if we could wash the past away, would we go our separate ways?

Heyyy bloggen Ja0.

JAG VILL TILL PITEÅ. Kul att man är fattig.

Nejj orkar fan inte skriva något alltså. HEHE.




Tell me why I don't know why it's over ,

Hejhej bloggen!

Alltså jag orkar verkligen inte blogga egentligen, men offrar mig somfan för att alla tjatar på min extremt efterblivna uppdatering. Men blir alltid så när jag blir less på min design/header. Då slutar jag blogga, men det jobbas på en ny, eller kanske inte än, men Sandra ska fixa en åt mig, hihi (aa. Söööt som hon är <3 Iallafall sov jag väldigt länge idag eftersom var uppe ganska länge igår, var med Sandra, Daniel Lök och Lollo och grillade hamburgare och chillade! haha, sen före det var jag lollo & sandra ute på äventyr! HAHA, var ju ganska roligt endååå. Vi baadade även på alder och hyrde film! Och tro det eller ej men det VAR en upplevelse. haha. Ville sova typ hela dagen idag, men mamma och pappa kom hem så fick offra mig att kliva upp och gå ner och hälsa , eftersom dom varit borta ett braa tag. Kört genom hela sverige osv. Inte ensam hemma nåmer iallafall! Och äntligen ngn som gör mat till mig (aa. Awesome!

Lollo drog för ett tag sen hon typ sooov hera. Jag sitter och chillar och är MYCKET besviken. För laddade hem säsong 3 av greys eftersom jag sett klart ett och tvååå. men det var inte alla avsnitt! Eller så hade jag inte alla av andra säsongen! Sen skulle jag ladda hem en annan tredje säsong för att se om det fattades nå avsnitt men då vare nå annat jävla shit. LESS jag blir. Nog för jag sett alla greys avsnitt förut men vill se dom igen!! Får anfall yee.

Imorgon är tanken att vi ska åka några till min stuga och stanna dära och ha jävligt roligt. Måste bara prata med mamma och pappa så det är okej, det borde det vara eftersom det är på en Ö. och det är ju inte direkt så att vi ska sänka den, ellerrrr? ; ) vi vill bara bada, grilla , chilla å såntdära ;) haha. Och om ni läser detta har ni något att fundera på mamma & pappa! Vi vill åka imorgon och stanna fredag lördag! (yy) . det ska säkert gå bra, hoppas jag =) alltså blir det inge Pdol. lika bra det, drar på lk istället! Stugan blir mer ekonomiskt ;)

Och juste! Jag har fått en dataskärm av Sandraaa, eller egentligen av Thomas! Men det fattades en sladd, men nu hittade mamma den åt mig, så nu ska jag nog fixa det och hoppas på att min statinära går igång HIHIH. ska ta alla bilder då och föra över till min bärbara. Fan vad kul, alla gamla bilder <3

Eg0biiilder på alder ja00.



And I wonder if I ever cross your mind, For me it happens all the time.

Jag älskar att blogga!


Nej vänta, stryk det dära! Jag älskar den här b-ruden!;*

hihihihiihhiihhihiihhihi godnatt.


You should give me a chance, this can't be the end

ttttttttjo bloggen.

kom nyligt hem från tha work. eh, är så jävla sliten! Kliver upp typ halv nio, börjar nio, så klär på mig borstar tädnerna och drar lixom. Och det är = fett sliten Jajo. Och vi har fått schema för nästa vecka också... kill me?! Jobbar Torsdag-Fredag-Lördag-Söndag, kan det bli värre? Litar på att jag INTE jobbar helg sista veckan då. Fuck lixom. Tur jag drar ett party till helgen då för nästa helg kommer bli grymt torr! ;-) ah whatever, nu ska jag fixa mig littäää sen dra ut med lollo!


Hope this feeling lasts the rest of my life..


Cause boy you came around and you knocked me down

Tjaobreee bloggen.

NU är jag typ död. Okej inte direkt, men nära ungefär, hähä. asså, nadja & jimmy har nu åkt, det är så jävla tragiskt! Jag var ju först i göteborg hos dem typ lääänge, sen tog vi bilen upp och dom har vart här uppe ett bra tag, har umgåtts med dom 24/7 , det är deprimernade som faan! Och sandra och malin är i utlandet och kan inte snacka med dem, fuckmylife ooooohja. För behöver verkligen snacka med dom nu. Ska skicka mejl haha!

Lollo drog iaf nyss, jag hör på musik & chillar. Om nu någon är intresserad vilket jag verkligen inte tror.


when it happens you're gonna feel it, let me tell you now
 (texten har it nå m bilden å göra)


En sak som jag tycker är ganska fränt

är faktiskt att jag har lyckats spara ut mina naglar! Och biter inte på dom längre, go mee! HEHE.


Löööönch

Tjena bloggen!

Tänkte jag kan passa på att medela er att mitt jobb är så jävla chill, och att jag är hemma på lunch nu, det blir nog dem mest lättförtjänta pengarna ever, och nej! Jag klagar inte :-)


It´s really hard to find someone who will love you, no matter what..

Nu är jag så jävla less, deprimerad och uttråkad. Sur? Ja kanske liiite. Men trött? nej självklart inte. Jag har allvarliga sömnproblem, it´s just fucking great. Just like everything else right know.


lifesucks.


-

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie




Sometimes its easier to pretend your happy rather than explain why your not

Hej bloggen!

Har gode lust att slänga ut datorn genom fönstret, telefonen lika så. Alla datorer faktiskt , inte bara min egna! Jag trodde att göteborg skulle göra en god inverkan, att jag lixom skulle komma bort för en stund och bah slippa allting, men det blev inte så, för jag hade både min dator med mig och jag hade min telefon med mig, nadja och jimmy hade två datorer också. Jag kan inte koppla av med telefon jäveln på mig och samma med datorn, för då kommer jag inte direkt bort, för jag smsar ju och sitter på internet hela tiden ändå. Sjukt störande, och nu är jag på dåligt humör, fönstret står vid öppet och jag känner hur det kliar i fingrarna efter att få kasta ut telefonen, hade lättat som fan. Men är ju fortfarande i boden, så skulle inte säga att jag skulle komma bort riktigt.. Jag behöver åka utomlands tror jag, det är vad jag verkligen behöver! 

Sen är malin borta, saknar henne som fan! Sandra åker imorgon, its killing mee. Behöver mina sötnosar! Och nadja och jimmy åker snart.. Morsan åkte till Gotland idag. Amanda J åker till sthlm imorn! Alla bara försvinner, okej inte alla men många! Ganska deprimerande faktiskt! Tur att jag jobbar, även fast jobbet var så jävla chill så har jag iallafall något att fördriva tiden med, ungefär. Skulle ut ikväll, men var för trött, är sjukt trött nu, kanske därav mitt humör? KAN ju faktiskt ha med det att göra.. hm. Kanske borde sova, eller ett sex and the city avsnitt först? herregud jag är besatt.

tjjjjobre fuckface.
 


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Kommer sakna min babeeeeeee :((((( </3








RSS 2.0