntligen träffa min älskade Nadja <3 och jimmy såklart : ) hehe. men ska flyga själv det har jag aldrig gjort förut! lite läskigt och typ tråkigt? men jag klarar mig nog ;D hoppas jag .. elr ? haha .

Är uttråkad! när jag kommer hem och är själv får jag direkt svintråkigt, det suger ! haha, men ska snart ut igen :D blir kul med en tio mil bilresa iaf ;) haha ! SCHTEEEK. Och nu har jag inget mer att skriva för tillfället!
 
Min kära 95.a, jag och sandra <3





ÄNTLIGEN

TJA BLOGGEN

IMORGON ÄR DET FÖR FAN SKOLAVSLUTNING, FYFFAN VAD AWESOME, OCH FICK G I ENGELSKA B FICK JAG HÖRA IDAG, KAN DAGEN BLI BÄTTRE? TYP INTE : DDD OMG, ETT ÅR KVAR I SKOLAN : DD OCH SANDRA TAR STUDENTEN , FYFAN VAD PARTYYY, MÅSTE SOVA NU !!

SEN

UPP
FIX
SKOLAN
KOLLA PÅ STUDENTERNA
STAN
KÄKA LUNCH MED NÅGRA SÖTA
HEM TYP
STAN IGEN
FEST
FEST
FEST
FEST
DÄCKA
FEST
FEST

OSV ....

PUSSS PÅ ER ALLA OCH HA EN VILD STUDENT/AVSLUTNING




schteeek

Tjobre bloggen !!

Ligger och steker nu. som vanligt. HÄHÄHÄ. ska snart fixa mig, ikväll blire party, har längtat ! Orkar inte skriva något, orkar inte skriva om gårdagen och inte vad jag gjort idag heller , kanske får tillbaka lusten sen , puss på er :-D


Spyr på diiiiiiiiiiiiig

DU är dum i huvudet. Jag hoppas med hela mitt hjärta att du snart kommer förstå, och hoppas du kommer ångra dig så jävla mycket. Och jag kommer inte finnas vid din sida då, bara så du vet.

Tja bloggen!

Just nu sitter jag och chillar som fan, jag blir aldrig friiisk. hmm undra varför.. KANSKE för jag aldrig tar det lungt. Men det är ju tråkigt. ajja whatever , idag har man inte gjort allt för mycket, skolan på morgonen ,somnade typ tre igår, det vill säga fyra timmar sömn. det är inte bra att vi it har några lektioner för har vänt dygnet, men ajja whatever, på skolan hade man nk sen utvecklingssamtal.. det SÖG ju. Ne men det gick ändå ganska bra, eh.. fast fick veta en liten halv jobbig sak men så kan det gå, haha. Är så jävla less & obrydd för tillfället.

Sen slutade man, drog på dollar med mamma sen for vi med hunden till skogen, om de it var tvärtom? whatever, sorgligt att jag har för bra minne för att kma ihåg. Sen hem igen, satt vid datorn, sen skjutsa mamma mig till malin så drog jag till luleå med hon och sandra. Shoppade lite små stuffs, bara shorts, örhängen och kinky stuffs. Mitt paket kom också idag, klänningen var för stooor, fail på det. så blir skicka tillbaka.

När vi kom hem chilla jag som faaaaan, eh.. juste ! de var då vi for till skogen med hunden (yy) smart jag är. Sen drog jag hem - chilla - stallet - handla - hem. Nu blire chill ett tag till sen ska jag på städ-uppdrag (KANSKE) måste pluggaa.. HEHE. Eller så drar jag till vittjärv , man vet då fan aldrig! Taggar morgon dagen också.




RSS 2.0