.....

Jag vill säga hur det är, men jag har ingen röst..


internet-shoppa

ååh! jag vill beställa kläder :-) hihi! måste beställa en kamera åxå, så jag kan fota och blogga och lägga upp fina bilder åt er när jag är i thailand :-D  ska beställa sen, från blandannat h&m , kollade de jag ville ha igår de blir typ 200 något, alltså inte så farligt:) ska köpa nå shorts, ett par solbrillor sen hittade jag en gullig klänning!

Vet ju jag kommer shoppa där borta oxå men lite måste man ju ha med sig! :)

Nu ska jag iallafall åka till amanda ett tag, där malin & amanda är. Sanna lär ju joina oss åxå;-) vi får se vad som händer! Och juste! idag på idrotten skulle vi baada isvak! men jag vågade inte .. men kollade på då dem andra badade, fyfaaan. Dem frös som fan och började typ andas tungt och blev typ stressade som fan! men vill typ prova, nästa gången man får testa är vecka 12, och jag åker vecka 12... på tisdagen! har idrott på onsdagen.. CRAP! de är ju som engång i livet upplevelsee, hellre att man får prova på de när man får hjälp och som känna på hur de känns än att lixom att de sker en olycka och man får testa.. jag är liiivrädd för vatten. min värsta mardröm är att drunkna... och ja är rädd för fiskar ! HAHA och hajar..... HAHAHAHA. nej nu ska jag inte spåra (sana och amanda fattar..)

Ajja ska åka typ nu, se lite big brother sen d-ra! tjobyebree


SCHTEEEK

morgonhumör

åh fan vad sur jag är. hatar skolan så jävla mkt,
hatar att kliva upp, hatar att inte kunna sova, hatar dryga idioter. ååh!! orkar inteee..


life won't wait

Hej bloggen.

Jag kan inte sova. Inget ovanligt heller, somnar alltid fyra, fem på morgonen och får inte många timmars sömn. Det är skitjobbigt.. för då sover jag bort dagen sen. Och de handlar inte om att jag har vändt på dygnet för de spelar ingen roll, kan ändå inte sova på kvällarna. Jag tror de har att göra med att jag kan inte koncentrera mig på mig & tänka under dagarna, jag känner mig väldigt stressad, alltid. Jag kan aldrig ta det lungt, och tro mig jag vill göra det ibland! Men jag klarar inte av att göra det, sitter på facebook & msn när jag är hemma och smsar för att veta va alla gör hela tiden och vill verkligen ha något kul att göra hela tiden, när de jag egentligen behöver är att ta de lungt, vara själv, tänka & vara hemma. Men det går inte ..

Börjar alltid tänka på kvällarna och de är endast då jag kan ta de lungt på riktigt. Det låter sjukt men det är sant, och folk kan tycka de är omoget att jag måste växa upp ochsåvidare. Men tror det har me det att göra, jag vågar inte riktigt. Har ångest över studenten, jag har ångest över skolan, allt jag vill göra & att samtidigt ha tid med allt annat jag vill göra. Känns som att de inte finns någon tid överhuvudtaget. Har varit jävligt deppig ett tag nu men de märks inte på mig! Allt är jobbigt, har väl typ en kris eller nå haha..

Vet helt ärligt inte vad jag ska göra. Måste iallafall ta tag i saker, göra lite förändringar. För orkar inte må som jag gör nu iallafall, har ångest och känner mig allmänt stressad. Är överkänslig över allt och inget just nu? vettefan vad de är som händer. Har varit jätte mycket arg på folk sista tiden åxå. känner mig inte som mig själv bara.

Ska nog bli skönt att åka till thailand om en månad och komma bort lite, sen att vi har lov snart. ska nog verkligen ta mig tid att ta det lungt. blev lite virrigt inlägg nu, men var tvungen skriva av mig lite bara! för finns nog ingen som jag direkt kan förklara för hur jag känner mig just nu, men hoppas de blir bättre snart :-) ingen behöver ta åt sig eller något för de hära handlar om mig endast!



life doesen´t give you everything
You have to work for it...

If I could, then I would, I'll go wherever you will go !

emoinlägg på G :-(
blev sjukt deprimerad idag när jag faktiskt insåg att Sandra kommer åka, har alltid trott att de lixom inte skulle bli så på något sätt för de är inte något någon gör varje dag, men nu känns de mer verkligt & det gör mig fett ledsen, hur ska jag kunna leva utan henne i ett år ? :-( jag vet ju att även fast hon är 954385 mil bort så är hon med mig iaf och fortfarande en av mina bästa vänner ♥ Och jag är så stolt över henne som vågar ta den hära chansen och det är bra för henne själv och hon förtjänar att åka för hon är den bästa som fiinns! Men ett år utan min underbara Sandra kommer bli jävligt jobbigt, ett år är jävligt länge, hela sommaren & de kommer bli fett tomt utan henne :( </3 men jag kommer alltid älska henne lika mycket! LOVE YOU sjuktjävlamkt! ♥













♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


thailand

"Thailand ligger lite norr om ekvatorn och man brukar säga att Thailand har 3 st årstider. De 3 årstiderna brukar benämnas som den "blöta", "svala" och den "varma". Den blöta årstiden börjar i slutet av Maj och håller på till Oktober.Den svala årstiden börjar i November och håller på till februari.
Den varma årstiden börjar i mitten Mars och håller på till slutet av Maj."

Chill att vi ska åka 22 mars då, de är väl i mitten på mars ;-) undra om vi kmr steka nå...


*

I no longer cry for you
No more pain bitch you
Took me for granted took my heart and ran it straight into the dirt.



En person jag vill träffa just nu



Min syster ♥
Jag saknar henne jättemycket varje dag & finns ingen jag hellre skulle vilja träffa just nu och snacka skit,dampa och ha allmänt roligt! Vi träffas inte speciellt ofta nu när hon bor i göteborg.. men då har ännu roligare när vi väl träffas! ♥

En bild på mig + tio fakta om mig



1. Jag har varit i Usa
2. Jag har jättedåligt självförtroende
3. Att gå ut skolan "bli vuxen" & skaffa jobb skrämmer mig
4. Jag ska till thailand i Mars
5. Jag älskar att shoppa
6. Jag är beroende av facebook
7. Jag har hållt på med hästar nästan hela mitt liv
8. Jag är superkänslig, börjar gråta för minsta lilla 
9. Jag har en stor fobi för plogbilar!
10. Jag har väldigt svårt att erkänna när jag har fel!

En lista jag ska följa & skriva om varje dag :]

Dag 1 – En bild på mig + tio fakta om mig
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

RSS 2.0