.........

If I could be with anyone, I'd still choose you. ♥



Sometimes you have to stand alone to prove that you can still stand.

lite bilder från idag bara :)
 
 
 

I don't have the time to hate people who hate me, because I'm too busy loving the people that love me

tjobreeeeeeeeee
 
har inte bloggat nå idag har typ inte orkat, har varit lite blandade känslor idag i carros lilla hjärna hehö. imorse var jag som pigg å glad sen blev jag typ dålig & kände mig sjuuuk osv, sen har jag kännt mig yr , mått illa osv,. sen kände jag mig lite ledsen också en sväng, men nu är jag på superbra humööör ! :-)
 
när jag vakande sååå fixade jag lite, inte fixade miiiiiiiiig, har faktiskt inte haft smink på mig sen jag kom hiit, jävla skönt asså :) men fixade klädde på mig tog min medicin, borsta tänderna håret, tvätta ansikte bla whatever klädde på mig? drog uuut å snurra i allum typ, sen tog jag bussen till min lägga & handlade lite på vägen. Nå bröd osv, har ju inget ätbart dära, så åt frukost i min lägenhet, och tog det allmänt lungt, skulle egentligen göra lite småsaker men somnade i soffan tills nadja ringde å väckte miggg! då var hon hemma själv så tog bussen till partille, köpte med mig sushi sen kom jag hit igen:)
 
har ätit, suttit vid datorn och glott åde, socialiserat med nadja&gustaf. vi var typ nyss på willys och pantade flaskor (haha) och handlade lite smått, ja å nadja kööpte lunch till imorn blandannat, och jag köpte två påsar med nödvändiga grejjor som jag inte orkar köpa och gå med till min lägenhet !!! som t.ex tvätt och diskmedel, tvättsvampar disktrasor massa luktagottspray , badrumsgrejjor fryspåsar osv, så ju flytta in hos mig imorgooon :-D så kunde ju vara nödvändigt faktiskt ! just nuu tyckte jag de var kul och handla dessa grejjor men tror jag kommer ångra mig efter ett tag ;-)
 
glor simpsons nu å tittar då nadja packar på för fullt, dom börjar flytten imorgon !! juste har fått massa grejjer av henne nu då dom rensar osv, typ knivar en drinkmixhistoria typ glas, en skål ja å typ nå mer:) tackar ju som inte nej direkt!
 
måste packa min väska jag har hära nu som är lite överfull, för ska ju ha med mina grejjer imorgon! har beställt ett paket från nelly också jag&nadja HEEHHE OPPPS. men de var rea.. hoppas de kommer imorgon wehehe! åh. asså har problem, måste sluta shoppa...
 
varför färgade jag bort rödskalleeen ... ajja den var jobbig å hålla röööd asså!

They tell you to be yourself - and then they judge you for who you are.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder bara :) :) :)

buuuuuuuuuuuuus

Druckit alkohol? - har väl hänt;)
Rökt? - jodu
Snusat? – Ja. och spydde gjorde jag! vidrigt..
Rökt vattenpipa? - faktiskt inte!!!
Kysst en främling? - eh ja
Fått ett sugmärke? – Ja
Gjort ett sugmärke? - haha ja
Har haft oskyddat sex? - ja.. 
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - ja
Kysst en tjej i klassen? - går ju inte i någon klass nu, men i min förra klass? HELL YEAH!;)
Gjort något dumt? - haha ja, en gång för mycket kanske! men vem bryr sig om hundra år;)
Gjort något som du ångrar? - Ja och mer än en gång!
Strulat med ditt ex? – ja..  
Fixat dig i timmar? – njaa max två kanske? haha
Gråtit inför mer än 10 personer? - säkert, snefylla på party - CHECK!
Smygit ut? säkert!
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - asså, ja typ. men inte nu alltså
Sovit bredvid någon av samma kön? - ofcourse!
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ofcourse!
Lekt med någons känslor? - ofcourse! haha ne skojja, fast de har jag.. typ ?
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?- ja, mina älskade vänner, ni vet vilka ni er♥
Gråtit dig till sömns? - jorå
Gråtit framför någon du älskar? - det har jag gjort!
Haft sex ute i skogen? - icket!
Kysst en tjej? - jajjemen!
Vaknat av att du gråter? – jaaaa ! fett obehagligt
Skrikit ord som hora och slampa till någon - jaaa ;)
Mått bättre eller sämre av alkohol? - haha ja ! både och
Slagit någon på skoj? - jorå
Blivit slagen på skoj? - ja? xd
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - jaa :-) :-)
Gått bakom ryggen på någon?- har väl hänt HEHÖ  
Varit på sol semester? - YES! usa thailand ! gode stek
Badat i havet? – ja!!
Har haft snöbollskrig? - jaaaaaa 
Sett en hel fotbollsmatch? - ja de har säkert hänt ?
Inte sovit på en hel natt? - yesbox
Varit på sjukhuset? – jorå men inte legat inne själv
Sovit i över 12 timmar? – yaa, fyfan klart !
Sett en film mer än 10 ggr? – typ, jag & lollo, grease, typ hundra gånger ! HAHA
Varit vaken en hel natt? - party all night , and sleep all day ! haha, ne, men klart ja har!
Lärt känna någon via internet? – hmm. jo de har jag !
Velat dö? – ja asså ibland känner man ju lite så , men tror inte jag faktiskt velat dö direkt.. kanske bara en stund haha
Fått ett IG? – hahaha.... ja.
Åkt buss i över 10 timmar - nej fyfan 
Varit ute en hel natt – jaadå
Blivit tagen av polisen – JAA HAHA

yeaaaaaaaaaahhhhh stek

 
 
wehehehe. men råkade bränna mig lite ?!?!? fast jag inte ens solade 20min. fattar inte. de kliar everywhereeeeeeee , hemma på suntan krävs de fan mycket för jag ska bränna mig i solariumet, fml. ajja blir ju brun iaf! hehö

Not a day goes by that I don't think of you

 
baaam! , nu är jag klar med disken :-) !! woopwoop, så nu trycker jag i mig en alvedonjäveeeel & sen drar jag och solaaaar, ska bli ganska skön-tttt , dock äre sol ute ... men den solen lär ju inte ge nå, hehe;) ska försöka att inte bränna mig thistime!

You know you're in love when the butterflies never fly away

goddaggggggg
 
sjuk & jävlig idag också .. kan typ inte andas och huvudvärken ska vi inte ens tala om! lesslessless. Och uttråkad är jag också, för är själv hemma just nu , funderar på om jag ska dra å sola hehe .. bara lite lixom! orkar inte ligga inne alltså klarar det inte, så tråkigt! Sen funderar jag på om jag kanske skulle dra till min lägenhet också, och bara chilla litegrann, försöka spana in tvättstugan lite osv. Eller bara ligga och sjuka mig, känns som jag smittar ner alla hära haha.. fast nadja har ju blivit friskare nu i alla fall för i helgen å nu igår har hon ju varit jättesjuk.. och gustaf har också börjat hosta nu!
 
tänkte i alla fall vara lite snäll nu & diska hära iallafall! kanske äta någon frukost, men mår mest bara illa, som pricken över i:et har jag ju också världens jävla mensvärk såklart ......... -.- happy times!

haha.. ♥

Loving someone who doesn't love you back is like hugging a cactus. The tighter you hold on, the more it hurts

godkvällllllll
 
har lite problem med den såhär kallade sömnen just ikväll, även fast jag varit vaken sen åtta imorseee.. segt eller så. sitter och tömmer min dator på bilder nuuu , har typ raderat säkert tusen bilder snart , shit asså. åh har massa mappar kvar! stöört hur mycket bilder man har alltså! men de är ju de bästa! kolla tillbaka på bilderna sen & alla minnen osv. :) sen hur man sett ut till och från också alla åår, haha, alla tusen hårfärger man haft! ångest typ eller vadåå? haha, har nog haft alla hårfärger man kan ha tror jag! men man måste ju testa? ;-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ROSA HÅR !!!



 
 
 
 
 
 
osvvvvvvvvv, vet bara inte vad jag passar bäst i ;(( har ju brun/röd/lila blandning nu ...
 
VILKEN FÄRG SKA JAG HA ?!?! 

Kärlek är som ett gummiband, när den ena släpper får den andra ta smällen

 
saknar..

If you don't mean what you say then shut the fuck up

 

Fina älskade djur. ♥♥♥

for in till stan, var riktigt riiiisig alltså, svettades & mådde allmänt dåligt så de blev inte sådär jättelång sväng, när jag och nadja kom in till stan mötte vi gustaf, fick träffa några av hans nya friends :) sen drog vi en snabb repa i staun, köpte lite småsaker till läggan på lagerhaus bara för dom har så roliga å söta grejer :) sen så drog vi på elggiggan (som jag gillar så mkt..) å köpte en dator , externnn hårddisk & antennsladdd. så nu funkar min tv åså ska jag byta ut min dator som lär kolappsaaaaa snart, men den leve änsålänge, sen ska jag ge den till min fina pappa ♥
 
efter elgiggen så drog jag & dajjan till min lägga då och skulle fixa det sista , vi fick upp spegeln och de sista bordet som jag ska ställa micron på:) i helgen får jag köksbordet med stolarna och nästa helg sängeeen plus mina egna personliga saker, då kommer de bli mer hemma aktigt men gillar verkligen min lägenhet:) känner mig hemma dära och bekväm så! och bor i ett område som inte är så livat, här där nadja å jimmy bor nu är de ju precis vid motorvägen mycket trafik osv. något jag kanske inte är så van vid haha. men i munkebäck så är de faktsikt väldigt lungt, de ända är att spårvagnen går förbi nästan precis utanför, men hör inte så mycket av de, får väl se om jag kommer störas nå av de sen men tror jag inte:) vad har jag mer kvar då i lägenheten ? jo skriva upp hatthyllan och några tavlor åså. Funderar på att köpa en matta till köket också.. men ska inte skriva så mycket om lägenheten eftersom ingen sett den så har ingen aning om vad jag surrar om! haha ..
 
Saknar mina ♥an hemma i bodeeen. men försöker tänka på hur kul de blir när jag kommer hem & hälsar på sen då blir de lättare att försöka kämpa sig igenom dagarna utan dom haha:-) snart ses vi igen mina smuuulor!

Tänk om folk var som pengar, då hade man bara kunnat hålla upp dom mot ljuset för att se om dom var äkta eller falska

tänk vad lätt allt hade varit då ?! och man hade inte slösat så mycket av sin tid här i livet på vissa människor .. åh herreee ! syftade på rubriken asså.
 
har varit vaken sen åtta idag, lite trött är jag! men mycket beror nog på att jag är sjuk .. har typ feta huvudvärken & har tappat rösteeen, klev upp åtta då och gick direkt till vårdcentralen med jimmy, han skulle åxå dit så. är ju inte direkt skriven på någon vårdcentral hära så visste om jag skulle kunna träffa någon sjuksköterska(?) idag. man måste typ boka tid , men ja, hade ju tur i alla fall så de var någon som hade avbokat sin tid så jag fick en tid direkt och kolla mig, hade iallafall halsfluss... såå direkt efter jag vart där gick jag till apoteket & hämta ut min mediciin, dom höll på med nå utanför apoteket fotade osv så fick sitta och vänta ett tag, haha. sen fick man någon rolig presentpåse då man hämtade ut sin medicin! hehe :-D
 
hehe lite småroligt grejjsss.
 
jaja, sen gick jag på willys & handlade lite småsaker vi behövde hära + fruskost:) så käkade jag nadja och gustaf å såg lite greys! sen drog gustaf till skolan & jag å nadja har legat här å glott greys , nu ska jag duschaa sen ska vi dra in till stan vid tre typ hur jag nu ska orka det.. men det ska nog gå bra ! har ju varit jävligt pigg trots att jag varit sjuk, hatar å ligga still har typ adhd eller nåååååååå.
 
 
 

If you asked me how many times you've crossed my mind, I would say once because you never really left.♥

 
 
tänkte att jag kanske borde starta upp bloggen lite smått nu när jag faktiskt flyttat, gjort en förändring i mitt liv & kanske till och med kan säga att jag har ett, eller hur äre egentligen? haha. jaja. flyttade till göteborg för en vecka sen i alla fall. vilsen norrlänning i "storstaden" , tur jag inte är helt ensam i alla fall! men hittar mer och mer för varje dag i alla fall, gäller att gå ut och kolla sig om kring memorera och försöka klara sig på egen hand. jobbigt när man är van att nästan aldrig göra något ensam å är så beroende av andras hjälp, därför är detta en sån stor utmaning för just mig själv. Har inte flyttat in i min lägenhet än eftersom den inte riktigt är klar, vill inte bo där när de är halvklart saker som inte åkt upp än osv, möbler som inte är färdigbyggda. nu har vi alla varit sjuka till & från så har varit ganska lungt nu två dagar. men ska iallafall lägga upp bilder när allt är klart!:)
 
Jag har åkt på halsfluss insåg jag idag, har varit väldigt förkyld med massor av huvudvärk hosta osv. men ändå kännt mig hyffsat pigg. men kan inte svälja nu och upptäckte väldigt svullna halsmandlar & även prickigt och vidrigt runt dom. så ska till vårdcentralen med jimmy imorgon för orkar inte vara sjuk något mera när jag ska sätta igång med träningen hära. ska ju försöka med mitt hälsosammare liv nu här nere, haha. första nyktra helgen på ett halvår helgen som var. har inte druckit nå läsk sen jag kom hit. lite framsteg för mig i alla fall! Och sa nej till maxmat idag, vem hade kunnat tro det lixom ;-) haha.
 
Idag har jag i alla fall varit på banken och styrt lite grejer. Sen har jag varit ute och gått, varit och solat, solade igår också 20min, sen idag. så brände mig litegrann så har haft lite frossa osv. haha.. sen har jag varit ute på en promenad med nadja och hundarna, det vi orkade. gick till mamma&pappa + gustafs hus och kikade lite, snart kommer dom ner :) och i helgen börjar nadja och jimmy sin flytt, så nu är det fullt upp hära!
 
Börjar jobba på en vecka, då börjar som allt på allvar haha :) ska bli skönt att göra något på dagarna, tjäna lite pengar igen wöhö, har nog varit ledig lite för länge nuuu, saknar faktiskt att jobbaaa, trodde aldrig jag skulle säga det men att bara glida runt flera dagar i sträck och bli sådär äckligt lat & känna att man verkligen inte gör någon nytta, nejnej, aldrig igen! får sån ångest av den tanken.
 
nu ska jag iallafall sova, upp tidigt & till vårdcentralen imorgon vare ja! ♦
 

thailand

åhhh, jag vill verkligen fara utomlands igen ....

















ååhhhhhhhsååvidareeeeeeeee
ta mig bah tbx så blir jag nöjdddddd

somewhere deep inside, you must know i miss you

tjänareee.

asså antingen spöregnar det riktigt jävla ordentligt eller så äre typ feta trafiken här utanför vilket jag tvivlar ganska hårt på , men är för lat för att kollla ut genom fönstret haha .. min säng är för skön hehehehe.

har typ städat lite i mitt rum nyss, nu är nästan allt tömmt... flyttar ju till göteborg snart så måste ju som bort med allt, ska inte ha med några möbler eller så heller så ska slänga rubbet typ, har fått ihop alla grejer i typ tre flyttlådor och en resväskaa .. känns lite jobbigt, älskar mitt rum haha.. de är lixom mitt! ajja , kommer ju få fixa & göra lägenheten till mitt egna placeee, kommer bli kul å inreda skiten faktiskt:) dock funderar jag ju på att ta ner min säng, för de är typ de bästa jag har haha, men då måste jag vara utan säng typ en månad, hur kul är de? men kanske köper en till 120 sen sätter jag bah ihop dom så jag får större säng:) får seeeeeee..

ska typ ligga hära å sega ett tag nuu sen ska jag till lulee med nåå folk :-)
sen har jag ingen aning om vafan som händer !



beslutsångesttttttttt. skaffa hårförlängning eller inte?

RSS 2.0