You said we wouldn't be apart

Hej bloggen!

Imorgon åker jag till thailand med Amanda J :-D HIHI! ska bli jävligt roligt, är taggad till tusen men också väldigt väldigt nervös! Somnade vid halv åtta ngn gång och vaknade vid 11- halv 12. haha, så nu är jag ganska pigg! håller på packa klart, ska upp åtta imorgon och fara på stan, eller ja de mesta öppnar ju typ tio, eller nio. Ska på coop, apoteket, h&m. Ska köpa typ batterier solskyddskräm schampoo, balsam och så vidare :)

Var på praktiken idag, gick bra och var kul som vanligt:) förutom EN liten detalj som förstörde hela min dag, nämner inga namn... men säger jag the big D fattar dom flesta HAHAHA, iaf som går i spet08!

Nu måste jag fortsätta packa, jag ska ta med datorn till thailand så kommer blogga dära;) flyget går 14:oo imorgon! 12 timmar på ett plan, ohyeee va kul! Är irriterad för min mp3, elr ja GUSTAFS mp3 inte rymde många låtar alls.. så kmr få sitta och lyssna igenom samma låtar ett helt liv.



HEHEHEHE

No matter what you think I’ll always be around



You can’t stand beside me
And think you know me

Slip inside the eye of your mind

Hejhej bloggen.

Ska försöka börja blogga nu igen, haha. var ett tag sen! skulle ju börja med den där listan också men de gick ju inte så bra;b haha. Idag har jag bara legat hemma och tagit de lungt iallafall & de har varit askönt;D börjat packa och städa osv, åker ju till thailand på tisdag :) är lite stressad för jag har praktik från sju till fyra imorgon och måste köpa solkskyddsgrejs och ska och hämta kläder och en mp3 hos malin och cash, sen förbi amanda också. och mamma börjar jobba halv fem, kommer inte hinna! stressss. vettefan hur jag ska göra, om jag inte fixar de på tisdag morgon. Vi får se?

helgen har varit helt ok! Fest i fredags, de var kuul :) sov dock typ ingeet, gick och la oss typ åtta?! vakna tio.. haha sen var jag på travet på lördagen och sen var med sanna och typ tog de lungt hela den dagen, ganska skönt:) samma sak idag, sov typ i hundra år! skönt som fan hähäähäh!

kan lägga upp lite bilder från helgen! bara för att jag har en kamera nu igen (a) HIHI.
okej hade aldrig en kamera de var mamma och pappas... MEN IAF .











OSVVVVVVVVVVVVV


~ ~


Sometimes it's better to be alone, no one can hurt you that way.


var dig själv, alla andra finns de redan så många av!

jag betyder inte ett skit för dig, och du visar det så jävla tydligt!
Och jag trodde verkligen jag betydde mer för dig, de gjorde jag.
Men människor kan verkligen överaska en.

Sjukt less på dig och ditt lilla spel du spelar.
ge bara upp.


RSS 2.0