...

never felt so lonely



when you settle for less than you deserve you end up with even less than what you settle up for

hejsan svejsan.
jag pluggar teori nu. men det går inte så bra.. jag orkar egentligen inte. men måste ju?! asssåååååå. plugga har ju som aldrig varit min starka sida, men ändå saknar jag skolan...? fast saknar dock inte själva pluggandet, saknar mitt social liv. har typ inget längre. haha. jobba äta sova, and it goes on and on. varje dag. typp .. har sällskap av tindran just nu, så är inte heeelt ensam. dricker lite cola också... livets dryck seriöst.

ah. körlektion 7.30 imrrn. får sovmorgon typ en halvtimme ju! woopwoop! sen efter körlektionen blire hem åh byta om sen vidare till jobbet. skönt med fredag, fast kanske ändå inte? jobbar lördaag. hade inte suttit fel med att sova ut men de får vänta hehehehe. dock skulle mamma med och hjälpa mig på lördag så de gick lite fortare, för hon vart sugen på att fara till stallet. kul med sällskap :-D

aaaah. åker till usa i februari. har ju faktiskt gått ner 7kg sen ja börja jobbba, men har fett med ångest över att ha bikini. så måste hårdbanta efter jul typ .. hahah! hur ska de gå? ajja vi ser ju! nuuu ska jag läsa vidare med min teori sen ska jag kasta mig i säng, hade velat se tomten är far till alla barnen som börjar nu på sjuan. men assååå, då blir jag nog uppe för länge. skulle ju lägga mig tidigt idag! men får en känsla av att jag inte kommer hålla mig från att slå på tvn! den är ju bara så sjukligt rolig !:)



#%(#"?%#¤%



hate it here...


I will never win this game without you


tjenareee, onsdag idag. har varit ganska trött, pissigt väder ute. är med fredrik nu men han är å duschar, vi ska typ äta middag nu sen vet jag inte. hehehehe. de får gääärna sluta regna nu...


• detta visste ni inte om mig


jag har ångest ungefär varenda dag över livet, vad jag ska göra och att jag inte vet vad jag vill göra. Och att jag är "vuxen" nu och måste börja ta hand om mig själv, de skrämmer mig. och jag vill inte växa upp, vill vara forever yonug. Jag saknar skolan och allt sjukt kul man har gjort under tiden på gymnasiet. de var en bra tid. Säger inte att jag inte har det bra nu.. men kan inte låta bli att sakna de. och jag vill kunna spola tillbaka tiden ibland..


we are all no one until someone thinks that we're someone

har så sjukt ont i mina arm & benmuskler efter att ha ridit tre hästar idag ! haha, inte okej. Red först Ripasso, en tvååring, varmblod,hingst. red lite trav och galoppintervaller i djupsnö :) Sen red jag Adrigo, en 5årig hingst, kallblodstravare, han var riktigt het och hetsig som vanligt, men som vanligt så blev han jättefin när man kommit igång och travat på en bit :) Sen red jag Chef, 2årig valack, han kastrerades för några veckor sedan och har just börjat tränas igen efter en kort vila :) Chef är inte riden så många gåner men hur fin som helst! gillar verkligen att rida honom :-)
mamma skulle i alla fall ge mig massage för jag har typ ont haha, men de kittlades bara så de gick inte bra dedär haha. i alla fall, jobbat idag. varit väldigt pigg efter haft långhelg, så var skönt i alla fall! tog med lussebullar å bjöd också :) men vad äre här för jävla äckelväder? jävla regnar och håller på. har gått runt och haft blöta kläder hela dagen. och känns inte så bra när jag just har varit sjuk åde, då jag inte vill bli sjuk igen. men är typ alltid sjuk på vintern.

när pappa hämtade mig idag övningskörde jag hem, gick hyffsat bra. måste plugga teori men kände mig plötsligt väldigt lat och trött.. haha. konstigt?! plugga har som aldrig varit min starka sida..




graaaattis ;*


Idag fyller min knäppis 20år, hihi ♥


xmas

Lite julklänslor har jag fått i alla fall :-) de har kommit jättemycket snö ute och de har varit 17minus ute idag, så nu känns de ju faktiskt som en riktig vinter! Lucia imorgon och jag och mamma har just stått och bakat lussekatter :-) hiihi.








Att vara normal är ingen konst, men att vara unik är ett mästerverk


Idag är jag ledig, och var ledig helgen åxå, så typ en långhelg?:) ganska skönt, men har sovit och legat så mycket dem hära dagarna så har feta huvudvärken och är helt slut! men måste erkänna att de är skönt att bara ligga och slappa och chilla och slippa tänka på massa! jag är väldigt stressig av mig och har haft lite sömnproblem på grund av det, vaknar flera gånger om nätterna när jag väl kan sova, för jag är så stressad. det är ganska jobbigt. men har fått igen lite förlorad sömn nu iallafall:)

Idag har jag hitills bara legat inne, sett lite tv, fikat och chillat framför tvn med mamma, mysigt! nu har jag klätt på mig och fixat till mig litegrann, så nu ska jag och handla. Senare idag ska jag och mamma baka lussebullar, de är ju lucia imorgon å då jobbar vi båda! Sen ska jag hinna ut och övningsköra också, sen måste jag plugga teori, som jag lovade min körlärare.. haha. man måste ju hålla det man lovar :)

hade behövt hinna städa upp på mitt rum också. herregud, finns de nå tråkigare? tror inte det. haha. ska posta min systers paket också nu så hon blir glad. Har en klänning till henne som var för liten på mig, så ska se om hon kan ha den :) har bara glömt posta de där jäkla paketet.. men nu jäklar!


• om mig



Om mig, vad finns det egentligen att säga?
Jag heter Caroline, är 19år & bor i boden. Jobbar hos travtränaren hanna olofsson och har jobbat dära i cirka fyra månader nu.. gick ut skolan i somras. har ingen aning om vad jag vill göra i livet, bor hemma. Älskar mina djur! har en fin pojkvän, underbara vänner! När jag inte jobbar umgås jag med dom min familj eller shoppar & festar. De är väl lite "random fakta" om mig. annars vet jag inte. haha!


kör väl en liten lista nu för att ha ngt att blogga om..

• om mig

• detta visste ni inte om mig

• min önskelista

• min familj

• mitt motto

• i min handväska

• den här veckan

• min förebild

• min kändiskärlek

• mina bästa kompisar

• min favoritfödelsedag

• detta ångrar jag

• mitt favoritämne

• mitt värsta minne

• det här får mig att må bättre

• det här får mig att gråta

• min favoritplats

• det här saknar jag

• mina svagheter

• min stolthet

• mina drömmar

• det här gör mig upprörd

• mitt självförtroende

• min tro


you're young, shut up and enjoy life.


You never really know what people think of you, until you hear what they say about you behind your back



blev en krogen runda igår, och idag är jag fett bakis. inte okej. Var fett roligt igår faktiskt! haha, spårade en aning kanske men de hör ju till! haha. lägger upp bilder från igår kanske imorgon eller så. Orkar inte nu. legat i sängen typ hela dagen, och har planerat att fortsätta göra det. skönntttt. jobbigt men ganska skönt med måndag imorgon, bara bita ihop!


Varför blundar vi när vi ber, när vi gråter, när vi drömmer och när vi kysser? För det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat...


de var ett tag sen man satt härraaa, kanske för jag inte riktigt har något att skriva om? eller för att jag aldrig har tid. men idag kände jag att jag hade lite tid över, ligger nämligen hemma, sjuuk. jätteroligt. har åkt på världens förkylning alltså. men skönt att febern släppt i alla fall. så har inte jobbat idag, och inte igår. Börjar bli på bättringsvägen iaf. Idag är de 2a deecember vilket man absolut inte kan tro, med tanken på att ena dagen regnar det och är 5 plus grader + storm andra dagen är det 5minus eller kallare. men ingen snö har vi fått.. känns lite tragiskt. börjar faktiskt tro på klimatförändringen att de blir varmare och varmare på jorden.. Den kanske går under 2012 i alla fall? ;-) jaja de ser vi ju. Lite segt att jobba också när underlaget ute är en katastrof, går från lerbana till halkbana lixom. När de fryser på och är stenhårt kan man inte köra. Endast typ fara ut och skritta. Vi behöver snö nu! orkar inte det hära nå mera. haha

Är sjukt rastlös när jag bara ligger hemma. har inget att göra. ligger bara i sängen och dricker cola & läser tidningar eller sitter hära. woopwoop. igår kom malin och david förbi en sväng och surra annars hände det inte mycket. Idag kommer nog Fredrik förbi hära en sväng efter jobbet :-) myspys! han vågar sig hit även fast jag är sjuk, starkt jobbat?;) haha. ellerrrr...


RSS 2.0