never give up

Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan att du ger dem ditt tillstånd.


livet är för viktigt för att tas på allvar

Hejhej bloggen!

Jag har inte skrattat på flera dagar. Det känns typ sjukt, jag låg och tänkte på det idag. Jag brukar garva konstant, jag brukar skratta så att det gör ont i magen, så att jag börjar gråta. Åt allt, men jag ser inget roligt längre. och det är hemskt. för vill inte känna så. känner att jag behöver en vändning. Jag känner att jag inte kan må såhära längre. Så idag vänder jag och går och andra hållet. Och jag hoppas att jag snart får skratta igen :-)
 


Jag är en glad persooon:)

falsk är bara förnamnet

FUCK YOOOOOOOOOOOOOOU !!


I thought it would be different this time but I guess I was wrong

Bästa vänner är som diamanter, värdefulla och sällsynta. Falska vänner är som löv, finns överallt.


happy birthday

grattis malin♥


And the tears come streaming down your face

less på lögner


You left with no goodbye, not a single word was said

i wanna feel happy


whatever it is that was getting us high, stops feeling good, and start to hurts.

Why do we always believe in the bad things people say about us, and never the good ones...?


Min fina gumma ♥♥


de värsta som finns, är när man får veta att man inte är tillräckligt bra

tjatja bloggen

känner att jag inte har nå liv för tillfället, pluggar typ bara hela tiden. fast egentligen är det ju ganska bra men ja, känns som man inte har nå liv typ. hehehe. ah. igår iaf så var jag hemma, så pluggade ja typ hela dagen, följde mamma å typ besiktade bilen å handlade osv, senare mot kvällen gick jag te stan, träffa anni och sanna. sen fick vi skjuts hem te mig så hyrde vi en film, sen kom tessaaa sen drog sanna och anni en sväng, sen kom anni tillbaka och tog med sig valpeen:) tindra och tracy busade massa :) haha, men tindran tyckte hon var lite jobbig;) sen kom frida hit då drog vi ut, de var typ vid halv tolv haha ;D sen körde vi runt, socialiserade oss med nå folk på tempoo osv:)

idag har jag som sagt bara pluggat, har fortfarande sjukt mycket kvar.. och har prov imrn. och redovisning. och en debattartikel ska in. Tur att allt är klart iaf;) fast provet vettefan hur de kmr gå alltså! nervöst, om jag nu ens hare imorgon men tror det blir så .

snart kmr typ anni sanna & frida å hämtar mig trorjag:) soooft. jobbigt å börja vanligt tid imorgon btw.

hahaha starbright är sexig !

våra brister gör oss till människor

Ridlektionen gick ganska bra :) Red svante igen. Sist jag red honom så red jag med inspänningstyglar, idag behövde jag inte göra det. Han var lite stel i början men i slutet gick han väldigt fint i form :) Sjukt jobbigt var det! haha var helt slut efter passet. Den som säger att ridning inte är en sport kan typ ta sig ngnstans :) Svante är en fin häst men han är så jävla arg. Han är hästilsk och sparkar och drar bak öronen åt dom andra hästarna. När vi gick in efter lektionen kom malin för nära när vi gick in så han kastade sig och sparkade punch. idiothäst. sen står han och hugger och hotar i luften. så otrevligt när hästar håller på så! men konstigt nog fastnar jag oftast för dem hästarna som har annorlunda brister typ.. :)

just nu har jag sjukt tråkigt. har typ duschat sminkat mig osv i brist på annat att göra. men blir nog dra ut på ett tag verkar det som:) blir som jag sagt tidigare en lugn helg. men hade varit jävligt roligt att åka på piteå crusing måste jag erkänna !


thank you for making me stronger

fyfan vad jag är TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTT.

Jag älskar att sova, men jag hatar att vakna för det är fan inte ofta man vaknar pigg, glad och utvilad alltså! haha, ska vara på brk om typ en timme, thank god att man inte måste fixa sig för jag känner verkligen att jag inte pallar. haha. Tänkte skriva lite på min uppsats och typ äta frukost innan jag drar.

känns bra att det blir en nykter helg :) för ovanlighetens skull typ... det är piteåcrusing , hade varit kul å dra på det, men orkar intee ;b Och jag är så jävla irriterad nu för jag kollade i onsdags natt efter en studentklänning och på torsdag förmiddag skulle jag beställa den, så finns den bara kvar i large och extra large. man bah åh kul. när jag äntligen hade hittat en lixom. just my luck.

jaja nu har jag inte tid sitta här, vi hörs sen!



i'm not pushing you away, i'm holding on for dear life and i need you to need me back

Hejsan bloggen!

Just nu sitter jag & borstar tänderna! om ni ville veta lixom. Kom nyligt hem och håller på frysa arslet av mig. satan vad kallt det är! gjorde bort en uppgift tidigare, debattartikeln ifall någon är intresserad. sen cyklade jag till sanna och vi gick till travet. Fick dissen av vakten vid grinden att vi inte var klädde för att jobba i ett stall.. haha ! vi kanske borde ha varit de för det var väldigt kallt... så gick vi och sa hej till frida sen upp till banan och kollade loppp! var lite social med tessa och jenny åxå :D yaa så har vi suttit dära halva kvällen, hur tråkigt de än kanske låter så vare faaktiskt roligt ;)

Sen kom en repporter och kameraman å ville att vi skulle vara med å säga hejdåå från bodentravet som dom sen skulle visa på travsporten senare; D haha, piiinsamt! så de var på tv typ vid elva, halv tolv nu ikväll;) tur att jag missade det typ! hade fått ångest av att seee, haha men fick ett sms av mamma att vi var riktigt söta ! säkert...

aaah sen iaf så drog jag frida & sanna från travet, for i maxdriven och spåra som vanligt, sen hem till fridaa åde, tog in lite hästar osv :)) sen skjutsa hon hem oss söt som hon är;* hiihihihii . jag lämnda lixom cykeln hos sanna... kanske inte så smart... men dem har ju stängt av alla jävla gatulampor i hela stan, och jag är mörkrädd. Så ville som inte cyklaa. hahaha.

imorgon iaf har jag ingen skola, dock ridlektion på brk;) taggataggaaa


hahahaha fint

Sometimes I just can't shut the hell up

hejhej bloggen!

Kom ganska nyss hem från skolan. En lektion idag, med min favorit lärare! woho. sen hade vi betygsnack trodde hon skulle såga mig som fan, men hade konstigt nog fel. Ett prov jag inte hade fått tbx hade jag tydligen fått G på åxå! haha. Har ganska mycket kvar i skolan nu men är taggad mer än någonsin att göra bort det! Ska bli så kul att ta studenten, även fast de känns lite konsitgt att gå ut med ig i matte. Men matte har jag aldrig varit bra på, och har aldrig varit.. de är något som jag aldrig lyckats lära mig. någonsin.

Det jag har kvar i skolan (note to myself)

* Nk prov
* Filosofi prov
* Två tacktal
* Debuttartikel
* Projektrapporten
* Uppsats om en filosof
* Skriva en uppsats om cancer
* En svenska redovisning

Det är väl bara att börja nu då.. hoppas jag inte har glömt något! haha.

Idag btw så sov jag väldigt länge. vaknade typ tolv. så fixade mig och följde mamma på stan. köpte massa smink och en tröja. hehe. och ett par örhängen! har kanske hittat två klännignar också till studenten! men funderar på beställa hem dem och prova iaf, och om dem inte passar så skickar jag tbx dom. måste hitta skor till studenten åxå! Är verkligen taggad :) men nu måste jag fortsätta med plugget, vill på travet ikväll men vi får se om jag hinner med det :)


YEYEYEYEEYY


what you give, is what you get.

hej bloggläsare.

om jag har kvar några? haha, jag personligen älskar att läsa bloggar,men när det kommer till mig och min blogg så sker de inga större framsteg direkt. Men nu tänkte jag att jag skulle vara duktig och skriva några rader, och jag gör ju ganska bra ifrån mig eller hur?

Kom nyligt hem. Varit med sanna frida & malin :) Idag började jag vanlig tid, sov hos frida igår så vi klev upp typ ngn gång efter sju, typ käkade sen drog och skjutsa alla kids till skolan med familjebilen (!!) . sen drog jag och frida till skolan;) hade nåra lektioner sen drog jag hem, efter ja sanna och frida hade dragit raggen med familjebilen ofc. Då pluggade jag och skrev sju sidor på projektrapporten. Men är inte riktigt klar. Idioten, nämner inga namn, kan ju glömma att hon får in mitt arbete imorgon när hon sagt klart och tydligt att de skulle vara inne senast fredag. men tydligen gällde det alla utom mig. Precis som när hon idag sa till mig att jag inte visade upp något på projektmässan vilket jag VISST gjorde och alla vet om det dessutom. Börjar bli riktigt jävla less.

ajja, somnade sen någon timme sen vaknade jag av att malin ringde. Följde hon frida & sanna till heden, malin skulle hoppa sin häst så vi kollade på. Sen fick jag rida åxå. Storaset på 180cm och ändå bara fem år! :) men han var riktigt trevlig att rida. hehehehe. sen drog vi vidare, sen vidare te malin och såg två skreeeckfilmer. Sen drog jag hem!

har sovmorgon imorn. gode skönt. Och jag måste hitta en studentklänning. men de finns verkligen inga fina! Men får fortsätta kämpa med letandet! Förhoppningvis hittar jag snart någon jag gillar. Skönt med torsdag imorgon. men har lektion med idioten.. mindre kul! Vågar satsa mitt liv på att jag går iväg från den lektionen på dåligt humör som vanligt. Nu ska jag nog se ett ga avsnitt. Greys anatomy ofc. Sen sova, men vi hörs imorgon!

Godnatt:)

Bjuder på en fin bild åxå.....

HAHAHAHHA!!


RSS 2.0