Always listen to your heart, it me be on your left. but it always right.

nå hejsan bloggen!

har som inte bloggat på ett tag. men jobbar väldigt mycket och sen när jag kommer hem gör jag annat så finner som ingen tid men kämpar med att försöka orka slänga upp ett inlägg nu då och då. som sagt ska försöka, mer kan man ju inte göra! haha. idag har jag verkligen inte gjort mycket. har varit helt slut i kroppen. jobbat ofc, var hemma mot halv fem, slängde mig och såg serier direkt hade fan ingen ork till annat, sen somnade jag typ kring sex haha, vaknade vid åtta har sett idol och bara segat. och nu ska jag sova igen, händelserik dag. or not. haha. skulle dra å övningsköra idag men blev ju som inte så. får bli imorgon om man hinner! körningen går farmåt iallafall, har risk1an imorgoon klockan åtta på morgonen, ni som inte har koll på vad de är får skylla er själva ! haha. sen ska jag nog boka en körlektion, sen jobbar jag eftermiddag. dom andra ska på skellefteåtrav så blir nog ensam, ellen skulle joina och hjälpaa, schysst! :)

sen äre helg, jobbar söndag dock. men kanske hittar på nå roligt imorgon då :-) får see. försöker slänga in något inlägg imorgon, godnatttt ;-*


adrigo♥
hans öga blev lite fail pga blixten, men han är fin iaf!


15/9


tja bloggeeen, har inte bloggat på typ hundra år. jobbar mest varje dag & är så trött när jag kommer hem och gör som inte så mycket. så känner att jag inte har något vettigt att skriva! haha. har jobbat iaf hela veckan, ska jobba imorgon och hela helgen också. men annars idag har jag väl inte gjort så mycket. försökt att inte somna och sett massa tv och gått en promenad med tindra&rocky! not much. och nu är klockan kvart över nio och jag ska sovaaaaaa. haha. är så jävla trött när jag kliver upp, börjar ju sju. mår typ illa för jag är så trött. men när jag väl kommer upp och till stallet så blir jag jättepigg och så. dagarna går väldigt fort.

när jag är i stallet tänker jag väldigt mkt på min evert, kan inte med ord förklara hur mycket jag saknar honom. gör ont i hjärtat som fan och tårarna kommer upp. känns som att han fortfarande lever och att jag ska få träffa han snart... han var så jävla speciell och mitt allt verkligen! kan inte förklara det med ord. känslan när man kom till stallet och träffade honom, lyckan värmen och glädjen! att djur kan göra en så jäkla glad förstår jag inte.. och så fort jag gör något i stallet, rider. borstar en häst. är ute och kör eller vad som helst, då tänker jag på evert och att jag vill rida honom, köra han. borsta han igen.. livet är orättvist. han var min bästa vän & mitt hjärta och ALDRIG kommer jag att glömma honom, saknar och älskar dig gubben ♥


7/9


godmorgon bloggen... är så jävla trött. jobbar 07:00 - 16:00 idag, åkte på mer jobb idag så vet iallafall säkert att jag nu jobbar idag, torsdag fredag lördag & söndag. Jobbigt men samtidigt nödvändigt! så ska slänga i mig nå snabbt å äta sen kommer hanna & hämtar mig! ha en bra dag :-)


todays outfit ?




 halsduksgrejjen är från rut m. fler
tröjjan från carlings
lacklegginsen från lindexxx
random skärpet vet jag inte
sockarna från h&m ;-)
HEHEHE LOL.


rocky


gulleee


mysgubbeeen


HAHAHAHAHAHA, såg lite småfult när lite av svansen stack ut dära!!


and the truth is, baby you're all that I need


hejsan bloggen. Jag vaknade faktiskt hyffsat tidigt idag av mig själv, efter nio nångång. klev upp och har gått runt och segat, sett lite serier osv. sen har jag gått en långpromenad med hunden, försöker göra det minst en gång om dagen iallafaall. oftast säger hon till då hon vill gå ut och gå eftersom hon är så van att jag går med henne varje dag, då kommer hon upp i mitt rum och ställer sig typ på mig om jag ligger och sover och tycker jag ska kliva upp och gå med henne, haha. Tindra är som en gammal gumma inne, hon ligger bara och vilar och är världens lugnaste vovve. sen när hon får komma ut blir hon som ett barn, helt galen hopppar och busar och springer som en galning, hon ser helt lycklig ut! har henne nästan alltid lös också så hon får känna sig lite "fri" och springa och lukta och så vidare för annars blir det bara att jag drar med henne eftersom jag inte orkar stanna 24/7! tränar oftast inkallning nu när vi är ute och hon har blivit riktigt duktig. och brukar träna lite tricks osv också så hon får koncentrera sig också, lite hjärngympa!

nu har jag ingeting att göra och är väldigt uttråkad. kanske borde städa mitt rum? tråkigt men behövande kan jag lova. har inte ens packat upp min resväska som jag hade när jag var i göteborg. hehe opps. får se. och mitt hår är skitäckligt. när man duschar ofta blir det ju fortare fettigt, och har ju duschat varje dag nu hela helgen då jag jobbat, så nu blire skitit direkt. så måste hålla mig från tvätta håret några dagar.. freschhhhhh. haha whatever.


i don't care what life throws at us.
just stand by me and i'll survive


But there's a side to you that I never knew, never knew


tjenare bloggen, kom hem för en stund sen, då gick jag ut med min vovve och lät henne kissa. tidigare idag tog jag bussen in till stan, tog nå kontoutdrag åde sen gick jag och mötte upp josse och amanda på coop så hämtade vi ut amandas iphone, sen drog jag och amanda till körskolan där amanda gjorde någon fas, skulle joina och hjälpa henne men var nog inte direkt till så mycket hjälp haha.. efter de drog vi upp mot stan, köpte en sallad på daggan & drog vidare till amandaaa. har suttit och chillat och hon har försökt få ihop sin iphone men de var ju ett jävla mysterium med att låsa upp skiten så vi drog ut me josse för att åka till dialect men de var stängt, sen te vidars som också så klart var stängt, sen drog vi till the phone house å dem hade öppet, fick snacka med nån dryg idiot där som bara var otrevlig och inte till så mycket hjälp. men de löste sig sen! dagens teknik alltså, ;-) haha, sen kom mallan till amanda så har vi fyra chillat, sett idol osv. trevliiiigttt. sen fick jag skjuts hem av malins morsa, sneelllt. har kommit fram till att de är väldigt många jag är skyldig skjuts sen då jag får körkort.. haha. men de löser sig säkert då får vi hoppas! nåja, ska ta mig ett glas trocadero nu hehehe, sen krypa ner i sängen och se lite greys sen sova. är fan astrött trots jag sov en evighet idag/igår. ajja. men först måste jag tvätta bort sminket, helvete så jobbigt. men de blir ännu värre om man inte göree.. haha!


5/9


godmorgon bloggen! haha.. vaknade bara för en liten stund sen. har nog tagit igen lite förlorad sömn från helgen alltså, har ju jobbat hela helgen och därav min dåliga uppdatering. har varit så trött när jag har kommit hem. i lördags började jag sju och slutade kring halv fem, fem. hade dock en rast då jag var hemma men då däckade jag i sängen och sov tills jag började igen haha, sen när jag slutade den dagen for vi till unbyn och firade min lilla kusin som inte är så liten längre, hon fyllde 13år! och käkade tacos dära och fick tårta, riktigt gott! dock hade jag sån jäkla huvudvärk de var lite jobbigt.. så vi åkte hem och då hyrde jag en film, som jag, mamma & pappa såg sen och efter det somnade jag! sov dock lite dåligt i lördags eftersom jag skulle jobba själv på söndagen, och då blir jag så stressad och ligger och tänker på allt jag måste göra och komma ihåg. de resulterar bara i dålig sömn.. så igår jobbade jag ensam, trodde de skulle ta jättelänge och bli massa fel men de gick istället väldigt bra och hyffsat fort, trodde det skulle ta hela dagen typ... dom som inte tror de är jobbigt att arbeta i ett stall vet inte vad dom snackar om.. haha! man rör sig hela tiden, sitter inte still en sekund. lyfter saker, springer hit & dit. leder starka hästar, lyfter flera kilo hö och vatten. ah osv. har skitont i händerna och har lite ont i kroppen, har ju inga muskler överhuvudtaget.. haha. elr jo benmuskler för jag brukar springa, men thats it! nåja, slutade halv sex igår iallafall och då när jag kom hem åt vi middag, såg idol sen somnade jag typ! haha.

Men idag är jag ledig, är lite seg nu för man blir ju offtast ganska slut av att sova "för länge", varför vet jag dock inte haha. men ni har säkert varit med om det själva någon gång! nu ska jag vakna till liv iallafall, och stoppa in musik på min mobil, eller ja josses mobil. sen ska jag gå ut på en promenad med min hund så hon blir glad sen får man se vad som händer! skulle nog hitta på något med amanda!


friday night

kom nyligt hem från amanda, hon & kabbe skjutsade hem mig hehe. vi har legat och glott på house of wax hemma hos amanda såhär på fredagskvällen! efter jag hade käkat iallafall så kom malin och amanda hit och käkade äppelpaj och vaniljvisp för mamma har bakat massor med äppelpajer för att mormor och morfar har ett äppelträd hemma som dom plockat från så de har blivit flera kassar med äpplen som dom har gett bort för dom äter ju inte så mycket äpplen själv! haha, tänkte ta med till stallet idag men glömde.. får ta de imorgon! sen iallafall så åkte vi till stan och snurrade lite bara, meningslöst men kul iaf att sitta och höra på musik haha. sen skulle malin på annis inflyttningsfest men jag orkade inte följa eftersom jag ska upp imorgon, så jag och amanda drog till henne och chillade! väldigt lugn kväll alltså med andra ord! ganska skönt ändå. känner redan nu att träningsvärken börjar komma i armarna från när jag ridit idag, och har sittsår i arslet typ av den där jäkla western sadeln... haha. var förbi josse en sväng ikväll också och fick en telefon av henne som jag ska låna, en gammal alltså:) men lite bättre än den jag har nu om man säger så... vill kunna höra på musik och ha mer minne på telefonen åde, en telefon med t9 kan man väl ändå få ha!! haha, nåja. nu ska jag glo klart ett greys anatomy avsnitt såklart och försöka somna till det, ställer klockan på 06:30 tror jag.. godnatt !


i´d rather fuck with the truth than make love to a lie.


kom hem från jobbet för en halvtimme sen kanske, gick bra idag! har ju inte varit i stallet på typ tre månader så kändes bara bra att få komma dit igen! & gissar på lite träningsvärk till imorgon faktiskt, stallarbete är jävla träningspass alltså! nu har jag iallafall duschat och sitter hära i handduk och har absolut ingen aning om vad som händer ikväll. jobbar imorgon och börjar sju så blir nog väldigt lungt. anni skulle ha inflyttningsfest ikväll av alla kvällar(!!!) , hade velat dra dit men får se, kan ju dra dit och vara nykter faktiskt haha! men får se vad man hittar på, nu är maten snart klar också.. fick också veta idag att jag kanske åker på mer jobb än vad som var planerat, hoppas det! även fast hästar kanske inte är vad jag vill jobba med i framtiden, men just nu spelar de ingen roll. bara för jag inte vet vad jag vill hålla på med just nu betyder de ju inte att jag kan jobba ändå :)

men nu ropar mamma att maten är färdig, måste kanske slänga på mig nå kläder eller vad tror ni? bloggar senare när jag har något vettigt att skriva, haha!


2/9


jag är vaken! och gode trött är jag. men somnade igår och har sovit hyffsat bra. nu ringde mamma helt nyvaken och väckte mig haha, men jag har varit vaken i typ 20min ;-) värsta stolt eller nå! hon ska skjutsa mig till jobbet :-) börjar sju, så nå ska jag äta nå och leta fram nå kläder, jobba hela helgen! så nu taggar vi för de haha :) har inte varit i stallet sen före studenten.. känns som det var hundra år sen, och har som att jag tappat ala rutiner osv. men de kommer tillbaka ganska fort hoppas jag :-) nåja, have a nice everybody! :) 


Advice is what we ask for
when we already know the answer,
but wish we didn't..


otursdag?


lite såhär känns de åt den här dagen. eller kanske den här veckan? har mest bara hänt tråkiga saker måste jag då säga, både jag lollo & malin har haft någon i familjen på sjukhuset efter olyckor.. inte kul när sådant händer även om de hade kunnat vara så mycket värre! värsta känslan i världen är när någon man älskar gör sig illa, eller har ont. så ikväll har man spenderat sin tid på sunderby sjukhus hos pappa, men han mår bra efter omständigheterna och har fått komma hem!

pappa jag älskar dig



Sitter hos amanda nu. Ville ladda upp en bild för de känns så tråkigt annars så hittade jag en gammal en på mig och sandra från när vi förfestade innan en gruvbergetfest. goda tider haha. amanda följde mig iallafall till vårdcentralen när jag tog min spruta. man fick sitta där inne och vänta i hundra år och det v ar inte ens mycket folk. var nån random alkis där inne som gapade och levde om & raggade på mig och amanda. haha, han sa att vi var vackra och att han ville sitta mellan oss och om vi gillade honom, jag svarade nej. då bad han mig dra åt helvete.. de var ju inte direkt trevligt! sen kom min moster dit så fick man prata lite med henne också. sen fick jag iallafall tillslut gå och ta den jäkla sprutan. och ont gjorde det. blir så nervös när jag ska ta sprutor men slappnade av som ändå som man ska göra och ändå gör det ont.. men gick över lika snabbt haha.

nu har jag och amanda, eller ja mest amanda, lagat mat. kyckling ris och café the paris sås. vi var och handlade tidigare på coop också lite smågrejjer. så nu ska vi trycka god mat och se på tv!


Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst,
för det är då jag behöver det som mest.


1/9


jaha. då vare redan september. känns ju som de känns, typ att tiden går väldigt fort och sommaren är officiellt över. men de kände jag redan igår när jag tyckte att för typ första gången var det som kyligt höstväder. var ute och gick med hunden och blev rosig om kinderna och frös litegrann. Sen flög de massor med löv omkring mig. personligen älskar jag hösten! Det hade kunnat få vara höst ända från nu och så fram till nästa sommar. Vintern kan vi skippa tror jag, eller kanske vinter bara någon månad där kring jul :-) tänk vad lätt om man bara kunde få välja dom här grejjerna, men klart inget ska vara lätt här i livet :) alla älskar sommaren, okej den är härlig, de är varmt man behöver inte ta på sig hundra kilo kläder för att gå ut med hunden, man fryser aldrig. man kan vara ute nätterna långa, blir aldrig mörkt och så vidare. jag älskar också sommaren, vill alltid utomlands för vill till värmen, men samtidigt så tycker jag att det är sjukt jobbigt att svettas! haha de är lurt dedära.

Iallafall, jag vaknade väl för någon stund sen. somnade igår och hade glömt ställa alarmet så då blev det en lång sovmorgon fast jag hade behövt kliva upp tidigt och ställa om dygnet lite! men finns inget att göra åt saken nu. Måste fixa till mig lite nu och sen dra in mot stan, ska ta en spruta idag. Sista vaccinationsprutan. Tog två stycken innan thailand för hepatit a & b. Sen skulle man ta den tredje och sista sprutan ett halvår senare för att avsluta vaccinet typ. Sen sitter det kvar i typ 20år eller något sånt. Varje spruta har kostad 500kr och den idag kommer också att gå på 500kr. det känns lite surt faktiskt. men säkert behövligt. Ska ju till Usa om ett halvår. Sen planeras de sista minuten resa med mina vänner, och utomlands kommer jag no fortsätta att åka för helst vill jag ju se hela världen, besöka alla länder som finns! de är nog de bästa som finns..


gillade som låten ändå




även den djupaste sorg har en mening


hemkommen från bion nu. den var bra på sitt sätt, och väldigt sorglig och så. Men kunde som inte gråta som jag brukar göra åt filmer, alltid. överkänslig som jag är. men nu så grät alla runt om mig istället och jag blev typ stressad av det. haha. blev helt taggad också för under reklamen innan filmen började så fick man se breking dawn trailern! hehehehehe. längtar till den kommer! har sett alla twilight filmer på bio. har inte läst dem sista böckerna ju så det bli spännande. för dom som inte sett twilight filmerna så är dem fan beroendeframkallande asså!

imorgon måste jag kliva upp tidigt! vända om dygnet kanske, för på fredag ska jag jobba. Jag ska jobba hela helgen. tre helger framöver faktiskt. wihooo. då alla blir ledig från skolan, perfekt ;-) nä men skönt faktiskt, är lite less på att bara ligga hemma och inte göra något, man får som lite ångest. och pengar är aldrig fel. Sen att de blir lugna helger framöver känns också ganska bra faktiskt :-)

Nu glo lite greys anatomy as usual! Och det mina vänner, gråter jag alltid till!
Varje avsnitt typ, det är så sjukt jävla bra!
Sett igenom alla säsonger hundra gånger!


RSS 2.0