Gnet evert

Mitt hjärta , mitt allt! Detta är kärlek på högsta nivå ♥












Torsdag

Tjoho bloggeeen (:

Jag var dåååå på invigningen på Enter idag : )) det var sjukt mkt folk ,eh vars kommer allt folk från egentligen ?!och jävla pervogubbar som tränger sig som fan och typ PRESSAR bakom en ? inte nice. aa man blev typ mosad, menar chilla den är en GALLERIA vi pratar om. JAJA. eh, klockan ringde halv åtta imorse men var jävliigt trött alltså, så sov vidare en timme xD inte så bra för fick stressa som ett psyk !! och hade en skitstor finne som jag var tvungen klämma också !! så har gått runt med en röd jävla prick i fejjan idag. inte så nice alltså ! jaja jag och mamma tog bussen , jag han trotsallt duscha och blåsa håret, sminka mig åde på en halvtimme, duktigt av mig tkr jag ju:D aa när vi kom till stan typ en halvtimme innan det öppna så vare massa folk , shit lixom! jaja vi ställde oss i kö men när den närmade sig tio fick alla ryck och tröck sig fram ;D hehe, det var kameror osv överallt! Det var en stor dag i lilla boden idag förstår ni ;) haha .

Så jag och mamma kollade runt i hela gallerian och så, fin är den:) sen gick vi och fika på bodensia HEHEEHE det var gott :):) men i gallerian var det ju fullt så där kunde man ju inte sitta typ ;D haha ! Så efter vi myst på bodensia så tog jag bussisen till stallet och fixa klart, hade lunch sååå. Sen gick det ingen bussssss så orkade inte vänta så gick till ica kvantum sen vänta fem min och tog bussen därifrån;) haha , sen gallerian med maggie och carre, och stan i övrigt såklart;) Sen vare TANDLÄKAREN buuhu. men inget hål hade jag :D HIHI. fick jävla äckelbananlack som jag försökte spotta ut på något vis sen efteråt. Mamma hämta mig sen hem och äta , sen vare bara fara iväg igen och ta in hästen , ingee rida idag, hade typ inte tid ! : / och sen till maggie för att dra och stekaa lite, solade bara 10 min nu första gången men drar fan en 20 minutare imorgon va; ) måste ju va brownie!


Har även bilder från då dom började bygga gallerian för ett braaaa tag sen :)





Fika med maaami :) ;*



Promenad från stallet ! ;D




Galleria Enter

Tjena igen bloggen!

För ni som inte visste det, fast vem har kunnat missa? Att imorgon den 29/10 öppnar den helt nya gallerian Enter i boden :) Det är väldigt stort för boden faktist, men det har ju blivit mer och mer i boden nu med tiden vilket är kul för oss bodenbor ! :) Fast vi får väl beklaga att vi är lite efter i utvecklingen? haha. Jag ska dit med mamma på öppningen. Dom öppnar klockan 10:00 och jag tror det var att dom 100 första får en present. Hela boden lär väl vara dära, men man måste ju nästan dit när något lite störra äntligen händer här hemma :) Man har ju sett utanför gallerian och den ser väldigt fin ut :) tar väl kanske en bild eller två och slänger upp för er läsare som kanske inte bor i boden som vill se =) fast det är säkert ingeting mot galleriorna i Göteborg och typ Stockholm ;)




Tandläkaren

Hej bloggen !

Imorgon ska jag till TANDLÄKAREN ! fyfan vad hemskt. i hate it. har säkert typ hål också, asså nae jag vill inte :( asså så fort jag kommer in dit vill jag typ gråta och springa ut , hatar lukten hos tandläkaren åxå :( BUHU PLEASE DONT MAKE MEEE GO THEEERE . why ? ;( sen om jag inte går dit måste jag betala, jag vill intäää!! Får man skita i att gå till tandläkaren? jag tkr ju mina tänder är ändå okej nu juuu :( nää detta suger!! Går och gömmer mig typ, men som sagt , då kommer typ en fet räkning jagandes efter mig. illa !


Typ jag imorgon !



sooo fucking cute !

Hej bloggen !

Beyonce sjunger till en liten tjej som har cancer, så jävla sorligt lipar typ sönder då jag ser ju :(





Onsdag

Hej bloggen : )

Okej nu har jag varit jävligt seg med uppdateringen, illa? ;D ja illa som fan !! Men har typ ändå inte tappat nå läsare ganska fränt ju ;) haha , tkr jag borde ha tid att blogga när det är lov och allt men har ju massa att göra såå hinner typ inte ;D men iaf, Igår red jag då evert första gången på väldigt väldigt länge :) hihi , det var underbart att sitta på han igen :) men aldrig har jag suttit på en sån pigg häst ! asså fan, haha ;p Red ju då med lollo och meckis, haha och ja, han gick omkring och skrek hela tiden(?) han gick i "form" och spännde sig och typ gick helt samlat och trampade , sen ville han typ bocka hela tiden och lyfte som bakbenen åde och lyfte röven och kasta med skallen , haha och jag var barbacka så det var tur han aldrig gjorde det ;D höhö. Sen på hemvägen då det åxå blev snöstorm typ fick jag rida i skänkelvikning för han inte skulle dampa lös, och före det reste han sig åxå lite lätt ;D haha , sen då mecken skulle hem och jag  hem så fick jag hoppa av för visste han skulle sticka så hoppade av innan han börja dampa :) och då var han lika galen och kasta sig osv, han är så glad för att vara igång igen :) man märker det på han , hela han skakar ju när man rider =) hihi min lilla gubbe ! ♥

Idag har varit en jävligt slö dag, skulle upp sex för skulle ta bussen till stallet, hade morgon ;b , men gick och la mig halv två igår , typ senare så var AStrött. haha, men hann med bussen iaf men sen då jag väl var framme i busskuren kom jag ju då på att jag glömt nyckeln. Fan vad lyckat lixom. Men skulle absolut inte ha tid att springa hem och hämta nyckeln då skulle jag vara framme i stallet typ perfekt till lunch ! (y) , så hoppades på det skulle vara öppet iaf , och jag hade tur som fan kan jag säga, öppet vare :) hehe. Släppte ut hästarna och det orkade inte mocka och sånt så drog hem ,sen åkte mamma hem från jobbet så vi åkte på samma buss ;) hemma gick vi ut på en liten promenad med tindra :) sen var vi inne typ halv nio ? , då gick jag och la mig dirr, sov till tre :D haha , kastade mig upp och sprang som ett psyk till bussen för att åka och rida innan det blev mörkt. Red själv idag och hästen var precis lika pigg, om inte piggare? haha, men ingen bock, däremot någon resning !;D och massa skrik från hans sida osv, jävla damp alltså ;) men hellre en pigg häst än seg och slö lixom ?!?! :D

aaa iaf , sen hämta mamma mig. vi for och handla åså. Åkte på dollar, köpte cola <3 HEHEHEHE. har inte ätit eller druckit nå på hela dagen faktist så nu gör mamma middag så snart får jag äta :) men är inte hungrig längre det var värre tidigare :O , aaah iaf. Skulle faktist sola idag men det blev inte men imorgon ;) höhö. ska bli browniiieee lixom ;) har aldrig solat men nu äre väl på tiden ?!?! HÖÖHÖH: )

JUSTE IGÅR ! när jag red och skulle möta lollo, kom typ värsta reatardet fram bah hej när vi red på cykelbanan, och jag typ bah eh hej? han bah får jag klappa hästen ??? jag bah eh jaaa visst .. så börja han klappa på evert och så säger han "jag är inte farlig jag är jättesnäll , jag var farlig förut men inte längre" jag bah eh wtf ?! och tänkte rida därifrån så börjar han surra om att han håller på med trav och ville köpa evert, jag bah eh nej ?! han är inte till salu? så läste han på min jacka som det står på mitt namn på han bah "jaha caroline.. bor du hära i området?" jag bah eH NEJ , så red jag iväg han på ta hand om dig killen till evert sen bah och du med tjejen så tog han tag i mitt BEN jag bah omg !! fick panik och red iväg fort som fan, jävla missfoster :(:(:( ska fan aldrig mer rida på cykelbanan !! han var typ läskig och såg kriminell ut ... läskigt ?!?! jaa en aning !! :O Men nu ska jag snart äta sen duscha och så vidare, vad som händer ikv får ni väl höra senare ;)

ibland(alltid) saknar jag mitt svarta emohår !! </3



Imorgon

Hejhej bloggen ! : )

Imorgon smäller det , eller rättare sagt IDAG klockan 09:00 släpps biljetterna !! , jag ska vara vaken och boka ! fyfan , JAG MÅSTE FÅ BILJEETTTTT , annars är det fan killing time på väldigtväldigt hög nivå! är typ nervös ! haha : ( fatta bara att se dom live? att lixom se dom i verkliga livet !! SNYGGJÄVLA TOM <3 , kommer ju dö, kommer ju typ skrika till så jag inte kan prata sen ! fyfan !! men ska inte ta ut något i förskött för KAN ju hända att jag inte får nån biljett !! :(:( men ja, Ikväll har jag iaf  varit med sanna lollo och maggie :D vi hade kul och roade oss med att se Sex and the city: D bra som alltid, men jag och lollo har ju nött sönder det , men fortfarande inte less ; ) men när SANNA OCH LOLLO blir uttråkade har dom visst kommit på att man kan kittla sönder eh .. mig ! haha underbart !! verkligen ;) jag är ju inte alls kittlig lixom ! Men kunde inte stanna så jävla länge hos sanna den röde, för mamma skulle lixom hämta mig :) hehehehehe. Och imorgon ska jag och Therese bada ;) på badhuset lixom !!

men jag har en "LITEN" fundering, jag har ju blekt håret, ja det är ju faktist sönderblekt typ, kmr mitt hår typ bli GRÖNT !?!?! , skulle vara tacksam för svar faktist !!

Men nu bloggen ska jag faktist bara kika runt lite till hära, nörd som jag är, sen sova. men puss på er, och ska skärpa mig med uppdateringen, har varit riktigt seg! FÖRLÅT MIG SNÄLLa ! ; )


Lördag

Tjenis bloggen ;)

Jag har varit jävligt seg med uppdateringen, men har haft mycket för mig så, har ju faktist ett liv så då hinner man inte blogga 24/7 ju ;)  Var hos tessa igår, fredagsmys med hon och sanna, det var ju underbart roligt :D hah.
Önskar jag kunde blogga mera nu men ska till stallet , ville bara visa att jag lever typ?
Skriver när jag kommer hem då! för nu äre bråttom säger mami !


TOKIO HOTEL <3

BLOGGEN !!

TOKIO HOTEL kmr till sverige/GÖTEBORG 5e mars 2010 !!! asså jag dör juuu !!!!! syrran bor ju fan i göteborg åker dit och bor gratis , dom släpps på måndag biljetterna alltså JAG MÅSTE JAG MÅSTE , fyfan vad underbart det är helt otroligt !! även om vi ska utomlands så måste jag ju spara pengar!! men jag MÅSTE se dom jag måste !!:D Det kommer kosta 400 kr alltså biljetterna sen resan kostar ju åxå !!! fan kmr inte ha rååååd! asså fuck , det MÅSTE fan lösa sig, min jävla dröm att se dom juu!!!!!!!!!!!!!! ;(



SKOLA <3

HÄÄJJJ BLOGGEN !!

är i skolan nu, dricker cola och chillar ;D har haft idrott, vi hade badminton , jag ägde .... NAT ! haha det gick väl inte så jävla bra, heheheh. hoppades ju på att vi skulle ha typ handboll eller nå juu ;) nu har vi hästkunskap med tha big D , fan vad nice =) kul bara att jag inte har med mig något att redovisa som jag gjort. ajja det löser sig!


Skellefteeå

Tjenare bloggen!

Idag har jag inte bloggat någonting alls juu, det är för att min dag har varit väldigt stressig; ) var så jävla trött imorse så jag tog mig en liten sovmorgon då vi egentligen skulle ha företagsekonomi SORRY TESSA ! HEHEHE , men sen tjata alla på facebook att jag skulle ta bussen innan engelskan så jag sminka mig på typ EN minut, så såg inte så jävla vackert ut ?! men vad gör man inte för dom lixom ?! ; ) såå stressa som fan till bussen typ så hann med den , WOOHO ovanlgit faktist ; ) så kom till skolan då engelskan börja , perfekt asså ?! såå såg vi den söta filmen :) den var faktist bra på något konstigt vis ?! ajja HIHIHI .

aaa sen så skulle jag ju följa tessa till skeåå som hästskötare för hon skulle tävla idag : ) det var fan askul alltså ! det tar ju som ett tag dit ner så EHEH vi roade oss på våra egna lilla sätt, men roligat var nog hemvägen ?!?! vi ringde några goda vänner och delade några skratt :D hihihi ! hahah , och tessa och Molltas var jätteduktiga, dom kom tvåa, hejjade på som fan så den jag stod brevid kolla snett på mig =( Skelleteåeåå är förövrigt en håla och travet var inte speceillt fräsht gillade typ inte ! :O men är man dära med trevligt folk så blev det mktmktmkt bättre ju ; ) hiihi, tessas syrra och marre tävlade ååxå : ) Sen lämande tessa också tillbaka sin ponny , det var typ sorligt :( vart typ deprimerad då .. för att tessa blev ledsen och så : / hon har ju som haft han ett tag .. men hursomhelst... hemvägen var iaf awesome, om ett gått skratt förlänger livet kommer jag leva i en evighet ;) och jag och tesas tog undertbart vackra bilder som lär kma ut sen för jag vet ni typ verkligen vill se dom ; ) så ortoligt vackra kan jag då lova ! hehe. Kvällens bästa var nog när tessa bah "det är så jävla mycket dimma ute så jag kan knappt se handen utanför rutan !! " jag "vilken jävla hand?!"  tessa "JAG VET INTE FÖR JAG SER DEN JU INTE " HAAHAHA  , så jävla dååååligt xD men att vara övertrött + cola + mercan + tessa = sjukt jävla kul ;) haha

Nu är jag väldigt trött och en dusch känns jävligt lockande men är förbannat trött alltså! och om jag duschar nu kommer lixom mitt hår stå åt verkligen ALAL håll imorgon, det är inte så vackert kan jag då lova. Så ja, kanske duschar imorgon på morgonen ? men det är fett jobbigt, hm , måste fundera ett tag. iallafall jag VISSTE att jag skulle få träningsvärk i ett ben idag, för ja det har jag ju , VERKLIGEN INTE skönt alltsåå !

Min mobil är verkligen död på riktigt nu , så hade laddad upp en söt bild på tessas stjärna om den hade levt, så ni får helt enkelt vänta, men kan bjuda på någon annan vacker bild då, bara för skojj skull ;)

Lycklig tjej pratar m jonathan i telen ! ;*





Tisdag

Tjenaree bloggen ; )

Jag vet vad alla vill och typ förväntar sig att jag ska skriva nu, men SYND , never gonna happend ;)
Är jävligt trött just nu alltså, vaknade sex imorse ;D eh, har svenska prov imorgon och vill bara gå och lägga mig , men det går absolut inte måste plugga svenska nu,börjar lixom få lite ångest typ ! jaja, men har skippat att se ugly betty, men kan fan inte missa Desperate housewife alltså ?!?! det är typ mitt liv ju!! Blir att typ studera hela natten dårå. Iaf imorse hade jag morgon i stallet före Wf , det gick väl helt okej och fick fylla massa hösäckar också frös typ ihjäl om händerna, men det gick :) , eeh. på wf då, vi fick rida , vi skulle rida en mil , elr ja jag red så körde tessa, det var ju asmysigt :) hihi , men hade ojämna stigbyglar såhära för det fanns inte nog med hål i stigläderna såå kommer typ ha träningsvärk i typ ETT ben, hm underbart, nej fan nu får ni inte höra mera om min skitintressanta dag faktist ;) för jag ska fortsätta med svenska studierna hihi, måste verkligen, sen tv.

En söt bäbis :)




Skolan + tyska + cs = awesome ?

Hejhej bloggen ! ; )

Har tyska lektion nuu men jag malin freddeebooiii och sofie spelar cs ist och jag äger bokstavligt talat ;)


Godmorgon

Hejhej bloggen !

tänkte bara berätta att ... JAG ÄR TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTT ; ( ska gå till bussen nu... klockan är 06:05 ! asså buuuhu ! jag vill sova !!! och känner mig jävligt risig... SUCK! ajja VIII hörs sen! : )



Goodniiight

Godnatt bloggen!

Skulle bara lämna ett litet avtryck såattsäga, ska sova nu typ ; ) fett skönt och tvätta bort sminket åde måste jag då säga ! ehehehe. jaa, ska upp och några timmar, stallet för min del. och tessas då , underbart måste jag då säga <3 hihi , hoppas vi typ får rida ut :) det hade inte suttit fel faktist ! eh, och juste ! , ända annledningen till att du inte kan göra annat än att s****** är bara för du är grymt jävla avis, asså på mig ;) and you know why ! ;) Puss och godnatt alla söta bloggläsare ! =)

Gissa vem !?!?!?! :O



Kvällens outfit ?!?!?

Kvällens outfit bloggen ! ; )

underbart .... långkalsonger <3<3




Långkalsong

Tjenizz bloggen!

Ni vill typ veta vad jag gör förstår jag så måste ju nästan ta och skriva det nu tänkte jag ;D jag sitter i min älskade trekronor t-shirt med typ storlek XL <3 hihi, och långkalsonger ! :D helt underbart ju! det snöar ju faktist ute så långkallingar känns ju ändå en aning passande iaf ? =) , jag håller på att plugga svenska =) det går väl inte sådära skitbra, men har läst tio sidor iallafall , och jag fattar !! (I) , det är ett under typ =) , kommer ihåg det jag läst också, det är ovanligt kan jag då säga. Men jag var trög innan jag blekte håret åxå, såå don´t blame the haircoulor lixom! hihi : ))  , eeh. jag håller på att packa nu åxå , stall imorgon , jobbigt jaa men roligt också , för det blir ju vad jag och tessa gör det till , daahh ; )<3  , ehh har morgon i stallet åxå före, så måste fixa det typ fort. men det går säkert bra, blir väl fem minuter sen eller så. men det gör nog inget hoppas jag :) Idag hade jag typ asmkt brunkräm på mig och då fick jag några kommentarer att jag var brun :O awesome ?! ;) hahaaha !

Jag tänkte att jag kunde typ ta mig ngt att fika nu :D HIHIHI , bara för att det känns extra mysigt eller så, fast det har säkert slutat snöa nuuu . men det snöade faktist för några minuter sen ! andra gången typ för i år? eller ? =)
Btw äre ju halloween snart, folk ska typ klä ut sig? vet ni vad jag ska klä ut mig till ? :D JOO ingeting ;) HAHA !

Btw får nog kameran följa med oftare till skolan , underbart roligt ju ;)
haha, på tal om typ kameror bjuder jag på en egoist bild !




Farmville

Nej men hejsan bloggen!

Jag måste erkänna att idag har jag varit riktigt seg med bloggandet, fy skäms på mig eller nånting? Nej men helt seriöst så har faktist blogg.se laggat typ som fan ju ?! som alltid. Blev fett less, men sen gjorde jag ett sista försök och då vilel det funka. då blev jag mycket glad kan medela er sötnosar:) hihi.

ASSÅ SERIÖST, jag har aldrig spelar farmville på facebook men får typ 9584 förfrågningaro m dagen elr nå , haha och alla typ spelar det ?! jag nördar ! hahaha, nämner inga namn ;) men tog ju som sagt ett litet smygfoto idag, tyckte ju det var en aning kul faktist , vi hade faktist sluta skolan hära tillochmed, belive me or not lixom ;)




Mååååndag

Tjo bloggen!

Blev inte till så mkt blogga igååår, im sorry, men han lixom annat för mig;) hihi. Just nu sitter jag hos Therese , vi kände att vi två behövde plugga så typ vid halv nio bestämmde sig tessa för att fixa skjuts åt mig så tillslut lyckades hon övertala en liten man så kom dom och hämta mig vid sådära tio ungefär, HEHE. Då pratade vi med jonathan på datorn, i mick ;) hiihi, sen pluggade, väääldigt länge faktist. Idag har vi sovmorgon! underbart:D Fast jag är ju redan klar ;) snabb som jag är ! ska typ gå och blåsa håret nu för det känns behövande .. men kände att jag behövde visa att jag lever ! =D höhö, Prov imrn så blir fetplugget idag, HA EN BRA DAG ; ) skriver sen!


Godmorgon

Godmorgon bloggen!

Fast jag har faktist varit vaken ett tag, för mamma väckte mig :) ska väl till stallet på cirka 25 minuter och göra bort det och ge lunch. Suck. Jag vill börja rida och så men det går inte så bra när hästen är barfota.
När jag vaknade skrek mamma på mig att tokio hotel var på 4.an så då kollade jag ju såklart.
Det var på nyhetsmorgon. Dom frågade(?) typ elr nå sånt ifall dom var Emo och det sa dom att dom inte var ; ) att dom inte har försökt uppnå någon speciell stil osv. Hihi åh mums, tom är så snygg <3 men föredrar hur hans hår såg ut tidigare, men han är like snygg fortfarande ! =) hihi. Jag har också än bara hört några låtar från nya skivan Humanoid men jag gillar dom jag hört faktist, och säger inte så bara för man kanske tror jag "måste" när jag gillar dom så mkt ;) Utan det gör jag faktist, men har inte hört alla ännu så :)

Idag måste jag iallafall ta tag i pluggandet och MÅSTE hämta företagsekonomin hos tessa. jag måstemåste. Den ska vara inne imorgon så ja, som sagt, jag måste! Sen ska jag börja med svenskan också hade jag tänkt. Så ska se om jag ska käka nå frukost nu, brukar aldrig göra det men kände för det nu ;D haha, sen åker jag till stallet.




KOLLA !

Hej igen bloggen !

Kolla vad jag dricker för någonting , första gången för i år lixom ; )




Tänk om ..

Heeej Bloggen! : )

TÄNK OM jag skulle kuna gå i sånnahära skor? det är typ min dröm juuu ! asså seriöst, har typ sveriges fetaste fötter och skojjar inte , kan man typ operera/fettsuga fossingarna? Det är sorligt, kan nästan inte ha nåå såhär finare högklackade smala skor :( har aldrig kunnat ha det, och det är fan min högsta önskan att få ha mindre fötter! Låter lite nasty att sitta och skriva om fötter men seriööööööst. Dom här skorna skulle jag aldrig få på mig .. buuhu . dom är så jävla snygg, fan vad orättvist ! :( Hade varit underbart att kunna ha dom hära alltså! :(




Shalom!

HEJ BLOGGEN ! (Carolines blogg)


Hahahhahahahhahahaha vacker rubirk.
Ja, det är Sanna den RÖDE (www.indeeed.blogg.se) som skriiiver. Caroline ligger i sängen med Tindra och coola som vi är kollar vi såklart på mysteriet på greveholm. Caroline är en biaaatch, hon har "regler" om hur det ska skrivas i hennes blogg. Medans jag skriver säker hon saker som "du måste göra mellanrum" och "ner en rad eller två". När hon inte klagar på min skrivning så visar hon sin nördsida genom att säga samma saker som dom i filmen, hon kan typ allt utan till.

Idag har smala Sanna och smala Caroline käkat frasses! Eller ja, Caroline fick stå i stan och vänta på mig ett tag, eftersom jag var en aning för seg. Men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge ;) Sen åt vi somsagt på frasses, jag övertalade Caroline att köpa glass också, och sen gick vi och köpte godis..

Sen skulle vi ta oss hit till Caroline.. Det gick inte bra för ingen "HADE TIID" att skjutsa oss. Så vi satte oss i en busskur, vi fick inte ens låna nåns cykel x( Jag försökte byta till oss en mot colan vi köpte men nej, det gick icket. Men busskuren var kul ändå, ahahhaa. Men ja, ska väl inte avslöja för mycket ;)

Nej hörreni, ska nog joina Caroline och mysteriet! (Hon kan fan varenda replik alltså -.-')
Imorgon ska jag upp och baka bröd, lid med mig !!

HEJDÅ BLOGGEN! (Carolines blogg)

// Sanna den RÖDE aka Sanziir0!


gammal bild på Caroline och jag =D


Dröm

Hej bloggen!

Har drömt jättemycket inatt, och om jag ska vara ärlig asså den förvirra mig som satan, har drömt om en viss person? Och vette FAN varför alltså, känner inte han typ. Och han har varit med hela drömen, asså fan vad sjukt.
Sen vaknade jag mitt jättetidigt på morgnen och alltså vaknade ur drömen, men sen somnade jag igen och då fortsatte jag dröma, brukar man inte börja dröma nå nytt då? hm jag vet inte.


ohno



Jag och Therese har nog åkt på svinsjukan !! varning, håll er borta !


I´m sorry

Godkväll bloggen :)

Jag vet att jag suger på att uppdatera. Det är ganska dålig stil av mig juu, lixom ! , men jag HATAR min dator, bokstavligt talat. Jag har ju min stationära, och HATAR den, vill ha en bärbar, vi har ju en bärbar men den är oftast inte ledig , och jag vill fan ha en egen, men jag får ingen :( och kan inte precis sälja min skrothög för att ha råd med en, ganska sorligt jaOO. Därför hatar jag att blogga, för min dator är äcklig, vill inte blogga i skolan det är för deprimerande, bloggar oftast mer alltså när jag är på bärbara! Stationära datorer suger seriöst.

En kommentar på dagen idag - rätt så chill.
Det var dock ganska elr väldigt sorligt att sandra bröt fingret på idrotten, värsta hemskt :( se vad som kan hända när ett gäng tonåringar spelar basket på lektionen. hmm. Men förövrigt var lektionen dock väldigt kul, idrott <3
Tkr jävligt synd om sandra som har en lös benbit i fingret och måste käka massa tabletter och öva att röra fingret annars kan hon få sämre rörlighet i fingret typ, inte kul alltså! fatta smärtan lixom ! Inte skönt asso.

Ikv kom sanna den RÖDE förbi mig, vi skulle studera flitigt, blev inte riktigt så va. heheeee... Slutade med att vi glatt såg på mysteriet på greveholm ! (y) bästa julkalenderna du förmodligen någonsin kan se på okej?

Fick också min present från Jonathan idag:) hihi. men tänker inte berätta vad det är , men kan säga att jag garvade som satan och det var typ bästa presenten ever :) men den fick mig att sakna han mer :( BUUHU come home lixom, nu? det hade inte suttit fel. och vilken fin ros du hade ritat jonathan ;) haha !

En till liten notering, jag är förkyld som satan, min hals är svälld och gör ont. underbart.

Jag - Sanna den röde ♥



Drog

Bloggen!

Detta är seriöst min nya drooog, mmmmmmm underbart gott, alla smaker är gooda ♥




Födelsedag

Hejhej bloggen!

Idag fyller jag då tydligen år. hehe. Och det jag möttes av då jag vaknade imorse var mammas skratt. Hon skrattade nästan ihjäl sig för mitt hår stod bokstavligt talat rätt upp i luften xD sen skratta hon lite till sen kunde hon säga grattis. Sen fortsatte hon skratta så jag försvann;D haha.
Skolan var chill också, Fick många gratulationer så tack ännu en gång folket ;) <3
Sen stallet efter skolan. Sen hämta mamma mig , sitter nu hemma :) ska snart äta TACOPAJ <3 namnamnam.
som JAG har velat ha jättelänge till middag så då får jag det idag, känner lukten nu , muuums :) hihi. Sen så kommer mina kusiner och min moster åså, och mormor och morfar i guess :)
Och hära där jag sitter står det paket brevid mig :P hmm.
Ni kanske får veta sen vad jag får för intressant ;)
Btw, hade sovmorgon i morse ! på min födelsedag, så dagen kunde kanske inte börja bättre ? ;)

Nu har jag endast ETT år kvar till jag är 18år och myndig och får ta körkort och gå på krogen och såntdära roligt :D hihi, avis alla 93.or och yngre? ;) Tror jag säkert, jag har varit avis på alla 91.or som fyllt 18 och typ tänkt, kan det bli min tur ?! , ett år kvar . vi får se hur om tiden går lika fort som den gjort detta år som gått ;)
Kommit fram till att inget kul händer när man fyller 17år. När man fyller 14 blir man fjortis ;) när man fyller 13 blir man ju typ tonåring ;) när man fyller 15 blir man byxmyndig och när man fyller 16 får man ta moppekort och det, men 17 ? ingeting typ. Förutom ett år kvar till 18 då ;)

Nej nu ska jag vänta på maten och glo runt lite hära ett tag, hihi. Skriver kanske senare om jag får tid och så :)
Saknar att du inte är hemma på min födelsedag nadja <3


bästa medicinen

HejHej söta bloggläsare!

Det är ganska kul att iaf mina unika läsare ökar mer och mer :) även fast jag inte skriver om något speciellt intressant, för jag är inte speceillt intressant faktist. Och hur kul är det egentligen att sitta och läsa vad jag gör om dagarna? inte så speciellt kul antar jag lixom? men någonting får er ju att läsa min blogg iaf : ) Men lovar , ska försöka hitta något som JAG vill skriva om, och som kan intressera er på något sätt samtidigt. För visst, jag har bloggen för min egna skull men vill ju samtidigt att folk ska läsa den för annars känns det ganska meningslöst för annars hade jag bara kunnat köpa vilken dagbok som helst och skriva för hand eller i word? så antar att man bloggar för att man vill att folket ska läsa, och då måste det vara något som roar båda på något sätt eller vad tycker ni ?

Hur som helst sitter jag och ser på tv nu i min söta pyjamas : ) hihi och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga den och hoppas på att mina kära mjukisbyxor hinner torka till imorgon för jag vill fan inte ha jeans. det är äckligt. Jag borde få ha mjukisbrallor på min egna födelsedag faktist (aa) , ska man vara finklädd på sin födelsedag? vet inte och bryr mig inte ^^ men kan väl alltid kanske fräsha till mig lite om det kommer folk..? Whatever imorgon är en annan dag och tar den som den kmr.

Äter daimglass nu , hihi. ur paketet. Är inte det typsikt såhära medicin när man är depp om man ser filmen när dom sitter och gråter över livet och äter ur ett glasspaket? haha. men gott är det.




fuck allt

HejHej bloggen.

Im sorry för dagen med dålig uppdatering. Har helt enkelt haft mkt att göra. elr kanske inte ? vaknade typ halv sex imorse men tog mig upp sex och sprang typ dirr till bussjäveln. Missa den då fan inte idag iaf , så varit på stall WF på morgon med tessa : ) var helt okej. Sen skolan då, och psykologi och tyska. Sen efter det gick jag och frida m till tåågstation och fyllde på mitt  busskort, finaaaly lixom , har betalat min buss typ en månad nu 20kr om dagen ungefär, inte så jävla nice alltså. Det blir en hel del pengar ändå. Sen dissa frida M mig , varför får ni fråga henne ; ) så jag tog bussen till stallet, fixade klart min älskade älskling <3 nu ska han iaf gå på säckar i två veckor sen får vi se vad som händer. Men jag och anki måste typ dela upp fodringarna vilket suger för jag kan typ nästan aldrig ta luncher.... ska höra med henne hur vi gör.

När jag kom hem satt jag nere och prata med mamma och sååå , satt vid datan , käka middag, sen upp till mitt rum och lyckades somna, precis vad jag ville. Slapp tänka, drömde inget, var bara inte vaken. det var precis vad jag ville. Så underbart .. men ibland kan jag inte somna bara för jag vill så jäkla mycket. Det suger...

Nu slutade iaf ugly betty, och nu vet alla förmodligen vad som börjar ? ;) joo Desperate housewife ofc! massor med love till det ! <3 , sen ska jag SOVA! massa kärlek till det med. Vill fan aldrig vakna, men imorgon är det ju min födelsedag , måste ju fan vara på lite bra humör ändå. men helst vill jag bara stanna tiden. usch ..


less

Tjo bloggen !

är väldigt less, trött , arg , irriterad , ledsen osv nu. Börjar grymt tidigt imorgon så måste gå och lägga mig nu. Vill typ aldrig vakna.... usch vad jag mår dåligt.. godnatt.


frågor&svar

Har du flickvän? Flickvänner jaoo
Vilken hårfärg har du? Blondiee
Hur gammal är du? 16 , 17 i övermorn
Vad ska du göra ikväll? Typ plugga? och dega (y)
Är du ofta seriös?
Nej xD
Gillar du att kramas?
Jodå
Har du utländska föräldrar? HAHA nej
Saknar du någon just nu? Ja (U)
Mjukisbyxor eller Jeans?
Mjukisar!!! <3
Bada eller Sola? asså... måste nog säga sola.
Har du fräknar? ja:(
Favorit godis? vetinte;D ice cream <3
Anser du att du är stark? Nej! haha, kan jag väl inte påstå.
Vad har du för mobiltelefon?
En liten soony ericsson ..
Har den kamera?
Japp
Vad har du på dig nu?
Mjukisbralls und en tröjja! (y)
Hur mår du? typ inte så jävla bra
Vart har du ont någonstans? Lite överallt faktist 8-)
Vem kramade du sist? HIHI gnetis :)
Vem pussade du sist? Tindran nyss?
Vem vet mest om dig?
Hmm, jag själv i guess
Hur gammal vill du vara när du ska få ditt första barn? eh HAAHAH
Tänker du gifta dig? Mja, tror ej det men man vet aldrig
Är du förlovad?
Nepppp
Har du något fint halsband?
Jodå :)
Är du bisexuell / homosexuell?
Nej!
Tre namn jag lyssnar till: Carro, rosen och TYVÄRR caroline!! (tack sanna och tessa) haha
Någonting jag tycker om med mig själv: typ inget !
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Kan vara riktigt arg och mitt utseende !
Detta är jag rädd för: Typ äckliga djur, mörker, speciellt vara sj ute typ på natten!
Tre saker jag vill ha varje dag: Smink musik och datorn !<3
Tre saker jag absolut inte kan göra: Räkna matte , gå och lägga mig tidigt och ta skit ;b
Detta tycker jag om att göra: Vara m mina kompisar, djuren ochsåvidare
Detta vill jag göra just nu: Typ energi till att plugga ;b
Bästa känslan: När man åker bergochdal bana ;)
Värsta känslan: När man känner sig jävligt sviken
Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Vetinte
Är jag kär just nu?
OHnej.
Följande saker vill jag göra innan jag dör: Resa väldigt mkt, se världen åde
Min käraste ägodel: Min dator <3
Något jag vill ha i present: Pengar !
Favoritkläder: Mjukisbraller :D
Favoritlåt just nu: kan inte välja ;b
Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Tro det elr ej, men typ psykologi;) / men matte!!
Stjärntecken: vågen
Favoritdoft: Paris hiltons nya , love <3
Detta äter jag gärna: Mat ?
Dricker helst:
Cola!!
Hit vill jag gärna åka på semester: Usa igen tack !
Färg på mina ögon: Blueee..
Min längd:
161 cm typ ?
Jag tror på:
Liv efter döden
Jag spelar: inget ;b
Person jag beundrar: Mor och far kanske
Favoritcitat:
"lev varje dag som det vore din sista"
Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En katt helt klart .
Vad lyssnar du på just nu? mamma och pappas surr.
Vad har du gjort/ska du göra idag? Jag har legat hemma, och ska plugga
Vilken är din favoritrestaurang? kina typ (aa)
När badade du i en pool senast? det var länge sen
Har du varit med i någon skolpjäs? haha ja ;)
Vilken musikstil tycker du mest illa om? Typ gospel? HAHA
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Jaaa, vill fan pröva ;D
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Florida
Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Simpsons :D
Kan du alla orden i nationalsången? HEHEHE asså inte alla ; D
Badkar eller duschkabin? Duschkabin ;D
Chips eller popcorn? typ chirreee
Vilken färg på läppstift använder du? använder inte läppstift ;b
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? haha ohnej
Klarar du att tanka själv? har aldrig prövat? ;b
Vad var det senaste du handlade? Glass och youghurt (y) haha
Kan man vara vän med sitt ex? Jodå
Vem var det du besökte på sjukhus senast? kan inte minnas när jag sist var på ett sjukhus
Hade du mycket hår som liten bebis? Hade väl nå fjun int vet ja ?
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Halebops mobilsvar xD
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Sitter vid datan ;)


sjuk

Tjaaa bloggen !

Idag är jag sjuk och hemma från skolan , vaknade imorse och kände mig förjävlig, är grymt förkyld. Inte så jävla trevlgt alltså. Så somnade om efter pratat med mamma och så. Har sovit i hundra år känns det som. Vaknade typ vid två eller nå säkert. hehe. mår fortfarande dåligt. bläää. och måste till skolan imorgon, och vill inte vara sjuk på Onsdag då jag fyller år och det kommer lite folk åså. Känns ju inte speciellt trevligt. Bte så har jag slut pengar på telefonen så det var därför jag inte kunde svara på alla era sms om var jag befann mig;)
men nu vet alla, hemma i sängen ! (y) heeheheheheheheeh.

Och jag kom på nu att jag måste ju lämna in filmen jag och sanna hyrde igår, och den ska vara inne sex, jag orkar fan inte gå, är faktist sjuk ju ?!?! och cykeln är spårlöst försvunnen... nästan. Och no car.
Men det löser väl sig kanske, elr nå. orkar inte bry mig.

Ska till stallet idag också, tror jag ? Kanske att mamma hjälper mig vi får se. Blir oftast bara irriterad över småsaker som stör mig nu angående stallet och min häst. Kanske inte något jag ska tala ut om i bloggen men en tjock nordis tappar inte mage av att gå på hösilage bal och skrittas, och om det är ngt min häst behöver, är det att tappa lite HOST väldigt mkt av sin mage, tkr jag och. och jag står fast vid det för det är sant även fast han är en grov ras osv och kmr aldrig vara jätesmal och vad nu alla säger. Nu blev jag förbannad också för jag börja skriva om det hära . snart vet jag fan inte vad jag gör. Hatar egoistiska människor som bara tänker på sitt och sina egna djurs bästa. tänk lite på dom andra kanske ngn enstaka gång ?!?!?

Nu orkar jag inge mer, skriver mer sen.


Jonathan

Sitter uppe än, snackar med jonathan på msn. Fan vad man saknar denhära killen alltså, går verkligen inte med ord att beskriva så synd för er alla att jag inte kan förklara, men vill ändå sägaa , att han är så jävla underbar, och han har fan inte ens varit borta nå länge än. så sjukt mkt tid kvar. men vad fan kan man göra? Känns som en evighet, han är så jävla saknad juu, nu blev man depp åxå, bläää. Come home :( ♥




Film&mys

Blev filmmys med sanna den röde ikväll, finalyy såg vi filmen vi länge velat se , Den var jävligt bra :) så nu måste vi ju tvåaan :) hihi.

Seg dag idag, ny vecka imorgon och hoppas på bättre uppdatering ; ) och bilderna från partyt, vet ni alla vill see dom men håll ett öga på bloggen så kanske dom dyker upp inom kort , har nämligen fått några fler idag ;) HÖHÖHÖH




Friday night

HejHej bloggen.

Har varit en dålig helg med uppdatering. Får jag ursäkta för men har inte riktigt haft tid helt enkelt:)
Party i fredags då, det var jävligt kul kan jag då säga! Även fast det spårade för vissa men det hör väl till ;)
Kan ju säga att det var inte liiiite att städa dagen efter, HAHA ! det tog typ sex timmar för mig tessa och sanna !
För sanna snäll som hon är kom ju och hjälpte till ; )
Men det var inte nice med städningen ! vem fan kastar runt soptunnor och blandar chips och cider i en skål t.ex?
HAHA , det kanske inte är så jävla normalt, vi fick se det mesta ! haha
Men fredagen började med skolan, sen sluta vi och då drog jag till gnetis :) sen hem, duschade på typ 10 min,
sen kom malin och christian söta som dom är och hämtade mig, sminkade mig hos christian och sen hämtade vi frida och ellen på max ;) dom hade köpt mat, så då körde vi ut till björns till tessa ;D
Så käka vi maten åde :) sen skulle tessa gå in och fixa sig och vi började med musiken : )
Sen var hon klar och då gick vi ut och startade partyt ;) i början var det ju ganska dött sen kom folket eftersom :)
Sen vart vi ändå rätt många! (y) haha, var askul !
Men av någon annledning var typ dom flesta uute. haha.
Sen skulle vi typ draa typ till erikslund eller ? nån hade beställt taxi. haha.
Men då kom det massa taxibilar vi bah hmmm. men då kom foolket från gruvberget och erikslund tydligen ! haha
Så vi klaga inte =) Bilder kanske kmr, man vet aldrig ;) möhöhö.


THERESE

Godkväll bloggen ;)

Elr ska jag säga godmorgon ?det är ju lixom fredag nu , klockan är fan 00:30 typ , shiet !! haha
Dettta betyder alltså att idag är den stora dagen, PARTYYY ;)  haha ,
Sitter hos tessa nu : ) IHIHIHIH <3<33 , vi har varit i luleå idag, och ellen och frida : )
Det var typ nice:D men dom dissa mig och gick och köpte nån present åt mig på kärleks butiken ;(
dom har tydligen köpt något som jag sagt jag vill ha ?!?! ofta lixom!! typ viagra ?!
Ikväll har iaf therese färgat mitt hår, det blev typ vitt? och sen har vi varit och kikat
lite i stugan (y) , det var ändå helt okej dära, det kmr nog bli nice imorgon/ikv ? säg vad ni vill ;D hah

Nu ska vi typ sova så vi vaknar imorgon ;D hahaha.
Det vore ju som en fördel! 
Förlåt för en dag med dålig uppdatering, ska försöka hinna mer imorgon (Y)
Godnatt (:

♥ 


my love ♥

 




Godmorgon

Tjatja blogggeeeen : )

Är helt klar nu, eller nej jag har inte fixat mitt underbart "vackra" hår .. hmm. vill typ inte ta i det.
Duschade igår och håret var fortfarande lite halvblött då jag somna.
Så ja, ni kan ju tänka er iaf!
Asså idag blir det ju nog luleå efter skolan. men slutar ju som ganska sent idag. Elr ja halv fyra.
Men vi skulle få skjuts så då kanske det går lite fortare :) hehehe !
Men måste ju hitta någon som kan ta min lilla pålle. mamma får typ göre (aa)
Om jag inte hinner då jag kmr hem. men vilket lär bli ganska sent ändå. hmmmmmm.
Har tyska prov på morgonen TROOOR jag. Sen har jag religon redovisningen direkt efter :|
Sen ska jag och tessa ha uppvärmningen på idrotten och så.
Asså shieet vad trött jag är, så måste jag åka med äckliga jävla lokalbussen nu på morgonen.
Det är det värsta jag vet !!!
Nä nu skiter jag i det hära, ska snoka runt lite sen gå till BUSSEN <3<3


Dumma blondin ...


Grey´s anatomy

Nu börjar Greys på 5.an , det är så otroligt bra. Det bara sååå gör mina onsdagar ju ;) MISSA INTE LIXOM!


Onsdag

Tjeena bloggen ;D

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, pratade just med tessa i telefonen ;) 1timma och 21min då hon ringde till mig men jag ringde henne före det i typ några minuter ;)
haha, vi planerade lite och smed lite planer :D höhöhö . tkr dom var smarta;b
Imorgon har vi ganska mycket i skolan faktist, först har jag tyska prov,
sen religonredovisning och sedan har jag och tessa idrotten!
Sen ska vi ta med fakta om hästraserna vi valde ut på hästkunskapen, så tänkte ta och sätta igång.
Var iaf och skjutsade nadja till flygplatsen ju, det var sorligt ;(
Sen efter det så åkte vi på maxi ica stormarknad och handla, köpte hårfärg ;D
Sen åkte jag till stallet direkt och gjorde klart, evert hade damp för att det blåste som fan!
Sen hem, käka sen degat som satan, pratat i telefon med folk haha. Kände att jag var tvungen vara lite social ;D
Imorgon blir det nog luleå med tessa frida m och ellen ; ) ska shoppa lite nödvändiga saker höhö.
Sen måste jag fan färga håret också !! och lär ju inte hinna det imorgon:O och kommer ju inte hinan på fredag heller för då har jag redan massa att göra :o men får se.Blir nog att jag måste färga det då !

Nej nu måste jag fan pluggaa. Inte så jävla roligt nej , men måste man så måste man. Kan fan inte börja skita i skolan nu asså, på tal om skolan. har fått frånvaro från ämnet Småföretagande A ? vi har inte ens det ämnet ?!?! och det går ju på mitt studiebidrag om jag får mkt frånvaro? kul. måste fan prata med syon elr nå.
Nu ska jag ta itu med studier ;) haha, hörs sen :)


Design

Hejhej alla bloggläsare

Nu har nadja och jag gjort om min design , mest nadja ;) vad tycks? inget speciellt men tkr den vart fin : )
Är hemma nu, mamma hämtade mig på skolan för ngt tag sen,
ska följa och skjutsa hem nadja och nikki, nu ses vi nästa gång till jul ;(
Fast just nu känns det ju som inte så länge kvar när det snöar ute.
Men det är ju faktist tre månader cirka.




Igen,

fast den här gången hade vi iaf några vänner gemensamt... Jag och Muhammet.


kinamys

varit på kina med Tessa Frida M ellen , frida och Soofie ; )<3 , det var asmysigt och kuuul : D måste göras om ;) Fan vad vi garva och snacka , vi måste ha hörts på hela resturangen HEHEEHEH , oopps. men ajja, bilder kmr säkert senare ;) höhö pusssssssssssss

nöta

asså kan juu inte sluta nöta ?! han är så jävla grym assååååååå :)


sluta ?!

kan alla turkar sluta lägga till mig på facebook och msn ?!?!?! ?!1 ?! !+

 

vad vill han mig lixom ?!?!?!?!!?


RSS 2.0