I don't have the time to hate people who hate me, because I'm too busy loving the people that love me

tjobreeeeeeeeee
 
har inte bloggat nå idag har typ inte orkat, har varit lite blandade känslor idag i carros lilla hjärna hehö. imorse var jag som pigg å glad sen blev jag typ dålig & kände mig sjuuuk osv, sen har jag kännt mig yr , mått illa osv,. sen kände jag mig lite ledsen också en sväng, men nu är jag på superbra humööör ! :-)
 
när jag vakande sååå fixade jag lite, inte fixade miiiiiiiiig, har faktiskt inte haft smink på mig sen jag kom hiit, jävla skönt asså :) men fixade klädde på mig tog min medicin, borsta tänderna håret, tvätta ansikte bla whatever klädde på mig? drog uuut å snurra i allum typ, sen tog jag bussen till min lägga & handlade lite på vägen. Nå bröd osv, har ju inget ätbart dära, så åt frukost i min lägenhet, och tog det allmänt lungt, skulle egentligen göra lite småsaker men somnade i soffan tills nadja ringde å väckte miggg! då var hon hemma själv så tog bussen till partille, köpte med mig sushi sen kom jag hit igen:)
 
har ätit, suttit vid datorn och glott åde, socialiserat med nadja&gustaf. vi var typ nyss på willys och pantade flaskor (haha) och handlade lite smått, ja å nadja kööpte lunch till imorn blandannat, och jag köpte två påsar med nödvändiga grejjor som jag inte orkar köpa och gå med till min lägenhet !!! som t.ex tvätt och diskmedel, tvättsvampar disktrasor massa luktagottspray , badrumsgrejjor fryspåsar osv, så ju flytta in hos mig imorgooon :-D så kunde ju vara nödvändigt faktiskt ! just nuu tyckte jag de var kul och handla dessa grejjor men tror jag kommer ångra mig efter ett tag ;-)
 
glor simpsons nu å tittar då nadja packar på för fullt, dom börjar flytten imorgon !! juste har fått massa grejjer av henne nu då dom rensar osv, typ knivar en drinkmixhistoria typ glas, en skål ja å typ nå mer:) tackar ju som inte nej direkt!
 
måste packa min väska jag har hära nu som är lite överfull, för ska ju ha med mina grejjer imorgon! har beställt ett paket från nelly också jag&nadja HEEHHE OPPPS. men de var rea.. hoppas de kommer imorgon wehehe! åh. asså har problem, måste sluta shoppa...
 
varför färgade jag bort rödskalleeen ... ajja den var jobbig å hålla röööd asså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0