(:



Drar på bio nu med amanda & josse och ser filmen ovan!:)
Har liiite bråttom nu klev just ur duschen, varit ute och sprungit.
Sprang på ordentligt idag så nu känns de i bena !


happy birthday

Idag är det faktiskt den sista augusti och det är ingen vanlig dag nej för det är ju Tindrans födelsedag ;-) haha. Och alla hennes 13 syskon fyller 4år idag! Kan inte fatta att hon redan fyller 4år! för mig känns det som att de var igår vi hämtade hem de där lilla busfröt!

Först skulle vi inte ens skaffa en hund, mamma och pappa ville inte alls ha en. Sen fick Ericas hund leslie 14 små söta lurvbollar av blandningen schäffer st. bearnad och labrador just den här dagen för 4år sedan och man smälte ju när man kollade på dem här små sockersöta liven! Och Erica & resten av hansson familjen ville verkligen att vi skulle ha en valp och jag kunde inte annat än hålla med! Men mamma och pappa sa Nej. Men så en dag lyckades jag lura in mamma att kolla på dem här sötnosarna och efter de var hon fast, bland det smartaste jag gjort måste jag ju säga! Alla fäste sig vid de lilla odjuret direkt och ångrar inte en sekund att vi skaffade henne!

Älskar den här vovven så sjukt mycket och hon gör min dag, varenda dag! En bästa vän är vad hon är och kan verkligen inte tänka ens tanken att vara utan henne, hon är lite speciell på sitt sätt men hon får mig att skratta varje dag och man är aldrig ensam, en hund är verkligen människans bästa vän!
 Grattis gumman ♥




















31/8



nu är man här igen, tack vare linnea som hjälpte mig med en ny design så de blir lite roligare att blogga :) Idag har jag sovit väldigt länge. vaknade bara för ett litet litet tag sen av att telefonen ringde. men har vaknat hit och dit på morgonen men somnar alltid om. finns fan inge bättre än att sova. Och sova hela dagarna funkar ju utmärkt när man är arbetslös och alla andra är i skolan :) Men funderar på att dra till arbetsförmedlingen idag. har skjutit upp de nu ett tag.. haha. typiskt mig! ja, sen boka handledarkursen idag. jag vet att jag är väldigt efter med körkortet  och allt men bättre sent än aldrig, och sökte om körkortstillståndet för en vecka sen och de kom i måndags :) gick då gode fort! Och böckerna har jag ju haft sen långt tillbaka. så nu blire att satsa stenhårt på körkortet som jag inte ens orkat börja med under skoltiden  för hade aldrig orkat plugga och plugga körkort... för mkt för min lilla hjärna.

Vad har mer hänt i veckan då? jo min moster fyllde år i måndags så jag & mamma var dit och sa grattis:) Och före det var vi i luleå och köpte dollar, blev sjukt taggad!  hängt med folk & tränat :) haha. men de är bara onsdag idag! hähä. gamla klassen ville styra nå ikväll & dra på bränna, får se om det blir något! Jag måste ju vara sparsam egentligen dessa arbetslösa tider ... 


Life is like a dream.
There’s good times and there’s nightmares.


sha!

Hej Carro!
Nu bloggar jag från din blogg lite, för du är ju så känd du vet..
Flera miljoner läsare per dag ju ;)
Nu har jag varit värsta snäll och hjälpt Carro med hennes header och lagt in den, hade tänkt sova tidigt men, är ju van med att inte sova alls så de gör inget!
Hoppas du vart nöjd :)
/Nea
PEACEEEEE!


RSS 2.0