love, like you never been hurt before

tja bloggeeeään!!!

Har inte bloggat på ett tag då vaa hähäh. har inte orkat. igår kom nadja och jimmy hem till boden :) mycket trevligt hehehehe. de var bara jobbigt för då var jag tvungen att städa toan HAHA. så vi gjorde godmiddag, THAIMAT♥ igår och typ chillade osv. fick två påskägg igår åxå ! :D fett awesome.

senare mot kvällen kom sanna och frida hit, dom hade varit och baxat ved. som vi gjorde typ igår, elr om de var i förrgår? AHHAHHA. sen drog vi ner och grilla här vid mig. elden spåra och brände sönder våra ansikten typ. och ketchupen & typ colan. riiip.

Sen skulle frida ivääg;)) så jag och sanna såg harry potter hos mig, alltså fortsatte vårat harry potter maraton. men ah, vi har inte kommit så långt med de, haha började typ förra helgen. och har sett en å en halv film ungefär? duktigt ohyeees. idag äre fridaay, vi ska ut och äta familjen sen mina kusiner min moster å hennes man:) blir trevligt! sen kanske de blir party mot kvällen, men vet inte än hehehe.

gick och la mig fan tidigt igår jämnfört med alla andra kvällar, och ändå sov jag längst idag. haha, men var skönt å sova ut! nu ska jag typ fixa till mig osv. trött som fan dock.

och btw, blekte håret igår första gången igen på typ en månad! rekord typ;) de blev gaaanska blont nu va! hähä.


HAHA fin tindran ♥♥♥♥♥♥

The best way to get over someone, is to get under someone else

tjatja bloggen!

Vaknade av mig själv nyss, även fast jag gick och la mig ganska sent igår. jag har sovit jättekonstigt sen jag kom hem från thailand, vaknar flera gånger på natten och sover inge bra.

Nu ska jag gå & duscha. mitt hår är hemskt på morgonen! de spelar ingen roll om jag duschade innan jag gick och la mig och inte har något i det, så står de åt ALLA håll då jag vaknar. så jag måste typ duscha på morgonen eller sätta upp håret i en hästsvans innan jag somnar men de glömmer jag ju alltid.

Imorgon äre sista skoldagen sen påsklov, känns konstigt eftersom jag & amanda just var ledig från skolan i två veckor. men klagar väl inte över lov! ingen aning vad som händer på på påsklovet faktiskt..

great. nu tog mamma duschen!




Seems like I was walking in the wrong direction

hej bloggen.

Jag sover typ hur mycket som helst. sover 12 timmar om natten, sen vaknar jag och är fortfarande lika trött, kanske för att jag sover för mycket? de är lurt. hade iaf panik också då jag vakande eftersom jag fick höra att projekt arbetet skulle vara klart ?! dog typ. sen ringde tessa till våran söta lärare och frågade om de var så, då svarar hon "jag vet inte" man bah jahapp. jag är iaf inte klar än! behöver minst två veckor till.

nu ska jag äta och fixa mig sen dra till skolan för en lektion och prata studenten. CIAO !


I can't tell you something that ain't real

Hej bloggen !

är sjukt trött för tillfället. vaknade typ halv sju idag, och klev upp typ kvart i. började sju haha. men var sjukt seg. jag kan aldrig sova på söndagar för att jag vet att jag måste sova, för jag ska upp tidigt. och då blir det att jag blir stressad så somnar jag inte. så är jag jätte trött på måndagar. Har ju praktik då för dem som inte vet. Börjar sju och slutar fyra, tycker de är sjukt jobbigt! fattar inte hur jag ska kunna jobba, går ju faktiskt ut skolan snart. Kommer aldrig orka. klarar knappt en 7-4 dag. haha. Fick dessutom börja morgonen med att rida Adrigo såklart, han är helt galen nu & helt omöjlig att rida. Har aldrig ridit en sån pigg och hetsig häst. han är så himla fin när man travar och galopperar, dock är han stark. men hästen KAN INTE skritta. taktar och skriker. hingstar.. har fått köra idag också, var ett tag sen så de var kul :)

Efter praktiken så skjutsade mamma hem mig sen duschade jag. och sen kom AMME och hämtade mig, som tog körkortet idag, grattis ännu en gång! ♥ sen åkte vi till jonathan, som fyllde 20år. Grattis ännu en gång :-) ! så, de har blivit mycket tårta idag! först hos jonathan sen hemma hos amanda. haha!! jag och amanda skulle plugga men såg oth och halvsov ist. sen for vi ut med bmw:en;) ahaha, skjutsa folk och typ körde runt:) hihi! blir så avis. måste sätta igång med kortet. Sen skulle amanda skjutsa hem mig, så kom david så då följde jag med å körde en liten sväng sen skjutsa amme hem mig igen:)

Har inte fått något gjort idag som jag hade tänkt göra. Som vanligt. Tror jag har begränsat med tid på mig att göra allt, men så är det verkligen inte! Har så problem att ta tag i saker. men dock när jag väl brukar ta tag i något så går det väldigt bra! Nu ska jag bädda ner mig i min mysiga säng i mitt inte så mysiga rum dock... se lite one tree hill sen sova! gode skönt, sovmorgon imorn:) får hoppas på att jag får mera gjort imorgon. återstår att se.



don't act like you care
it's too late to pretend

you are who you are, when no one is looking.

hejhej bloggen.

blev inge av att blogga då jag var i thailand för att man hade inte begränsat med internet och när man väl satt vid internet så ville man skriva med kompisar och kolla vad som händer hemma och annat, t.ex läsa bloggar;) så blev inte av att blogga ! men thailand var underbart trots att vi hade väääldigt otur med vädret, var thailands värsta väder på 50år. storm och spöregn tio dagar, men vi hade tur och fick typ fyra fem daagar sol. Fick inge mycket färg alls.. fast andra tycker typ att jag och amanda är skitbrunaa, haha. Orkar inte skriva allt vi gjorde, men dem som brytt sig och frågat har också fått veta ! =)

Kom iaf nyss hem har varit med amanda, amme & malin:) såg en läskig haj film.... kändes passande! jag och amanda såg en haj i thailand !! de var fan sjuukt. Vi var mitt ute på havet med en speed boat så såg man fenan ordentligt fast den var typ 100 meter bort! helt galet. haha.

Imorgon ska jag på praktiken. känns som de var ett år sen. Snart har vi påsklov också;) HAHA klagar inte.. fast vi knappt varit hemma en vecka! skolan känns redan jobbigt;) men snart är den slut... får panik ångest som fan.

Nu ska jag nöta lite oth & mysa med min fina vovve, sen sova:)



känns bra att veta vem ens riktiga vänner egentligen är..


RSS 2.0