middag

typ detta å liknande jag äter till middag :D haha (y)


bild

tjenna, på bilden i nian ritade jag av nadja och fick jättebra betyg : DD men vene om jag tkr det blev så likt :O men blev som ändå nöjd ;D vad tkr ni ? ;D om det nu syns något , haha : ))


sommarjobbspengar

Jag har inte ens börjat sommarjobba än och redan drömmer jag om vad jag ska köpa för mina pengar. Det är som sagt väldigt länge kvar tills dom kommer, har ju inte ens börjat jobba, men drömma får man väl göra? :D det finns såå mkt jag behöver köpa just nu! Mina älskade skoor har det gått hål i så lever i mina foppatoffler för tillfället ;b så skor behöver jag, och min jacka är för kort i armarna och inte speciellt snygg , så behöver en ny ;b sen för att inte tala om kläder och smink och allt sånt! Det är inte kul att vara pank inte, sagt det förut , säger det igen, sista perioden suger ;D menmen, ska vara glad jag får jobb iaf .. !


wrooong

okejjj det är tydligen inte a cindarella story ikv, tydligen är det ngn annan "askungssaga" enligt tidningen iallafall. men på www.tv.nu står det att det är a cindarella story ;o så jag har ingeeeeen aning ! får väl vänta och så helt enkelt ^^ vad har rätt ? tv eller tidning?

a cinderella story

ikväll är det a cinderella story på 3.an klockan 21:00 , jag antar att vi alla har sett den och inte bara en gång, den är ju så otroligt bra och chad michael murray är ju baraa så gryyyyyyymt snygg,håller ni inte med? :D jag kan typ hela filmen utan till men måste nog ta och se den , bara för det var så länge sen :D även fast jag har filmen själv, det är ju ganska jobbigt med flera hundra reklamer ;D och för ni som inte sett den har missat ngt , då måste ni  se! :)




bleka håret

okok, nu skall jag berätta hur många gånger jag har blekt håret, okejj jag kommer inte ens ihåg, men 4 elr 5 ggr, och det är fortfarande orangefläckigt och det är fult och stör mig :( så måååste bleka det igen ! asså ute i solen då syns dom inte men annars syns dom och det är inte så himla vackert, och min lugg är typ åxå orange och lite av topparna, och jag hatar mitt hår för det är så fult sen jag klippte mig : (((( det är hemskt. inte ens färgen kan bli som jag vill !!!!! så måste typ bleka det i veckan , men har inga peengar ! det måste lösa sig !! för vill inte se ut såhääääääääära.


i miss u

Jag saknar dig ! varje dag ♥



inget jobb

okej jag klev upp ASTIDIGT och var ASTAGGAD för att få börja jobba, var inte ens trött ! så kmr jag till brk, och så är ingen dära så sitter och väntar , efter ngra minuter kmr malin så sitter vi i TVÅ timmar men ingen kmr , vi bah neeehe , så fick JAG ringa till danne och höra vars folket/vår handledare var, då börjar vi NÄSTA måndag, blev liiite irriterad . så var bara fara hem. Känns riktigt irriterande, vill inte börja jobba då eftersom då får man inget ledigt , jo en heelg, innan skolan , annars skulle vi ju fått en vecka ledigt efter jobbet och mellan skolan , det känns verkligen inte kul. men, vill jag ha pengar så måste jag jobba finns inte så mkt att göra , men kan säga att jag inte är glad över sista perioden och speciellt inte dom sista veckorna av somnmarlovet, sj tkr jag att sista perioden är skit, man vill ha pengar under sommaren, så man kan gööööra saker! inte få dom i september.......! nog för pengar är väl alltid bra att ha.... men man jobbar väl under sommaren för man har inga andra inkomster om man säger så !! irriterande, tänker då inte jobba en sista period igen :o blääääää. ajjja, jag kanske låter negativ, men redan sen jag fick brev om jobbet att jag fick sista blev jag negativ angående dethära ;D får väl vara lycklig att jag fick första perioden förra året ;D kanske därför jag fick sista ...  hahaa ajjjaaa looool.

det är sjukt

det är sjukt att jag är vaken nu !! och det är sjukt att jag var vaken för 20 min sen. nu har jag ätit min äckliga havregrynsgröt och ska borsta tänderna sen snart cykla iväg till min första jobbdag :( fyfan vad tråkigt och jobbigt , men får tänka, pengarpengar. har inte ens pengar på mobilen !! ajja har en trevlig och skööön dag och sov länge, bara för jag inte kan :(

flarken

Vart i flarken m lollo och ridit evert och diddi : ) hiih , everts ben såg och var fint idag också och likaså efter ridning :D typ jätteskönt !! :D är so happy! jag red diddi och lollo min evert bäbis : ) vågar inte rida han än ;b haha , Vi red väl kanske 20-30 min i bara skritt, vi hann precis tillbaka innan regnet ;D hah , och när vi ridit klart och hästarna stod i gången fick typ diddi damp och stegra och kunde inte stå still :O vet inte vad det var , men något iaf . sen då vi släppt ut hästarna gick vi och kika på fölet, och helt plötsligt när vi står dära går den ut ur hagen , asså han kryyyper under tråden ! jag och lollo bah eh shit ! hahah ;D men sen vänder han och går in igen !! sen lukta han på tråden och fick en stöt på mulen ! ;o fatta inte varför han inte fick en stöt tidigare :o ajja , nu kanske han inte går ut nåmer! det var typ hemskt ;D haha vi trodde han skulle springa iväg men han lämnar ju typ inte sin mamma : ) sen hitta vi en het käpp åxå i stallet (yy) men dem bilderna är alldelse för vackra för att visas ;D hahaha , här kommer iaf lite bilder från stallet :)














tröööööööötttt

hejsan .
okej börjar sommarjobba imorgon , och måste då kliva upp typ SEX varje morgon, fyfan. har klivit upp kring tvåtiden varjee dag hela sommarlovet typ, och igår gick jag och la mig tidigt för att kliva upp tidigt idag, tog mig upp typ kvart över tio !! woooooooow, är typ körd HEHEHEE . Och nu är jag tröttare än aldrig förr. När jag vaknar och går ner kommer en hund som jaag troooddee var tindra, men sen så ser jag tindra komma ut ur sovrummet, så ser jag att det var tino som var hund nummer ett, pahaha blev lite rädd. Tino , asså tindras bror. vi är tydligen hundvakt.
 
så nu har jag ätit min äckliga havregrynsgröt och ska typ klä på mig och fixa mig sen gå med hundarna elr nå. måste hålla mig vaken så jag somnar tidigt ikv !!!!!!!!!!!! vill inte sommarjobba typ men känner att jag måste . gud vad jobbigt! men får väl tänka peeeengar, men får dom i september, woooooho. och en måndag kvar till skolan. uschusch, och fyfan vad jobbigt att gå om ettan, men jag valde det sjäälv, och kommer ju dock bli skönt att slippa samhälls. men kmr sakna sp08b !!!!!!!!

fredagkväll

ikväll är det pdol, piteå dansar och ler , och dead by april uppträder blandannat. åh, ville se dom. men var helt enkelt lite sen med planeringen så blev inte att åka dit ikväll. jag vill åka dit imorgon, så om jag får/får låna pengar av mamma och pappa och får såklart så kanske jag åker imorgon, det är ju inte det billigaste precis, men vill verkligen dit, alla är dära ikv det känns så hemskt att bara sitta hemma :(

jag har iallafall just tränat och det var jätteskönt, sprang på maskinen och sprang på som fan idag och det kändes bra ;) pappa påpekade och sa att det lät som taket skulle gå sönder ^^ positivt elr negativt ? jag tar det som ngt positivt iallafall :D haha, till veckan kanske jag går över från maskin springande till att springa ute, mkt skönare och roligare ;D

Och jag måste bara få säga hur ooootroligt mkt jag saknar göteborg och min kära syster och hennes kära pojkvän , det var så otroligt roligt dära, och nadja är bäst! det suger att inte ha henne här hemma :( men jag försöker överleva! ;) jag lovar snart igen kmr jag ner och stannar ännu längre ;) haha.

(har bikini på mig!!!!)







test test

Du kommer från: sverige (y)
Du heter: Carro
Hur gammal är du: 16
När fyller du år: 14 oktober
Tycker du om någon just nu: nja;) haha
Om fem månader: äre typ julafton
Du samlar på: inget ;o  
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Gillar du golf: nej ;b men minigolf är ok ;D
Vilken tid gick du upp idag: Vid 14 tiden (a)
Har du sovit i din egna säng inatt: nej ;D
Har du strumpor på dig nu: Jahh !
Hur svarar du i telefon: Hallå?
Vad ska du göra ikväll: vene ;o
Vad ska du göra imorgon?: Jag vet inte riktig än ..
Var vill du bo när du blir stor: inte i boden iaf
Är det okej att gråta: Jaaa
När grät du senast: igår
Vilken årstid tycker du bäst om: Sommaren och hösten
Laddar du ner musik och film från Internet: nejjjj
Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa och köpa stall (y)  
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nejjj
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Kanske vid 14 om det är skola vid typ tio, elva ;D
Har du piercing: Yesss
Vill du gifta dig: nja vene ;D
Vill du ha barn: jo men vill inte föda ;D haha
Solar du ofta: nej typ inte :S
Är du bra på att laga mat: nej xD
Gillar du att dansa: haha weell, ibland !
Är du flygrädd: joo men det har blivit bättre
Hur vig är du: HA-HAAA
Vad dricker du helst när du är törstig: Cola (a) fast håller mig till vatten nu ;)
Vilken är din favoritglass: Ben & Jerry's och typ mars glass :D
Tror du på ett liv efter döden: jjjjja
Tycker du om sushi: har inte smakat, men fisk är äckligt
Vad äter du helst när du ser på film: EHHEEHEH godis
Bor dina föräldrar tillsammans: Japppppp
Har du tandläkarskräck: EH ja
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska of course
Vilken ögonfärg har du: Bluue
Vilka hår färger har du haft: Svart, brun, röd, blond typ,mörkbrun,orange  
Har du någon gång gråtit dig till söms: ömn ja
Biter du på naglarna: heehhe aaaa
Är du beroende av något: jaa
Hur ofta tränar/motionerar du: Försöker varje dag nu ;D
Senaste låt du hörde: Raised Fist - killing it
Vad gör du på helgerna: är med kompisar osv ;D
Brukar du bädda sängen: Neejjj
Hur många timmar sover du på en natt: ehhehee rätt så många
Senaste bok: eh, det var om jag kunde drömma men håller på med När jag hör din röst
Vad var det senaste du sa: Helvete
Önskar du att du bodde någon annanstans: ehm, JA
Vem kramade du senast: Min kisse :)
Saknar du någon nu: ja !!
Vem ringde dig senast: amanda
Vad är du allergisk mot: kiwi
Var du glad igår: nja inte riktigt
Vad är din favoritfärg: Svart o röd
Sminkar du dig: jorå
Känner du dig värdelös: händer
Känner du någon som har tagit självmord: ja, fast kände och kände...
Har du somnat i skolan någon gång: Ja heheeh
Tror du på gud? Nej


Rocky ♥

igår var min lilla kisse misse sjuuk , han var hängig spydde och kunde knappt svälja och gav ifrån sig små ljud och  var så hemskt dålig : ( har aldrig sett han så sjuk , bara man tog i han fick han typ kvällningar och vi visste inte vad det var med han , han låg bara och sov hela dagen och var helt borta, sen kring tre, halv fyra på natten så klev han upp och jamade och strök sig på mitt ben , då bärde jag han till maten och då åt han :) då var han fullt frisk igen! aldrig vart lyckligare ;D det var alltså bara något tillfälligt, men helt ärligt, det var första gången han var sjuk någonsin ! det var hemskt.


sockerberoende

jag är beroende av socker !! och försöker sluta käka så mkt socker nuuu , äter typ inget socker om dagen , och det är helt jobbigt för jag behöööver socker , i love it :D men tar ett glas vatten då ist , blää  , men ajja nyttigt . får se hur länge jag håller det hära nu ;D hoppas jag klarar det längeee :D:D ni borde önska mig lycka till ;) jag brukade dricka cola varje dag :D 

iaf, idag har jag inte gjort speciellt mkt alls faktist ;D suttit hära , tränat , gått ut med tindra och gått och varit hos amanda ikv :D vi såg american pie - naked milee på tvn , den är grym :D Steve Talley som spelar Dwight stifler är såå grymt jävla snygg alltså , Och likaså Ross Thomas som spelar Ryan, dom är gryyymt heta ;D


 

Glad

Hej, jag sitter hära och humöret är på topp !! och jag kan säga att det var ett väldigt bra tag sen jag var såhära glad, Idag for jag och maggie till flarken där evert står på bete, vi skulle nämligen rida, evert är jättefiin och bra i benet, och maggie red min älskade evert och jag diddi , mormors varmblod :) och det var hur härligt som helst och jag är så glad att maggie vill rida han åt mig :D Tack sååå jättemkt maggie <3 du fattar inte hur mkt det betyder !! <33 , och vi skrittade kanske en halvtimme, vi kmr tillbaka och han är inte varm,svullen elr har ont på ngt sätt och jag är lyckligast i världen :D allt är påväg att bli bättre, hoppas det håller sig, jag är så jävla lycklig justnu :D

Och annars idag då när jag vakna så la jag mig ute och solade , för det var varmt och skönt :D låg bara där ute några minuter sen in framför min älskade dator, suttit hära och degat sen tränade jag :) skönt som fan ! Idag har jag satt igång med min träning ordentligt, detta är dag ett. Jag ska tillåta mig själv att äta godis en gång i veckan, vi får se hur det går, men det känns som det kmr gå riktigt bra denhära gången:) och jag ska träna ordentligt varje dag plus en promenad med tindra också på eftermiddagen/kvällen då det är svalt, hon dör ju typ i solen ;D allt känns så perfekt är så glad :D förutom en liten detalj, saknar göteborg så extremt mycket och nadja !! och jimmy också för den delen! Gillar göteborg jättemkt, men gillar inte själva luften dära ;D så kvaavt, det var så extremt skönt att komma hem bara för luften, direkt jag och amanda klev av planet tog vi oss ett djupt andetag och kände på den norrländska luften ;) hahaha , lol :D nu måste jag dricka upp mitt vatten sen tror jag nog jag ska duscha, får se vad som händer ikv :) pussssssssssssss




E.M.D

Idag skjutsade nadja och jimmy mig och amanda till flygplatsen landvetter i gbg för det var dax för oss att åka hem :( Då skriker nadja ut sig : DET ÄR JU EMD FÖRIHELVETE! åh ja , där stod dom, tre brats och stekte nått steg ifrån oss, höhö :D vi hade ingen kamera så det blev inga foton , ganska synd för det var ganska coolt att dom bah var dära lixom ;D  


Liseberg

nu ska vi snartsnart på liseberg :D det är typ soligt och fint ute, finaly ! är inte lika nervös som förra gången iaf, tur det. och ... jag ska försöka få nadja att åka höjdskräcken xD AHAHAHAH  HEEHEHEHeh .


Göteborg

tjeennna,
det var ett jävligt bra tag sen måste jag då säga ;) men iaf , i torsdags åkte jag till göteborg m amanda.. det bestämmdes på onsdag kväll eftersom först skulle jag och sanna åka. min syster bor ju hära för den som inte visste och hennes pojkvän :) haha , jag och amanda hade ganska kul då vi flög, men tur jag inte var själv för vi skulle byta plan på arlanda och om inte hon hade varit med kan jag ju säga att jag hade missat det dära planet , jag hittar fan ingenstanns :D HEHEHE . sen hatar jag att flyga åxå , så när vi sitter på andra planet så pratar en flygvärdinna i telefonen dirrekt efter nåra gubbar har kollat och hållt på i ena motorn, så säger hon : ja vi förstod att något var fel. man bah hmmm det lät ju kul att höra , och sen har vi sett värsta skräckfilmen här nere , om nåra som krascha med ett flyg osv och man fick se det ganska detaljerat , haha det var hemskt, kmr ju typ dö vi åker hem :)

men ja iaf, vi har haft askul hära hitills ;) och vi åker hem på söndag =( men det är ju hela veckan kvar :D HEHEEHHE , nu idag tror jag vi ska på stan IGEN , det låter så iaf :D inte för att det gör mig något då men haha . igår var vi åxå på stan, köpte en tröja och en rosa klänning typ. HEHE , men måste försöka vara lite ekonomisk ;) Och imorgon ska vi nog till liseberg tror jag, det blir askul :D haha, är sugen på åka karuseller :) har bara varit en gång på liseberg o; men amanda har aldrig varit dära ;) haha. det blir kul . Och något som har varit mindre kul är väl att det har regnat nästan varje dag vi har varit hära ;D haha, men nu idag är det faktist lite sol och väldigt väldigt varmt ! tummen upp för det ;)

Jag har glömt min kamera sladd hemma så jag kan inte sätta in några bilder hära :( så jag får vänta tills vi kmr hem :( xD hehehehe, så då kmr bilder just så ni vet! Och nu måste jag typ gå för måste fixa mig sen ska vi in till stan, blev väldigt rörigt det hära och har absolut inte fått med allt vi har gjort, haha , men det kommer kanske senare. men ha en fortsatt trevlig dag för det ska jag ha ;) PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

promenad

har varit ute och gått med amanda och tindra i två timmar, kom typ nyss in ;D är typ halvt död. Tindra badade faktist :D och simmade lite , hon brukar inte våga simma men idag tog hon steget och tog sig typ ett simtag(?) : D modigt av henne ;) höhö . nu ska jag duscha och fixa mig sen blire sofiaa :)) hihi , och för dom som inte visste så är jag blond nu, det känns annorlunda, men jag gillar det faktist ;D haha , vad tkr du?  före - efter .
PUUUUUUUUUUUSSSSSSSS


visste du?

Visste du...
att jag vill ha - en vecka framåt typ , GBG :D
att min senaste kyss - var med din mamma : D
att jag inte gillar - folk som ljuger
att min bästa vän är - bättre än din :) <3
att min första riktiga kyss - kommer jag inte ihåg? :O
att jag avskyr när folk snackar - skit om en och hittar på saker som inte är sant.
att kärlek är - antingen bra elr dåligt
att jag gillar att - vara m kompisar och vara i stallet <3
att jag alltid kommer att - älska evert <3
att jag är förälskad i - dig ;)
att sist jag grät var - igår
att min mobiltelefon är - sämst i världen
att när jag vaknar på morgonen - vill jag bara somna om
att innan jag går och lägger mig - tar jag alltid bort sminket och borstar tänderna (y)
att idag har jag - inte gjort mkt alls , än
att jag just nu tänker på - om jag borde bleka mitt hår en till omgång
att i kväll ska jag - umgås:D
att i morgon ska jag - kanske till stugan (?)
att nu ska jag - nöta bdb och msn : )


ingen sommar utan jordgubben



Okey , idag smakade jag den dära marabou sommar. Den var jävligt good , jag älskar chocklad och jag älskar jordgubbar ! :) muuumsigt. har ni smakat den ? ;) och mamma hade köpt jordgubbar också, så det har jag också tryckt. Det var gode gott , ingen sommar utan jordgubbar eller hur ? =) vi brukar alltid åka och plocka jordgubbar själva typ ngn stanns, det är inte gjort än så vi lär väl göra det ngn dag framöver :) Och mamma har nån typ växt ute på gården som det ska växa smulgubbar i . haha , det är tydligen en blandning mellan jordgubbar och smultron. har faktist smakat det förut. Det är verkligen jättegott ! hört talas om det tidigare? ;) hursomhelst har dom snart växt ut och då kan jag äta lite :D



Jag blekte håret igår och kan ju säga att jag ser ut som en kyckling i håret ;D inte så speciellt vackert om jag får säga det själv. Men mamma har köpt mer färg idag så ska bleka det sen :D Hoppas det blir lite bättre iaf. jag trodde aldrig att JAG skulle bleka håret ! men se hur det kan gå , men ska ha det ljusare ett tag, sen när mitt hår har växt ut igen blir det svart igen det har jag redan bestämmt :D det är hårfärgen jag trivs bäst i kan jag då säga ! snyggaste hårfärgen också ;) höhö.
 
Och har gjort massa saker den seenaste tiden men har bara inte haft tid att blogga , men kan säga att bdn alive blev otroligt lyckat och roligt som tusan! :)

 <- jag och amanda inne på öltältet :D haha !


jag älskar dig



och det kommer jag alltid att göra, jag hatar att allt är så orättvist. jag vill bara gå under, varförvarförvarför duu evert? du är så otroligt underbar och jag vill alltid vara med dig! föralltid! jag kan verkligen inte förstå att allt är som det är , jag fattar inte hur jag någonsin ska kunna fortsätta leva utan dig, för jag har aldrig varit så lycklig som jag är med dig, det går verkligen inte att beskriva med ord känslorna för denna fyrbenta vän, hur mycket han betyder. det är sjukt. aldrig någonsin har jag älskat någon såhär mycket. Jag saknar tiden då allting var bra, och hur mycket jag än vill kommer vi inte komma tillbaka dit. och det gör så otroligt ont att veta det, och jag vill inte inse, och det kommer jag nog aldrig någonsin göra heller.. HELVETEE ... vad ska jag göra ? Jag vill kunna spola tillbaka till dem bra stunderna, du är mitt allt , mitt liv, och jag kommer aldrig kunna gå vidare utan dig vid min sida ! att inte få sitta på din rygg nåmer sårar mig såå mkt , för det är de bästa jag vet , och att aldrig mer få åka och ta hand om dig, ta in dig i din box och stå och mysa med dig och bara krama dig och hålla om dig, det finns inte .. det är dig jag lever för alltid. och inget kmr ha någon mening om du lämnar mig nu , fan vad jag hatar allt .. jag orkar inge mer , inget mig utan dig förstår du det? JAG ÄLSKAR DIG <3

du är det finaste jag har, det är för dig jag lever och det är dig jag aldrig vill förlora <3



Det är såhära det ska vara , alltid <3

RSS 2.0