Dröm

Hej bloggen!

Alltså i natt, jag har drömt världens sjukaste dröm, tänker inte berätta den eller så, men seriöst, man kan drömma om dem mest sjukaste sakerna, och nu mår jag typ dåligt av den! Drömmer mer i lilla rummet än i mitt, haha, drömde inte så här mkt förut, kanske för drömfångaren är i mitt stora rum ;) ajja whatever, men den var sjuk , och ibland förstår jag inte hur visssa personer ens hamnar i ens dröm ... fyfan.


Everything is just so different now







Ibland kan jag bara inte låt bli att sakna det!


Sjuk...

Hej bloggen!

Jag är så jävla sjuk, har feber och halsont och huvudvärk osv. DÖR. mamma och pappa, KOM HEM! klarar inte av att vara hemma ensam och göra allt själv, hästen och hunden och städa och typ allt, it sucks! Kmr bo hemma föralltid <3




Life sucks

Jag har inte mått bra sen det hände, för en bit av mig saknas, jag är it hel längre.


FUCK

REDOVISNINGEN GICK BAJS DÅLIGT :(


Måndag-morgon !

Tjo bloggen!

Idag är det en hård dag, haha är nervös, nej men seriöst, vi har engelska på morgonen där vi typ ska få veta vad vi fick på nationella... shit asså. mår INTE bra kan jag då säga. Sen lektionen efter har jag redovisning, NERVÖÖÖS. kan fan inget, åh vad jag hatar detta :( Mår svin dåligt! haha, och nu har mamma åkt till sthlm i en veeckaaa, pappa åker på freeedaaag(?) ja it vet jag, hur fan ska jag klara mig ?!?! cyklarna funkar ju it ens .... bussarna går it överallt... åh:(( fuck this.


Tröööttt

Tja bloggen!

Sov lite längre, det SÖG, väldigt mkt, för nu är jag ännu mer stressad, har massa plugg. Kan man göra annat än att älska skolan? Nu såhär i slutet måste jag få klaga, för vill bara ha SOMMARLOV <3


Söööndaaag...

Hej bloggen!

Förlåt för en dålig helg med uppdatering... haha börjar bli en vana! nej men har haft massor att göra , i fredags lixom så var det skolan och sen solade jag hela jävla dagen, passar på när har varit stek jävla varmt (nu är det dock kallare) sen var jag i stallet och så grillade vi och sedan var det party, sov borta också. Sen i lördags så kom jag hem hyffsat tidigt fick skjuts hem av fredrik och dem! haha , sen drog jag direkt till brk och var med sandra när hon skulle tävla, skulle också dit med skolan och vara funktionär så det var jag också . hade sovit typ fem timmar MAX den natten, så var gode trött. Sen efter en hel jävla dag på brk med sandra, och lite med malin! så drog jag och malin till evert, fixade bara litegrann sen åkte hem, vi skjutsade hem mallan-girl och hämtade även min cykel som har punka ... HAHA. den andra dessutom, sepe cyklar !

Sen så duschade jag och mådde dåligt när jag kom hem , la mig och vila i sängen 20min sen ringde sandra och väckte mig sen kom och hämtade mig med moppen haha. Var typ nyvaken då hon kom XD haha , fick iaf 30min sömn (y) , sen kom fredrik matte och nordan en sväng så pratade meed deem .. sen drog vi vidare, hade lite bråttom! Vi skulle hyra film, och jag trodde min plånbok var snodd/bortA!! fick panik, men hittade den i ett litet fack sen .. HAHA fail by meee. sen så drog vi hem till sandra, skulle plugga men slutade med skräckfilm sen skulle vi se twilight men båda somnade. Fortfarande oklart vem som somnade först ;) haha

Sen imorse då, vi klev upp SEX. alltså inte många timmar sömn igen. Sandra var seg som ett as men tog sig upp sen! haha, då drog vi och hade morgon hos monica, sen fixade vi stallet och sen fixade vi foffisen! For till Wf sen, sen skulle sandra tävla, har varit och hjälpt henne då alltså i helgen, vart kul och hon och foffen är skit-duktiga :DSen så skulle dem åka när hon tävlat klaart, så drog till Evert : )

Red idag , evert var skitbråkig som vanligt utanför W.f ... fick ett jävla anfall på han och var nära skicka han på slakt skojjar INTE. Det tog en halv jävla timme att komma förbi fåren, men hade lånat ett spö av helena, och hade fan inte kommit någon vart utan det! haha, seriöst. han hoppar på bakbenen, kastar sig och springer iväg, backar ner i diket och sparkar. Sepe häst. Några som satt på maddes gård sa jag kunde ta en annan väg mellan husena , men jag vägrade , han ska fan gå förbi! Han har gjort det förut, blir så less, dumheter!!! Men sen i skogen var han sjukt fin, och speciellt i galoppen, då var jag stolt över min bäbis :D

Nu är jag iallafall helt jävla slut, ska se en film på datan nu, även fast jag sett dem. men orkar inte tanka hem en ny film nu, haha. Så ska se lite film , sen vila (aa) Sen blir det plugg :( tror jag blir hemma ikväll och pluggar, men man vet ju aldrig ;) MEN , plugga ska jag iallafall göra ! haha


Fest nu





Ha en nice kväll älskade bloggläsare <3 ikväll ska vi dansa på borden ;)


Matte nationella

Hej bloggen!

Kom till skolan idag för en lektion, elr ja, en "lektion" . vi hade mattenationella, elr jag och en till person då som gör matte A i år. och det gick fan inte bra. åh. känner att jag failar på mattenationella proven, och MÅSTE klara dem, så jävla jobbigt. JAG HATAR MATTE. men nu har jag gjort proven iallafall.. men känns ändå inte bra?

Ajja nu ska jag hem, mamma står ute och väntar på mig!


I fail, I give up.

Hej bloggen!

Jag är så jävla jävla jävla less. Är alltid det slutet på en termin , nära skolavslutnignen. får så mkt ångest, mår dåligt osv. skolan suger , jag suger. och kommer misslyckas. Jag orkar fan inte. GER UPP!!!


Nu

Hej bloggen!

Nu ska jag se klart denna



ÄLSKAR den här filmen , så fin <3 Vad tycker ni om The notebook ?


STUGAN !!

Hej bloggen !

För dem som inte vet, så har jag en stuga, elr ja familjen, en stuga utanför gunnarsbyn i sörbyn typ lassbyn? jaja whatever, och den ligger  då på en ö & brevid forsen dessutom, jäävligt nära forsen. Och igår så fick mamma och pappa ett mejl av en snubbe och ett samtal där dom hade varit och flygit i helikopter och sen förklarade DETTA:



Detta är alltså våran stuga, det är SJUKT!! Där man ser bryggan flyter, där ska det vara torrt land, vi lämande bryggan uppe på land!!! Och vattnet har stigit upp mot lilla stugan och storstugan och kan bli vattenskadat och förstört! Det är ju sjukt hur mkt vattnet har stigit? Har aldrig sett något liknande, stugan ligger högt uppe på ön. se hela jävla sidan ligger under vatten! Det är fan sjukt, HOPPAS inte att vattnet stiger nåmer, då är det fan kört stugan kmr bli förstörd ! Och stugan står typ bara på cementblock, om det skulle börja regna nu och stiga ännu mer, vem fan  vet sstugan kanske inte står kvar ?! Jävligt obehagligt, garvade som fan först, men det är fan hemskt!! Den får inte bli förstörd :( Ett av älsklingsställena på sommaren <3

Någon som varit med om nå liknande ?! HUR FAN kan vattnet stiga såhär högt? det är sjukt.


Lite skillnad



Lite skillnad på statistiken när jag faktist uppdaterar bloggen, än när jag inte gör det ;D haha


Gamlingar i trafiken

Hej bloggen!

Jag blir jävligt less på kärringar i trafiken !! Och gubbar för den delen!!! Jag och sandra körde moppe från Vittjärv, så möter vi en bil på vägen så kmr det en liten jävla kärring i nån rutten jävla bil och ska köra om oss, vi höll fan på köra in i trotoarkanten och det skulle ju sluta bra?! Eh nae. Blir jävligt less, sen IDAG , samma dag, så körde jag och mamma över bron, så åker det en äckel-volvo framför oss och en gammal jävla gubbe framför oss och kör på fel sida av vägen ??!!? kör typ 5km/h och småstannar hela tiden , typ hackar ?! man bah "MEN KÖÖÖR" så jävla irriterande, kärringar och gamlingar tror dom äger gatorna, att dom är speciella för dem är gamla, men snälla dem som inte kan köra ska it ha körkort  right? Gubben satt och kollade ut över bron medans han körde, elr ja"körde" och låg på fel sida av vägen när han mötte en bil ? Sen skulle han helt plötsligt svänga till höger ... HAHA seriöst. blir bara väldigt less ;b det är samma när man går på stan, dom går rätt in i en, för dom tror dem äger gatorna, man märker också skillnad på om det är en sur jävla tant som ska tränga sig och inte bry sig i annat folk , eller om det är en söt snäll tant som bara är gammal lixom och går sakta och vill inte vara i vägen för folk med mening !! XD


Skorna

Hej bloggen!

Här har ni dem underbart snygga skorna jag har köpt, det var lätt värt ;) kmr nog inte använda dem så där skitofta direkt, men dom är farligt snygga, och jag blir lång i dem (vilket är ett stort plus) och dem känns jävligt sommriga på något sätt! :)


Mina fötter ser typ feta ut, dock är dem tyvärr det! haha!
Men vad tkr ni ? :-)


Värme

Hej bloggen !
 
Idag har vi ännu en varm och sola dag, helt jävla underbart! och jag klagar absolut inte ;) även fast man kan klämma ur "FAN VAD DET ÄR VARMT" lite då och då, men bara positivt ju ;) haha, idag klev man upp typ 20 över nio, började 10:00. haha var gode trött och ville vara hemma, för vi kom till skolan, svarade på några frågor, tog en kvart, sen slutade vi? Nödvändig dag ohja. eller inte .. haha fyfan ;b vi hade ju kunnat skippa sovmorgonen och slutat typ halv nio! haha, smart skola!

jaja efter skolan drog Jag amanda frida sara andré fredrik och marcus till rönnkan och hängde dära ett bra tag glass och mat käk ! haha , sen drog vi vidare, statoil - sen amanda j ! Där vi spelade kubb, jag ägde (H) haha okej nu ska vi inte överdriva, men det var skitkul ! Brudarna ägde iaf ut boysen ;) haha, sen så slutade det med vattenkrig.. fick typ en vattenskål med vatten över mig, kallt men skönt ändå torkade dirr ! haha, sen fick man ju in lite hämnd! haha, det var skitkul ! Sen studsa vi studsmatta och sånt dära, pratade osv :D kanske kmr bilder. om frida fick med ngn som typ, går att visa ... hahah !!

Nu sitter jag häraaa, orkar inte blogga så mkt när det är så fint väder! Gillar it att sitta inne, men har gått runt i mina högklackade skor och tränat ;) tagit bild så kmr upp snart. haha, var hos sandra också efter amanda! Hon hämtade mig med moopppen, sen stekte vi på hennes tak, typ tak ;) haha, har fan fått färg! Helt jävla underbart, och det har varit sånt jävla stek väder, och är det fortfarande. Fyfan vad skönt.

Fick svar om sommarjobb också från kommunen, fick reservplats! haha, så lär ju it bli ngt, men tur jag redan har ett annat jobb ;) ringde kille idag. kmr typ få jobba hela sommaren, i alder! fyfan vad chill :D PENGAR! hähä.

Nej nu ska jag och mamma till hästen, jag skriver mer sen ;)


Projekt Carros rum ... ?

Tjenna bloggen!

Ja asså jag skulle ju börja fixa mitt rum , elr mina rum(?) jaja whatever. Men det går verkligen framåt med det *suck* haha, vill börja tömma rummet åså, men vill som köpa färg och så före så jag inte tömmer allt sen blir det inget, och sen har jag typ aldrig tid att tömma rummet, asså det är sjukt hur mkt saker jag egentligen har, och hur stökigt det faktist är. haha , om jag vågar kmr jag lägga upp bilder! Ni kmr dö ! haha

Och imorgon slänger jag upp bild på snygg-jävla skorna ;-) Ska lätt gå ute och träna på att gå i dem imorgon! Vill ju inte bryta något ben på skolavslutningen :) men jag får som en konstig känsla av att jag kmr göra det iaf...

Ajja nu blir det se film elr så, sen sova :) Puss på er <3


HE-HEE

Hej bloggen!

Måste bara säga, igår laddade jag hem och såg John tucker must die, var tvungen det var så jävla längesen, och den är så jävla bra ! haha :-D

Jaja nu ser jag Ugly Betty , sen Desperate Housewife, sen Couger Town! Värsta tv kvällen.. Orkar it göra ngt annat, ibland har man sånna kvällar elr hur ? ;-)




Summer feelings

Hej bloggen!

Idag har varit en bra dag, när man inte tänker på dem dåliga sakerna, när man har så kul att man kopplar bort det dåliga! Jaja, dagen började skit tidigt, hade ju stall på morgonen alltså praktik. börjar klockan sju för den som har missat det! haha, men var så nära att stanna hemma. för alla har mattenationella i matte B utom jag typ, så det var bara jag som skulle på praktiken, men tio i sju klev jag upp och cyklade iväg ;-) Hann tro det eller ej till klockan sju! & tur jag for, var underbart väder och var ute och red, det var skitmysigt! Och fick se när dem seminerade en häst och annat. Det var minst sagt trevligt & kul.

Sen cyklade jag hem, duschade, käkade, sminkade mig ; b haha , sen iväg till skolan, men vi började typ en timme senare >< , men var social med söta. sen började vi, skulle se film men vi satt mest och garvade och gormade hela klassen.haha . damp ehja. Sen hade vi då tyska, vi frågade Carina om vi fick plugga hemma och sluta ist för det var så fint väder och så. Men då hade vi tydligen tyska nationella! Jag är körd tänkte jag, så gjorde provet och chansade igenom det, sen satt jag i datasalen och väntade på tessa (som redan hade dragit upptäckte jag sen) haha, och då kmr tyska läraren och säger "Caroline, du klarade nationella, du fick G :-)" jag bah OMGGGG, dampanfall JA. Blev asglad ;) har skitit i tyskan hela jävla året! haha :-D

Sen efter skolan drog jag till frasses och chillade järnet med Tessa, Malin & Sandra :) Och gick även på stan, köpte farligt snygga skor till avslutningen ! Skit jävla höga. Jag KMR bryta alla mina ben, jag lovar. Ni ska få se dem sen ;) Ni kmr dööö :D hihi, dom var värda 550:- fast jag kmr använda dem typ en gång ;)

Nu sitter jag och mamma ute på altan och steker och dricker läsk (illa jag vet!) men myspys :) HEHEHE. ska till Gnetis på ett tag, kanske ska ut och springa sen, vi ser vad som händer ;)


Sliten! har min nya rosa skjorta och mitt nya svampband ;-) hihi


Söta skor till salu



Söta skor från skopunkten! Köpte dem i göteborg, storlek 38. Trodde jag skulle kunna ha dem men tydligen inte. haha, endast prövade! Intresserad så skriv ;-)


P A L L A






Måndag

Hej bloggen!

Jag är så jäkla glad idag ! För det är så fint väder, blir helt lycklig :-D Igår var det lika fint här uppe i norrland ;) bortsett från att det blixtrade å åskade som fan + lite regn på kvällen.. men jag och sandra hade goda tankar om blixten ;) jaja iaf haha, idag hade man sovmorgon, skönt som fan, vakna drog till skolan, chill dag där med !

Sen fick sandra mig att åka till luleå och shoppa med henne ;) Plus att jag ville shoppa lite också ! haha , hittade lite saker, ni kanske får se sen om ni har tur : DD hehehhehehe.

Jag bara älskar sommaren !


Ojdå..

Klockan blev lite mkt ! kanske dags att sova bloggen? Så man tar sig upp imorgon? Jo jag kör nog på det, G-natt;)


Söndagsplugg...

Hej bloggen!
 
Sitter hemma hos sandra nu ute i skogen och pluggar :) elr ja.. "pluggar" haha. ett försök till att göra det iallafall : ) jag måste skriva en engelska uppsats som jag har eh.. råkat skjuta upp. haha ;b Sen ska jag göra en power point också men det vore ju en fördel om jag visste VAD jag skulle redovisa om.. Jag får välja vad jag vill att redovisa om inom häst. Och det BORDE vara lätt att kma på ngt, men jag lovar det är inte det. Och har 2 st att redovisa. helt jävla fucking awesome! NAAT. HEHE tur man har cola <3 & sandra såklart;) ajja ska försöka fortsätta nu! Sitter ni bloggläsare och pluggar också en fin söndagskväll som den? ;)

HATAR SLUTSPURTEN I SKOLAN. Jobbigt och stressigt!!


Min dator

Hej bloggen !

Måste bara få säga, fan vad jag vill ha min dator! Alltså min gamla stationära, haha. Har massa musik på den som jag vill ha, massa bilder jag vill ha, och så vidare ! Hela mitt jävla liv typ! Varför dog den, WHYY? :( haha, men seriöst, måste köpa en datorskärm NU så jag får igång skiten, för lixom, datorn lever ju, det är skärmen som är död (aa , behöver mina grejjer <3 Var bara tvungen att säga !

Nu vet ni.


I hate this part

Hej bloggen !

Har inte bloggat på länge, och annledningen till det är för att jag har helt enkelt inte brytt mig, så är det! hehe, och för jag är inte på så jävla bra humör hela tiden. Faktist har jag bara ångestattacker och panik hela tiden, och är nervös rädd less osv. Men ska försöka blogga lite mera nu! vi ser ju hur det går.. Men det suger typ att blogga om sin dag egentligen, för jag ser mina dagar som rätt meningslösa faktist, förutom när jag är med underbara personer som får livet värt något <3 hihi.

Trots all depp så kan man inte låta bli att ha ett liiiitet leende på läpparna iaf, eftersom jag har fönstret öppet och det luktar gräs och sommar ute <3 , för två dagar sen var det fortf snö kvar.. det är det dock nu också men absolut inte lika mycket, och det har börjat växa ut grönt på träden och på marken, solen skiner och det är en underbar värme, igår låg jag ute och solade i tre timmar, och blev faktist lite brun, det var farligt skönt !

Sen brännboll-spel i helgen, fest och så började det regna och ÅSKA & BLIXTRA , så sommar ju! Och grillning ute, dricka milkshake med dom bästa, och så vidare ! Det är sånt man blir så sjukt glad över! Det är mest skolan som tynger mig nu, men det är det alltid. och nu har jag panik på riktigt, för det är så lite tid kvar, tiden går så jävla fort och jag hinner inte riktigt med.. Vill bara stanna tiden för en stund, lägga mig ner, vila, och sen fortsätta köra när jag är redo.. varför kan man inte få göra så?

Sitter och lyssnar på muusik ,
K´NAAN - Wavin' flag - så sommaren 09 låt, saknar.


When i look at you

Cause there is no guarantee
That this life is easy, Yeah
When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you




Söndag

Hej bloggen!

Idag är det söndag och denna helg har bestått av för lite plugg än som var tanken kanske.. men det finns seriöst inget värre på denna jävla jord! Och nu mår jag jättedåligt, och har skit mycket att göra. ORkar inte , kan man inte bara få stanna upp tiden ibland när den går lite för fort och bara sakta ner och ta saker i sin tid? Som det kommer lixom ? Nej tydligen inte, och jag är jävligt less, stressad och så vidare. Orkar inte. vill bara härifrån.

Blir ju då matte-plugg hela dagen, och får en känsla av att NÅGON (jag..) kommer få ett nervsammanbrott eller något liknande, för PALLAR verkligen inte.. Matte nationella på Onsdag, jag måste plugga som aldrig förr. Har hur mkt läxor som helst också, och massa prov nu. Tur man gjort bort alla engelska nationella iallafall, men kan ju säga det att dem gick INTE så jävla bra.. och måste ta ett snack med min engelska lärare. åh.

Stressad är bara förnamnet.. JAG..ORKAR..INTE.


If i could turn back time

Jag saknar det vi hade, och det kommer vi aldrig få tillbaka.. it sucks.


Fuckfacee


Sliten som fan! :-S





Fixa håret nu då sen dra till skolan! Vaknade kvart över tio och trodde jag försvoit mig och började 10:05, och det gjorde jag också, men sen fick jag sms att engelskan var valfri, så hade ju som lite småtur, men blir dra till skolan typ nu ;) Får se vad som händer senare idag! Och har fan ingen träningsvärk! Hur fan har det gått till? haha illa! Men vi hörs sen bloggen! : )


BIFF

HEj bloggen !

Idag har jag biffat :-)




Fyfan

Jag insåg aldrig att du var såhär falsk, men nu ser jag. Fyfan vad jag äcklas !


Söndag.........(osv)

HELLO BITCHESS !!

Idag är det då söndag och jag hatar söndagar.. så sjukt deprimerande och jag måste plugga idag!! Igår vart det iaf party igen !haha , men skulle egetnligen bara vara hemma och chilla som fan, men sen övertalade folket mig ... jag snabbfixade mig och drog (CYKLADE) i regnet, I REGNET , blir typ stolt över mig själv nästan. hm. haha. Trevligt iallafall, typ .. haha, ska inte gå in på så mkt mer, men har några nya smeknamn ! HAHA , typ barack obama Saddam Husein(?) & Usama bin laden, haha, underbart.

Jag har varit vaken länge nu fan, vaknade före tio! Och har bara chillat sett tv och sånt dära trevligt ni vet. Jag funderar på att åka till stallet elr något, jag vill vara med lollsan! Saknar min lilla mupp ;* Lite amme J också tack! HEHEHE , måste berätta lite saker till mina små bitchess! HEHE skvaller ohja.

Ja så får se vad som händer nu känner att jag måste röra på fläsket, blir kanske att åka och rida nu. Men..det..lät..så..jobbigt..att..slita..sig..från..en..varm..säng..och..facebook..

....................................

hm. Ja.



Detta fält måste fyllas i

Hej bloggen!!

Jag måste cykla till stallet nu, Min älskade häst vill inte vara ute i regnet utan täcke på sig! Usch så blöt han ska vara :( Jag kmr också bli sjö jävla blöt av att cykla *Suck* men lite vatten har ingen dött av, eller?

Egentligen vill jag bara ta min tidniing, lägga mig i sängen, läsa & sova, hade varit gode skönt!
 
Vet faktist inte än vad som händer ikväll, har som lite beslutsångest!

Wanna read!



Mogenhet

Det är Jag som är mogen, inte du. Hur mycket du än försöker intala dig det.


Lördag

Hej bloggen !

Igår var skit kul, först började vi festa hos frida, det var Frida Sofie Martin Lollo Amanda och jag :) Vi grillade också, elr frida och sofie & Martin fick stå för grillandet medan vi körde allsång ;) haha freddeboii och Tommy(?) kom förbi också en sväng, haha likaså freja Jocke och frida, men då skulle vi in till stan & majbrasan =)

Efter majbrasan och så gick vi in till jocke nåra pers och såå, och senare blev det frasses såklart ;) haha, sen skulle jag vidare till svea, två olika ställen haha, eller bakom åhlens ngnstanns men blev att dra hem ist pappa kom och hämtade mig : )

Blev inga bilder tyvärr från valborgs, bara en "VACKER" bild jag fick av jocke nyss HAHA , bör it visas , spyr typ!! Ja iaf, men hade skitkul ändå:D önskar jag it hade dragit hem så tidigt bara men kunde ju vart bra det :)

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, måste väl till stallet tidigt idag, Evert vill väl inte vara ute när det REGNAR... fyfan! Snön ska SMÄLTA bort inte REGNA bort.. bläää .

från mitt fönster.. REGN ....... kanske it syns dock.




RSS 2.0