Learn from yesterday, live for today and hope for tomorrow

trodde verkligen inte det här om dig, trodde inte du var lika svag som alla andra but I guess I was wrong.
folk kan verkligen överaska en, och inte alltid på ett positivt sätt.


learn to forgive but never forget

There comes a point in your life when you
realize who really matters, who never did and who always will. ♥

Every now and then I get a little bit nervous that the best of all the years have gone by...

tjobree bloggen.

ligger i sängen typ helt död efter mitt & malins springpass. hade inte träningsvärk men den kom senare på dagen.. haha. dock var den inte så farlig som jag hade förväntat mig! vi sprang samma runda idag och orkade mycket mer :) känns alltid bra efteråt då man sprungit! Nu har jag duschat och ska se lite serier sen sovaa :)

Vart en sväng på stan idag, shoppade litee hehehe. dock kanske de inte var så smart, jag som skulle bli ekonomisk? ajjaaa haha. tycker jag var hyffsat ekonomisk för fyndade massa på rea ! :) hihi

har annars hängt med lollo & mallan idag :-) senare på dagen med amanda:D malin stoppade i hennes löshår så såg vi en film sen. The social network, den var faktiskt braa ! trodde inte den skulle vara det förstt. haha.

Mamma och pappa ska på ullared på måndag btw, och jag är avis ! vill också dit. men ska till göteborg då dom kommer hem, då ska jag tvinga med nadja dit igen även fast hon ska följa mamma&pappa på måndag;)

hade lagt upp bilder på vad jag shoppat idag om de inte var så att mamma hade tagit med kameran på deras lilla road trip! :) och juste, hann inte på vårdcentralen idag. eller sanningen är nog att jag helt enkelt inte orkadee... men ser typ knarkad ut och de underlättade inte att malin&lollo skämde ut mig som faaan på stan när jag stod i kassan! HAHA.. typ "shit carro du måste sluta med dumheternaaaa, skickar typ in dig på behandlingshem snart!" så kollade typ alla snett på mig.. t.om rami maffia kommenterade mina ögon ! HAHAHA ... om ni undrar så vet jag inte vad som är fel på mina ögon faktiskt. dom är bara väldigt rödsprängda och har som röda "sprickor" mellan ögonvrån och själva ögaat. de är inte ögoninflammation och ibland varrierar de om de är båda ögonen eller enaa.. men blir typ värre och värre !! skumt dedär.

nä nu sova. ska FÖRSÖKA kliva upp tidigt imorgon. försökaaa ...


haha bjuder på random fyllebild. tror jag och malin missa lite haha

You showed your ass and I saw the real you

hejhej bloggäään.

Har just städat typ hela nedervåningen, igår hela övervåningen? vad är det med mig egentligen? men fint blir det iaf :-D vanligtvis hatar jag att städa.. MEN IAF. igår efter jag städat, gått långpromenad med tindran osvv så kom malin hit & chilla, sen skulle vi panta burkar med moppen. de var lite pinsamt. men jag blev fan biff! aah. så fick massa pengarr så köpte vi mat sen for vi tbxx te bodforsen, så kom lollo hit. :)

Typ igår natt kom jag & malin på att nu jävlarr ska vi börja springa så vi for ut på en kort sväng. fan vad jobbigt de var, var typ döööd efteråt. men av ngn jävligt konstig anledning så har jag inte träningsvärk... jag som hade hoppats på att få de!! ställde klockan på elva för vi skulle ut igen men somnade om... dock ligger dom å sover fortfarande...

vill till luleå idaag, får se hur de blir med det. måste in till stan & köpa lite grejjs. måste på vårdcentralen. Har blivit mkt värre. jobbbiiiigtt.

Ska dricka upp mitt vidriga c-vitamin vatten sen väcka nåra nötter. ciaaoo


saknar dig så fruktansvärt mkt. ♥

Mr. Perfect don't exist my little friend

Tjatja bloggeen.

Har inte bloggat på väldigt längeee ! det är lixom något jag tröttnar på fram & tillbaka och det har nog hänt ganskaa mycket sen jag bloggade sist. Tagit studenten bland annat. är inte blondiee längre. Är nu arbetslös och måste kanske bestäma vad jag vill göra med mitt liv. men just nu har jag bara mitt sista sommarlov och njuter :-)

Vaknade nyligt av sms. Och det är väldigt tidigt för att vara mig.. dock väckte mamma mig vid typ sju & sa hejdåå men minns inte så mycket av det. Dom for till sthlm idag & sen ska dom vidare till gbg ! ville följa men måste vara hemma med smådjuren, ska åka senare :) 

Nu ska jag städa mitt rum, sen skulle jag och amanda promenera med dogsen en sväng. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på riiight? ;) de typ blåser ute men det är faktiskt väldigt varmt och skönt! Måste ju bli stekarväder igeen som de har varit typ hela sommarn, börjar ju tappa min bruna färg;) och vill få användning av min hawaiian tropic också! mehehehe. 

 

RSS 2.0