haahhaah

Roses are red

I have a phonee

Nobody texts me

Forever alone ...



true story broooee

I wanna write "I miss you" on a rock and throw it in your face
so that you'll know how much it hurts to miss you.



love ♥

Tumblr_m7ocdyclgu1racsslo1_500_large
Tumblr_m7orl1grwn1r82c3so1_500_large
Tumblr_m51156ke8e1r80jjso1_500_large
Tumblr_m55n15tk7a1rwx1who2_1280_large

do what the fuck you want but you never gonna break me .. ;-)

helluuuu
idag är jag på bättre humööör ! förutom att jag inte får sova ifred haha... först vaknar jag på morgonen av att dolt spammar sönder mig, tänker inte svara om det är dolt! förstår inte varför folk ens ringer med dolt? fett onödigt. wellwelll, sen råkade jag somna igen men då vaknade jag av josses spammattack på sms haha... fast de var typ bra att jag vaknade klockan var ju typ efter fyra...
idag har jag typ städat dammsugit osv, känner mig ganska duktig eftersom deet var väldigt jobbigt! ;-) men hade äntligen ork att göra det eftersom min huvudvärk har försvunnit! yaaaay. sen har jag mejlat idioterna på nelly eftersom dom inte verkar ha ngt numer så hade jag som inget vaal. nu ska jag göra middag haha.. kan inte laga mat överhuvudtaget men tänkte att jag gör ett försök, ska ju flytta hemifrån snart ?! kan ju som vara bra och kunna typ.
sen får vi se vad som händer, lollo var typ sugen på att dra på bränna,
så vi får se, de är ju ändå hyffsat bra väder! ;-)
ska tömma kameran sen också! så kanske lägger upp en liten bildbomb seen ! 

7640245530_de0c40667c_large
Tumblr_m7oky1lisv1r97s6do1_500_large
tråkigt snygg killeeee hehehehe

CHILL BITCH, I DON'T WANT YOUR BOYFRIEND. ACTUALLY, NO ONE WANTS YOUR BOYFRIEND. THAT'S WHY HE'S WITH YOU

asså fan vad den hära dagen kan fara åt helveteee. så jävla arg.

orkar typ inte blogga för har feta huvudvärken , haft de fyra dagar i rad och mår illa som ett jävla helveteee. shit less alltså. och försöker fåtag i nå jävla nummer så jag kan ringa nelly.com för dom är ju typ dum i huveeet, skickar fel saker hit och dit , får en påminelse på något jag redan försökt hämta ut men fick ett par skor istället som jag dessutom hade tagit bort från min beställning! sen när jag ska hämta ut de har dom skickat tillbaka det, åh lesss. orkar inte mejla idioterna heller för att för de första kommer dom inte fatta nå sen kommer de ta dagar innan man får svar, lesslesss .


 
Life´s a biitch, oh no wait, that was just you !

You know you love someone when their pain is your pain

tjäna bloggen
man får som lite ångest då man sitter inne i detta goväder speciellt när man verkligen längtat efter den hära värmen :) men kan ju faktiskt säga att jag har varit ute sen tio imorse typ:) haha, sen har jag legat ute och stekt på gården typ hela dagen, även hunnit tvätta ganska mkt :) allt torkar ju typ asfort när de är typ värsta steksolen! termometern stod fan på 35 i solen höhö. dock känns de som jag inte fått nå färg, men vettefan asså :)
Var ute och gick lite med tindra nyss men kan inte gå så långt åde för hon har ju så mkt päls och är kolsvart så hon dör ju typ i värmen :) får gå lite längre sen då de är svalare... är ensam hemma också ! mamma och pappa har dragit till gbg sthlm osv ! dom ska åxå till öland och se magnus uggla live... lite avis EH JA fan min idol ju wtfff.
jaa så får försöka överleva under tiden dom är borta, men mamma har lagrat upp med nudlar åt mig å gustaf så vi ska klara oss så de ska nog gå bra haha ;-) !! måste ju vänja mig att vara själv laga mat osv sån skit flyttar ju ändå ganska snart! ska skriva mer om min flytt åde men orkar inte dra det nu :)
det är traav ikvälll, chef ska kvala så är lite småsugen på å dra dit :) kanske göre! måste fixa skjuts bara om jag inte går dit, måste försöka dra med mig någon av mina jättetravintresserade vänner också ;-) ..
1071729318h2_large
Tumblr_m79p6gvjkf1rzzi72o1_500_large
Tumblr_m1rnpbuzjw1r65j28o1_500_large
pussss

When life changes to be harder, change yourself to be stronger

hejjjj

har varit en seg dag. drog ut med malin&sanna, vi drog typ på frasses osv, var i stan ådee. sen ville dh hyra film så då drog vi och hyrde nå film, men fick fel film haha.. såå såg vi den först bara för att, den handlade om typ tomten och var värsta typ skräckfilmen hahah helt störd. fick garva lite typ. sen drog vi å böt så vi fick rätt fiilm ådee, då skulle vi se en av saw filmerna, så jävla äcklig. hann se typ tre minuter sen fick jag springa iväg och spy haha. så vidriga filmer förstår inte vem fan som kommit på dem asså, sjukt.

aah sen har vi typ inte gjort nå mer ... men helt okej en söndag ju?!
nu är jag hemma iallafall. vill bädda rent i sängen men är för laaat.
men ska nog göra det snart, sen glo nå serier å sova typ :)
jobbigt med måndag imorgon.. men är ju ledig så får ju sova:)
men ska försöka kliva upp tidigt ådee ! Imorgon börjar jag och
malin springa också HAHA.. shit asså. kan bli intressant, har inte direkt
bästa konditionen om man säger så! men ska bli skönt åh kma igång;)


bjuder på nån gammal bild på mig å lollo hahahah fient

Sometimes, our eyes need to be washed by our tears so that we can see life with a clearer view again :)

well hellloooo

ligger här sliten as hell idag igen, men är faktiskt inte bakis :) bara otroligt seg! de har ju trots allt varit en ganska hård helg haha:D nee men farmen igår då, vi började hära hos mig jag, Sanna , lollo vickan och josefin :) hade askul haha, sen drog vi vidare till farmen, där de typ spårade! hann ramla också och typ skrapat upp hela benet, väldigt stabilt och inte alls nå skämmigt osv! träffa massa folk också som man inte alltid träffar, de är ju som alltid kuuul :)

ska snart dra ut med typ malin david och sanna, kanske skulle kliva upp då och börja klä på sig typ? lät dock väldigt jobbigt, hade som varit skönt å ligga i sängen hela dagen :) men då får jag fan typ ångest, mer ångest än jag redan har då alltså.

och är fortfarande deprimerad över mitt hår alltså, de är så jävla fult tkr jag. skulle aldrig klipttttt mig , tkr de är för kort . skulle ha skitit i å klippa upp de och typ skaffat hårförlägning istället som jag var sugen på, tkr inte jag passar i sånhär frilla längre. typ. åååh. kan de inte baara växa ut typ nutack. orkar inte. hatar att de ska ta hundra år, blir fan asdeprimerad alltså. fuckkkkkkk



saknar typ å vara mörkhårig ibland.. :(((

varning för bakfyllaa

är gode bakis och seg, kom just hem. så orkar inte skriva nu göre seeeeeeeeeeeeen !!
men kan ju bara medela att de var gode kul igåår, & ikväll blire ännu roligare i hope ;-)


feeeeeeeeeeeest

party ikvällllll, börjar hos josse sen får vi se vad som händer, senare blir det nog bränna :)
skriver mer imrn ;-) !! kameran följer med ikv också !


bilderrr










lite nytt ja köpte i gbggg


mina nyaa killerheeels hehehe kmr bryta benen


the eyes of a crazy persooon

Straighten up little soldier




döööö

visste dee, blev allt annat än nöjd. ÅHH JÄVLA HORAAAAAAAAAAA
håret ser förjävligt ut har lipat typ en timme nuuu
tänker aldrig mer visa mig ute och tänker aldrig mer klippa mig
och tänker inte gå ut på hela jävla helgen !!! 

lägger mig under täcket nu och koommer då fan aldrig mer fram igen !!

fuck fredag  den 13de


fuck life before life fucks you

godmorgon ..........

är typ mer död än levande, ska vara hos frissan på 25min, shit borde blåsa håret! tvättade de nyss.. haha

är lite nojig över att dra till frisören för är typ aldrig nöjd då jag drar därifrån faktiskt, dom tar alltid mer på håret än vad man ber dom om.. och jag har jävligt kort hår så vill inte att dom tar mkt allt. men allt bara hänger just nu, iaf uppklippningen och luggen. så det är de jag vill styra upp! dock vet jag att de är slitet i topparna och behövs tas i topparnaa.. men vill inte bli av med allt hååååår. åh. hoppas jag får gå därifrån nöjd för typ första gången asså! hör av mig sen hur det gick asså ..


I love the way you lie

yeahhhh

häjjjjjjjjj

är seg & trött så orkar inte blogga. vart ute hela dagen så därför jag inte skrivit nå heller:) varit med josefin och sanna iaf all day long, varit överallt. blandannat i luleå,harads och ja i boden dååå snurrat osv. pantade burkar och hämtade ut mitt nellypaket som var totalt fail, hade först beställt massa kläder å skor. och allt fanns utom skorna då jag skickade beställnignen, sen nu då ja hämta ut paketet var de endast skorna och inga kläder? lagomt less eh jooo . men skorna var fett nice plus kunde ha dom så överlever väl! var väl inte menat att jag skulle ha kläderna eller någeeeeeeeeeee !

har tagit lite bilder idag men orkar inte tömma kameran nu, ska upp snart, eller ja om typ fyra å en halv timme för då ska jag och klippa mig ! vart less på rishåret nu så måste göra något åt de asså

godnatteeeeeeen 
 

Don't compare yourself to others. Compare yourself to who you were yesterday

Mistakes are meant for learning, not repeating

tjenispenis

jag trodde jag skulle vakna typ tidigt idag & göra massa saker men ja, vaknade typ 20 över ett av att tindra stod över mig och flåsade och ville att vi skulle gå ut haha.. hade ju inte så mycket mer till val än att kriga mig upp och gå ut med henne så kom nyligt in från promenad :) Det var dock gode skönt att sova, så nu är jag utvilad! Så nu ska jag fixa lite grejjer (typ mig själv) plocka undan lite i mitt rum osv sen ska jag ut ! jag josse sanna ska panta burkar ;-) haha !! sen måste jag ta ut mitt nelly paket sen ska någon av dom få äran att färga mitt hår haha, sen får vi väl se vad som händer ! farmenbiljetterna måste vi boka ocksååå ..



måste typ rensa min garderob också, fyfan vad jobbigt.
vill aldrig skiljas från mina kläder även fast jag inte använder dom haha ....

Never fall for someone who won't catch you



justee! mitt nellypaket har kommit, så måste hämta ut de imrn :)
NOTE to myself lixom!


You learn more in failure than you ever will in success

hejsan bloggen

har inte hunnit blogga idag för haft så mycket att göra ! eller ja egentligen inte för man kan väl inte direkt påstå att man har mycket att göra när man sitter på ett plan en halv dag typ, eller okej fel av mig där, sitta på ett plan OCH på flygpatsen och uggla. fyfan så drygt det är. men värt det för nu är man hemma :) haft mycket hemlängtan men samtidigt inte.

dagen började i alla fall med att stiga upp FEM. borde vara olagligt att stiga upp den tiden förövrigt. Då drog jag och nadja till hunddagis, sjukt hur trött jag var eftersom jag endast sovit någon timme. dels för jag hade sovit så länge dagen innan och för att jag kan inte sova då jag inte är van måsarna och trafiken haha.. sen jobbade vi på dagis tills klockan halv tre sen vare bara att sticka till lägenheten, snabbpacka sen dra till flygplatsen! planet från götet gick fem! var hemma nio. så ja, ni förstår vad jag menar med drygt å sitta och vänta åh hålla på..

Mamma hämta mig på kallax, blev så glad att se henne efter bara en veckas tid ifrån varandra!:) Kom hem och hälsade på familjen , och har saknat min Tindra så sjukt mycket. ♥

Sen kom malin&sanna och hämtade mig så drog vi och plockade upp josse. sen vidare till storforsen där vi har varit resten av kvällen, kom just hem :) vi typ vandrade däraa, snackade om allt grillade osv. myspys:) är lite trött nu efter har varit uppe ett x antal timmar och just nu ligger jag i min väldigt efterlängtade säng! fyfan, tyvärr måste jag dissa din soffa nadja för inget slår min säng asså ;)






HAHA ...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

When the main person who made you smile becomes the main reason for all your tears, you need to leave

Hejsanhejasnhejsan.

Fyfan vad trött jag blev helt plötsligt? ajja whatever lixom. är väl bra för borde sova tidigt för imorgon ska jag faktiskt upp och följa på dagis haha, inte somna om ... men måste erkänna att de var gode skönt att sova till typ klockan två! Drog en sväng i allum som jag sa, blev lite shopping men inte så farligt hehe ;) köpte en mascaraa, strumpbyxor en hårfärg + ett par jeansshorts och en tröja:) juste och ett par leggins! tänkte fota allt jag köpt hära å visa bara för att lixom, men orkar inte. inte idag i alla fall, men vi får se kanske då jag kommer hem ! :)

Ligger och ser sex and the city nuuuu, är inne på säsong fem, man kan typ allt utantill osv men de är så jävla bra så måste typ se det:D helt jävla nöjd då nadja har hela boxeeeen ! yaaay

shittt, klarar inte värmen i denna staaad, typ kvavt och jävligt hela tiden haha, känns som man är utomlands typ !! om de ska vara så kan ju iallafall solen vara framme..  har varit ganska så tråkigt väder nu då jag varit hära! men what to doo lixom. Haft roligt ändå:) men skulle inte skada å se solen liiteee iaf denna sommar. om man nu kan kalla den de ?




hhehehehe well hello handsomee !

I carry your heart with me, I carry it in my heart

True friendship isn't being inseparable,
it's being separated and nothing changes, right?








It's not failure. It's unfinished success


Sometimes you just have to jump out the window and grow wings on the way down.

All those fairytales are full of shit, One more fucking love song i'll be sick







Följde aldrig naja på dagis imorse, var alldeles för trött haha..
Har bara sovit, promenerat med nikki och diskat hehehe.
nu ska jag duscha typ sen kanske springa till allum en sväng
och dra en sista check i affärerna hehehehe. fast borde inte shoppa.
men titta kan man ju alltid göra, eller? ;-)


På hunddagis













:)))))))


It's hard to see people change right in front of you, but the hardest part is remembering who they used to be

tjabba bloggen.

just nu sitter jag i Nadja&jimmys soffa hära i göteborg:) har varit hära sen 5e! kommit hit för att hälsa på plus att checka lite grejjer åså, något som jag kommer skriva mer om sen. Vi har hunnit med ganska mycket faktiskt, shopping i massor, typ käkat ute, festat , varit på Nadjas jobb och så, hon jobbar på hunddagis så jag har följt med henne och hjälp till och så, är så stor skillnad om man jämnför med hästarna som jag jobbat med, för de första är det sjukt lungt! sen är de ju ett helt annat djur lixom, saknar hästarna sjukt mycket faktiskt om jag ska vara riktigt ärlig .. de svider lite i mitt kära hästhjärta sen har jag ju några fyrbenta som ligger varmt om hjärtat som jag saknar väldigt mycket! Så blir nog en sväng till råbäcken då jag kommer hem .. :)

Har ju då som sagt slutat i råbäcken.., sjukt tråkigt men de var ett val jag gjorde för att testa något annat! Vet inte om jag har gjort rätt eller fel, men de återstår ju att se helt enkelt.. man kan ju inte veta om man gjort rätt val här i livet för än man har prövat, och man har ju inte hur mycket tid på sig som helst, och man ska ta tillfällen att göra nya saker då man har chansen, även fast rädsla av att lämna tryggheten och allt sånt skrämmer skiten ur en ..

Klev upp före fan med Nadja imorse, typ klockan fem. var ganska död. ska upp typ lika tidigt imrn ..... blir å ta igen lite sömn då man kommer hem;) om man ens hinner med det! livet bara rusar förbi ungefär.. ah ångest. saknar mina go vänner också ! Ska bli skönt att träffa dom på Onsdag då jag åker homee :)

nu ska jag sitta och uggla hära tills jag blir trött..lär ju aldrig hända, men man kan ju alltid hoppas :) jag är ju som van dock att sova lite så :) och har sån jäkla ångest över hur lite jag rör på fläsket nu då jag slutat jobbet... fyfan ! haha. blir å börja träna snart: ) ajja men godnatt folkeeeeeeeet







...................

RSS 2.0