FREEEEDAAAAG!

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYYYYS
Eller kanske inte ?

ATM äre Sanzir0 (www.indeeed.blogg.se) som skriver eftersom Caroline

1. SUGER på att uppdatera (om du det är det ända hon suger på..?)

2. Gör någon svenska uppgift hon måste lämna in.

 

Ikväll verkar det som att blötdjuret Caroline ska festa (OVANLIGT?) hon borde spärras in..

Vilket det förövrigt står på hennes vackra skåp, en varning till allmänheten bara att det är viktigt att låsa skåpet noga för det bor en pedofil där!

Dock planerar jag riktig PAYBACK för det på mitt skåp..

 

NÅJA, vi ska gå till min farmor och tigga fika för vi är sÅÅÅ nyttiga osvosvosv, eller något!

Men vi gillar fika.

Idag i biblioteket satt Caroline med mig när jag jobbade, sen kom Mats, läraren så Caroline gick till böckerna, så säger Mats "Caroline, är du här och stör mina elever?" Caroline svarade "Nej, .. jag ska låna en bok!.." Så vänder hon sig mot böckerna och tar en bok, tittar på den och fortsätter "hells angels! jag ser upp till dom" Jag la mig på bordet och grät av skratt men Mats trodde hon var helt seriös och sa att det var mycket intressant eller något.
HAHAAHAHAAH

Nu ska vi fixa våra partyplans (FAST JAG HELLRE VILL SOVA IKV) och göra klart hennes svenska!
CIAAAO / SANNANAAA


p 14 <3 Caroline GILLAR!


Torsdag

Hej bloggen!

Okej jag suger på att uppdaterat, för tid har jag haft;) men ids inte alltid, blir som sagt ett inlägg då och då. Vaknade lite sent idag (var trött som ett sepe) , ville springa imorse men var för trött ;D kanske imorgon? ajja. Så missade iaf första bussen så tar nästa ... Carina kanske inte blir så glad men whatever, TYSKA LIXOM <3<3<3 ajja, tränat ngra dagar i rad ihopp om att få träningsvärk, det är ju det skönaste som finns :D så trodde jag att den skulle kma idag, men nae ingen jävla träningsvärk ! snyft :( får göra nå ännu jobbigare idag då, kanske är jag lite vältränad ändå? ;) hihi. aa men iaf , ehh vi ska till pingstkyrkan idag m klassen? gud vad roligt.... nja typ inteeeee. Och alla utom typ jag i klassen tog svinissprutan igår, och man blir ju typ sjuk av den, så jag lär väl vara den ända friska, och tessa typ som redan tagit den ;b haha. NU ska jag gå och fixa mig, hihi hejdå

HET !!! <3



Söndag

Hej bloggen : )

Har typ inte orkat skriva något idag, men var på gruvberget igår osv , det var helt okej =) men iaf, sitter och pluggar nu , det suger stenhårt! Men det går framåt iaf, jag bara älskar samhälls lixom !! =) hihi. Har sovmorgon imorgon ! puss pååå det va ! skulle bah visa att jag lever, skriver mer imorgon, återgår till plugget nu va;)




LöÖördag

Tjotjo bloggeeen ;D

är hemmaaaaa nu. åkte till stallet och dissade studierna, för det lät så mkt roligare. så skulle jag ut och rida. Och med min vanliga äckliga jävla tuuur så har jag haft nyckeln lös i fickan så har den RAMLAT ut ur fickan. Och så när jag kmr till stallet är dörren öppen men inte sadelkammaren åde , och där inne finns allt. fick damp och skulle ringa mamma och be henne kma med den, och då såklart har inte hon telefonen med sig ?!?! lite damp jag fick, så skulle jag fråga patrik om han var hemma så han kunde kma ut och låsa, men då var inte han hemma och helena är i sthlm. Så fick ryck, så borstade bah evert sen fick han gå ut ... sen fixa jag allt åde och drog hem. så jävla suurt. Nu är jag hemma iaf, mamma ska typ göra käk nu, fläskfilé och strips osv;D men jag mår illa men det är gott : ) ajja, ska typ duscha och fixa mig nu, sen får jag se vad som händer ikv ;D har inte bestämmt mig än vad jag ska göra :) VAD SKA NI GÖRA ?! =)

min kära citrusfrukt und moi <3



STUDIER

Tjenis bloggen

Ska ta itu med lite studier nu vaa ........


Goodmorgon

Hejhej bloggen :)

Vaknade för ett tag sen, fan vad skönt det är att sova HIHIHI ;) , ska typ gå ner och äta något :O är fan hungrig , haha. Var hos amanda mattsson igår, och jag gick fan hem sen xD haha, och det regnade ! jag var inte lite jävla blöt(misstolka inte) då jag kom hem, illa ! ehheeh. så sjöng mamma och dom singstar när jag kom och skulle sova, haha xD iaf så hade jag ju hååårspray, så nu är mitt hår helt kletigt för det blev det av regnet :( inte nice alls ! hehehehehehe. Pratar m lollo nu, vill seriöst se den! Men har inte råd:/ snyyyft ! ååh, robert pattinson är så jääävla heet <3


nomnomnomnom

nomnom bloggen !!

HIHIHIHII chockladtomten såg läskig ut :( (HÅRETT!!!)



Sko0lan

Tjaaaaaaaa bloggeeen !

Har haft första lektionen nu, jobbade fan på den ;D är typ stolt över mig sj (H) höhö, det var natur vi hade :) fick itne göra provet måste göre på en provdag:O ajja, vad kan man göra lixom? När vi hade natur läste jag om astrologi lite lätt som typ är horoskopen ju ;D Så fick fetlusten att läsa mitt dagens! :) 


Väduren 21/3-20/4

Kanske siktar du lite för högt, och när du bara når trädkronorna blir du missnöjd och stressad.

 

Oxen 21/4-21/5

Fredagen blir riktigt fin, men det krävs planering om det inte skall bli en väl rörig avslutning.

Tvillingarna 22/5-21/6

Improvisera när du stöter på hinder så blir fredagen både spännande och lönsam. Du får en livlig kväll.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du ändrar dig i sista stund och stuvar om alla fredagsplaner. Resultatet blir roligt men kaotiskt.

 

Lejonet 23/7-23/8

Bra dag för sport och glamorösa nöjen, men överansträng dig inte. Din kropp kan behöva lite vila också.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Avkoppling och lite trevligt umgänge med riktigt goda vänner ger dig en skön och inspirerande fredag.

 

Vågen 24/9-23/10

Fredagen handlar lite väl mycket om gamla bekymmer och sorger. Du kan inte riktigt koppla av.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du är lite trött men du får ändå en givande fredag. Särskilt om du ger kärleken rejält med utrymme.

 

Skytten 23/11-21/12

Nöjen och lite lyx ger dig en fredag att njuta av. Unna dig något som sätter guldkant på tillvaron.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Månen ger dig en sensuell och romantisk fredag. Det handlar väldigt mycket om känslor och drömmar.

 

Vattumannen 21/1-18/2

Nöjen och humor kan lyfta fredagen men du skulle egentligen trivas lika bra med att bara koppla av.

Fiskarna 19/2-20/3

Fin fredag som ger dig möjlighet att njuta av ren romantik. Kreativitet lönar sig också för dig.


Freeeedag

Hejhej bloggen !

Klockan är fan kvart i åtta, är trött som en jude. inte nice !! Hatar att inte ha sovmorgon, hehehhe. Jobbigt att kliva upp före klockan sju typ!!! >< hursomhelst har fixat mig åde nu, är sliten som fan, orkar inte bry mig ;b har två lektioner idag! = inte så jävla jobbigt ! (y) hehe. Efter skolan blire nog att göra bort stallet, sen tillbaka till stan osv =) HIHIHIHI. Vad ska ni hitta på för roligt idag? eeeh. jag är fan i stort behov av pengar, behöver massa saker, men högst på listan står egentligen nya skor, har hittat tre hål i dom xD Och sen massa mer och så måste man typ köpa julklappar snart? kul att jag kmr ha råd, NAAAAAAAAAAT. hursomhelst. Snart ska mamma skjutsa mig till skolan.. underbart att inte behöva ta bussen iallafall! för det finns ingen på denna jord som kan hata att åka buss mer än jag ;b det finns fan inte !! OCH , mitt hår är lika fuckat idag =(( BUHU. det är aldrig fint. blir ju emo !!




-


Ως ένα χτύπημα στο στομάχι



Pluggggg

Tjatja bloggen !

Jag sitter och pluggar naturkunskap nu, jag har inte gjort det provet än! hehe, men blir nog att göra det imorgon. så pluggar nu , hehehe. har typ gjort klart hästsaken nu också, är inte nöjd med den men kan inte få fram mer fakta och skit, hittar ingeting så ger fan upp. Är så jävla uttråkad, HATAR att sitta hemma själv och plugga! det finns inget värre... När man är själv också funderar man så jävla mkt också = not so god (emotankar) , fan vad skönt med kort dag imorgon! har två lektioner, slutar fem över elva. Det gillas väldigt mycket! Nu har jag en söt liten tindra här uppe som springer runt och vifftar på svansen och borrar in huvudet under armen när jag skriver, hon kan verkligen få en på bättre humör. NAAAAAAAAAAAAAW <3

ihihihi särvovve <3



Hemma

TjeniiiiiiIiis Blåggän.

är hemma nu, är riktigt less, men varför får ni inte veta. men det är några som speciellt stör mig ><  är hemma nu iaf, måste plugga massa nu . har ju inte gjort naturprovet så blir väl att göra det imorgon antar jag. så ska läsa igenom allt det nu osv, fan vad jobbigt ! usch. FYFAN VAD SKÖNT MED FREDAG IMORN <3 hihi. aah. sen ska jag göra klart hästuppsatsen eftersom att jag hittade ingeting på äckelinternet igår, internet duger bara till vissa saker och det är msn och facebook typ <3 hehe. aah. sen ska jag skriva klart svenskan. min svenskabok försvann ju så måste göra svenskauppsats saken? aah , sen engelskan måste jag avsluta som jag ska skicka in. Det är fan det svåraste helt ärligt. Så lär väl inte uppdateraa på ett bra tag, inte för jag har så mkt att skriva mer än att jag mår illa då och är på jävligt dåligt humör. OCH, grattis till sötelin som fyller år idag !! :) 17 år nu va ! ;) <3

stor tjej nu va !



Upptäcksfärd !!

Hej bloggen ;)

sitter i samhälls datasal med sannnaaa citron nu då va ;D vi har varit på såkallad upptäcksfärd i skolan nyss ;) HAHAHAHAHAHA fail säger jag bara. Sanna är ju så otroligt jävla diskret Va ? ;D hahaha , njaa inte riktigt ;) illa där va ! jaja , Före var vi(jag citronen och amanda m) iaf på stan och käkade på daggan ;) kycklingmacka ofcourse!

Där inne satt vi typ i tre timmar ;D haha, dom hatar nog oss dära , men våra krukväxt-krig och tomat-krig !! citronjävelN kastade fan en tomat i mitt HÅR!! Börja typ lipa och skrek "jag hatar tomat jag hatar ju tomat" HAAHAH , usch : (( vill hem och skrubba håret tyyp. Sen fick jag även ett samtal angående rättegången åxå.. fan vad kul... NAT , asså jag orkar fan inte helt ärligt ! blää ..

Ajjaaaa ska försöka att inte tänka på det nu VA ! Göra mitt bästa iaf ? asså åh blir less. JAJA !!!! Nu vet jag faktist inte vad som händer, det ryktas om att gå och köpa klubbor?? mumsigt !!


GÖTT SOM FAN <3

 


Skolan

Hej bloggen : )

Nu sitter jag i skolan och har Religon : ) vi har grupparbete nu. Vi ska göra ett studiebesök i en kyrka och även gå på en aktivitet! haha, jag är med amme J och vi har valt rörvikskyrkan ! hahaha ;D och vi ska på en aktivitet också så vi ska på adventsgudstjänst ! hahaha , underbart ! jag är inte riktigt kyrktypen om man säger så ;) blir första gången jag är med på ngt sånt? haha kommer typ råka svära i kyrkan ? får man ha vilka kläder man vill ?!?! måste man ha polotröja ?!?! :O måste man tro på gud?!?! vilka funderingar .. hmmmm. HAAHAHA =)) detta kanske är bra för mig så jag får lära mig lite ;) hihi. Vi ska ju intervjua och så också så nu ska vi ringa och boka möte ;) fan vad nice ! VI hörs sen, ska vara aktiv med amme nu ;)




Godmorgon

Hejhej bloggen ; )

Sitter häraa, ganska tidigt faktist för att vara mig (aa) haft sovmorgon hela veckan typ så kämpigt att kliva upp ju ;b hursomhelst, skulle egentligen gå till bussen nu men pappa är sweet och ska skjutsa mig på typ 10 min =) hweheeheheh. det är jobbigt att åka buss och speciellt när den går ett halvår före man börjar lixååååm. har t.om fixat mig och allting ju ;) (stolt) måste dock göra någonting åt hååååret, för det är inte okej att se ut såhära, HAHA. asså det är nå seriöst fel på det, för det vill fan aldrig bli bra!! och kan typ inte platta det, för då ramlar det av :( och vill ju inte bli flint lixom?

inte okej



Kväll

Godkväll bloggen ; )

Det finns fan ingen som kan garva framför datan mer än mig, det är typ sjukt xD känner mig helt jävla mobbad ;D haha , men skyller på mina vänner med störd humor :D tränar typ magmusklerna framför data skärmen elr nå ;) hur som helst , såg greys för ett tag sen , i love it <3 alltid lika bra ju ;) för det mesta iaf. eh, nuu gör jag inget, ska sova snart ! har bäddat rent in tha bed ! awesome ;) , hehe har inte ngn sovmorgon imogron, tufft att vakna lixom ! TYSKA på morgonen, hIHIHIHIHI. aaa iaf , tre lektioner imorgon så överlever nog, slutar tidigt ! aschill ju. Blir hem och studera då VA. Ska göra klart hästskiten nu sen sova bestämmde jag just.. hmm. vi har boxning på idrotten åxå, fan va nice ! ska äga;) Har inte tid att blogga mer nu men tänkte lämna ett litet avtryck så att säga; ) jag vill ha helg nu för är leeesslessleesss. pusss på er ;)

min käraste citrusfrukt <3



ONSDAAAAAAAAWG

Tjaaa bloggen !

Jag har inte bloggat på såååååååååååååååååååååååååååååååhäääääääääääääääääääääär länge, osv, ja ni fattar ;b om inte så kanske ni har märkt det? ajja whateveer, sitter nu och gör typ ingeting alls. Ska snart plugga som är så jävla kuul =) NAT !!! har så mycket så jag vet inte var jag ska börja, kan man göra annat än att älska samhällsprogramet eller? nejj typ intee. Så ska plugga som ett sär idag dåvaa. Vill typ få bort massa så jag kan roa mig i helgen ! haha ; ) palla sitta hemma och plugga då blir man ju typ deprimerad(emo)? inget sånt nejj , även fast jag var helt emo igår !! ville typ hänga mig med min svampsnodd !! var nära faktist. nää orka detta, men ska bättre mig med bloggningen , så skriver sen bitchäässss ;) bjuder på en sköön låååååt !




Fredags(FEST)mys

Tja bloggen ;)

Vad händer och sker ? =) Jag sitter hära och har käkat frukost. Började må illa :ss men ajjaaa, jag har FETT ont i tungan och UNDRA varför ..... hm ! jag var med sanna och hennes far på firman igår för sanna ville dricka varmchocklad(!!) så fick vi stressdricka för vi skulle och hämta gruvbergsnyckeln ! så jag brännde mig ju inte lite ! så nu har jag ont i tungisen och har en brännblåsa :( HAHAHA !

Nu iaf ska jag fixa massa till ikväll ! vi har ett problem, vi måste fixa ljud dit bort? upp? Ikväll blir det inget fredagsmys! det blir fest på gruvberget VAAAA ;) be there? =)


sämst

Tjoho bloggen ..

Asså jag är ju fan sämst alltså ?! Allt jag gör misslyckas hela tiden? Typ konstigt att man kan vara så misslyckad verkligen. Allt jag gör blir fel, klarar aldrig av något? och sen när jag väl bestämmt mig för att tro på mig själv och dum som jag är tror att det ska bli bättre, blire bara värre. Usch vad less jag är, hatar att jag är så jävla dum. Vill vara bra på något ! seriöst på något, bara nått ! men finns inget, ingeting alls. Ibland har folk frågat lixom vad man är bra på , men finns verkligen inget att svara på den frågan. Jag kan inte tro på mig själv när jag VET att jag intee kommer lyckas ändåå .. Är så jävla dålig. Ingen idé att jag lixom ens försöker göra något. Blir jävligt less på mig själv. och jag försöker bli bättre alltid, men det ger ALDRIG några resultat, visst det ger resultat , men aldrig bra resultat.. fyfan ! usch och blä. Jag är sämst. Jag är dålig och jag kommer aldrig någonsin bli bra på något !





TJAAT

Tjo bloggisen ! =)

Blir jävligt irriterad på alla som skriver om "jordens undergång" 2012 osv !! haha , ser det överallt och läser det överallt, det är inte ens intressant ! man har hört det nu lixom, käften nu och vänta tills det börjar närma sig bara? så får ni väl se vad som händer lol . Hoppas den går under så man slipper alla jävla nötar som bloggar om det och så VIDARE , och fail på mig nu som själv bloggar om det, typ ett helt inlägg ?! fan vad illa av mig ....




Är med citron sanna (=

HÄJJ BLÅGGÄÄN

nu är jag med Sanna Citron :) min fru =) innan sanna kom var jag faktist duktig och pluggade naturkunskap ;) men ingen av "pluggisarna" i min klass visste vilka sidor det var :( så jag  chansade ;) men det blev säkert bra ! Sanna har tagit med sig skolkatalogen = AWESOMEE ! snoka <3 hihi .




Skolan ♥

Tjenna bloggeeeen ;)

Sitter i skolan nu med mina söta kompisar =) hihihi . satan vad söta dom är alltså ! hihihihihiiiiii. Jag har inget liv. och tessa klagar på att mina problem inte ens är problem ! illa av henne, hår och läppglans är stora problem eller hur ?! hhehehe . vi hade psykologiprov nyss och det gick åt helvete =) asbra lixom. så blir säkert omprov och jag blir helt ledsen för orkar inte göra omprov ! ÅÅÅH . jaja, HEEHEHHE ska tydligen färga sannahår idag? =D hihi. Vad trevligt. hehe vill sola åxå ! , var i stallet imorse , jag och tessa hade morgon själv på Wf för madde är utomlands i spanien :) fatta skönt ? jag vill åxå utomlands NUUU ! ta mig till spanien ....

mmmmmmmmm vill ligga dära hhihihihii



SNOW

Hejhej bloggen :)

Jag är seg på blogga jag vet =) men jobbar på att skärpa mig iaf, ska inte lova ngt för märker att jag har svårt att hålla det då ;D men om jag säger att jag inte ska blogga så ofta då? då kanske jag göre?! :O nä inte vet jag ;D just nu sitter jag med psykologiboken i knät, hmm gud vad kul. NEEEEEEJJJJ !!! fattar typ inte speciellt mkt , ovanligt? nej men det hära är faktist ganska svårt !! =( jag ♥ samhälls lixom ? jaja , igår när man somnade snöade det på som fan :) och nu idag då man vakande, snöa det fortf och har kommit ganska mkt :) hihii




Chockladkakan man smaka igår ;D julkänslor?




Sjuuk

Hej bloggen !

Jag har typ inte orkat blogga något idag, för har sovit ända till klockan fyra ! mamma väckte mig vid åtta, jag mådde inte så jävla bra då kan jag säga men sa att jaag skulle till skolan för jag skulle skriva prov men fick inte för mamma och pappa. Så dom sjukanmälde mig och ringde vivvan om provet tydligen. men ville verkligen göra det idag ! men ja, är jävligt sjuk , nu orkar jag iaf sitta vid datorn , men har sovit i 15-16 timmar ! och har vaknat och druckit lite, har frysit som ett as osv , feeber jao. Sen då jag vaknade vid fyra så tog jag en ipreeen och då började jag svettas som fan, ja så feber gick ner, nu mår jag bättre men hostar bara som en idiot. inte så kul ! Fast nu kom mamma hem med cola så nu steg mitt humör :D nu ska jag iaf lägga mig i sängen igen HEHE och dricka coke och läsa engelska boken ! känner att det kanske börjar bli dax att läsa den ;D och TACK till min söta mor som tagit hand om min pålle idag =) <3 Jag lär vara hemma imorgon också :( det suger att sitta inne och inte ha något att göra ju ! och ja , detta var ett ointressant inlägg, men vad kan man förvänta sig av en sjukling som sovit hela dagen lixom ?! :O kanske skriver senare om jag ids iaf ; ) Bjuder på extremt heta sjuklingbilder!

HÅRET (!!!)


Cola (!!!)



Besvikna:(

Häjj blåggän.

Förstår ni är typ besviikna på mig , för jag inte har bloggat =( buhu. men ja , har inte orkat känns som meninglöst att skriva ibland så då äre lika bra att låta bli RIIIIIIGHT ? ;) Vet inte vad för smaskigt jag ska bjuda på i detta inlägg heller men tässaaa tvingade mig att blogga nu. hoho. jaja , jag sitter och studerar svenska, litteratur svenska (Y) , vissa (jag och therese och typ ngn mer) har inte gjort provet ännuu , så blir imorgon , är egentligen sjuuuuuuuuk, hm undra varför? ja iaf , men offrar mig ju såklart och åker till skolan iaf grym som jag är ;D SOVMORGN IMORGON <3 , härligt, dock så kmr jag inte kunna sova ikv, lika bra det så jag kan plugga?!?! , föööööööör jag somnade typ efter stallet ngn gång och sov till åtta, illa ! haha men skönt vare, hela familjen är sjuk åxå. underbart, nja inte riktigt. och nu har jag blivit smittad !!! var fan frisk igår, inte nice ! jaja, eh. Började ju sju i morse , inte så jävla nice. var nära på att stanna hemma ! , men tog mig samman och drog iväg till bussen tio över sex! duktigt va? =D HÖHÖHÖHÖ. Jag och tessa fick rida, trodde jag först skulle köra !!! har aldrig gjort det så blev ju som lite smånervös. men jag red och tessa körde :) hihiihih. men vill ju lära mig ngn gång.. inget mer intressant att skriva just nu. ska plugga vidare nu , mvg imorgon vafan ! hörs i min dösch. (not) 


Wannabe : $$$

Tjoho bloggläsare (:




RSS 2.0