Doris ♥

Jag har äntligen skaffat mig min första helt egna hund! En olde english bulldog på 8 små veckor som heter Doris. Hon var leveransklar i lördags, 20de oktober. Då hämtade jag henne. Världens mysigaste "lilla" varelse! Hon var faktiskt störst av alla valparna i kullen, men även den lugnaste sa dem. Och än så länge har hon visat sin lugna och trygga sida. Första dagen hära hemma hos mig så la hon sig direkt i sin bädd och ligger där, helt obrydd som att hon hade bott här hela sitt åtta veckiga liv! Hon har knappt gråtit efter mamma & syskonen och beter sig väldigt moget,bara lyssnar och tittar på en med sina söta fina ögon då man pratar, blir helt chockad! men det kommer nog snart, för nu ikväll blev hon helt plötsligt väldigt busig och tokig efter bara legat och sovit sen hon kom hit, men dem sover ju väldigt mycket när dem är så hära små och de är ju en stor omväxling att byta hem, och flytta från "landet" till min lilla lägenhet hära med massa bygge folk osv runt omkring.
 
Det lilla jag har spenderat med min nya lilla bebis kan jag ju säga att jag gillar henne otroligt mycket, & sötare går det nog inte att vara ! :) dock verkar hon vara en dam med mycket egen vilja och attityd redan nu, haha. Blir nog mycket att jobba med framtida månaderna nu. ska bli väldigt kul, och första natten gick hur bra som helst! lillan fick så klart sova med mig i sängen ! Vi somnade vid tolv, sen vakande hon vid halv fyra, då fick vi springa ut och kissa. sen in och sova vidare, till sju ungefär. Trodde jag skulle få springa ut mycket mer än en gång under natten faktiskt! Blir kämpigt nu med att göra henne rumsren men de har jag igen resten av hennes liv sen! så blir mycket spring här i trapporna! :)
 
Har idag börjat gå med henne i kopplet, det gillade hon inte riktigt. Sen verkar hon redan känna sig trygg med mig, när något är läskigt kommer hon och försöker hoppa upp i min famn, lillgumman ♥ men gäller att inte fjanta med henne nu även om de är svårt när dem där ögonen kollar upp på en haha.
 
Sen har jag även nu idag mejlat om en valpkurs, hoppas de finns plats kvar då ska jag och Doris börja gå på valpkurser i mitten av november! Det är lika att börja i tid! men klart man måste få vara valp också :-)
 
känns jättekul att ha detta ansvar, detta lilla liv som man ska uppfostra och ta hand om. Som en riktig liten bebis & bästa vän :) vi ska ha så kul nu och i framtiden! Är så sjukt taggad! :) nu kör vi lill Doris ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0