*

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? en
Vad tycker du om kärlek?  .....
När kramade du någon sist?
Igår  
Saknar du någon speciell person? Ja, all the time.
Har du svårt för att bli kär? mm
Är du singel? Jaa  
När fick du senast en komplimang?  Haha vet it riktigt;b 


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
aaa
Kramat någon? aaa
Pussat någon? aaa
Köpt någonting? aaa
Sjungit? Eh joo! haha 
Saknat någon?
mmm


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Nejj
Hånglat med nån riktigt ful: AHAHAHA eh..
Hånglat med fler än 50 pers: HAHA.. kanskee, kanske inte!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? jo.. hahaha
Gjort något riktigt dumt? men ooohjaa.
Gjort något du verkligen ångrar? Ja, mer än en gång.
Åkt ambulans? Noo
Gjort nåt olagligt?  Jaoo
Fått din mamma att gråta? Vet ej..
Slagit ner någon? haha nej
Skämts över dina föräldrar? njaah vet inte.
Sagt jag älskar dig och menat det?  a..
Tar du droger?  noooo
Dricker du? never! hahaha... ;)
Vilka kläder sover du i?  Pappas tröjjor! (y)
Vad hatar du verkligen ? ha-haa...
Är du ensam nu? Jofan !
Vill du gifta dig? Tror it deee o:
Vill du ha barn?  Kanske!

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Tyyyp, vikkan och Jimmy! haha
Såg dig gråta? Minns inte..
Fick dig att gråta? en idiot
Du delade en dricka med?  eh. minns it :-D
Du gick på bio med? Kanske typ Sandra Jennie och Malin i sommras? o:
Skällde på dig? No idea o;
Sa någonting till dig och vad var det? haha, typ dem som sa hejdå igår! xD


You don't know how strong you are until being strong is the only choice you have..

Har inte bloggat något i helgen, har typ inte haft ork eller någon direkt tid!

I fredags var jag på praktikeen, började klockan sju, mamma skjutsade ut mig till råbäcken :-) då tog vi ut hästarna åde och gjorde stallet på morgonen, sen gjorde klart hästarna för travet :-) var lunchtrav och jag skulle följa med och jobba! När jag började hos Gunnel så kunde jag ingeting om trav, och nu var jag med på tävlingarna och selade ut hästar, jag kan köra och jag kan sela, det känns underbart och det är det roooligaste som finns! men iaf, gick skitbra på travet Adrigo kom tvåa, Victor tog en första plats sen tror jag det var nåra tredje platser och en sjunde plats. Så en riktigt bra dag! Sen åkte vi tillbaka till stallet gjorde klart och tog in hästarna och allt sånt dära, det var en sjukt rolig dag iallafall!

När jag kom hem var jag sjukt slut men vid sju kastade jag mig i duscehn och började fixa mig för att dra ut med lite b-rudar! Sandra malin och Sanna kom och hämtade mig med v70n haha !! Sen drog vi och köpte lite nödvändiga grejjer, haha och jag köpte 3,5or! piiinsamt :-D haha. åkte i bilen hela kvällen, stackars sandra säger jag bara! Fast nejj vi var faktiskt lungna :) hahaha, hörde på musik och körde runt överallt! Bland annat skogså där vi skulle snoka + låna toan men blev utslängda av en c00l 96a ! hahaha, komiskt :D Sen åkte vi till luleeåå en sväng också och skulle träffa lite friends men då hade dom dragit.. dissen jajo. Så vi stannade, pissa, snöbadade oss själva, eh. Shoppade på max ! haha, Jag och Sanna var nog lite jobbiga! Sen joina berkan oss lite senare, sen var vi på plattan och sladdade, osv ! sjukt spårad men rolig kväll!

Fin poniiiheeeest : )



I'd give my all to have just one more night with you..

Är ganska tom på ord. orkar inte skriva något.

Jag hatar att jag verkligen trodde på dig...






Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.

OMG! amanda har cuttat sitt hår!

Är hos amanda nu, jag fick ett sms att jag skulle få en överaskning när jag kom, haha, så kom jag hit och amanda hade fucking rakat skallen!! inte hela då men en bit av det, ASSNYGGT ! hihi !

Sov typ heka dagen idag, eller halva mena jag. Vaknade elva av att mamma ringde och väckte mig, hade inte ställt ngn jävla klocka som sagt. Fixade mig och drog till skolan, hade nk, vi hade grupparbete men alla pluggade filosofi istället haha. Inte jag dock, jag köpte en cola istället! hihi.

Ah sen slutade jag, och då drog jag hit, vart en jävligt chill dag med andra ord, och Sanna drog just till stallet och skulle göra bort det, sen ska vi åka med Tobbe till vittjärv och kidnappa Sandra, om en timme typ! Så sandra OM du läser det hära, så var klar då! Du har inget val du ska med ! ;-) vi ska på ming och äta! HIHI. Värsta mysigt ju! Tror de blir jag Sandra amanda och Sanna. Verkade som Mallan brallan var pank och hade mycket för sig.. hm.

Imorgon - fredag. YES ! finaly helg lixom. Vi ska egentligen till storsien med klassen, MEN jag pratade med min lärare idag, och får åka på tävlingarna med Gunnel och gänget istället om jag vill, för Gunnel frågade om jag ville följa, Adrigo ska starta ! :-) hihi. Så åker nog dit istället, fast vet inte om jag ska vara i stallet och jobba ist.. hmm. Jaja roligt vilket som ! :-D Får väl ringa och höra sen eller något! :-)

Och måste bara påpeka att idag har det varit hyffsat VARMT för en gång skull och inte hundra minus!

Sen kan jag ju nämna också att detta är nog min oturs då så förvåna er inte om jag typ dör eller något. Imorse när pappa släppt av mig på skolan så ska jag gå över vägen och in i skolan, så såg jag inte att de kom en bil och var typ mindre än en halvmeter ifrån att bli påkörd, bilen kom fan i fart ! Hon i bilen typ skrek! haha. Sen efter de när jag skulle gå till amanda gick över övergångsstället så bah halkar jag, fast ramlade inte HAHA , men var nära. LITE pinsamt kanske. Så, ja. Vi får väl se vad som mer kommer ske....

OMG HAHAHA, sjukt jävla gammal fyllebild! HAHAH Sandra - jag - amanda !


HA-HA omg zött.


AHAHAHAHAHA



Tittar upp mot skyn och tårar faller ner..

Godmorning fuckers !

Shit vad jag är pissnödig, men orkar inte kliva upp ur sängen. Detta är en sån dag, en dag där jag bara vill ligga kvar, hela jävla dagen och bara slippa vara människa, typ. Ibland måste man väl få en paus, en paus från livet och all jävla skit? ah, de hade varit gode nice iaf.

Amanda smsa ja ska kma till skolan, haha men måste kanske fixa mig först, jag hör pappa snacka där nere, så hoppas på lite skjuts till skolan höhöhöhöhö. Idag vettefan vad som händer, men det återstår och see!



Maybe I'm to blame
Or maybe we're the same
But either way I can't breathe




cause now i have to pretend that i don´t really care..

AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH !!

Läste Sannas blogg och kom på att jag glömde nämna när vi stod ute och studerade den vackra skolgården idag utanför entrén så kom kis-ove och snackade lite med oss och skulle verka lite badass och sen när han går in i skolan så fastnar han med foten i mattan och flygeer åh lixom ramlar rätt i golvet! Det bah small! HAHAHAHA asså ja dog de var så hemskt, kunde inte låta bli och skratta så fick vända mig om och dö av garv, åh det gjorde typ min dag ! HAHAHAHA.

Sen kmr väl amanda i matsalen ... asså seriöst. Fan vad dom där två spårar...


I love the way you lie , (yy)

Spelar ingen roll vad du än gör, även om jag hatar 1000 saker du gör,
så kämpar jag för att hitta en endaste liten anledning att stanna kvar.




And I wonder if I ever cross your mind, For me it happens all the time.




Medans vi faller

Jag ser på greys anatomy istället för att plugga, awesome !

Drog till amanda igår kväll iaf, mamma skjutsade mig såå hängde jag med hon och Sanna. Vi färgade hår hela högen, haha. Sanna färga typ svart hår med röda slingor, amanda svart hår, fan vad emo dom är.. jag färgade blonda slingor ;-) Fast orkade typ inte egentligen men sen typ två på natten började amanda färga slingor på mig. haha, nelson kom och våldgästade oss igår också, fast vi kom fram till det var ingen våldgästning för vi visste att han skulle kma.. whatevvah. Var vaken tilll fyra på morgon för jag gjorde mitt svenska nationella muntliga tal, jag gjorde TVÅ tal för jag trodde man skulle göra det, men tydligen skulle man bara göra ett tal, så blev jävligt less. haha.  men iaf, gjorde bara den skriftliga biten hant aldrig förbereda något tal, fick sova tre timmar typ, härligt!

Så idag på svenska lektionen då, Sara hjälpte mig före lektionen, för visste verkligen inte vad jag skulle säga, skulle redovisa om rädsla att tala inför folk, så pratade om mig själv! haha, var ganska nervös men gick hyffsat bra ändå. Senaareee så hängde ja med mupparNa (sanna & amanda) igen. Sandra kom med tha caar och vi for ut och åkte. höhö. Lite överallt som vanligt då. Och lyssnade på otroligt bra musik. Sen ville vi ha mer bra musik och drog till Sanna och brännde en skiva! haha, sen plocka vi upp den dääära mallan. Sen skulle vi panta burkar och betala bensin till Sandra, haha fyra sopsäckar pantburkar typ! blev fan 200 spänn! haha.

Sen drog jag och amanda till henne, chilla, somnade i soffan. haha, sen vakna vi och skulle på coop så kom Sanna och skulle hämta sina tableeetter, så vi åkte med hon malin och tobbe till statoil och coop, sen hämta mamma mig. och nu är jag hemma, de händer ibland att jag är hemma också faktiskt! haha. Ska plugga filosofi nu, eller jag gör det, typ.. ser greys på sidan om så ni kan ju tänka er hur det går. aah. Dricker cola också<3 det är mkt mkt mktmkttttttt gott. Sen ska ja duscha och bara chilla och deppa haha. Sovmorgon imorn också, det gillas!

Chauffören ;-)










So tell me about the rumours, Are they only rumours? Are they only lies?

Kom just hem från luleå!

Eller nyss och nyss för ett tag sen, såg fram emot att äta tårta nu när jag kom hem för min lillebrooee fyller år idag! :-) GRATTIS på 16årdagen skitunge ! ;*

Fast jag blev besviken angående tårtan för de var räk och lax smårgåstårta... äckligtäckligt.. :-( men petade bort typ allt och satt och ät fisksmakande bröd HAHA ! så tog en kaka ist :-D !! haha, då vet alla! Var i luleå med Sandra, Sanna & Amanda. Dom hittade på att dem ville åka och shoppa haha, typ var där halv fyra! Så hann ju it vara där så länge men var sjukt kul iaf! Vi har planerat sommaren, vi ska på roadtrip, och då ska jag och Sanna också ha körkort så alla kan köra! vi ska ut en månad typ genom sverige och festa och göra massa sjuka grejjer, fatta vilket minne för livet! Fan vad vi kommer spåra och äga sönder alla jävla städer öh jo ! ;-)

Nu vill jag ta mig till stan! Till amanda och hänga med hon och sanna.. palla sitta här hemma ehnae. Så dom kan färga mitt hår, och jag ska plugga! öh.. ja. Vi ser väl hur det går !












Don't you know you have changed me?

Gårdagen;

Hade praktik hela fucking dagen, de va nice. För älskar fan praktiken, önskar jag fick ha praktik varje jävla dag istället för att vara på skolan seriöst, finns inget jobbigare än skolan! Försöker tänka, sista året, snart studenten! men det hjälper tyvärr inte... men ja, studenten blir ju nice iaf ;-) ! Börjar ju sju, var kämpigt som bara fan att ta sig upp, red två hästar och körde en! Det var ju inte lite kallt ute heller.. okej typ 12 minus, men ändå! Det var jävligt kallt att köra iallafall, men när man rider blire ju ganska varmt! höhö. Red först Adrigo, han var fin som vanligt! Börjar gilla den där hästen mer och mer, sen efter lunch körde jag lilla svarta, hon var fin men var för kort för vagnen så satt som ett sepe och de var lite jobbigt haha. Sen när jag kom in hade Hanna tagit in och börjat göra iordning Maggis för jag skulle rida med Hanna, skulle träna galoppfattningar och att hon skulle galoppera sakta och även att hon skulle jobba i form åså, red breve hanna då hon körde så höll hon halvt lektion, var kul men gode jobbigt, kändes i benen! Har dock ingen träningsvärk idag, bara lite i ENA benet ;-) haha! Har även ont i axlarna men KAN bero på Sandras jävla säng också... jaja!

Duschade då ja kom hem, sen kom Sandra och malin och Sara och hämtade mig, SANDRA tog körkort igår, Grattis igen! Så jäävla grym hon är! Så vi gled runt hela jävla kvällen! hhööh, typ runt över hela staan, till gruvis osv, höll på dö där borta för AMANDA påstod det stod nån på gruvis taket, kanske gruvisjanne.. HAHA ! Seen skulle jag få köra bil på plaattan, haha!! Gick skitbra om jag får säga det själv, men dom andra håller inte med.. Sen skulle jag backa också så börjar amanda skrika bah "RATTA!!" jag typ bah "ÅT VILKET HÅÅÅLL!?!?" hon bah "VÄNSTER!!" så ratta ja och bilen typ sladda och gled iväg åh vi satt typ och skrek hahaha LOL ! Sen fick vi en vän röda volvon som körde runt och sladda och blända oss.. sen stanna dom och snacka en sväng och fråga va fan vi höll på med, förklarade jag lärde mig köra lite bil ! haha. lol, sen körde vi lite följa John i stan! Sen när Sandra skjutsa hem alla så drog jag med Sandra till vittjärv, vi chillade som fan och råka somna rätt så jävla tidigt ! Skönt vare iallafall ! TROTS jag och Sandras säng inte är speciellt goda vänner...

och vi dunka malins skiva hela kvällen så har väl inte direkt världens bästa låtar på hjärnan nu då ! HAHA!

Fin Adrigo =]

...igen!

Maggis innan vi drog ut! :]



Never let the fear of striking out keep you from playing the game.

Sandra är en mupp.

DET ÄR SANT !! men hon har körkort också, sitter och laddar min telefon för om den är död så dör jag också med den, så ja. whatever, vi ska låta den ladda lite FAST sanna och amanda stressar som bara fan, sen dra på dagoberts! mums heheheh.


-

A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left..




Your life is meaningless ..

Drar på praktiken nu då!




minns du hinken med allt vatten och alla döda fiskar?




But you broke me, now I can't feel anything

Börjar om med bloggen nu då, får se hur länge det håller i sig, puss på sandra som fixa headern! ;*

Varit en mycket seg dag idag, som dom flesta söndagar brukar vara.. sista dagen på lovet också som gör den an aning mer deprimerande. Antingen är det bara något allmänt fel på denna dag eller på mig, har inte mått bra för fem öre, snackar inte fysiskt utan psykiskt. Varit först förbannad, sen ledsen, sen deprimerad! Skitjobbigt, har ju bott hos amanda ett bra jävla tag, men är hemma ikväll pga praktik på måndagar, men kändes som jag behövde en dag själv. Fast det är när man är ensam som allt kommer, när man inte är sysselsatt.

Början av dagen bestod iaf av chill hos amanda med hon och Jimmy, haha, vi var bakis trötta och sega, och amanda gjorde mat åt oss! haha. Sen hämta mamma mig, chillat hära hela dagen, måste plugga nu egentligen men sitter och ser på beck. Jag är verkligen sämst när det kommer till pluggandet.. seriöst alltså! Och har svenska nationella tal på tisdag.. kanske dags börja nu? och filosofiprov på torsdag, sen är det väl säkert nå mer! höhö, ska ta tag i plugget nu & träningen, blir att åka åh träna imorn :)

Oh, you can't tell me it's not worth trying for
I can't help it, there's nothing I want more




Hihhhihi :D

Tjohej Sandra här, va bara tvungen att skriva ett litet inlägg. Har ändrat lite på bloggen, bytt header åh så (A) Nu hoppas vi att Carro den lilla ungen börja blogga jajo! :D:D

Puss på dig carro :D <3


RSS 2.0